2010. november 7. vasárnap

nov. 7
21:41
Svédország: a Malmö tizenhatodik bajnoki címét nyerte meg (She)
A Malmö az utolsó, 30. fordulóban a Mjällby elleni 2–0-s győzelmével megnyerte a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, ezzel története során már a 16. bajnoki címet nyerte el. Az Atvidaberg és a Brommapojkarna kiesett az élvonalból, míg a Geflének osztályozót kell játszania a bentmaradásért.
nov. 7
21:43
Formula-1: Schumacher elengedte maga mellett Rosberget (She)
Michael Schumacher elárulta, szándékosan engedte el maga mellett csapattársát, Nico Rosberget a Brazil Nagydíj hajrájában. Rosberg a Vitantonio Liuzzi kicsúszása utáni biztonsági időszak alatt új kerekeket kapott, és Schumi azért engedte maga elé, mert csapattársa a friss gumikon nagyobb eséllyel támadhatta Jenson Buttont.
nov. 7
21:57
Pápa: olcsóbbak lesznek a jegyek az Újpest elleni kupamérkőzésre (She)
A Pápa labdarúgócsapatának szurkolói fél áron tekinthetik meg az Újpest elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő első, november 9-i mérkőzését.
nov. 7
21:59
Videó: Messi, Villa és Pedro góljával könnyed Barca-siker Madridban (She)
Mint arról már beszámoltunk, a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Barcelona magabiztos játékkal és három gólt rúgva vert meg 3–0-ra a Getafét idegenben. A katalánok Lionel Messi révén kerültek előnybe, amelyet még a szünet előtt megduplázott David Villa. Pedro egy óriási védelmi hibát használt ki, a végeredményt Manu del Moral állította be tizenegyesből.
nov. 7
22:33
Női kézilabda BL: a Podgorica és a Larvik már a legjobb nyolc között (She)
A norvég Larvik és a montenegrói Podgorica jutott be elsőként a középdöntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Larvik 18 góllal nyert vasárnap a dán Randers otthonában, a Podgorica pedig otthon verte meg a címvédő Viborgot.
nov. 7
22:51
Serie A: Rudolf kezdőként egy félidőt játszott, csapata kikapott (She)
Rudolf Gergely kezdőként lépett pályára a Genoában, amely 1–0-ra kikapott Palermóban a Serie A 10. fordulójának záró mérkőzésén.
nov. 7
23:09
Primera División: két góllal a Real nyerte meg a madridi derbit (She)
Ricardo Carvalho és Mesut Özil góljával a Real Madrid 2–0-ra legyőzte az Atlético Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 10. fordulójában.
nov. 7
23:11
Videó: kétgólos Real-siker az Atlético elleni fővárosi rangadón (She)
Az utóbbi időben remek formában futballozó Real Madrid magabiztosan, 2–0-ra győzte le városi riválisát, az Atlético Madridot. A királyiak Ricardo Carvalho góljával szerezték meg a vezetést, majd Mesut Özil pontos szabadrúgásával duplázták meg előnyüket.
nov. 7
23:13
Ligue 1: a Paris SG megnyerte a Marseille elleni rangadót (She)
A Paris Saint-Germain hazai pályán 2–1-re legyőzte a hét közben a Bajnokok Ligájában remeklő (a Zilinát idegenben 7–0-ra legyőző) Olympique Marseille együttesét a francia labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának záró mérkőzésén, és a rendkívül kiegyenlített Ligue 1-ben a 9. pozícióból előre ugorva átvette ellenfelétől a tabella harmadik helyét.
nov. 7
23:27
Tenisz: Kellner Ádám bravúros tornagyőzelme a tengerentúlon (She)
Idei harmadik, karrierje nyolcadik tornagyőzelmét aratta az ITF sorozatában második számú férfiteniszezőnk, Kellner Ádám. A 24 éves Davis-kupa-csapattag pályafutása első amerikai versenykörútját kezdte ilyen sikeresen.
nov. 7
23:45
Portugália: a Porto kiütéses győzelmet aratott a Benfica ellen (She)
A Porto 5–0-ra nyert, ezzel már-már megalázó vereséget mért a Benficára a portugál labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján. A listavezető portóiak tíz ponttal megléptek a második helyen álló fővárosi riválisuktól.

Keresés