2010. november 18. csütörtök

nov. 18
14:42
Női labdarúgás: a Simpore nővérek állítólag fivérek (She)
A nigériai női labdarúgó-válogatott az Afrika-kupa fináléjában legyőzte Egyenlítői-Guineát, de a mérkőzés kapcsán a két évvel korábbi döntőhöz köthető botrány borzolja a kedélyeket.
nov. 18
15:00
Profi ökölvívás: Vladimir Klicsko herélést ígér az ijedt Haye-nyuszinak (She)
Az IBF/WBO nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok Vladimir Klicsko is kifejtette véleményét a hétvégi David Haye–Audley Harrison találkozóval kapcsolatban.
nov. 18
15:09
Reneszánszát éli Magyarországon a kerékpározás (Metropol)
Az utóbbi öt-hat évben nagyot nőtt a rendszeresen kerékpározók aránya; egy friss felmérés szerint ötből két ember ül biciklire kéthetes rendszerességgel - mondta László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke.
nov. 18
15:36
Svájc: két évvel meghosszabbíthatják Hitzfeld szerződését (She)
Sajtóhírek szerint a Svájci Labdarúgó-szövetség (SFV) meghosszabbítja Ottmar Hitzfeld szövetségi kapitány szerződését.
nov. 18
15:45
"Támadó szellemben fogok bokszolni" (Metropol)
Szombaton Atlantic Cityben a kenyai Samson Onyango ellen teheti meg az első, egyúttal az egyik legfontosabb lépését minden idők legsikeresebb magyar profi ökölvívója, Erdei Zsolt azért, hogy az Egyesült Államokban is elismert bokszoló legyen, s a folytatásban később a legnépszerűbb félnehézsúlyúakkal csatázhasson.
nov. 18
16:12
FTC: a klub Kubatovot delegálja a zrt.-be, két új argentin érkezhet (She)
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját delegálja a labdarúgó zrt. igazgatótanácsába.
nov. 18
16:21
Capellót hibáztatja a Liverpool Gerrard sérüléséért (Metropol)
Több hétre harcképtelenné vált Steven Gerrard, az FC Liverpool csapatkapitánya, aki klubja szerint Fabio Capello szövetségi kapitány "fegyelmezetlensége" miatt szenvedett térdsérülést az angol labdarúgó-válogatott szerdai felkészülési mérkőzésén.
nov. 18
16:30
Osasuna: Vadócz játéka kérdéses a hétvégi mérkőzésen (She)
Elképzelhető, hogy Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar középpályása nem léphet pályára csapata hétvégi, Sporting Gijón elleni bajnoki mérkőzésén.
nov. 18
16:48
Formula-1: péntektől új gumikon száguld a mezőny, Vettel is autóba ül (She)
Pénteken új korszak kezdődik a Formula–1-ben, az istállók akkor cserélik le Bridgestone-gumijaikat a 2011-től használandó Pirellire. Abu-Dzabiban két napon át tesztelik a csapatok az olasz gyár abroncsait, többnyire a hivatalos pilótákkal. A Red Bullnál ismét autóba ül a világbajnok Sebastian Vettel.
nov. 18
17:06
Liverpool: a válogatottban megsérülő Gerrard négy hetet hagyhat ki (She)
Előreláthatóan négy hétig lesz harcképtelen Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya, aki az angol válogatott  Franciaország elleni szerdai felkészülési mérkőzése során sérült meg.
nov. 18
17:33
A döntőben jöhet csak össze a Barcelona és a Real Madrid (Metropol)
Csak a döntőben találkozhat egymással a labdarúgó Király Kupában a két óriás, azaz az FC Barcelona és a Real Madrid.
nov. 18
17:42
Profi ökölvívás: lefújták Holyfield Williams elleni mérkőzését (She)
December 9-én, Sherman Williams ellen lépett volna szorítóba a 48 éves nehézsúlyú legenda, Evander Holyfield, a találkozót azonban, egyelőre tisztázatlan okok miatt, a napokban lemondták, a háttérben állítólag a gyenge érdeklődés és jegyértékesítési mutatók állnak.
nov. 18
17:51
Eltiltották a korrupt FIFA-tisztviselőket (Metropol)
Nem szavazhat majd a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságának két korrupcióval vádolt tagja a 2018-as, illetve a 2022-es világbajnokság helyszínének de-cember 2-i kiválasztásán.
nov. 18
18:18
Cozma-ügy: két védett tanú is pontos személyleírást adott a támadókról (She)
Két védett tanú is pontos személyleírást adott arról a három férfiről, akik Marian Cozmát a Patrióta lokál előtt megtámadták.
nov. 18
18:36
Formula-1: vasárnap szülővárosában ünneplik Sebastian Vettelt (She)
Több mint százezer ünneplőt várnak vasárnap Heppenheimba, a 2010-es Formula–1-es világbajnok Sebastian Vettel németországi szülővárosába, ahol nagyszabású buli keretében köszöntik majd az abu-dzabi tesztről hazaérkező pilótát.
nov. 18
19:12
Chelsea: korábbi nigériai válogatott lett Carlo Ancelotti új segítője (She)
Megtalálták Ray Wilkins utódját az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea-nél: az eddig a klub játékosmegfigyelő-hálózatának vezetőjeként dolgozó Michael Emenalo lesz Carlo Ancelotti új segítője.
nov. 18
19:48
Juventus: tovább tart a sérüléshullám, Amauri kidőlt a sorból (She)
A Juventus támadója, Amauri térdsérülést szenvedett a torinói csapat mai edzésén, és a Gazzetta dello Sport szerint elképzelhető, hogy ebben az évben már nem léphet pályára.
nov. 18
19:50
Videó: kapusszemszögből is izgalmas volt a magyar-litván mérkőzés (She)
Szerdán a magyar labdarúgó-válogatott Székesfehérváron győzte le 2–0-ra Litvániát felkészülés mérkőzésen. A helyi futballcsapat, a Videoton hivatalos honlapja, a vidi.hu a pálya szélén és a vendég kapu mögül is több felvételt készített.
nov. 18
20:24
Videó: brutálisan küldte padlóra ellenfelét a kirgiz bokszoló (She)
Hatalmas kiütést láthattak az ökölvívásra kíváncsi nézők az Ázsiai Játékokon. Az egyik középsúlyú küzdelem harmadik menetében a kirgiz Asadullo Boimuradov egy kíméletlen jobbegyenessel küldte padlóra a szíriai Mustafa Farahot. A kiütötte bokszoló alig bírt felállni a bivalyerős ütés után, amikor pedig sikerült neki, majdnem visszaesett.
nov. 18
20:26
Spanyolország: megbüntetnék Mourinhót és a Sporting Gijón edzőjét (She)
Egy spanyol bizottság, amely az erőszak- és a rasszizmusmentes sportért felelős, azt kérvényezte, hogy büntessék meg José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét és kollégáját, a Sporting Gijónt irányító Manuel Preciadót.
nov. 18
20:42
Videó: iszonyú erővel küldte padlóra ellenfelét a kirgiz bokszoló (She)
Hatalmas kiütést láthattak az ökölvívásra kíváncsi nézők az Ázsiai játékokon. Az egyik középsúlyú mérkőzés harmadik menetében a kirgiz Aszadulo Boimuradov egy kíméletlen jobbegyenessel küldte padlóra a szíriai Mustafa Farahot. A kiütött bokszoló alig bírt felállni a bivalyerős ütés után, amikor pedig sikerült neki, majdnem visszaesett.
nov. 18
21:00
Autósport: 2012-ig biztosan Dél-Amerikában marad a Dakar-rali (She)
Legalább 2012-ig Dél-Amerikában rendezik meg a Dakar-ralit.
nov. 18
21:54
Labdarúgás: FIFA-kitüntetés két budapesti orvosi műhelynek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a héten akkreditálta a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórházának Ortopédiai Osztályát, illetve a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központját. Prof. dr. Hangody László, illetve Prof. dr. Merkely Béla személyében mindkét intézményt az MLSZ orvosi bizottságának tagja vezeti.
nov. 18
22:12
Manchester United: dán válogatott kapust igazolna Ferguson (She)
A Manchester United leigazolná a norvég Aalesunds dán válogatott kapusát, Anders Lindegaardot.
nov. 18
22:30
Arsenal: Ajánlottam Van der Vaartot, de hiába - Van Persie (She)
Robin van Persie, az Arsenal holland csatára szerette volna, ha válogatottbeli csapattársa, Rafael van der Vaart az „ágyúsoknál" folytatja pályafutását, és be is ajánlotta a nyáron a Real Madridtól távozni akaró középpályást a klubvezetőknél. A tanács azonban süket fülekre talált, és Van der Vaart a városi rivális Tottenhamnél kötött ki.
nov. 18
22:32
Férfi röplabda, CEV-kupa: a Kecskemét kikapott Bécsben (She)
A Kecskemét négy játszmában kikapott az Aon hotVolleys Wientől Bécsben a férfi röplabda CEV-kupa első fordulójának első mérkőzésén.
nov. 18
23:06
Atlétika: Gebreselassie februárban már rajthoz áll a Tokió Marathonon (She)
Haile Gebrselassie, a maratonfutás etióp világcsúcstartója bejelentette, hogy teljesen egészséges, és februárban rajthoz áll a Tokió Marathonon.

Keresés