2010. november 18. csütörtök

nov. 18
0:00
Felkészülés: a portugálok kiütötték a spanyolokat, nyertek az argentinok - eredmények (She)
A mai napon több válogatott felkészülési mérkőzést játszottak a világ futballpályáin. A játéknap egyik legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az argentin válogatott Lionel Messi hajrában szerzett góljával 1–0-ra verte meg Brazíliát. A világbajnok spanyolok négy góllal kaptak ki Portugáliában, de pályára lépett a világbajnoki ezüstérmes Hollandia, és a Dél-Afrikában harmadik Németország is.…
nov. 18
0:04
Válogatott: Mexikóban úgy tudták, velük kezdünk 2011-ben (She)
Bár a helyi források szerint kevés az esély rá, elképzelhető, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Mexikó ellen játssza első mérkőzését 2011-ben. A találkozóra a február 9-i FIFA-játéknapon kerülhet sor az egyesült államokbeli Atlantában.
nov. 18
0:08
Felkészülés: Portugália 4-0-val küldte haza a világbajnokot (She)
A portugál válogatott remek mérkőzésen, szebbnél szebb gólokat szerezve 4–0-ra győzött a világbajnok spanyolok ellen Lisszabonban.
nov. 18
0:18
Felkészülés: a portugálok kiütötték a spanyolokat, nyertek az argentinok - eredmények (She)
A mai napon több válogatott felkészülési mérkőzést játszottak a világ futballpályáin. A játéknap egyik legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az argentin válogatott Lionel Messi hajrában szerzett góljával 1–0-ra verte meg Brazíliát. A világbajnok spanyolok négy góllal kaptak ki Portugáliában, de pályára lépett a világbajnoki ezüstérmes Hollandia, és a Dél-Afrikában harmadik Németország is.…
nov. 18
0:36
Válogatott: akár Lionel Messiék ellen is kezdhetjük 2011-et - sajtóhír (She)
Dél-amerikai lapértesülések szerint elképzelhető, hogy az argentin labdarúgó-válogatott a magyar nemzeti csapattal kezdi a 2011-es esztendőt.
nov. 18
6:36
NBA: Eva Longoria és Tony Parker kibékíthetetlen ellentétek miatt válik (She)
Háromévnyi házasság után beadta a válókeresetet Eva Longoria hollywoodi színésznő, aki Tony Parkerrel, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs irányítójával kötötte össze életét még 2007-ben.
nov. 18
6:45
A finnek is nyolc góllal verték San Marinót (Behaviour)
Tegnap két Európa-bajnoki selejtezőt is játszottak az öreg kontinensen. Az egyik találkozót éppen a mi csoportunkban, ahol az eddig két nyeretlen, Finnország és San Marino csapott össze egymással. Bár az összecsapás talán túl erős kifejezés a Helsinkiben megvívott selejtezővel kapcsolatban, ugyanis a miniállam válogatottja éppúgy nyolcgólos vereséget szenvedett a finnektől, mint tette ezt ellenünk…
nov. 18
6:54
NBA: a Miami és a Boston kosársulit tartott, a Spurs megállíthatatlan (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) 22. játéknapján iskolázott a Boston Celtics és a Miami Heat, míg az Lakers idegenben tudott nyerni. Szezonbeli kilencedik, sorrendben nyolcadik győzelmét aratta a San Antonio Spurs, amelynek francia klasszisa, Tony Parker 21 ponttal csapata legeredményesebb játékosának bizonyult, mindössze néhány órával azt követően, hogy felesége, Eva Longoria…
nov. 18
7:03
Üllői út: nem az ígéret zöldje (Behaviour)
Az új, 25 ezres, majdnem teljesen fedett stadionról újabban ritkábban esik szó az Üllői úton, pedig anno az angol tulajdonos előbb azt vállalta, hogy felújítja, utóbb pedig azt, új arénát épít a régi helyére. Ehelyett Kevin McCabe már árulja az Üllői úton szerzett részesedését, a kérdés az: megteheti-e? Az állam a vásárláskor feltételeket szabott, melyek nem minden esetben teljesültek az angol…
nov. 18
7:05
Messi az utolsó percben megtörte a brazil átkot (Behaviour)
A tegnapi barátságos mérkőzések közül kiemelkedett a Dohában rendezett Brazília-Argentína csúcstalálkozó. A gauchók legjobbjuk, Lionel Messi vezérletével hosszú idő után végre legyőzték Ronaldinhóékat. A mindent eldöntő gólt éppen a tavalyi aranylabdás szerezte, megtörve ezzel a csapatát sújtó brazil átkot.
nov. 18
7:07
Talmácsi újra jó csapatban (Behaviour)
A Sors úgy látszik mindenképpen akar még egy esélyt adni gyorsasági motoros világbajnokunknak, Talmácsi Gábornak. A nemrég befejeződött szezonban a Moto2-es kategóriában hatodik helyen végzett sportoló ugyanis az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó istállónál, a Jack & Jones csapatban folytatja a pályafutását.
nov. 18
7:09
Igazi sztárként kezelik a kinti magyarok (Behaviour)
Úgy tűnik, sikerül Madár álma, és a november 20-i gálán a kenyai Samson Onyangóval bokszoló Erdei rövidesen tényleg karriert futhat be a profi ökölvívás hazájában.
nov. 18
7:48
Iker Casillas válogatottként először kapott négyet - videókkal (Infostart)
a világbajnok spanyol válogatott súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett a portugáloktól. Iker Casillas a 116. válogatott mérkőzésén kapott először négy gólt a nemzeti tizenegyben. A franciák 2-1-re győztek Angliában. Néhány további eredmény: Olaszország-Románia 1-1, Svédország-Németország 0-0, Hollandia-Törökország 1-0, Argentína-Brazília 1-0.
nov. 18
8:06
Felkészülés: Chile legyőzte Uruguayt, Panama pedig Hondurast (She)
Felkészülési mérkőzésen a chilei labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott a vb-negyedik uruguayi együttes ellen. A vendégek a 41. perctől tíz emberrel játszottak, a házigazdák akkor már 1–0-ra vezettek.
nov. 18
9:00
Videó: Szellemesen támadtunk, ami boldoggá tesz - Egervári (She)
A Litvánia elleni győztes évzáró után (2–0) a szövetségi kapitány, Egervári Sándor és középpályásunk, Koman Vladimir értékelt stábunknak.
nov. 18
9:18
AC Milan: apja örökébe léphet Barbara Berlusconi (She)
Silvio Berlusconinak lesz utóda az AC Milannál: az olasz kormányfő lánya, Barbara apja örökébe léphet a futballklubnál.
nov. 18
9:20
Játékossors: Ljungberg Chicagóból a Premier League-be vágyik (She)
Fredrik Ljungberg úgy érzi, maradt még benne annyi erő, hogy visszatérjen a Premier League-be.
nov. 18
9:36
Jégkorong: Szirányi Bencét többször megdicsérte a kapitány (She)
Szirányi Bence a magyar jégkorong-válogatott mindhárom mérkőzésén pályára lépett a Telenor Hoki-kupán, elmondása szerint nem egyforma sikerrel. A fiatal csatár azonban örül annak, hogy Ted Sator szövetségi kapitánytól sok dicsérő szót hallott a hét végén.
nov. 18
9:38
Labdarúgó NB II: újból saját pályáján edzett a Baja (She)
Újból saját pályáján edzett a Bajai LSE Kalo-Méh játékoskerete.
nov. 18
9:40
Labdarúgó NB II: távozik a Hajdúböszörmény társadalmi elnöke (She)
Az őszi idény végén lemond Kulcsár Tamás, az NB II-ben szereplő Hajdúböszörményi TE társadalmi elnöke.
nov. 18
9:42
Jégkorong: szombaton nyitják meg a zalaegerszegi jégcsarnokot (She)
Szombaton nyitják meg hivatalosan a néhány hete már üzemelő zalaegerszegi jégcsarnokot.
nov. 18
9:54
Togó: két válogatott labdarúgó alaposan ellátta az újságíró baját (She)
A togói labdarúgó-válogatott két tagja, Salifou Moustapha és Tchagouni Baba tettleg bántalmazott egy újságírót, név szerint Agboklou Komi Prospert a loméi központi stadionban.
nov. 18
9:56
Profi ökölvívás: a sikeres szemműtéten áteső Margarito máris edzene (She)
A dallasi Methodist kórházban megműtötték a múlt hétvégén Manny Pacquiao ellen a jobb szemüregénél csonttörést szenvedő profi ökölvívót, Antonio Margaritót.
nov. 18
10:48
Formula-1: a világbajnok Vettel nem lehet úr saját svájci portáján (She)
Nem építhet teniszpályát svájci lakhelyén Sebastian Vettel, a Formula-1 újdonsült világbajnoka.
nov. 18
10:50
Tömegsport: öt távon kilenc számban rajtolnak a Balaton Maratonon (She)
Szombaton Siófokról rajtol a Budapest Sportiroda-BSI szezonzáró futóeseménye, a 7. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton. A versenyen öt távon kilenc számban állhatnak rajthoz a résztvevők, akik az ország valamennyi megyéjéből érkeznek a 2010-es év utolsó, legnagyobb futóeseményére. A BSI szezonzáró versenyén a maraton és a félmaraton mellett harmad-, hatod- és negyedmaratonon indulhatnak…
nov. 18
11:06
Internazionale: Moratti szerint nincs veszélyben Benítez állása (She)
Massimo Moratti, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale elnöke szerint nincs veszélyben a csapat vezetőedzőjének, Rafa Beníteznek az állása, bár elsimerte, hogy csalódott volt a derbin elszenvedett vereség miatt.
nov. 18
11:24
Videó: ellenfelek, akik jó barátok, Messi éa Ronaldinho mezcseréje (She)
Noha válogatottjaik, az argentin és a brazil nemzeti csapat ősi riválisok, ők jóban vannak egymással. Lionel Messi és Ronaldinho a katari találkozó után (Brazília–Argentína 0–1) mosolyogva cseréltek mezt egymással.
nov. 18
11:42
Jégkorong: Szupernek köszönhetően szakadt meg csapata rossz sorozata (She)
Szuper Levente nagyszerű formában játszott szerdán csapata, az Arizona Sundogs Bloomington elleni mérkőzésén a Central Hockey League-ben (CHL). A magyar kapus 95.3%-os hatékonysággal védett, csapata pedig szétlövésben győzött 3–2-re, ezzel nyolc mérkőzés után tudott újra győzni.
nov. 18
12:00
Hollandia: Mathijsen súlyosnak látszó sérülést szenvedett a törökök ellen - videó (She)
Rossz hír a hamburgi szurkolóknak: a német labdarúgó-bajnokságban szereplő csapat holland játékosa, Joris Mathijsen súlyosnak látszó sérülést szenvedett a törökök elleni válogatott meccsen.
nov. 18
12:02
Primera División: menesztették Pintérék edzőjét, Aguirre követi a kispadon (She)
Elküldték a spanyol labdarúgó-bajnokságban botladozó Real Zaragoza vezetőedzőjét, José Aurelio Gayt. A Pintér Ádámot is foglalkoztató klub már meg is találta az utódját, a korábbi mexikói szövetségi kapitány, Javier Aguirre személyében.
nov. 18
12:04
Dánia: Némethék pireuszi csapattársa lett az év labdarúgója (She)
Dennis Rommedahlt választották meg 2010 legjobb labdarúgójának Dániában.
nov. 18
12:06
Felkészülés: Hiddink a hollandiai vereség ellenére elégedett (She)
Guus Hiddink, a török válogatott holland szövetségi kapitánya nyugodtan aludt csapata szerdai amszterdami veresége után. A szakember honfitársai Klaas-Jan Huntelaar góljával 1–0-ra megverték a „félholdasokat”, de Hiddink több biztató momentumot látott együttese játékában.
nov. 18
12:08
Videó: 192 cm magas ellenfele feje fölül zsákolt a kosaras (She)
A német alsóbb osztályú bajnokságban megrendezett BG Illertal-Weissenhorn–VfB 1900 Geissen Pointers találkozón (85–73) a vendégek játékosa, Marcus DeWayne Johnson 192 centiméter magas ellenfele feje fölül zsákolt. A hihetetlen ugrás láttán még a hazai szurkolók is tapsoltak.
nov. 18
12:10
Légióssors: Gulácsi további egy hónapot marad a Tranmerénél (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában (League One) szereplő Tranmere további egy hónappal meghosszabbította Gulácsi Péter kölcsönszerződését.
nov. 18
12:12
Úszás: egy időre felhagy a versenyzéssel a japán klasszis (She)
Időlegesen visszavonul a versenyzéstől az Ázsiai játékokon érmet sem szerző négyszeres japán mellúszóklasszis, Kitadzsima Koszuke.
nov. 18
12:18
Légióssors: Gulácsi további egy hónapot marad a Tranmere-nél (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában (League One) szereplő Tranmere további egy hónappal meghosszabbította Gulácsi Péter kölcsönszerződését.
nov. 18
12:20
Portugália: Még a vak is látta, hogy érvényes gól volt - C. Ronaldo (She)
A portugál aranylabdás, Cristiano Ronaldo nagyszerűen és veszélyesen játszott Spanyolország ellen (4–0), de érvényes gólt nem sikerült szereznie. Egyszer ugyan betalált a klubtárs, Iker Casillas kapujába – még a 37. percben, 0–0-s állásnál –, ám a mesteri gólt a játékvezető érvénytelenítette. Ez igencsak próbára tette a portugálok, különösen a szerző idegrendszerét.
nov. 18
12:22
Egyesült Államok: az első válogatott meccsen szerzett gól rekordot ért (She)
Első válogatott mérkőzésén megszerezte első gólját és ezzel történelmet írt az amerikai labdarúgó-válogatott kolumbiai származású támadója, Juan Agudelo.
nov. 18
12:24
Női kézilabda: Zácsik Szandra is bekerült Mátéfi szűkített keretébe (She)
Mátéfi Eszter szövetségi kapitány kijelölte a magyar női válogatott 18 tagú keretét, amellyel november 23-án a tatai edzőtáborban megkezdi a felkészülést a november 27-én kezdődő Telenor-kupára és a december 7-én rajtoló Európa-bajnokságra. A keretben szerepel a sokáig sérüléssel bajlódó Zácsik Szandra is, kimaradt viszont többek között a bő listán még számításba vett Mehlmann Ibolya (nem…
nov. 18
12:27
Motoros börze a Népligetben (Metropol)
Hiányzik egy jó kis szezonon kívüli buli, élőzenével, alkatrészekkel és a haverokkal? Válaszd a Devils Börzét, ahol gyorsan és olcsón szerezheted be a hiányzó cuccaidat! A Börze lassan két évtizedes múlttal rendelkezik...
nov. 18
12:36
Jégkorong: a Jégpalota helyett Újpesten játszik pénteken a Vasas (She)
Az előzetes kiírással ellentétben november 19-én, pénteken nem a Jégpalotában játssza hazai mérkőzését a Vasas jégkorongcsapata a Fenestela 68 Brasov ellen, hanem a Megyeri úti jégcsarnokban. Az időpont is változik: 19 óra helyett 18 órakor kezdődik a Mol Liga-találkozó.
nov. 18
12:38
Euro 2012: Litmanen a sorozat valaha volt legidősebb gólszerzője (She)
Finnország mellett Jari Litmanen is rekordot döntött szerdán a San Marino ellen 8–0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőn. A középpályás lett ugyanis a legidősebb, Eb-selejtezőn gólt szerző játékos.
nov. 18
12:40
Vízilabda: jótékony célra fordítják az MK-meccsek jegybevételét (She)
Ferencváros–Honvéd és Eger–Szeged párosításban szombaton rendezik meg az idei férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa elődöntőjét, amelyet – a másnapi döntőhöz hasonlatosan – ingyen tekinthetnek meg az érdeklődők a Szőnyi úti uszodában.
nov. 18
12:42
DVSC: Farkas Balázs reméli, januárra teljesen egészséges lesz (She)
Hosszú ideje már, hogy hiányzik az élvonalbeli bajnokságban szereplő DVSC-TEVA labdarúgó-csapatából Farkas Balázs. A támadó hasfalhúzódással bajlódik, már rengeteg orvosnál járt, több gyógymódot kipróbált, de a felépülésre még várni kell. Farkas reméli, januárra teljesen egészséges lesz.
nov. 18
13:12
Atlétika: Budapest megpályázza a 2015-ös fedett pályás Eb rendezését (She)
Budapest megpályázza a 2015-ös fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság rendezését, amelyért Prágával, Belgráddal és Isztambullal fut majd versenyt.
nov. 18
13:14
Férfi kézilabda: az utánpótlásra is alapoz az MKB Veszprém (She)
A saját utánpótlásából is szeretne minél több tehetséget meríteni az MKB Veszprém férfi kézilabdaklub, amelyben kitűnő szakemberek választják ki a legrátermettebb fiatalokat.
nov. 18
13:30
Szűkítette keretét Mátéfi Eszter (Infostart)
Tizennyolc fősre szűkítette Európa-bajnoki keretét Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön.
nov. 18
14:24
Eltiltották a korrupt FIFA-tagokat (Infostart)
Első fokon eltiltotta és pénzbüntetésre ítélte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a korrupciós ügyben vétkesnek talált két végrehajtó bizottsági tagot, a nigériai Amos Adamut és a tahiti Reynald Temariit.
nov. 18
14:24
Női labdarúgás: a nigériai Simpore nővérek állítólag fivérek (She)
A nigériai női labdarúgó-válogatott az Afrika-kupa fináléjában legyőzte Egyenlítői-Guineát, de a mérkőzés kapcsán a két évvel korábbi döntőhöz köthető botrány borzolja a kedélyeket.
nov. 18
14:42
Négy meccse veretlen az Egervári-csapat (Infostart)
Szinte minden tekintetben ötvenszázalékos mutatóval zárta az évet a magyar labdarúgó-válogatott, amely szerdán 2-0-ra győzött a litván együttes ellen.

Keresés