2010. november 24. szerda

nov. 24
3:00
Erdei egy vagyont kereshetne Hopkins ellen (Blikk)
nov. 24
7:03
Rácz Félix: "Többet vártam ettől a meccstől" (Behaviour)
Noha szinte hazai ringben érezhette magát Erdei Zsolt (32-0, 17 KO) az Atlantic Cityben rendezett bokszgálán, a várt kiütéses siker helyett "csak" teljesen egyhangú pontozással verte a kenyai Samson Onyangót (20-7, 13 KO). Veretlen klasszisunk egy éves kihagyást követően szemre is tetszetős teljesítménnyel porolta le magáról a ringrozsdát, de nézzük, miként tetszett a hazai szakértőknek Erdei…
nov. 24
7:05
Valódi élmény, műanyag pálya (Behaviour)
Bizonyára sokan vannak olyanok, akik már alig bírják kivárni, hogy leessen az első hó, és mehessenek síelni. Nos, jó hír a türelmetlen lejtőlovagok számára, hogy hazánkban is egyre több műanyag pálya várja a lesiklás szerelmeseit.
nov. 24
7:07
Elmaradtha az NBA következő idénye (Behaviour)
Az 1998/1999-es rövidített szezon után mindinkább elképzelhető, hogy a következő észak-amerikai profi kosárlabdaidény részben vagy egészben elmarad. A jelenleg érvényben lévő kollektív szerződés 2011. június 30-án jár le, s ha nem sikerül addig megállapodni, bekövetkezhet az úgynevezett lockuot.
nov. 24
7:09
Győr: most kezdődik a tánc (Behaviour)
Bécsben a jóisten fogta a Győr kezét a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének sorsolásakor, ugyanis a magyar bajnok elkerülte két legjobban félt riválisát. Ezzel együtt nem gyenge a csoport, de a feladat teljesíthető: a cél továbbra is a BL-elődöntő.
nov. 24
8:06
Olaszország: súlyos büntetést kapott a sportszerűtlen csatár (She)
Javier Chevantón, a Lecce csatára öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott sportemberhez méltatlan magatartás miatt.
nov. 24
8:24
Mourinho számít Kakára, és nem vesz senkit (Infostart)
Nincs szükség téli erősítésekre a Real Madrid labdarúgó-csapatánál, ugyanis Kaká hamarosan visszatérhet - mondta José Mourinho vezetőedző.
nov. 24
8:24
Férfi kosárlabda: Földi Sándor a Salgótarján új vezetőedzője (She)
A férfi NB I A-csoportjában nyolc mérkőzésből nyolc vereséggel utolsó helyen álló Konecranes-Salgótarjáni KSE szakmai vezetését a legutóbb a Cegléd női együttesénél dolgozó Földi Sándor veszi át a múlt héten menesztett Szájer Józseftől.
nov. 24
8:26
Gyász: búcsú Polyák Imrétől, a Nemzet Sportolójától (She)
A hetvennyolc évesen elhunyt olimpiai bajnok birkózó, Polyák Imre lelki üdvéért mondanak misét december 2-án, jövő csütörtökön 13 órától a Szent István-bazilikában.
nov. 24
8:33
Kék-feketék a szürkeségben (Behaviour)
A szerda sokkalta keményebb napnak tűnik a keddnél a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A legnagyobb veszélyben a címvédő Internazionale mestere, Rafa Benítez van, aki akár annak ellenére repülhet is Milánóból, hogy csapata otthon lép fel a Twente ellen. S még a győzelem sem biztosan menti meg!
nov. 24
8:42
Videó: Bájosok Ligája - Ms. MU vs. Ms. Arsenal a Képes Sportban (She)
Szavazzon, és nyerje meg a mezt! Küldje el annak a csapatnak a nevét SMS-ben az 1781-es telefonszámra* a KSBAJOS kód után szóközzel elválasztva, amelynek a mezét az ön által szebbnek ítélt lány viseli, és írja meg a saját nevét is (pl.: KSBAJOS JUVE NAGY ATTILA). A szavazók között kisorsoljuk a kieső BL-csapat mezét, a nyertest telefonon értesítjük, és a nevét a következő…
nov. 24
8:51
BL: Benítez állása a tét (Metropol)
A továbbjutás mellett Rafael Benítez vezetőedző állása a tét a címvédő Internazionale számára szerdán a holland Twente elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a csoportkör 5. fordulójában.
nov. 24
9:00
Kassait bírálta az Arsenal edzője (Infostart)
Hevesen kritizálta Kassai Viktor és segítőinek teljesítményét Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Braga ellen Bajnokok Ligája-találkozó után.
nov. 24
9:54
Formula-1: Vettel mégis építhet magának teniszpályát (She)
Mégis építhet teniszpályát svájci lakhelyén Sebastian Vettel, a Formula–1 újdonsült világbajnoka.
nov. 24
10:12
FTC: Justin Haber még az ősszel feljebb szeretne lépni a 3. helyről (She)
Justin Haber, a Ferencváros kapusa örül, hogy korábbi zalaegerszegi bakiját nem tetézte újabbal a labdarúgó NB I legutóbbi fordulójában, és reméli: az idényből hátralévő két bajnoki fordulóban ő védhet, és még előrébb léphet csapatával.
nov. 24
10:30
Téli sportok: a sífutó-vb-n is indulna minden idők legjobb sílövője (She)
Érdekes és embert próbáló húzásra készül minden idők legjobb sílövője, a hatszoros olimpiai bajnok Ole Einar Björndalen.
nov. 24
11:06
Vívás: már nem Nébald György a kardozók szövetségi kapitánya (She)
Lemondott posztjáról Nébald György, a kardozók szövetségi kapitánya.
nov. 24
11:24
U16-os válogatott: a hajrában kapott góllal kikaptunk az írektől (She)
A Pisont István szövetségi edző vezette magyar U16-os labdarúgó-válogatott Telkiben játszott felkészülési mérkőzést az ír válogatott ellen. A találkozót az 1–1-es félidő után a hajrában szerzett góllal a vendégek nyerték meg 2–1-re.
nov. 24
11:42
Benítez számára a lét a tét (Infostart)
Új kezdetről beszélt Rafael Benítez, a címvédő Inter vezetőedzője a Twente elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. A spanyol edző nem félti az állását, és biztos a győzelemben. A Barcelona az új edzővel készülő Panathinaikosz otthonába látogat. A katalánok egy sikerrel biztos nyolcaddöntősök
nov. 24
11:42
Bajnokok Ligája: az UEFA is vizsgálja a Real Madrid kiállításait (She)
Az UEFA is felfigyelt a Real Madrid két játékosa, Xabi Alonso és Sergio Ramos kiállításának körülményeire a keddi Ajax–Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és vizsgálatot rendelt el az ügyben. A fegyelmi bizottság első lépésben alaposan áttekinti Craig Thomson játékvezető jegyzőkönyvét.
nov. 24
12:36
Cselgáncs: Joó Abigél is ötödik lett a világkupán Abu-Dzabiban (She)
Csernoviczki Éva (48 kg), Ungvári Attila és Taraba Sándor (73) után szerdán Joó Abigél (78) is ötödik lett az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó Abu-Dzabi Grand Prix-n.
nov. 24
12:45
USA: ellenállhatatlanul bokszolt Kovács Mária (Metropol)
A világbajnoki ezüstérmes Kovács Mária ellenállhatatlanul bokszolt, minden mérkőzését megnyerte az amerikai Oxnardban rendezett női amatőr ökölvívó csapatversenyen, melyen a három olimpiai súlycsoportban küzdött meg egymással nyolc trió.
nov. 24
12:54
Az UEFA vizsgálhatja Mourinho trükkjét - videó (Infostart)
José Mourinho utasítására állíttatta ki magát a Real Madrid két labdarúgója, Xabi Alonso és Sergio Ramos az Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés hajrájában, hogy ezzel az utolsó, már tét nélküli fordulóban letöltsék eltiltásukat - tételezi fel a nemzetközi sajtó. Az Európai Labdarúgó Szövetség a játékvezetői jelentés áttanulmányozása után dönt arról, indít-e vizsgálatot az ügyben.
nov. 24
12:54
Női ökölvívás: Kovács Mária hibátlan volt az Egyesült Államokban (She)
A világbajnoki ezüstérmes Kovács Mária ellenállhatatlanul bokszolt, minden mérkőzését megnyerte az amerikai Oxnardban rendezett női amatőr ökölvívó csapatversenyen, amelyen a három olimpiai súlycsoportban küzdött meg egymással nyolc trió.
nov. 24
13:03
Vizsgálódhat az UEFA a Real furcsa kiállításai miatt (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a játékvezetői jelentés beérkezése után dönt arról, vizsgálatot indít-e annak kiderítésére, hogy vajon a Real Madrid két játékosa, Xabi Alonso és Sergio Ramos szándékosan állíttatta-e ki magát az Ajax Amsterdam elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 24
13:12
Ligue 1: túl jó a Montpellier, trágárkodás és vizsgálat lett belőle (She)
Etikai bizottság elé rendelték Louis Nicollint, a Montpellier elnökét a televízió kamerája előtti, kirívóan trágár megjegyzéséért, amellyel azokra a kritikákra reagált, amelyek csapata jó szereplését a francia labdarúgó-bajnokság gyenge színvonalával magyarázzák.
nov. 24
13:48
NBA: a Miami kényszerből újra igazolt, új center LeBronék mellett (She)
Udonis Haslem sérülése miatt új játékost igazolt a Miami Heat, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2010–2011-es idényének egyik nagy esélyese: az új szerzemény a tapasztalt Erick Dampier.
nov. 24
14:24
Európa-liga: a Loki már árulja a jegyeket a Komanék elleni meccsre (She)
Megkezdődött a jegyárusítás a Loki idénybeli utolsó magyarországi labdarúgó Európa-liga-mérkőzésére. A DVSC-TEVA–Sampdoria találkozót december 16-án csütörtökön rendezik meg Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban.
nov. 24
14:26
Inter: Eto’o minden érintettől bocsánatot kért csúnya „fejese” miatt (She)
Samuel Eto’o elnézést kért minden érintettől, amiért a Chievo–Inter olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen lefejelte a hazaiakat erősítő szlovén Bostjan Cesart. Tettéért a kameruni csatárt három mérkőzésre szóló eltiltással sújtották.
nov. 24
15:00
Videó: így adta ki José Mourinho az utasításokat Amszterdamban (She)
Mint arról beszámoltunk, az Ajax–Real Madrid (0–4) Bajnokok Ligája mérkőzésen a spanyolok vezetőedzője, José Mourinho arról is gondoskodott, hogy a sárga lapot kapó Sergio Ramos és Xabi Alonso ne legyen veszélyben az utolsó találkozón, és arra utasította őket, hogy állíttassák ki magukat. Íme a portugál mester párbeszéde Alonsóval és a Ramosnak szóló üzenet terjedése!
nov. 24
15:02
Tottenham: Van der Vaart szeretne újra a Hamburgban játszani (She)
A Tottenham labdarúgócsapatát erősítő Rafael van der Vaart elárulta, hogy idén nyáron szívesen visszaigazolt volna a Hamburgba, ahol 2005 és 2008 között játszott, mielőtt a Real Madridhoz szerződött.
nov. 24
15:18
Real Madrid: Xabi és Ramos helyesen cselekedett - Del Bosque (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és a Real Madrid korábbi vezetőedzője elmondta, véleménye szerint helyesen cselekedett a kiállítását tegnap kiprovokáló Sergio Ramos és Xabi Alonso.
nov. 24
15:20
Ligakupa: négy gólt szereztek a Kecskemét légiósai a Szolnok ellen (She)
A Kecskemét hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott a Szolnok ellen a labdarúgó Ligakupa A-csoportjának szerdai mérkőzésén.
nov. 24
15:36
Díjugrató és fogathajtó Világkupa showműsorral (Infostart)
Százötven kamionnal szállítják a helyszínre a kellékeket a december 3. és 5. között megrendezendő Lovas Világkupára, melyen a kilenc, összesen 70 ezer euró összdíjazású díjugrató számban húsz, fogathajtásban pedig négy nemzet versenyzői indulnak.
nov. 24
15:45
November végén rendezik meg az úszó diákolimpiát (Behaviour)
Mintegy 18 ezer fogyatékkal élő diákot érinthet a TEVA Magyarország által szponzorált Fogyatékkal Élők I. Országos Úszó Diákolimpiája, amit első alkalommal november végén rendeznek meg.
nov. 24
16:12
BL: Malouda szerint a Chelsea-től már nem félnek az ellenfelek (She)
Florent Malouda, az angol labdarúgó-bajnokságban listavezető Chelsea francia légiósa úgy véli, a szlovák Zilina ellen kedden csak nagy nehézségek árán megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés (2–1) is azt bizonyítja, hogy az idényt félelmetesen kezdő londoni klubtól már nem tartanak az ellenfelek.
nov. 24
16:48
Labdarúgó NB II: változások a DVTK-nál, két játékos biztosan távozik (She)
Roszel Róbert és Zsivoczky Norbert távozik a labdarúgó NB II Keleti csoportjának harmadik helyén telelő Diósgyőri VTK-tól – tájékoztat a borsodi klub honlapja.
nov. 24
17:24
Videó: a bajnoki címről dalolt a Vidi; Nikolicsék kongáztak, gitároztak (She)
A friss magyar állampolgár, Nemanja Nikolics a konga mögött, Sándor György gitárral a kezében, Dusan Vasziljevics pedig a doboknál. Nem mindennapi látványt nyújtottak az őszi első, Videoton játékosai, akik az Újpest elleni rangadó előtti csapatösszetartáson írtak, majd előadtak egy dalt.
nov. 24
17:26
Bajnokok Ligája: Az ilyen mérkőzések miatt lettem labdarúgó - Riise (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában kedd este a Roma hazai pályán kétgólos hátrányból fordítva nyert az előző szezonban döntős Bayern München ellen. A mérkőzés kapcsán a hazaiak balhátvédje, John-Arne Riise nyilatkozott, s elmondta, csapata fantasztikus teljesítményt nyújtott.
nov. 24
17:28
Úszás: a kétszeres olimpiai bajnok Steffen Eindhovenben tér vissza (She)
Hosszú kihagyás után a holnap kezdődő eindhoveni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon tér vissza a medencébe a németek gyorsúszónője, Britta Steffen.
nov. 24
17:30
Díjazás: az ausztrál Sasa Ognenovski lett az év játékosa Ázsiában (She)
Az Ázsiai Labdarúgó-szövetség az ausztrál Sasa Ognenovskit választotta meg a térség legjobb labdarúgójának az idén. A dél-koreai Szongnam Ilhva 31 éves hátvédje kulcsszerepet játszott csapata ázsiai BL-diadalában, ő is gólt szerzett az iráni Zob Ahan ellen 2–1-re megnyert tokiói fináléban.
nov. 24
17:42
Tenisz: Nagy Tünde már a jövőbeni elnökségen gondolkodik (She)
Nagy Tünde, a Magyar Teniszszövetség elnöke megnevezte azokat a személyeket, akikkel egy esetleges tisztújítás után együtt dolgozna, mint a jövőbeli elnökség tagjaival.
nov. 24
18:00
Wenger nekitámadt Kassaiéknak (Blikk)
Braga -- Kiakadt a magyar játékvezetőkre Arséne Wenger (60), az angol Arsenal labdarúgócsapatának szakvezetője a portugál Braga ellen elszenvedett 2-0-s vereség után.
nov. 24
18:36
BL: az összes szerdai végeredmény, gólszerzők, tabellák, továbbjutók (She)
Tizenkét csapat már biztosította helyét a Bajnokok Ligája 2010–2011-es szezonjának nyolcaddöntőjében. A továbblépőkhöz még az FC Köbenhavn vagy a Rubin (D-csoport), az AS Roma vagy a Basel (E-csoport), illetve a Sahtar Doneck, Arsenal, Braga trióból kettő (H-csoport) csatlakozhat.
nov. 24
18:54
Atlétika: Dohában indul, Brüsszelben zárul a 2011-es Gyémánt Liga (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nyilvánosságra hozta a Gyémánt Liga versenysorozat jövő évi naptárát.
nov. 24
19:12
Hét meccsre tiltották el a futball-vb az ellenfelét megharapó sztárját (Infostart)
Hét mérkőzésre szóló eltiltást kapott Luis Suárez, az AFC Ajax labdarúgó-csapatának kapitánya, miután a hétvégi bajnoki mérkőzésen megharapta a PSV játékosának, Otman Bakkalnak a vállát.
nov. 24
19:12
Labdarúgás: Bodnár László még az idén visszatérhet Salzburgba (She)
Szerda óta az osztrák bajnok Red Bull Salzburgnál tesztelik a volt válogatott Bodnár Lászlót, s amennyiben megfelel a próbajátékon, már az őszi szezon hátralévő mérkőzésein pályára léphet az együttesben.
nov. 24
19:14
Női kosár Euroliga: Rátgéber csapata idegben nyert a Jekatyerinburg ellen (She)
A női kosárlabda Euroliga 5. fordulójában, a Sopron csoportjában, a B-jelű kvartettben az orosz Jekatyerinburg hazai pályán 73–67-re kikapott Rátgéber László csapatától, a török Fenerbahcétól.
nov. 24
19:48
Női kosár Euroliga: a Sopron 14 ponttal nyert a Gospic ellen (She)
A női kosárlabda Euroliga B-csoportjában a Sopron elsősorban az utolsó negyedben mutatott remek játékának köszönhetően 82–68-ra győzött a horvát Gospic ellen.
nov. 24
19:57
Erdei visszatért Magyarországra (Metropol)
Visszatért Magyarországra Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka, aki magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Atlantic Cityben - szinte pontosan egy év után - lépett ismét ringbe, s győzte le egyhangú pontozással a kenyai Samson Onyangót.

Keresés