2010. november 2. kedd

nov. 2
11:45
Profi ökölvívás: edzője aggódik Manny Pacquiao súlyáért (She)
Freddie Roach, Manny Pacquiao edzője szerint védence óriási hibát követett el, hogy belement egy nagyváltósúlyú mérkőzésbe, ami azért így nem teljesen igaz, hiszen a felek egy köztes súlyhatárt, 150 fontot kötöttek ki az Antonio Margarito elleni, november 13-i profi ökölvívó-találkozóra.
nov. 2
11:47
Ökölvívás: Csötönyi Sándor az AIBA végrehajtó bizottságában (She)
Jelentős magyar sportdiplomáciai siker született a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség  (AIBA) Kazahsztánban zajló tisztújító kongresszusán, ahol Csötönyi Sándort, a magyar szövetség (MÖSZ) elnökét beválasztották a végrehajtó bizottságba.
nov. 2
11:48
Csötönyi Sándor az AIBA végrehajtó bizottságában (Metropol)
Komoly magyar sportdiplomáciai siker született a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) Kazahsztánban zajló tisztújító kongresszusán, ahol Csötönyi Sándort, a magyar szövetség (MÖSZ) elnökét beválasztották a végrehajtó bizottságba.
nov. 2
11:50
Del Piero csak Hirzer csúcsát nem döntötte meg (Metropol)
Alessandro Del Piero, a Juventus labdarúgócsapatának meghatározó játékosa gyakorlatilag minden rekordot tart a klubnál, egyet kivéve, ugyanis az egy szezonban lőtt gólokat tekintve a magyar Hirzer Ferenc a legjobb.
nov. 2
12:03
QPR: ciprusi középpályással erősítettek Buzsáky Ákosék (She)
Buzsáky Ákos együttese, az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Queens Park Rangers leigazolta Jorgosz Tofaszt, az AEK Athén és az Anorthoszisz Famaguszta korábbi középpályását.
nov. 2
12:24
Kovács Miklós maradt az FTC elnöke (Metropol)
Kovács Miklóst választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének, erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén szavaztak a küldöttek.
nov. 2
12:39
Kovács Miklós maradt az FTC elnöke (Infostart)
Kovács Miklóst választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének - erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén szavaztak a küldöttek.
nov. 2
12:39
AS Roma: Mexes asztmás rohamot kapott, nem játszik a Basel ellen (She)
Nem léphet pályára az FC Basel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Philippe Mexes, az AS Roma labdarúgócsapatának védője.
nov. 2
12:41
West Ham: Noble-t kórházba kellett szállítani, vakbéllel operálták meg (She)
A West Ham United labdarúgócsapata egy hónapig nem számíthat Mark Noble-ra, a középpályáson ugyanis vakbélműtétet kellett végrehajtani.
nov. 2
12:57
Videó: zseniális mozdulat az Udinese csatárától az edzésen (She)
Valószínűleg lazított az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese chilei támadója, Alexis Sánchez, amikor az egyik tréning alkalmával előbb lazán felkapta a labdát, majd egy dekázás után a levegőben jobbal, a bal lába mögött keresztezve tette azt kapura.
nov. 2
13:15
Inter: Eto'o úgy véli, Mourinho megváltoztatta a karrierjét (She)
Samuel Eto'o, a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale kameruni klasszisa egy francia televíziós társaságnak elmondta: José Mourinho azzal, hogy „kényszerposztra" vezényelte, megváltoztatta a karrierjét.
nov. 2
13:33
Tiszeker Ágnes lehet a közép-európai doppingellenes szervezet elnöke (Infostart)
Magyarországot kérték fel a közép-európai regionális doppingellenes szervezet vezetőjének - tájékoztatta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője kedden az MTI-t.
nov. 2
13:33
Bologna: Alberto Malesanit napokon belül meneszthetik (She)
A Bologna labdarúgócsapatának vezetősége a La Gazzetta dello Sport információi szerint még a héten leváltja posztjáról Alberto Malesani vezetőedzőt.
nov. 2
13:51
Dopping: magyarok irányíthatják a közép-európai doppingellenes szervezetet (She)
Magyarországot kérték fel a közép-európai regionális doppingellenes szervezet vezetőjének – tájékoztatta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője kedden a távirati irodát.
nov. 2
14:09
Rövid pályás úszó Eb: 36 nemzet nevezett az eindhoveni viadalra (She)
Az Európai Úszóliga (LEN) több mint félszáz tagországa közül 36 nevezte a versenyzőit a november 25. és 28. között esedékes hollandiai rövid pályás Európa-bajnokságra, amelyen magyar csapat is indul.
nov. 2
14:11
Súlyemelés: Likerecz Jánost öt év fegyházra ítélték kábítószer-terjesztésért (She)
Öt év fegyházbüntetésre ítéltek kábítószer-terjesztésért egy oroszlányi súlyemelőt. Likerecz János a vád szerint 139 üveg ketamint vásárolt, majd annak egy részét értékesítette. A Győri Ítélőtábla helybenhagyta a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság elsőfokú ítéletét – közölte az ítélőtábla szóvivője kedden a távirati irodával.
nov. 2
14:27
Liverpool: Joe Cole nem játszhat a Chelsea elleni rangadón (She)
Két hétig nem léphet pályára Joe Cole, a Liverpool labdarúgócsapatának középpályása, így biztos, hogy a hétvégén nem játszhat volt klubja, a Chelsea ellen.
nov. 2
14:29
Bajnokok váltója: Vajda Attila és társai személyesen adják át az adományokat Devecseren (She)
Több mint 330 lefutott kilométer, több mint 3 000 000 forint pénzadomány és több mint 3 000 000 Ft értékű termékadomány. Ez a Bajnokok Csapata háromnapos jótékonysági futásának mérlege, melyet a Magyar Vöröskereszt és a Nagy Sportágválasztó szervezői közösen indítottak a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
nov. 2
14:31
Real Madrid: Di María utazhat Milánóba, Kaká, Gago és Garay nem (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának jó formát mutató argentin légiósa, Angel di María elutazhat az együttes szerdai BL-mérkőzésére. José Mourinho együttese az AC Milan vendégeként lép pályára.
nov. 2
14:45
Játékossors: a Championshipben folytathatja a Kahn-utód - ha megfelel (She)
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) folytathatja pályafutását a Bayern München korábbi első számú kapusa, Michael Rensing.
nov. 2
14:47
Olympiakosz: Németh végre lehetőséget kaphat, Valverde a kezdőbe tenné (She)
Görög lapértesülések szerint Németh Krisztián az Olympiakosz kezdőcsapatában kap helyet az Iliupoli elleni Görög Kupa-mérkőzésen.
nov. 2
14:48
Négy évre tiltanák el a doppingoló bringást (Metropol)
Amennyiben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) megkapja a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) jelentését a háromszoros Tour de France-győztes spanyol Alberto Contador esetével kapcsolatban, órákon belül megszülethet a döntés - jelentette ki kedden Pat McQuaid, az UCI elnöke.
nov. 2
14:49
Európa-liga: északír játékvezető fújja a sípot a DVSC-nek Eindhovenben (She)
A 38 éves északír Mark Courtney kezében lesz majd a síp a csütörtöki PSV–DVSC Európa-liga-csoportmérkőzésen.
nov. 2
14:51
Ligue 1: az OM szurkolói nem utazhatnak el a PSG elleni rangadóra (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség a francia belügyminisztériummal egyeztetve megtiltotta az Olympique Marseille szurkolóinak, hogy elutazzanak a Paris Saint-Germain elleni élvonalbeli rangadóra.
nov. 2
15:21
Vízilabda MK: FTC-Honvéd és Eger-Szeged a férfi elődöntőben (She)
Sorsoltak a Theodora férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében: az FTC a Honvéddal 17 órától, míg az Eger a Szegeddel 18.30-tól találkozik november 20-án.
nov. 2
15:39
Chelsea: Malouda bokasérülése miatt nem játszik a Szpartak ellen (She)
A Chelsea labdarúgócsapata nélkülözni kénytelen a Szpartak Moszkva elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen Florent Malouda, illetve José Bosingwa szolgálatait.
nov. 2
15:41
Profi ökölvívás: David Haye-t állítólag leütötték edzésen (She)
Több internetes bokszoldal beszámolt arról, hogy a WBA nehézsúlyú bajnokát, az Audley Harrison ellen gőzerővel készülő David Haye-t egy edzés során az egyik kesztyűpartnere leütötte.
nov. 2
15:43
NFL: a Titans, a Rams és a Dolphins is érdeklődik Moss iránt (She)
A Tennessee Titans, a St. Louis Rams, a Seattle Seahawks és a Miami Dolphins is azon csapatok között van, amelyek érdeklődnek a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) egyik legjobb elkapója, a Minnesota Vikingstől kiebrudalt Randy Moss iránt.
nov. 2
15:57
Real Madrid: Di María utazhat Milánóba, Kaká, Gago és Garay nem (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának jó formát mutató argentin légiósa, Angel di María elutazhat az együttes szerdai BL-mérkőzésére. José Mourinho együttese az AC Milan vendégeként lép pályára.
nov. 2
15:59
Kosárlabda: az Euro 2012 ukrán szervezői segítenek honfitársaiknak az Eb-kampányban (She)
Ukrajna 2015-ben férfi kosárlabda Európa-bajnokságot rendezne. A pályázati anyag előkészítéséhez „házon belül", honfitársaiktól kértek és kaptak segítséget. A 2012-es labdarúgó Eb társrendezői ugyanis örömmel mondtak igent a felkérésre.
nov. 2
16:15
Jégkorong: diákoknak ingyenes lesz a Dab.Docler-FTC bajnoki (She)
November 5-én Dunaújvárosban játszik a Ferencváros jégkorongcsapata. A rendezők az Ifjúsági Hétvégére való tekintettel úgy döntöttek, hogy a diákok igazolványuk felmutatásával ingyen tekinthetik meg a találkozót.
nov. 2
16:17
Videó: az NFL nyolcadik fordulójának leglátványosabb jelenetei (She)
A hétvégén is sok izgalmas mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL). A remek egyéni megmozdulások, touchdownok és TD-passzok mellett óriási hibákat is láthattak a nézők. Íme a legutóbbi forduló legérdekesebb pillanatai!
nov. 2
16:18
El Clásico a hónap utolsó vasárnapján (Metropol)
November utolsó vasárnapján rendezik meg a katalán fővárosban az El Clásicót, a spanyol futballbajnokság mostani szezonjának első örökrangadóját a címvédő FC Barcelona és a jelenleg a tabellát éppen a katalán csapat előtt vezető Real Madrid között.
nov. 2
16:19
Belgium: a góllövőlistát vezető ellenfél Juhász Rolandot dicséri (She)
Még mindig téma Belgiumban a vasárnapi labdarúgó-rangadó, amelyen az Anderlecht idegenben 2–1-re legyőzte a Genket. A vesztes Racing támadója, a góllövőlistát vezető Jelle Vossen egyebek mellett a brüsszeliek magyar védőjét, Juhász Rolandot dicsérte.
nov. 2
16:20
Nagy László nem lesz válogatott (Metropol)
A Barcelona világklasszis átlövője továbbra sem játszik a magyar kézilabda-válogatottban, mert nem változtak meg azok a feltételek, amelyeket csapatkapitányként jelzett a szövetségnek.
nov. 2
16:33
Labdarúgó MK: kétgólos hátrányból fordított a Vidi Baján (She)
A vártnál nehezebben, de továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé a labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton: a fehérvári együttes 4–2-re győzött a másodosztály Nyugati csoportjában második helyen álló Baja vendégeként.
nov. 2
17:12
Magyar Kupa: a Videoton az utolsó nyolcaddöntős (Metropol)
Az élvonalban listavezető Videoton 4-2-re nyert a másodosztályú Baja vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójának utolsó, keddi mérkőzésén.
nov. 2
17:27
A magyar csatár rekordját nem tudja megdönteni Del Piero - videó (Infostart)
Alessandro Del Piero, a Juventus labdarúgó-csapatának játékosa gyakorlatilag minden rekordot tart a klubnál, egyet kivéve: az egy szezonban lőtt gólokat tekintve a magyar Hirzer Ferenc a legjobb.
nov. 2
17:27
BL: Kár, hogy nem az Inter lesz a Real ellenfele - Mourinho (She)
Az AC Milan elleni holnapi idegenbeli BL-mérkőzésre készülő Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho elmondta, úgy érzi, hazatér a San Siro-stadionba, ugyanakkor sajnálja, hogy nem korábbi csapata, az Inter lesz az ellenfél. A Real portugál védője, Ricardo Carvalho szerint a csoportelsőség kérdéséről dönthet a holnapi találkozó.
nov. 2
17:29
Primera División: menesztették a Málaga edzőjét (She)
Három hónap után kedden menesztették Jesualdo Ferreirát, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga vezetőedzőjét.
nov. 2
17:30
Maratonon fut az egyik megmentett chilei bányász (Metropol)
Alig egy hónappal azután, hogy kimentették a föld alatti fogságából, az egyik chilei bányász, Edison Pena rajthoz áll a New York-i maratoni futáson.
nov. 2
17:31
NSO Tv: Tőzsér, Köteles és Tóth a konyhában is feltalálja magát (She)
Köteles László, Tőzsér Dániel és Tóth Balázs nemcsak focizni, főzni is tud. A légiósok konyhaművészeti tudományukat egy belga-olasz étterem konyhájában mutatták be. A Nemzeti Sport munkatársai Genkben töltöttek egy délutánt és meggyőződhettek arról is, hogy egy jó kapus nemcsak jól véd. Kitűnő horgász és ígéretes lemezlovas is. Az NSO Tv videójában a képek mellett Köteles László zenei mixét…
nov. 2
17:45
Belgium: halálosan megfenyegették a kacsát kidobó futballistát (She)
Váratlan fordulatot vett Habib Habibou története: a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Zulte Waregen játékosának nemcsak az állatvédők támadásaival, hanem halálos fenyegetéssel is szembe kell néznie, amiért durva mozdulattal kihajította a pályáról a Lokeren elleni vasárnapi mérkőzésen a játéktérre tévedő vadkacsát.
nov. 2
18:21
Videó: gyönyörű csukafejes után kivezették a biztonságiak (She)
Szép csukafejessel vétette magát észre az egyik szurkoló a vasárnap lejátszott Aston Villa–Birmingham Premier League összecsapáson. A drukker nagy tapson kapott, egyedül a biztonságiak nem nézték jó szemmel mozdulatát, és kivezették a stadionból.
nov. 2
18:23
Bayern: Van Gaal nagyon csalódott, hogy Hoeness elnök bírálta őt (She)
Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője kedden újságírói kérdésre kifejtette: nagyon megdöbbentette, hogy Uli Hoeness, a bajor labdarúgóklub elnöke a napokban senkire sem hallgató embernek minősítette és kritizálta őt a nyilvánosság előtt.
nov. 2
18:39
DVSC: Diakité gólt lőtt, a hét végéig döntenek a sorsáról (She)
Legkésőbb a hét végéig döntés születik arról, hogy mi lesz a Debrecennél próbajátékon szereplő mali válogatott támadó, Bakary Diakité sorsa – adta hírül a magyar bajnok hivatalos honlapja.
nov. 2
18:41
BL: Kazanyban kezdődött a BL-kedd - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látja vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor veszi kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lép többek közt a Manchester…
nov. 2
18:42
Árpád kupa Las Vegasban (Metropol)
Tizenötödik alkalommal került megrendezésre az észak-amerikai magyar labdarugó bajnokság, az Árpád kupa. A másfél évtizeddel ezelőtt, Nevada fővárosában, Las Vegasban megkezdett sportrendezvény immár hagyománnyá vált.
nov. 2
18:43
BL: jönnek az Ajax ultrái, egynapos alkoholtilalmat rendeltek el (She)
A szerdai Auxerre–Ajax labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés napjának reggelétől csütörtök hajnali kettőig alkoholtilalmat rendeltek el a franciaországi Auxerre-ben és környékén, így próbálják elejét venni a holland ultrák randalírozásának.
nov. 2
19:33
BL: gól nélkül a csapatok a szünetben Kazanyban - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látja vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor veszi kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lép többek közt a Manchester…

Keresés