2010. november 7. vasárnap

nov. 7
16:36
Gond nélkül nyert a Győr a BL-ben (Metropol)
Könnyedén nyert a Győr a horvát Koprivnica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi, 4.fordulójában, és így közelebb került a legjobb nyolc közé jutáshoz.
nov. 7
16:51
Eredivisie: Dzsudzsák duplája győzelmet ért a forduló rangadóján (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 13. fordulójának rangadóján a PSV Eindhoven idegenben nyert 2–1-re az Utrecht ellen. Dzsudzsák Balázs duplázott a két kiállítást és parázs jeleneteket hozó mérkőzésen.
nov. 7
16:53
Videó: Lukasz Fabianski rossz kijövetele lett az Arsenal veszte (She)
Nagy meglepetésre a Newcastle United 1–0-ra legyőzte az Emirates Stadionban az Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A vendégek az első félidő végén Andy Carroll fejesével kerültek előnybe, de a támadó góljához kellett, hogy Lukasz Fabianski nagyon rossz ütemben mozduljon ki a kapujából, így a csatár elfejelte előle a labdát.
nov. 7
17:09
Dzsudzsák Balázs két góljával nyert a PSV (Infostart)
A PSV idegenben 2-1-re győzött az Utrecht ellen a holland labdarúgó-bajnokságban. Az eindhoveniek mindkét gólját Dzsudzsák Balázs lőtte.
nov. 7
17:09
Eredivisie: Dzsudzsák duplája győzelmet ért a forduló rangadóján (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 13. fordulójának rangadóján a PSV 2–1-re nyert idegenben az Utrecht ellen. Dzsudzsák Balázs duplázott a két kiállítást és parázs jeleneteket hozó mérkőzésen.
nov. 7
17:11
Serie A: a Roma két tizenegyesgóllal verte meg a Laziót (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójának rangadóján az AS Roma két, büntetőből szerzett találattal 2–0-ra legyőzte a listavezető, városi rivális Laziót.
nov. 7
17:12
Kikapott az Arsenal (Metropol)
Az Arsenal meglepetésre kikapott hazai pályán a Newcastle Unitedtől az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 7
17:13
Formula-1: Brazil Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság Brazil Nagydíja, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
nov. 7
17:15
Premier League: Liverpool-Chelsea rangadó élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az angol labdarúgó-bajnokság rangadója, a Liverpool–Chelsea találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt a Nemzeti Sport Online-on!
nov. 7
17:17
Vívó-vb: magyar érmek a kerekesszékes tőrvívásban (She)
Szekeres Pál ezüst- Dani Gyöngyi pedig bronzérmet szerzett vasárnap a kerekesszékes vívók tőrversenyében a párizsi világbajnokságon.
nov. 7
17:27
Serie A: elképzelhető, hogy vége Walter Samuel szezonjának (She)
Súlyos sérülést szenvedett és elképzelhető, hogy a mostani szezonban már nem léphet pályára Walter Samuel, az olasz bajnokságban és a BL-ben is címvédő Internazionale labdarúgója.
nov. 7
17:29
Tenisz: Federer a döntő szettben lelépte Djokovicsot a bázeli döntőben (She)
Roger Federer nyerte meg a bázeli férfi tenisztornát, miután a döntőben 6:4, 3:6, 6:1-re legyőzte Novak Djokovicsot.
nov. 7
17:30
Dzsudzsák duplájával nyert a PSV (Metropol)
Dzsudzsák Balázs két góljával győzött vasárnap a PSV Eindhoven az Utrecht vendégeként a holland labdarúgó-bajnokság 13.fordulójában.
nov. 7
17:45
Championship: Gyepesék kikaptak a rangadón, oda az első hely (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában walesi rangadót játszott a Cardiff és a Swansea. Gyepes Gáborék 1–0-ra alulmaradtak a meccsen, ezzel pedig elveszítették az első helyet is a tabellán. A magyar játékos végigjátszotta a találkozót, amelyen egy sárga lapot kapott.
nov. 7
17:47
Bundesliga: a Dortmund négypontosra növelte előnyét az élen (She)
A Borussia Dortmund lett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának nagy nyertese: a sárga-feketék 3–0-ra győztek a Hannover vendégeként, így négy pontra növelték előnyüket a tegnap vereséget szenvedő Mainz előtt a tabella élén.
nov. 7
17:49
Labdarúgó NB I: Debrecen-Szolnok élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 13. fordulójának záró mérkőzése, a Debrecen–Szolnok találkozó. Az összecsapást ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
nov. 7
17:51
MotoGP: Örül a lelkem, hogy meg tudtam őrizni a 6. helyet - Talmácsi (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Talmácsi Gábor a 10. helyen végzett a szezonzáró Valenciai Nagydíjon, összesítésben pedig a 6. lett. A magyar motoros a futam után elmondta, örül neki, hogy meg tudta őrizni a 6. helyet, de még nem tudja, mit hoz a jövő…
nov. 7
17:53
Skócia: a Rangers győzelmével visszavette az első helyet (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján a címvédő Rangers 3–1-re győzött a ligautolsó St. Mirren ellen, és visszavette az első helyet a tegnap parádézó, városi rivális Celtictől.
nov. 7
18:03
Megnyerte a Roma a derbit, két pontra fogyott a Lazio előnye a Milan előtt (Infostart)
Az AS Roma két tizenegyes értékesítésével 2-0-ra győzött a városi rivális, éllovas Lazio ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnapi rangadóján.
nov. 7
18:03
Videó: Fernando Torres góljával vezet a Liverpool a Chelsea ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának rangadóján a hazai pályán játszó Liverpool Fernando Torres révén megszerezte a vezetést. A spanyol csatár egy remek átadás után a kimozduló Petr Cech felett emelt a kapuba.
nov. 7
18:05
Videó: hiába vezetett a Cesena, a Juve végül könnyedén nyert (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Juventus 3–1-re megverte a Cesenát. Az újonc csapat egy védelmi hiba után szerzett vezetést, ám Alessandro Del Piero büntetőből egalizált, majd Fabio Quagliarella csukafejese után már a torinóiaknál volt az előny. A végeredményt Vincenzo Iaquinta állította be egy remek emeléssel.
nov. 7
18:06
A Roma nyerte a fővárosi derbit (Metropol)
Az AS Roma két tizenegyes értékesítésével 2-0-ra győzött a városi rivális, éllovas Lazio ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 10.fordulójának vasárnapi rangadóján.
nov. 7
18:21
Tenisz: Ferrer sikerével ért véget Valenciában a spanyol házidöntő (She)
David Ferrer nyerte meg a valenciai tenisztornát, miután a döntőben 7:5, 6:3-ra legyőzte honfitársát, Marcel Granollerst.
nov. 7
18:23
Férfi röplabda Extraliga: a Kecskemét öt játszmában nyert Szegeden (She)
A Szeged hazai pályán kétszer is egyenlíteni tudott a Kecskemét ellen a férfi röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén, ám a döntő játszmában már nem volt esélye, így 3:2-re a vendégek nyertek.
nov. 7
18:25
Női kézilabda BL: a Debrecen egy góllal kikapott a Leipzigtől (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 4. fordulójában a DVSC-Korvex egy góllal, 20–19-re kikapott a HC Leipzigtől. A hajdúságiak jövő szombat este a Hypo NÖ Maria Enzersdorf-i otthonában lépnek pályára, és pontot kell szerezniük, hogy maradjon esélyük legalább a harmadik hely megszerzésére – a BL-folytatásra már csak minimális az esélyük.
nov. 7
18:27
Premier League: Balotelli duplázott, majd kiállították, nyert a City (She)
Mario Balotelli volt a főszereplő az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában a West Bromwich Albion–Manchester City találkozón. A nyáron az Intertől a Citybe igazoló olasz támadó két gólt szerzett a mérkőzésen (kialakítva ezzel a 2–0-s végeredményt), majd a 63. percben megkapta második sárga lapját is, és kiállították.
nov. 7
18:39
Tenisz: Ferrer sikerével ért véget Valenciában a spanyol házi döntő (She)
David Ferrer nyerte meg a valenciai tenisztornát, miután a döntőben 7:5, 6:3-ra legyőzte honfitársát, Marcel Granollerst.
nov. 7
18:57
Sebastian Vettel győzött a Brazil Nagydíjon (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a Formula-1-es Brazil Nagydíjat. Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) pedig a harmadik. Még négyen lehetnek világbajnokok: Alonso, Webber, Vettel és Hamilton. Az ausztrálnak 8, a németnek 15, a britnek 23 pont a hátránya az utolsó verseny előtt.
nov. 7
18:57
F1: Vettel nyerte meg a Brazil Nagydíjat, Alonso előnye 8 pont (She)
A Formula–1-es világbajnokság Brazil Nagydíját a német Sebastian Vettel nyerte meg, megelőzve az ausztrál Mark Webbert és a spanyol Fernando Alonsót.
nov. 7
18:59
Atlétika: Gebremariam és Kiplagat sikere a New York Marathonon (She)
A világcsúcstartó etióp Haile Gebrselassie feladta a vasárnapi New York Marathont, amelyen a férfiaknál honfitársa, Gebre Gebremariam, a nőknél pedig a kenyai Edna Kiplagat győzött.
nov. 7
19:15
Ligue 1: az újonc Brest 832 percet követően kapott újra gólt (She)
A Lille hazai pályán 3–1-re nyert az újonc Brest ellen a francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 12. fordulójában. A listavezető brestiek 832 percet követően kaptak ismét gólt.
nov. 7
19:33
A Liverpool legyőzte az éllovas Chelsea-t (Infostart)
A néhány hete még a kieső zónában álló Liverpool legyőzte a címvédő és éllovas Chelsea-t az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi rangadóján.
nov. 7
19:33
Videó: a Borussia Dortmund négy gólt lőve átgázolt a Hannoveren (She)
Továbbra is remekel a német labdarúgó-bajnokságban a Borussia Dortmund. A Ruhr-vidéki gárda a 11. fordulóban a Hannover vendégeként aratott 4–0-s sikert. Az első félidőben Shinji Kagawa szerzett vezetést, a második játékrészben pedig akár négyet is rúghatott volna Dortmund, ám Sahin kihagyta büntetőjét, így „csak" háromszor talált be a Hajnal Tamás nélkül felálló Borussia.
nov. 7
19:35
Bundesliga: a Stuttgart megalázta a Werder Brement (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának vasárnap esti mérkőzésein a VfB Stuttgart megsemmisítő, 6–0-s vereséget mért a Werder Bremenre.
nov. 7
19:37
NB I: a Loki 4-0-s kiütéssel nyert, Dombi 400 bajnokinál (She)
A Debreceni VSC a labdarúgó NB I 13. fordulójának záró mérkőzésén 4–0-ra legyőzte a Szolnokot, így győzelemmel ünnepelte a találkozóra a szünetben beszálló Dombi Tibor 400. bajnoki mérkőzését. Herczeg András csapata az első félidőben nyögvenyelősen játszott, a második játékrészben Szakály Péter duplájával, illetve Adamo Coulibaly és Dajan Simac fejes góljával fölényessé tette győzelmét.
nov. 7
19:54
A Liverpool legyőzte az éllovas Chelsea-t (Metropol)
A néhány hete még a kieső zónában álló FC Liverpool legyőzte a címvédő és éllovas Chelsea-t az angol labdarúgó-bajnokság 11.fordulójának vasárnapi rangadóján.
nov. 7
19:54
Nico Hülkenberg megszerezte élete első pole pozícióját (Behaviour)
Az idei Formula-1-es világbajnokság tizennyolcadik állomásán, a Brazil Nagydíj időmérő edzésén óriási meglepetésre a német Nico Hülkenberg lett az első. A Williams fiatal német versenyzője nagyon elverte az egész mezőnyt: több mint egy másodperccel verte a magát második helyre kvalifikáló Sebastian Vettelt, míg a harmadik pozíciót Mark Webber szerezte meg. Lewis Hamilton a negyedik helyről…
nov. 7
19:56
Vettel győzött, tarolt a Red Bull (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíjat. Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) pedig a harmadik.
nov. 7
20:09
Dombi 400. bajnokiján 4-0-ra nyert a Debrecen (Infostart)
A címvédő Debrecen négygólos győzelmet aratott a vendég Szolnok felett a labdarúgó NB I 13. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, s ezzel feljött a harmadik helyre a tabellán.
nov. 7
20:09
Labdarúgó NB I: Dombit nem gesztusként cseréltem be - Herczeg (She)
A magyar labdarúgó NB I 13. fordulójában a Debrecen hazai pályán 4–0-ra nyert a Szolnok ellen. A meccs után a hazaiak klubmenedzsere, Herczeg András a 400. bajnokiját játszó Dombi Tiborról elmondta, hogy nem azért szokta becserélni, mert nagy kedvencnek számít Debrecenben, hanem, mert lendületet tud vinni a játékba és taktikailag is jó cserének számít.
nov. 7
20:27
Videó: Juhász pontos fejese is kellett az Anderlecht döntetlenjéhez (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában az Anderlecht kétgólos hátrányból mentett pontot a Club Brugge ellen (2–2). A brüsszeli csapat egy percen belül egyenlített, a felzárkózást jelentő gólt Juhász Roland szerezte. A magyar válogatott védő egy szöglet után a tizenegyespontról felugorva bólintott a bal alsó sarokba.
nov. 7
20:29
Női kosárlabda NB I: a Szeged kikapott az Atomerőműtől (She)
Az Atomerőmű KSC meglepetésre 70–63-ra legyőzte a vendég Szeviép-Szegedet a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
nov. 7
20:31
Belgium: Juhász szépítő gólja is kellett az Anderlecht egyenlítéséhez (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában az Anderlecht 2–0-s hátrányból egyenlített az FC Bruges ellen hazai pályán. Az Anderlecht szépítő találatát Juhász Roland szerezte. A brüsszeliek így kétpontos hátrányban vannak a listavezető Genkkel szemben.
nov. 7
20:33
Férfi kosárlabda NB I: a Szolnok könnyedén legyőzte a Debrecent (She)
A hazai pályán játszó Szolnok könnyed győzelmet aratott a Debrecen ellen a férfi kosárlabda NB I hatodik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
nov. 7
20:45
Formula-1: bár elúszott a vb-címe, Button élvezte a Brazil Nagydíjat (She)
Jenson Button nagyon élvezte a Brazil Nagydíjat, amelyen a 11. helyről rajtolva az ötödik helyen ért célba. Tavaly ez az eredmény világbajnoki címet eredményezett neki Interlagosban, most viszont a matematikai esélyét is elveszítette a vb-trón megtartására.
nov. 7
20:47
Videó: Vadócz beállt, majd „bekotorta” az Osasuna harmadik gólját (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában az Osasuna 3–0-ra verte hazai pályán a Hérculest. A pamplonai csapatba a 82. percben állt be Vadócz Krisztián és tíz perccel később, a lefújás előtti pillanatokban betalált. Egy bal oldali szöglet után a középen érkező középpályás elsőre még nem találta el a labdát, ám a földön fekve végül begurította azt.
nov. 7
21:03
Primera División: két góllal nyert a Barca a Getafe ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Barcelona 3–1-re nyert a Getafe otthonában, így pillanatnyilag átvette a vezetést a tabellán a madridi derbi előtt álló Real Madridtól.
nov. 7
21:21
Norvégia: a Rosenborg veretlenül nyerte meg a bajnokságot (She)
A norvég labdarúgó-bajnokság utolsó, 30. fordulójában sem kapott ki a Rosenborg, így veretlenül szerezte meg az aranyérmet. Korcsmár Zsolt a hazaiaknál végig pályán volt a Brann–Odd Grenland mérkőzésen, amely 1–1-es döntetlenre végződött.
nov. 7
21:23
Formula-1: Hülkenberg a 8. hellyel is elégedett, nem várt jobbat (She)
Bár az első rajtkockából indulva csak a nyolcadik helyen ért célba a Formula–1-es Brazil Nagydíjon, Nico Hülkenberg elégedett volt vasárnapi teljesítményével, és hogy maga mögött tudta tartani Robert Kubicát.
nov. 7
21:39
Ferencváros: megműtötték az orrtörést szenvedő Balog Zoltánt (She)
Megműtötték a Ferencváros védőjét, Balog Zoltánt, aki a Zalaegerszeg elleni szombati bajnoki labdarúgó-mérkőzésen szenvedett orrtörést – adta hírül az ftc.hu.

Keresés