2010. november 20. szombat

nov. 20
7:03
Megfelelő személy a kényes feladatra (Behaviour)
Lefutott választást rendez a MOB a Schmitt Pál távozása után megüresedett elnöki posztra: Borkai Zsolt egyedüli indulóként, kihívó nélküli "csatában" kapja meg a posztot szombaton. Ellenfele lett volna, de a tagság érdekeire hivatkozva visszalépett, így a demokrácia előnyeivel, mint a választás szabadságával nem kíván élni a testület. De milyen szervezetet vesz át Borkai?
nov. 20
7:05
Csúcstenisz Londonból (Behaviour)
Vasárnap a jelenlegi legjobb nyolc férfi teniszező a londoni világbajnokságon eldönti egymás között, vajon ki nyeri el közülük a 2010-es esztendő utolsó jelentős egyéni trófeáját. Egy biztos, címvédés nem lesz, hisz az orosz Davigyenko nincs az indulók között.
nov. 20
7:07
A DVSC kitiltotta a vezetőket szidalmazót (Behaviour)
A DVSC-TEVA egy évre kitiltott egy szurkolót a debreceni stadionból - tudatta a klub egy hivatalos közleményben.
nov. 20
7:09
Az évtized győzelmét aratta a Szeged (Behaviour)
Szerényen ezt a címet viseli a Pick Szeged honlapján a férfi kézisek csütörtök esti meccséről tudósító cikk. És nincs benne semmi túlzás, Skaliczki László csapata idegenben, a Csehovszki Medvegyi otthonában verte 26-25-re a BL-csoportmeccsen a tavalyi sorozat elődöntősét. Amivel nem csak életben tartotta továbbjutási esélyeit, hanem bravúrosan visszaszerezte a menet közben elhullajtott pontokat!
nov. 20
7:11
Ők elé mennek, mi elszenvedjük (Behaviour)
Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás, ami megfigyelhető az egész labdarúgást behálózó fogadási csalások és korrupciós ügyek kezelésében is. Az MLSZ a hatóságokra vár, Németországban ombudsmant kérnek fel a csalások megelőzésére, a FIFA telefonokat hallgattat le, és kőkeményen bünteti vétkező tisztségviselőit.
nov. 20
7:12
NBA: a Durant nélküli Thunder elkapta a Bostont; Duncan rekorder lett (She)
Hiába hiányzott Kevin Durant, az NBA jelenlegi legjobb dobója és egyik szárnysegédje, Jeff Green, az Oklahoma City Thunder Russell Westbrook vezetésével nagy meglepetésre győzni tudott Bostonban a liga alapszakaszának 24. játéknapján.
nov. 20
7:30
Gyász: rákban elhunyt a rendőrből lett NHL-bajnok edző (She)
A rákkal folytatott hosszas küzdelem után 58 éves korában elhunyt Pat Burns, a New Jersey Devils 2002–2003-as bajnokcsapatának vezetőedzője.
nov. 20
7:48
Overdose sorsára jutott az amerikai csodakanca - videó (Infostart)
November elején futotta 20. versenyét az amerikaiak csodakancája, Zenyatta. Rengetegen várták, hogy a ló a 19. futama után is megőrzi veretlenségét, a csoda azonban elmaradt. Bár a létező legkisebb különbséggel, de Zenyatta vereséget szenvedett minden idők egyik legizgalmasabb lóversenyén.
nov. 20
9:18
Labdarúgás: pályán a Real, a Barca és a Milan, Pápára utazik a Fradi - a program (She)
Számos izgalmas mérkőzést tartogat a labdarúgó NB I és az európai topligák szombati programja. Az NB I-ben a címvédő Debrecen a kiesés elől menekülő Haladás vendége lesz, a Ferencváros pedig Pápára látogat. Németországban a Szalai Ádámmal felálló Mainz Mönchengladbachban, míg a listavezető Dortmund Freiburgban játszik. Angliában mind a négy nagycsapat pályára lép, a forduló rangadóján az…
nov. 20
9:36
Bologna: hónapok óta nem fizet a klub, Viviano elmehet (She)
Sergio Porcedda, az olasz élvonalbeli Bologna első embere hónapok óta adós labdarúgói bérével – a klub még a májusi és júniusi fizetéseket sem utalta át! –, így könnyen elképzelhető, hogy a legjobb játékosok már a télen elhagyják a csapatot.
nov. 20
9:38
NB II: bemelegítés közben állították ki a BKV cserejátékosát (She)
Érdekes körülmények között állította ki Sebestyén Dávidot a bíró a pénteki Videoton-Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia–BKV Előre bajnokin (2–0) az NB II Nyugati csoportjában.
nov. 20
10:12
Alaposan feltüzelték Erdei Zsoltot Amerikában (Infostart)
A pénteki mérlegelésen kiderült, hogy minden idők legsikeresebb magyar profi ökölvívója, Erdei Zsolt fél kilóval nehezebb a kenyai Samson Onyangónál, akivel magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze Atlantic Cityben. Erdei a Tűzmadár ("The Firebird") néven lép szorítóba az Egyesült Államokban.
nov. 20
10:12
Ökölvívás: Erdei Zsolt túl van a mérlegelésen Atlantic Cityben (She)
A korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi világbajnok Erdei Zsolt magyar idő szerint szombat hajnalban Atlantic Cityben, a Caesars Hotel aulájában részt vett a Samson Onyango elleni mérkőzést megelőző hivatalos mérlegelésen.
nov. 20
10:48
Videó: parádésan emelték át a kapusokat az argentin bajnokin (She)
A Godoy Cruz 2–1-re legyőzte a Banfieldet az argentin labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A hazaiak két remek góllal már a 16. percben kettővel vezettek. Előbb David Ramírez mesterien emelte át messziről a kapust, majd Carlos Sánchez – szinte ugyanonnan, mint csapattársa – kilőtte a jobb alsó sarkot. A Banfield a második félidőben szépített, egy szintén zseniális találattal. Gabriel Mendez…
nov. 20
11:33
Összeveszett a Loki az egyik verérszurkolóval - egy évig nem mehet meccsekre (Behaviour)
Egy évre kitiltott egy debreceni vezérszurkolót a DVSC Futball Zrt. Igazgatósága az általa szervezett sportrendezvényekről - írja a hajdú-Bihari Napló a klub közleményére hivatkozva.
nov. 20
11:42
Ázsiai Játékok: fehéroroszok voltak a kazah gyeplabdások (She)
Hazaküldtek három kazah női gyeplabdázót a kantoni Ázsiai Játékokról, miután kiderült, hogy tavasszal még a fehérorosz válogatottat erősítették.
nov. 20
12:00
Borkai Zsolt a MOB elnöke (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése szombaton Borkai Zsoltot választotta a szervezet új elnökévé. Schmitt Pál köztársasági elnök, aki augusztus 5-én mondott le MOB-elnöki tisztségéről, tiszteletbeli elnök lett.
nov. 20
12:00
Everton: a klub kompenzációt kérne Tim Cahill elengedéséért (She)
David Moyes, az Everton menedzsere jelezte: a klub kompenzációt kérhet azért, hogy Tim Cahillt elengedje az Ázsia-kupára készülő ausztrál labdarúgó-válogatott edzőtáborába.
nov. 20
12:02
Sífutás: a norvég Marit Björgen nyerte az idénynyitó vk-versenyt (She)
A svédországi Gällivaréban a hölgyek 10 km-es szabadstílusú versenyével megkezdődött a sífutók 2010-2011-es világkupaidénye. A nyolcvanhat induló közül a győzelmet a Vancouverben három olimpiai aranyérmet szerző norvég Marit Björgen szerezte meg, akinek ez már a 38. vk-sikere volt.
nov. 20
12:18
Inter: lassan több a sérült, mint az egészséges, Coutinho 4-8 hétre dőlt ki (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatát sújtó sérüléshullám újabb áldozata Coutinho: a fiatal brazil légiós combizomhúzódás miatt akár két hónapra is kidőlhet.
nov. 20
12:36
Pekingben lesz a 2015-ös atlétikai világbajnokság (Infostart)
Hét évvel a 2008-as olimpia után Peking ismét világversenynek ad otthont, 2015-ben ugyanis ott lesz az atlétikai világbajnokság.
nov. 20
12:54
Chelsea: a menesztett Wilkins jogi lépéseket tehet a klub ellen (She)
Jogi tanácsadást kért az angol Labdarúgó-menedzserek Szövetségétől Ray Wilkins, a Chelsea-től teljesen váratlanul menesztett tréner. Wilkins – aki játékosként a Chelsea-ben lett profi labdarúgó, majd Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink és Carlo Ancelotti asszisztense volt a „kékeknél" – úgy véli, megfelelő alap nélküli szerződésbontás történt.
nov. 20
13:03
Borkai lett a MOB elnöke (Metropol)
Schmitt Pál köztársasági elnök, aki augusztus 5-én mondott le MOB-elnöki tisztségéről, tiszteletbeli elnök lett. Az olimpiai bajnok tornász Borkai Zsolt az egyetlen jelölt volt az elnöki posztra, 141 igennel és három nem voks mellett választották meg.
nov. 20
13:03
Megvan Schmitt Pál utódja (Behaviour)
Borkai Zsolt, olimpia bajnok tornászt választotta a Magyar Olimpia Bizottság (MOB) elnökévé szombaton a testület közgyűlése. Borkait egy éve választották a MOB alelnökévé, a szombati választáson nem volt más jelölt a posztra. Borkai Zsolt 2006 óta Győr fideszes polgármestere. Schmitt Pál augusztusban mondott le a MOB elnöki pozíciójáról, miután beiktatták köztársasági elnöknek. Az új elnök…
nov. 20
14:06
Maradona és Mourinhó így fényezik egymást (Infostart)
Jose Mourinhóval a kispadon megszerzi a régóta áhított Bajnokok Ligája-serleget a Real Madrid - legalábbis Diego Maradona argentin futball-legenda szerint.
nov. 20
14:06
Spanyolország: Maradona szerint a Real BL-t nyer José Mourinhóval (She)
Madridi látogatása után Diego Maradona amondó, hogy José Mourinho megadja azt a Real híveinek, amire vágynak: hosszú évek után Bajnokok Ligája-diadalt arat vele a csapat.
nov. 20
14:08
Sífutás: hazai siker a férfiaknál, Björndalen is pontszerző (She)
A svédországi Gällivaréban a férfiak 15 km-es szabadstílusú versenyével folytatódott a sífutó-világkupa. A győzelmet a hazai közönség legnagyobb örömére Marcus Hellner szerezte meg, akinek ez volt a második vk-sikere.
nov. 20
14:15
Maradona: Mourinhóval bajnok lesz a Real (Metropol)
Jose Mourinhóval a kispadon megszerzi a régóta áhított Bajnokok Ligája-serleget a Real Madrid - legalábbis Diego Maradona argentin futball-legenda szerint.
nov. 20
14:24
Premjer-liga: Huszti kapásgólt lőtt, de a Zenit nem tudott győzni - videó (She)
Huszti Szabolcs betalált a Rubin Kazany hálójába, de csapata, a már bajnok Zenit – kétgólos előnyét leadva – 2–2-es döntetlent játszott Tatárföldön.
nov. 20
14:42
Videó: a CSZKA remek gólokkal fordított a fővárosi rangadón (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, azaz 29. fordulójában a moszkvai rangadón a CSZKA 3–1-re legyőzte a Szpartakot. A vendégek szereztek vezetést Ibson révén, s bár ember- és gólelőnyben is voltak, a hazaiak fordítottak. Előbb Honda Keiszuke fű alól szerzett fejes góljával egyenlítettek, majd Seydou Doumbia egyéni akciója után már a katonacsapat volt előnyben. A mindent eldöntő találatot…
nov. 20
15:00
Videó: a CSZKA remek gólokkal fordított a moszkvai rangadón (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, azaz 29. fordulójában a fővárosi rangadón a CSZKA 3–1-re legyőzte a Szpartakot. A vendégek szereztek vezetést Ibson révén, s bár ember- és gólelőnyben is voltak, a hazaiak fordítottak. Előbb Honda Keiszuke fű alól szerzett fejes góljával egyenlítettek, majd Seydou Doumbia egyéni akciója után már a katonacsapat volt előnyben. A mindent eldöntő találatot…
nov. 20
15:02
Bundesliga 2: Futács csereként állt be a Bochumot legyőző Ingolstadtba (She)
Futács Márkó csapata, a Bundesliga 2-ben szereplő Ingolstadt idegenben 4–1-re legyőzte a Bochumot. A magyar csatár a 74. percben csereként lépett pályára.
nov. 20
15:36
NB II: kiütéssel nyert a Diósgyőr és a Szpari, élen telel a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában egyaránt kiütéssel nyert a Keleti csoport két éllovasa, a Nyíregyháza és a Diósgyőr, miközben Nyugaton a Gyirmót fog az élen telelni, miután 1–1-et játszott a Budaörssel.
nov. 20
15:54
NB II: kiütéssel nyert a Diósgyőr és a Szpari, élen telel a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában egyaránt kiütéssel nyert a Keleti csoport két éllovasa, a Nyíregyháza és a Diósgyőr, miközben Nyugaton a Gyirmót telel az élen: bár csak 1–1-et játszott a Budaörssel, jobb gólkülönbségével így is megelőzi a Pécset.
nov. 20
16:30
Arsenal: tizenhét éves japán tehetséget igazolt a londoni klub (She)
17 éves japán tehetséggel, Mijaicsi Rióval kötött szerződést az Arsenal labdarúgócsapata. Az angol klubnak még munkavállalási engedélyt kell szereznie a játékos számára, aki utána rögtön csatlakozik új együtteséhez.
nov. 20
16:48
Videó: bohózatba illő góllal vezet a Freiburg a Dortmund ellen (She)
Meglehetősen érdekes góllal szerzett vezetést a Freiburg hazai pályán a Dortmund ellen a német Bundesliga 13. fordulójában. A vendégek kapusa rosszul mozdult ki egy beívelésre, majd a menteni igyekvő védők zavarodtak össze. Íme, az eset videón!
nov. 20
17:06
Labdarúgó NB I: három góllal kikapott Szombathelyen a DVSC (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a Haladás 3–0-ra legyőzte a címvédő Debrecent. A szombathelyiek győzelmének fő letéteményese az első félidőben két gólt szerző, majd a másodikban büntetőt kiharcoló Branislav Fodrek volt. A Haladás legutóbbi három hazai találkozóját – kapott gól nélkül – megnyerte, a Debrecen továbbra sem győzött idegenben a pontvadászatban.
nov. 20
17:08
Serie B: Filkor Attila nélkül ikszeltek egymással a Filkor-csapatok (She)
Filkor Attila csapata, a Triestina gól nélküli döntetlent követően egy ponttal távozott a sereghajtó Sassuolo otthonából az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának szombati játéknapján. A magyar középpályás sérülés miatt kihagyta a volt csapata elleni mérkőzést.
nov. 20
17:15
Kiütötte a Debrecent a Haladás - Az edzőn múlna? (Behaviour)
Továbbra is jó formában van Aczél Zoltán együttese, ezúttal 3-0-ra nyertek a Debrecen ellen.
nov. 20
17:42
Premier League: kétgólos vezetést követően győzték le az Arsenalt (Infostart)
Az Arsenal hazai pályán ugyan már két góllal is vezetett egyik nagy riválisa, a Tottenham Hotspur ellen, ám a vendégek fordítottak és nyertek az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
nov. 20
17:42
Labdarúgó NB I: Pápa-Ferencváros élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 15. fordulójának Lombard Pápa–Ferencváros mérkőzése. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
nov. 20
18:00
Amerikát is meghódíthatja Erdei Zsolt (Infostart)
Magyar idő szerint vasárnap hajnali 4 órakor Atlantic Cityben a kenyai Samson Onyango ellen teheti meg az első lépését minden idők legsikeresebb magyar profi ökölvívója, Erdei Zsolt azért, hogy az Egyesült Államokban is elismert bokszoló legyen, és a folytatásban később a legnépszerűbb félnehézsúlyúakkal csatázhasson.
nov. 20
18:00
Labdarúgó NB I: fél gőzzel is legyőzte a ZTE a Szolnokot (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a harmadik helyen álló ZTE az újoncként sereghajtó Szolnokot fogadta. A hazaiak a 16. percben Matej Miljatovic fejesével szereztek vezetést, az 52. percben pedig Djordje Kamber is betalált. A játékvezető a vendégektől a 84. percben kiállította Igor Pisanjukot, ám a szolnokiak a 88. percben így is szépíteni tudtak Mohamed Remili találatával.
nov. 20
18:18
Championship: botlottak Gyepesék, nyert és ezzel előzött a QPR (She)
Az angol labdarúgó-másodosztály (Championship) 18. fordulójában hazai pályán szenvedett 2–0-s vereséget a Gyepes Gáborral felálló Cardiff, ezzel a térdsérüléssel bajlódó Buzsáky Ákost nélkülöző QPR megelőzte a walesi csapatot a tabella élén, miután 3–1-re legyőzte a Prestont.
nov. 20
18:20
Görögország: Jesualdo Ferreira a Panathinaikosz vezetőedzője (She)
Amint azt korábban megjósoltuk, az ma biztossá vált, a portugál Jesualdo Ferreirát nevezték ki a Panathinaikosz labdarúgócsapata vezetőedzőjének.
nov. 20
18:36
Anglia: Gulácsi befalazta kapuját, idegenben nyert a Tranmere (She)
Gulácsi Péter biztos kézzel őrizte a kaput, csapata, a Tranmere Rovers 1–0-ra győzött a Notts County otthonában az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályának (League One) szombati játéknapján. A negyedosztályban (League Two) Kovács János csapata, a Hereford kikapott, és visszacsúszott az utolsó helyre.
nov. 20
18:45
Kikapott a Chelsea, nyert a Manchester United (Metropol)
A címvédő és listavezető Chelsea egygólos vereséget szenvedett a Birmingham City vendégeként, míg elsőszámú üldözője, a Manchester United hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Wigan Athletic együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 14.fordulójának szombati játéknapján.
nov. 20
18:54
Premier League: kikapott a Chelsea, nyert a Manchester United (Infostart)
A címvédő és listavezető Chelsea egygólos vereséget szenvedett a Birmingham City vendégeként, míg első számú üldözője, a Manchester United hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Wigan Athletic együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 20
18:54
Női kézilabda BL: a Ljubljana elleni győzelmével csoportelső a Győr (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO 26–21-re legyőzte hazai pályán a Krim Ljubljanát, ezzel elsőként jutott tovább a D-csoportból. Az első félidő végén még csak két gól volt a különbség a két csapat között, de a második játékrész elején gyorsan elhúztak Görbiczék, és biztossá tették győzelmüket.
nov. 20
18:56
Skócia: Kenny Miller mesterhármasával nyert a Rangers, ikszelt a Celtic (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a listavezető Rangers Kenny Miller mesterhármasával győzött a Kilmarnock otthonában, ezzel pedig növelte előnyét a csak ikszelő Celtickel szemben. Balogh Jánost nem nevezték a Hearts keretébe, csapata 2–0-ra győzte le a Hamiltont.

Keresés