2010. november 7. vasárnap

nov. 7
0:03
Primera División: Pellegrini a lelátóról nézte végig új csapata vereségét (She)
Az Espanyol Javi Márquez az első percben lőtt bombagóljával 1–0-ra megverte a Málagát otthon a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 10. fordulójában szombat este.
nov. 7
0:39
Portugália: az Académica nem bírt a Portimaóval idegenben (She)
Az Académica 2–2-es döntetlent játszott a Portimaóval idegenben a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában, így már csak a negyedik helyen áll a tabellán, mivel a Nacional győzött.
nov. 7
0:57
Tenisz, Fed-kupa: a címvédő olaszok előnybe kerültek a döntőben (She)
A címvédő olasz válogatott előnybe került az Egyesült Államok ellen a döntőben a teniszezők Fed-kupája Világcsoportjában, miután Francesca Schiavone két játszmában legyőzte Coco Vandeweghét San Diegóban.
nov. 7
7:15
Evezés: Galambos Péter bronzérmes az új-zélandi világbajnokságon (She)
Galambos Péter bronzérmet szerzett a könnyűsúlyú egypárevezősök között az új-zélandi világbajnokságon.
nov. 7
7:17
NBA: a Milwaukee elleni meccs után is veretlen a New Orleans (She)
Szezonbeli hatodik mérkőzésén hatodik győzelmét könyvelhette el a New Orleans Hornets csapata, amely ezúttal a Milwaukee Bucks vendégeként nyert 87–81-re az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. A Dallas Mavericks hazai pályán szenvedett vereséget a Denver Nuggetstől, míg a San Antonio Spurs nagy csatában, hosszabbítás után győzött a még nyeretlen Houston Rockets ellen.
nov. 7
7:33
Brazíliában fegyveresek akarták kirabolni a Forma-1 címvédőjét (Infostart)
Brazíliában fegyveresek akarták kirabolni a Formula-1 címvédőjét, Jenson Buttont az autós gyorsasági világbajnokság brazíliai állomásán, a szombati időmérő edzés után. Senkinek nem esett baja.
nov. 7
7:33
NHL: szétlövés után nyert idegenben a Chicago és a Pittsburgh is (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján az elmúlt két idény bajnoka, a Chicago Blackhawks és a Pittsburgh Penguins egyaránt idegenben lépett pályára, és mindkettő szétlövéssel nyert. A négypontos Jonathan Toews vezette Blackhawks az Atlanta Thrashers vendégeként nyert 5–4-re, míg a Pens a Phoenix Coyotes otthonában gyűjtötte be a két pontot 4–3-mal.
nov. 7
8:27
Argentína: negyedszer kapott ki hazai pályán a Boca Juniors (She)
Az aperturában immár negyedik hazai vereségét szenvedte el a Boca Juniors az argentin labdarúgó-bajnokságban, a „genovaiak” ezúttal az Argentinos Juniorstól kaptak ki a La Bombonerában 2–0-ra. A sarandí-i Arsenal hiába vezetett kétszer is a Racing Club vendégeként, nem tudott győzni, 2–2-es döntetlenjével így nem tudta megelőzni a második helyen álló Vélez Sarsfieldot.
nov. 7
8:45
Brazília: csak döntetlenre volt képes a Santos és az Internacional is (She)
A Santos és az Internacional is csak 2–2-es döntetlenre volt képes esélyesként idegenben a brazil labdarúgó-bajnokságban, előbbi az Atlético Mineiro, utóbbi az Atlético Goianiense kellett, hogy beérje az egy ponttal.
nov. 7
8:47
MLS: elődöntőbe jutott a Colorado Rapids és az FC Dallas (She)
A Colorado Rapids és az FC Dallas jutott be az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) rájátszásának konferencia-döntőjébe. A denveri alakulat tizenegyesrúgások után búcsúztatta a Columbus Crew-t, míg a texasiak 1–1-es idegenbeli döntetlennel harcolták ki a továbbjutást a Real Salt Lake vendégeként.
nov. 7
8:49
Ökölvívás: Juan Manuel López T. K. O.-val legyőzte Rafael Márquezt (She)
Profi pályafutása legnagyobb győzelmét aratta szombat este a Las Vegas-i MGM Grandben a WBO pehelysúlyú világbajnoka Juan Manuel López, miután T. K. O.-val a nyolcadik menetben legyőzte Rafael Márquezt.
nov. 7
9:03
Bravúros bronzérem az új-zélandi világbajnokságon (Infostart)
Galambos Péter bronzérmet szerzett a könnyűsúlyú egypárevezősök között az új-zélandi világbajnokságon.
nov. 7
9:06
A bolgár Ivanové a leggyorsabb öngól (Metropol)
Valószínűleg az európai kupasorozatok leggyorsabb öngólját szerezte csütörtökön Ivo Ivanov, a bolgár Levszki Szófia védője, aki 14 másodperccel pályára lépése után talált saját kapujába.
nov. 7
9:08
Fegyveresek akarták kirabolni Jenson Buttont (Metropol)
Fegyveresek ki akarták rabolni a Forma-1 címvédőjét, a brit Jenson Buttont (McLaren) az autós gyorsasági világbajnokság brazíliai állomásán, a szombati időmérő edzés után.
nov. 7
9:24
Galambos bronzérmes az evezős vb-n (Metropol)
Galambos Péter bronzérmet szerzett a könnyűsúlyú egypárevezősök között az új-zélandi világbajnokságon.
nov. 7
9:39
Videó: az Inter-védő, Samuel súlyos sérülése a Brescia ellen (She)
Az Internek nemcsak az elvesztett két pont, hanem védője, Walter Samuel kidőlése is gondot jelentett a Brescia elleni olasz bajnokin. Az argentin játékos a második félidő elején maradt a földön, helyére Santon állt be.
nov. 7
9:57
Videó: a horvát Eduardo Zidane-t idézte fantasztikus kapásgóljával (She)
Az ex-arsenalos Eduardo a Sahtar Donyeck színeiben előbb volt csapatának talált be a héten a BL-ben, majd az ukrán bajnokságban a Krivbász otthonában vágott egy zseniális vezető gólt. A horvát csatár Zidane 2002-es BL-döntőben lőtt góljához hasonlóan parádésan talált kapásból a hálóba. A Sahtar végül 2–0-ra nyert idegenben.
nov. 7
9:59
Labdarúgás: Maradona Iránba látogat, hogy ismerkedjen az országgal (She)
A közeljövőben Iránba látogat a játékosként 1986-ban világbajnok Diego Maradona, aki a nyári dél-afrikai vb-n hazája csapatát, az argentin válogatottat irányította.
nov. 7
10:15
Ökölvívás: Glen Johnson a 8. menetben kiütötte Allan Greent (She)
A nagyközépsúlyú Szuper hatok harmadik fordulójának mérkőzésén Glen Johnson a nyolcadik menetben kiütötte Allan Greent a Las Vegas-i ökölvívógálán magyar idő szerint vasárnap virradóra.
nov. 7
10:51
Labdarúgás: Lazio-Roma, Real- Atlético, Pool-Chelsea - program (She)
Természetesen vasárnap sem maradnak érdekes összecsapások nélkül a labdarúgás szerelmesei, pályára lép a magyar címvédő Debrecen, Olaszországban Lazio–Roma derbit rendeznek, Spanyolországban szintén fővárosi rangadón csap össze a Real Madrid és az Atlético, Angliában pedig a Liverpool fogadja a Chelsea-t.
nov. 7
11:09
Golf: olasz kézben az idei vb-sorozat utolsó bajnoki címe (She)
Az olasz Francesco Molinari, az idei Ryder-kupa-győztes európai válogatott egyik tagja  nyerte meg a férfi golfozók idei világbajnoki sorozatának vasárnap véget érő utolsó versenyét (HSBC Champions) a kínai Sanghajban.
nov. 7
11:45
Man. City: Tévez szóvivőjén keresztül cáfolta, hogy depressziós lenne (She)
A Manchester Cityben futballozó Carlos Tévez szóvivőjén keresztül cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint depressziós.
nov. 7
12:03
MotoGP: Smith nyert Valenciában, Márquez a világbajnok (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság utolsó, Valenciai Nagydíján a nyolcadliteresek kategóriájában a brit Bradley Smith nyert, megelőzve a spanyol Pol Espargarót és Nicolás Terolt, az igazi győztes azonban a negyedik helyen beérő szintén spanyol Marc Márquez lett, aki 17 éves korában világbajnoki címet ünnepelhetett. A magyar Sebestyén Péter a 17. helyen végzett.
nov. 7
12:05
Cselgáncs: Csernoviczki két sikerrel és csapatezüsttel tért vissza (She)
Májusi keresztszalag-szakadása után a szombati csapatbajnokságon lépett először szőnyegre Csernoviczki Éva, aki ezúttal nem 48, hanem 52 kilóban indult, és a Leányvár csapatát erősítette.
nov. 7
12:21
Eltiltás: két évig semmilyen viadalon nem indulhat észak-koreai tornász (She)
Egyetlen észak-koreai tornász sem képviselheti hazáját a 2012-es londoni olimpián, mivel a Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) két évre mindenféle versenyéből kizárta az ázsiai nemzet képviselőit.
nov. 7
12:39
Tenisz: Ana Ivanovics nyerte meg a Bajnokok Tornáját (She)
Egy nappal 23. születésnapja után Ana Ivanovics nyerte meg a női teniszezők Bajnokok Tornáját a Balin rendezett viadalon. Az utóbbi hetekben kiváló formába lendülő korábbi szerb világelső a döntőben 6:2, 7:6-ra győzte le az orosz Alisza Klejbanovát.
nov. 7
12:41
Videó: így nyert Kaposvárott az NBI-es listavezető Videoton (She)
A szombati Kaposvár–Videoton NBI-es mérkőzésen (1–4) hamar eldőltek a lényeges a kérdések, a vendégek ugyanis már 22 perc alatt háromgólos vezetést szereztek. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
nov. 7
12:43
Bp. Honvéd: Hemingway nem reagál Morales kifakadására (She)
„Nagy gondok vannak a klubnál. Egy ideig tartható ez az állapot, aztán lépnie kell az egyesületnek.” Massimo Morales, a Budapest Honvéd vezetőedzője a Győri ETO elleni pénteki hazai bajnoki (1–1) után fakadt ki imigyen a sajtótájékoztatón.
nov. 7
12:57
Videó: így nyert Kaposvárott az NB I-es listavezető Videoton (She)
A szombati Kaposvár–Videoton NB I-es mérkőzésen (1–4) hamar eldőltek a lényeges kérdések, a vendégek ugyanis 22 perc alatt háromgólos vezetést szereztek. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
nov. 7
13:15
Moto2: Abrahám nyerte meg a Valenciai Nagydíjat, Talmácsi a 10. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság utolsó, Valenciai Nagydíján a Moto2-esek kategóriájában hihetetlen végjátékban a cseh Karel Abrahám nyert, megelőzve az olasz Andrea Iannonét és a spanyol Julián Simónt. Talmácsi Gábor végül a 10. helyen végzett, összesítésben pedig a 6. lett.
nov. 7
13:51
Vívó-vb: Mohamed és Kreiss a 16 között női tőrben (She)
Mohamed Aida és Kreiss Fanny két-két asszót megnyerve bejutott a legjobb 16 közé a párizsi vívó-világbajnokságon vasárnap a női tőr egyéni versenyében.
nov. 7
14:09
Arsenal: Wenger szürreálisnak nevezte Van Persie válogatott meghívóját (She)
Arsene Wenger, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere szürreálisnak nevezte, hogy Robin van Persie meghívót kapott a holland válogatottba, amely november 17-én a törökökkel játszik.
nov. 7
14:11
Vívó-vb: nem jutott magyar versenyző nyolcaddöntőbe férfi tőrben (She)
A három, főtáblára jutó magyar férfi tőröző közül Bíró Péter egy asszót megnyert, aztán kikapott, Berjozkin Anton és Gátai Róbert pedig az első fordulóban vereséget szenvedett vasárnap a párizsi vívó-világbajnokságon.
nov. 7
14:27
Talmácsi 10. lett a Valenciai Nagydíjon, hatodik a vb-pontversenyben (Infostart)
Talmácsi Gábor a 10. helyet szerezte meg a Moto2 géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, idényzáró Valenciai Nagydíján, az összetett pontversenyben pedig megőrizte hatodik helyét.
nov. 7
14:27
Rögbi: a déliek alaposan helybenhagyták az északiakat (She)
Felkészülési mérkőzésen a rögbi három nagy déli nemzete, az új-zélandi, az ausztrál és a dél-afrikai Európában vendégeskedett és oktatta a sportági tanítómestereket, Angliát, Írországot és Walest.
nov. 7
14:45
Premjer-liga: hat perc után 0-2-re állt, de hárommal nyert a Zenit (She)
Közel került a bajnoki cím megszerzéséhez a szentpétervári Zenit labdarúgócsapata az orosz labdarúgó-bajnokságban, miután idegenben 5–2-re nyert a Szibir Novoszibirszk ellen.
nov. 7
14:48
Talmácsi 10. lett Valenciában (Metropol)
Talmácsi Gábor a 10. helyet szerezte meg a Moto2 géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, idényzáró Valenciai Nagydíján, az összetett pontversenyben pedig megőrizte hatodik helyét.
nov. 7
15:03
Eredivisie: nagy meglepetésre kikapott hazai pályán az Ajax (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 13. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Ajax nagy meglepetésre 1–0-ra kikapott hazai pályán az ADO Den Haagtól.
nov. 7
15:05
Serie A: Cerci hajrában szerzett góljával nyert a Fiorentina (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójában a Fiorentina Alessio Cerci 80. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Chievót.
nov. 7
15:07
Videó: így szenvedett megdöbbentő vereséget az Ajax Amszterdamban (She)
Óriási meglepetésre kikapott hazai pályán az Ajax az ADO Den Haagtól a holland bajnokságban. Nézze meg a vendégek első félidő végén született gólját!
nov. 7
15:21
Serie A: Lazio-Roma derbi élőben az NSO-n! (She)
Kezdetét vette az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának rangadója, a Lazio–Roma fővárosi derbi, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
nov. 7
15:23
MotoGP: a világbajnok Lorenzo nyerte meg a Valencia Nagydíjat (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság utolsó, Valenciai Nagydíját a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo nyerte meg, az ausztrál Casey Stonert és az olasz Valentino Rossit megelőzve.
nov. 7
15:25
Vívó-vb: olasz retesz a negyeddöntő előtt, kiesett Mohamed és Kreiss (She)
Mohamed Aida és Kreiss Fanny a legjobb 16 között fejezte be egyéni szereplését párizsi vívó-világbajnokság női tőrversenyében. Mindkettőjüket olasz vívó állította meg a negyeddöntő előtt.
nov. 7
15:39
Videó: Dzsudzsák góljával szerzett vezetést a PSV a rangadón (She)
A holland bajnokság 13. fordulójának rangadóján Dzsudzsák Balázs góljával a PSV megszerezte a vezetést az Utrecht otthonában, és félidőben 1–0-ra vezet. Nézze meg a találatot videón!
nov. 7
15:57
Bundesliga 2: Stieber gólpassza ellenére Királyék örülhettek, Hertha-zakó (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában magyar csapatok találkoztak egymással az 1860 München–Alemannia Aachen találkozón. Király Gábor és Stieber Zoltán is végigjátszotta a meccset, az első félidőben pedig Stieber beadása után szerzett gólt Benjamin Auer, bár az első próbálkozását még bravúrral hárította Király. A müncheniek még az első félidőben egyenlíteni tudtak, és a vége…
nov. 7
15:59
Labdarúgó NB II: a Gyirmót egy góllal legyőzte a Fradi II-t (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Gyirmót 1–0-ra győzött a Ferencváros vendégeként, és sikerével visszavette a Nyugati csoport első helyét a Bajától. A Pécs Győrből hozta el a három pontot.
nov. 7
16:15
Női kézi BL: esélyeshez méltóan, biztosan nyert a Győr Kaproncán (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a Győri Audi ETO KC esélyeshez méltóan, magabiztosan győzött Kaproncán. A különbség gyakorlatilag már a félidőre kialakult, a vége 35–24-es győri siker lett.
nov. 7
16:33
Gond nélkül nyert a Győr Kaproncán (Infostart)
Könnyedén nyert a Győr a horvát Koprivnica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában, és így közelebb került a legjobb nyolc közé jutáshoz.
nov. 7
16:33
Formula-1: a Force India-istállónál is kitört a belső háború (She)
Bár az elmúlt napokban a Red Bull pilótái közötti ellenségeskedés volt az egyik fő téma, a szombati időmérő után kiderült, a Force Indiánál is dúl a belháború: Adrian Sutil és Vitantonio Liuzzi többször is feltartotta egymást a kvalifikáción, majd nyilatkozataikban is egymásnak estek.
nov. 7
16:35
Premier League: a „szarkák” elcsenték a három pontot az Arsenal otthonából (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén Kádár Tamás együttese, a Newcastle United Andy Carroll 45. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert az Arsenal otthonában. A magyar légiós nem volt a „szarkák” keretében. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy Laurent Koscielnyt (Arsenal) a 90. percben kiállították.

Keresés