2010. november 17. szerda

nov. 17
0:18
Kína: Japán ötgólos sikerével tovább menetel az Ázsiai Játékokon (She)
A Kantonban zajló Ázsia Játékok labdarúgótornájának nyolcaddöntőjében Japán, Észak-Korea és az Arab Emírségek is biztosan, kapott gól nélkül jutott tovább soros riválisával szemben. Gólt a thaiföldi válogatott sem kapott, bár esetükben a győztes találatot csupán a hosszabbításban, egészen pontosan a 107. percben sikerült megszerezni Türkmenisztán ellen.
nov. 17
6:45
Hemingway: akiért a harang szól (Behaviour)
Senki nem nyilatkozik a Honvéd labdarúgócsapatánál, amelynél a hétvégi, Újpesten elszenvedett 3-1-es vereség után lemondott Massimo Morales vezetőedző. Pedig a klub első embere a honi futball leghangosabb embere.
nov. 17
6:47
Jó egészséget, Hemingway úr! (Behaviour)
Szellemiségében és stílusában egyaránt egy általános iskolás infantilizmusát idézte George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a pepsifoci.hu-n vezetett blogjában: a magát klubtulajdonosnak nevező "sportvezető" a fizetési csúszások és egyéb szakmai problémák miatt élő adásban lemondott olasz edző, Massimo Moralest ekézte felejthetetlen stílusban.
nov. 17
6:49
Barátságos évbúcsúztató (Behaviour)
A Litvánia elleni barátságos mérkőzés lesz a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó találkozója. Egervári Sándor szövetségi kapitány együttese az MLSZ által kijelölt futballfővárosban, Székesfehérváron lép pályára szerdán 18 órakor. Ezen a meccsen nem múlik semmi, ennek megfelelő nyugalomban készült a csapat.
nov. 17
6:51
Jóból nem árt a sok (Behaviour)
Ha a magyar-litván valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva (Sport1 Tv 18 óra) mégsem elégítené ki a kényes ízlésű futballbarátokat, esetleg megteszi nekik a fehérvári találkozóval egy időben kezdődő Argentína-Brazília Dohában (18 óra, tv: Digi Sport).
nov. 17
7:12
NHL: Price 41 védéssel és shutouttal segítette a Montrealt (She)
Carey Price 41 védéssel és hibátlan teljesítménnyel segítette 3–0-s győzelemhez a Philadelphia Flyers ellen a Montreal Canadiens jégkorongcsapatát.
nov. 17
7:14
Argentína: a River Plate győzött a superclásicón a Boca ellen - videó! (She)
A River Plate győzött 1–0-ra az argentin bajnokság örökrangadóján a Boca Juniors ellen, az egyetlen gólt Jonatán Ramón Maidana szerezte az 53. percben.
nov. 17
7:48
Kosárlabda: német-francia közös pályázat az Eb megrendezésére (She)
Közösen pályázik a 2015-ös férfi Európa-bajnokság megrendezésére a Német (DBB) és a Francia Kosárlabda-szövetség.
nov. 17
10:12
Férfi kézilabda: Herbert is elutazik Csehovba a Szegeddel (She)
A Pick-Szeged szerdán elutazik Csehovba, ahol csütörtökön kézilabda BL-mérkőzést játszik az orosz bajnok Medvegyivel.
nov. 17
10:30
Blog: Keddi káosz, tálalja Bálint Mátyás - az NB I-es szüzesség elvesztése (She)
Elszabadul a Népsporton a Keddi Káosz: a Nemzeti Sportból Bálint Mátyás őrült nyilatkozatokkal, különös statisztikákkal, megmagyarázhatatlan fotókkal sokkol. Milyen képaláírást adnátok Lipcsei Péter és Kövér László közös képének? Hogy lehet elveszíteni az NB I-es szüzességet? Válaszok a Keddi Káosz nyitóposzjában!
nov. 17
11:06
Tenisz: Babos egyesben nyolcad-, párosban elődöntős Wellingtonban (She)
Jól szerepel a wellingtoni 25 ezer dollár összdíjazású tenisztornán Babos Tímea: a magyar teniszező egyesben a nyolcaddöntőbe, párosban az elődöntőbe jutott be.
nov. 17
11:08
Videó: a Barcelona sztárja megijedt a harctól, ezért elmenekült (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság címvédőjének hátvédje, Dani Alves nemcsak a labdával bánik művészien, hanem élethűen esik is össze, ha arról van szó. Nem kell azonban megijedni, a brazil védő ugyanis még 14 éves korában a Canudosi háború című, 1997-es brazil filmdrámában kapott kisebb szerepet. A jobblábas játékos egy katonát alakít, aki megijed a harctól, ezért menekülőre fogja, de kapitánya ezt…
nov. 17
11:10
Egyesült Államok: David Oliver és Allyson Felix a legjobb atléta (She)
A férfiaknál a gátas David Oliver, a nőknél pedig a sprinter Allyson Felix veheti át az idén az év legjobb amerikai atlétájának járó elismerést, a Jesse Owens-díjat.
nov. 17
11:12
Kosárlabda: 52 évesen, a francia negyedosztályban fejezte be a korábbi NBA-játékos (She)
Ötvenkét éves korában, folyamatos térdsérülései miatt befejezte pályafutását Ron Anderson, a francia negyedosztályú kosárlabda-bajnokságban szereplő La Séguiniere játékosa.
nov. 17
11:24
Olaszország: Rossi lesz a kapitány, Balotellié a tízes mez (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott először futhat ki Giuseppe Rossi irányításával a gyepre Románia ellen – a Villarreal támadója a legtöbbszörös válogatott (17) a tervezett kezdőcsapatban, így ő kapja meg a csapatkapitányi karszalagot.
nov. 17
11:26
Serie A: Neymar, az ifjú brazil csillag kinézte magának a Juventust (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport szerdán címlapján számolt be arról, hogy az egyik legnagyobb brazil futballtehetségként számon tartott, az európai élklubok által ostromolt Neymar legszívesebben a Juventusban folytatná pályafutását.
nov. 17
11:42
Javítottak a magyarok a FIFA-ranglistán (Infostart)
A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek élén továbbra is a világbajnok Spanyolország áll. Hollandia a 2., Brazília a 3. helyen áll.
nov. 17
12:00
Elégedetlen a vb-pályázatokkal a FIFA (Infostart)
A 2018-as világbajnokság megrendezésére benyújtott pályázatok közül mindegyikben talált hiányosságokat a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA).
nov. 17
12:00
Tenisz: Carlos Moyá, az egykori világelső befejezi pályafutását (She)
Az utóbbi hetekben már pletykáltak róla, a spanyol teniszszövetség elnöke most megerősítette: Carlos Moyá, az 1998-as Francia nemzetközi bajnokság győztese, egykori világranglista-vezető spanyol teniszező befejezi pályafutását.
nov. 17
12:18
Szépen zárná az évet az Egervári-csapat (Infostart)
Idei utolsó mérkőzését Litvánia ellen játssza a magyar labdarúgó-válogatott. Egervári Sándor szövetségi kapitány egy újoncot biztosan avat. Magyarország jelenleg a 43., Litvánia a 48. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
nov. 17
12:20
Nézze meg a Puskás-díj jelöltjeit! (Infostart)
Tíz játékost jelölt a Puskás Ferenc-díjra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. A 2010-es esztendő legszebb góljait megnézheti honlapunkon.
nov. 17
12:36
Anglia: a Newcastle Carroll mellőzését kérte a szövetségtől (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle arra kérte az angol labdarúgó-szövetséget (FA), hogy fiatal támadója, Andy Carroll ne játsszon a franciák elleni felkészülési mérkőzésen.
nov. 17
12:54
Vb 2018: FIFA-kritikát kapott az összes pályázat (She)
A 2018-as világbajnokság megrendezésére benyújtott pályázatok közül mindegyikben talált hiányosságokat a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) – jelentette a BBC.
nov. 17
13:48
Tottenham: Niko Kranjcar megpendítette, hogy a télen távozik (She)
Niko Kranjcar, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának horvát válogatott középpályása elmondta: könnyen lehet, hogy csapatot vált a télen.
nov. 17
14:06
Gera sérült, Czvitkovics helyettesíti (Infostart)
Egervári Sándor kijelölte kezdőcsapatát a magyar válogatott litvánok elleni találkozójára. A szövetségi kapitány nem tudja a legerősebb, előre eltervezett tizenegyet a pályára küldeni, mivel Gera Zoltán körömproblémák miatt nem játszhat.
nov. 17
14:15
Nem játszik Gera a litvánok ellen (Metropol)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a szerda esti litvánok elleni barátságos mérkőzésre.
nov. 17
14:24
DVSC-TEVA: kilenc játékos hiányzott a Loki szerdai edzéséről (She)
Kilenc labdarúgóra nem számíthatott a DVSC-TEVA szakmai stábja szerdán, Herczeg Andrásék mindössze 18 játékosnak tartottak edzést – adta hírül a dvsc.hu.
nov. 17
14:26
Kézilabda: gyengül a mieink ellen készülő szlovén keret, Varlec szerb lesz (She)
A szlovén sajtóban megjelentek szerint Barbara Varlec lemondta a válogatottságot, mivel a jövőben a szerb nemzeti csapatban akar szerepelni.
nov. 17
14:42
Görögország: portói sikerkovács ülhet le a Pana kispadjára (She)
Görög és portugál lapértesülések szerint a Panathinaikosz labdarúgócsapata Jesualdo Ferreirát, az FC Porto volt mesterét szeretné megnyerni vezetőedzőnek.
nov. 17
14:44
Lazio: Meira érkezhet a Zenittől a védelem tengelyébe (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Lazio labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban a Zenit portugál védőjével, Fernando Meirával erősítené meg hátsó alakzatát.
nov. 17
15:00
U21-es válogatott: hazai pályán gól nélküli döntetlen Szlovákiával (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott szerda délután 0–0-s döntetlent játszott Szlovákiával Tatabányán. A mieink közül Simon Ádám kapufáig jutott a kevés helyzetet hozó felkészülési mérkőzésen.
nov. 17
15:18
Férfi kézilabda: hosszú időre kidőlt Cupic, a Löwen horvát klasszisa (She)
Porcműtétet kell elvégezni Ivan Cupicon, a Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatának térdfájdalmakkal küszködő horvát klasszisán.
nov. 17
15:20
Férfi kézilabda: Miro Pozun lett a Celje új vezetőedzője (She)
Miro Pozun lett a Celje PL új vezetőedzője, aki a posztjáról a múlt héten váratlanul lemondó Zvonimir Serdarusicot váltja.
nov. 17
15:36
Póker: itt a bizonyíték, hogyan csaltak a megvádolt sztárok! (She)
Egyre több bizonyítékot gyűjtenek a csalással vádolt két ismert pókeres, Ali Tekintamgac és Perica Bukara ellen. Szinte valamennyi, az elmúlt fél évben játszott versenyükön készült videofelvételen látni, ahogy a Pokerboom.eu bloggerei segítenek nekik az ellenfelek lapjait illetően.
nov. 17
15:38
Felkészülés: Paraguay egy hetest vágott a gyengécske Hong Kongnak (She)
A paraguayi labdarúgó-válogatott megsemmisítő, 7–0-s vereséget mért Hong Kong együttesére felkészülési mérkőzésen. A Manchester Cityben mellőzött Roque Santa Cruz két gólt szerzett, csakúgy, mint José Ortigoza.
nov. 17
15:54
Nem terveznek PPP-t a Puskás és a Kisstadion rekonstrukciójánál (Infostart)
A Puskás Ferenc Stadion, valamint a jégkorongosok által használt Kisstadion rekonstrukciójánál nem tervezi a köz- és magánszféra együttműködését (PPP) a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEMFI) sportért felelős államtitkársága.
nov. 17
15:54
Felkészülés: Montenegró tét nélküli meccsen sem ismer tréfát (She)
Montenegró labdarúgó-válogatottja szerdán Podgoricán felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a közelmúltban a törökök legyűrésével történelmi tettet végrehajtó Azerbajdzsánt.
nov. 17
16:30
Olaszország: Balotelli újra Ibrahimoviccsal akar együtt játszani (She)
A Manchester City labdarúgója, Mario Balotelli az olasz La Gazzetta dello Sportnak elmondta, hogy szívesen játszana újra együtt Zlatan Ibrahimoviccsal.
nov. 17
16:32
Légiósok: Fehér Csaba holland lapnak dicséri Dzsudzsák Balázst (She)
A holland NU Sport magazin kérdésére válaszolva Fehér Csaba, a NAC Breda magyar védője úgy fogalmazott: szerinte Dzsudzsák Balázs megérett arra, hogy a PSV-nél erősebb csapatban futballozzon.
nov. 17
17:06
Felkészülés: pályán az oroszok, vezetnek a szlovákok - élő eredménykövetés (She)
A mai napon több válogatott felkészülési mérkőzést játszanak a világ futballpályáin. A játéknap legnagyobb rangadóján az argentin válogatott Brazíliával csap össze, de az angol–francia mérkőzés is igen érdekesnek ígérkezik. Az említetteken kívül pályára lép a nyári világbajnokság első három helyezettje, a spanyol a holland és a német válogatott is. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével…
nov. 17
17:06
Horror bukás az ázsiai játékokon - videó (Blikk)
nov. 17
17:24
U21-es válogatott: Sajnos támadásban a döntő pillanatokban hibázunk - Róth (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen Szlovákiával. A találkozót követően a Róth Antal, válogatottunk szövetségi edzője a hatékonyabb helyzetkihasználást hiányolta csapatától.
nov. 17
17:26
Felkészülés: hátrányban az oroszok, vezetnek a szlovákok - élő eredménykövetés (She)
A mai napon több válogatott felkészülési mérkőzést játszanak a világ futballpályáin. A játéknap legnagyobb rangadóján az argentin válogatott Brazíliával csap össze, de az angol–francia mérkőzés is igen érdekesnek ígérkezik. Az említetteken kívül pályára lép a nyári világbajnokság első három helyezettje, a spanyol a holland és a német válogatott is. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével…
nov. 17
17:42
Felkészülés: vezetnek a bosnyákok, megy a brazil-argentin - élő eredménykövetés (She)
A mai napon több válogatott felkészülési mérkőzést játszanak a világ futballpályáin. A játéknap legnagyobb rangadóján az argentin válogatott Brazíliával csap össze, de az angol–francia mérkőzés is igen érdekesnek ígérkezik. Az említetteken kívül pályára lép a nyári világbajnokság első három helyezettje, a spanyol a holland és a német válogatott is. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével…
nov. 17
17:44
Formula-1: pletykák szerint Hülkenberg válthatja Massát a Ferrarinál (She)
Az olasz La Stampa információi szerint a Ferrari még a télen elköszön Felipe Massától, és a Williamstől távozó Nico Hülkenberget szerződteti Fernando Alosno csapattársának. A FIAT érdekeltségébe tartozó torinói lap a Ferrari egyik bennfentesére hivatkozva írta meg a pletykát.
nov. 17
17:46
Kerékpár: a WADA nem hisz Alberto Contadornak - sajtóhír (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) nem talált bizonyítékot arra, hogy fertőzött hússal került volna tiltott szer a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador szervezetébe - állítja legfrissebb számában az El País.
nov. 17
18:00
Horvátország: kihallgatja az UEFA a homoszexuálisokba belekötő elnököt (She)
Az UEFA vizsgálatot indított Vlatko Markovic, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke ellen nemrég tett nyilatkozata miatt. A sportvezető azt nyilatkozta egy lapnak, nem engedné meg, hogy homoszexuális játékosok szerepeljenek a válogatottban.
nov. 17
18:18
Így segítene Tarlós a Fradin (Infostart)
Tarlós István főpolgármester Orbán Viktor miniszterelnökkel és Bánki Erikkel, az Országgyűlés sportbizottságának elnökével összhangban tenne azért, hogy a Ferencváros Labdarúgó Zrt. magyar tulajdonba kerüljön.
nov. 17
18:36
Év végéig Szalai László a Honvéd megbízott vezetőedzője (Infostart)
A 2010-es esztendő végéig Szalai László, a Magyar Futball Akadémia igazgatója lesz a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának trénere.
nov. 17
18:45
Szalai László a Honvéd megbízott vezetőedzője (Metropol)
A 2010-es esztendő végéig Szalai László, a Magyar Futball Akadémia igazgatója lesz a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának trénere.

Keresés