2010. november 14. vasárnap

nov. 14
0:03
Primera División: Messi duplájával a Barca 3-1-re nyert a Villarreal ellen (She)
A Barcelona hazai pályán 3–1-re nyert a Villarreal ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A szünetben David Villa és Nilmar góljával 1–1-re álltak a csapatok, a második félidőben azonban Lionel Messi duplájára nem tudtak válaszolni a vendégek.
nov. 14
0:21
Ökölvívás: David Haye három menetet adott Audley Harrisonnak (She)
David Haye az előzetes várakozásoknak megfelelően gyors, idő előtti (TKO a 3. menetben) győzelemmel védte meg másodízben WBA nehézsúlyú világbajnoki címét Audley Harrisonnal szemben.
nov. 14
0:57
Anglia: Bothroyd, Smalling, Carroll és Henderson is meghívót kapott (She)
Az angol labdarúgó-válogatottat irányító Fabio Capello kijelölte keretét a jövő heti franciák elleni felkészülési mérkőzésre.
nov. 14
6:57
Samp: a szurkolók megbocsátanának Cassanónak, az elnök nem (She)
Cassano rajongói arra kérték a magyar válogatott Koman Vladimirt is foglalkoztató olasz Sampdoria elnökét, hogy bocsásson meg a futballcsapat „fekete bárányának".
nov. 14
7:15
NBA: a Miami Heat hazai pályán, a Boston Celtics vendégként győzött (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) 18. játéknapján a Miami Heat hazai pályán hozta a Toronto Raptors elleni kötelezőt. A Boston Celtics túlórában nyert a Memphis vendégeként. A Utah és az Orlando szintén idegenben aratott diadalt, mindkét együttes egy-egy ponttal bizonyult jobbnak vendéglátójánál.
nov. 14
7:17
Profi ökölvívás: Manny Pacquiao elsöpörte a Tornádót (She)
Továbbra is Manny Pacquiao napjaink talán legjobb profi ökölvívója: a Fülöp-szigeteki bunyós Dallasban egyhangú pontozással legyőzte a mexikói Antonio Margaritót, és megszerezte a WBC nagyváltósúlyú világbajnoki övét.
nov. 14
7:33
NHL: Atlantában nyert a Pittsburgh, a Montreal hetet vágott (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) 36. játéknapján a Pittsburgh Penguins az Atlanta Thrashers vendégeként nyert két góllal. A Buffalo Sabres túlórában kerekedett a Washington Capitals fölé, a Montreal Canadiens hétszer mattolta a Carolina Hurricanest, a Boston Bruins hazai pályán bizonyult gólképtelennek az Ottawa Senators ellen.
nov. 14
7:51
Argentína: a listavezető Estudiantes másodszor szenvedett vereséget (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Apertura) 14. fordulójában a listavezető Estudiantes második vereségét szenvedte el: a középmezőny aljához sorolható Tigre hazai pályán egy góllal bizonyult jobbnak.
nov. 14
7:53
Brazília: Ronaldo a hajrában lőtt gólt, a Corinthians legyőzte a Cruzeirót (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 35. fordulójában Ronaldo 89. percben, büntetőből szerzett találatával a bajnokaspiráns Corinthians legyőzte egyik nagy ellenlábasát, a Cruzeirót. A két csapat között immár három pont a különbség.
nov. 14
8:09
MLS: Kimura Koszuke vitte be a döntőbe a Coloradót (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) első idei elődöntőjében a Colorado Rapids a japán légiós, Kimura Koszuke találatával nyert a San Jose Earthquakes ellen.
nov. 14
8:27
Labdarúgás: pályán az FTC, a Chelsea és a Real, milánói csúcsrangadó - napi program (She)
Az magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában egy összecsapás maradt vasárnapra, ezen a Ferencváros 17.30 órától fogadja a Szombathelyi Haladást. A vasárnapi kínálatból kiemelkedik az Internazionale–AC Milan olasz rangadó.
nov. 14
9:03
Videó: Ronaldo büntetője után a rendőrségre is szükség volt (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a bajnoki címre is esélyes Corinthians otthon 1–0-ra legyőzte egyik nagy ellenlábasát, a Cruzeirót, amellyel az élre ugrott. A hazaiak a 89. percben egy igen vitatott büntetőt kaptak, amelyet a kétszeres aranylabdás Ronaldo higgadtan értékesített. A meccs végén a vendégek játékosai a bírón akarták számon kérni vereségüket, ezért a rohamrendőröknek is…
nov. 14
9:05
Vízilabda: Molnár Tamás jövőre már világeseményeken is fújhatja a sípot (She)
Molnár Tamás, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó játékvezetőként működhet közre a nemzetközi szövetség (FINA) 2011-es világeseményein.
nov. 14
9:45
A szurkolók megbocsátanának Cassanónak (Metropol)
Antonio Cassano rajongói arra kérték a magyar válogatott Koman Vladimirt is foglalkoztató olasz Sampdoria elnökét, hogy bocsásson meg a futballcsapat fekete bárányának.
nov. 14
9:57
Mexikó: csak a B-csapattal vesznek részt a Copa Américán (She)
Pályaedzőjét küldi el a B-válogatottal a jövő évi Copa Américára José Manuel de la Torre, a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 14
9:59
Real Madrid: José Mourinho miatt törölték a meccs előtti sajtótájékoztatót (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata a Gijón elleni bajnoki előtt törölte a programból a szokásos sajtótájékoztatót.
nov. 14
10:01
Videó: nézze meg, hogyan bosszantotta Messi a Villarreal védelmét! (She)
Spanyolországban szombaton rendezték a 11. forduló rangadóját, amelyen a Barcelona 3–1-re legyőzte a Villarrealt. A katalánok David Villa révén szerezték meg a vezetést, de a Sárga tengeralattjáró Nilmar remek egyéni megmozdulását követően egyenlített. A szünet után Lionel Messi beindult és előbb egy fantasztikus kényszerítőzés után ismét vezetést szerzett, majd a hajrában biztossá tette a…
nov. 14
10:03
Brazília: Pato és Rafael sérülés miatt nem játszhat Argentína ellen (She)
Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem viszi magával Dohába Alexandre Patót és Rafaelt az Argentína elleni szerdai felkészülési mérkőzésre.
nov. 14
10:15
Videó: nézze meg, hogyan bosszantotta Messi a Villarrealt! (She)
Spanyolországban szombaton rendezték a 11. forduló rangadóját, amelyen a Barcelona 3–1-re legyőzte a Villarrealt. A katalánok David Villa révén szerezték meg a vezetést, de a Sárga tengeralattjáró Nilmar remek egyéni megmozdulását követően egyenlített. A szünet után Lionel Messi beindult, előbb fantasztikus kényszerítőzés után ismét vezetést szerzett, majd a hajrában biztossá tette a sikert.
nov. 14
10:33
Testépítés: jövő hét végén Budapesten rendezik a vb-t (She)
Az Uránia Filmszínház ad otthont jövő hét végén az IFBB nemzetközi szövetség idei klasszikus testépítő-világbajnokságának, amelyen 45 ország több mint 200 sportolója vesz részt.
nov. 14
10:51
Jégkorong: kikapott az orosz, a cseh és a kanadai válogatott (She)
Felkészülési tornák hétvégéje zajlik Európa szerte. Szombaton a sportág három meghatározó együttese, Kanada, Oroszország, valamint az aktuális vb-címvédő Csehország is vereséget szenvedett. Ráadásul utóbbiak ötöt kaptak a finnektől, miközben ők egyet sem szereztek.
nov. 14
11:45
Videoton: Felháborító Bede ténykedése, a bíróknak mindent szabad - Vaskó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középhátvédje, a Győr elleni mérkőzés 85. percében második sárgája után kiállított Vaskó Tamás a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, sajnálja, hogy lemarad volt klubja, az Újpest elleni presztízs mérkőzésről, valamint kitért a pénteki mérkőzésen bíráskodó Bede Ferencre is, akinek egyes ítéleteit felháborítónak tartja, véleménye szerint…
nov. 14
12:03
Rögbi: Anglia legázolta Ausztráliát, Új-Zéland Skóciát (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol rögbiválogatott kiütéses győzelmet aratott Ausztrália ellen, míg Új-Zéland hét céllal gálázott Skóciában.
nov. 14
12:05
Videó: Jimmy Jump Mourinho fejére pályázik, de nincs rá pénze (She)
Segítséget kért rajongóitól a világ leghíresebb rendzavarója, Jimmy Jump. A spanyol „sportember" legközelebb a Real Madrid vezetőedzőjének, José Mourinhónak a fejére szeretné felhúzni jól ismert piros sapkáját, ám mivel nincs elég pénze az akcióhoz, adományokat vár.
nov. 14
12:39
Rögbi: U20-as válogatottunk kikapott és ezüstérmes lett az Eb-n (She)
A magyar U20-as rögbiválogatott ezüstérmes lett az Esztergomban megrendezett korosztályos Európa-bajnokságon, miután a döntőben négypontos vereséget szenvedett Litvániától.
nov. 14
12:57
Női kézilabda: Csak a derekam fáj, de az sem vészes - Görbicz Anita (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a Győri Audi ETO KC remek játékkal, tizenegy góllal (33–22) nyert az orosz Zvenyigorod ellen, és biztosította helyét a középdöntős folytatásban.
nov. 14
13:51
Örményország: a Pjunyik egyeduralkodó, sorozatban tizedszer lett bajnok (She)
Az utolsó fordulóban a Kilikia vendégeként aratott 1–0-s győzelemmel bajnoki címet szerzett a Pjunyik Jerevan az örmény első osztályú labdarúgó-bajnokságban, így töretlen a sikersorozata, amely immár tíz aranyérmet számlál.
nov. 14
13:53
Serie A: A három pontért mentünk a Juvéhoz - Ranieri (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában két rangadót is összehozott a sors és a sorsolás szeszélye: szombaton este a Roma Torinóban a Juventus vendégeként szerzett egy pontot (1–1). Bár a vendégek mestere, Claudio Ranieri a három pont reményében utazott el az egyik nagy honi riválishoz, végül a megszerzett egy ponttal sem elégedetlen.
nov. 14
14:09
Vettel a világbajnok (Infostart)
Sebastian Vettel lett a Formula-1 2010-es világbajnoka. Stílusosan: a Red Bull pilótája megnyerte az utolsó az Abu-Dzabi Nagydíjat. Fernando Alonso csak hetedik lett.
nov. 14
14:09
Juventus: Delneri elégedett a Roma elleni döntetlennel (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában a Juventus hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Romával. Luigi Delneri, a torinóiak vezetőedzője elégedett a döntetlennel és Frederik Sorensen védőmunkájával, míg Alberto Aquilani elmondta, érzelemdús mérkőzésen van túl korábbi csapata ellen.
nov. 14
14:11
Alpesi sí: Grange nyert az idei első férfi vk-versenyen, Leviben (She)
A finnországi Leviben rendezték az idény első férfi műlesikló futamát az alpesi sízők számára. A győzelmet a francia Jean-Baptiste Grange szerezte meg, aki az első futamban volt a leggyorsabb. A második a második futam leggyorsabbja, a svéd Andre Myhrer, míg a harmadik a horvát Ivica Kostelic lett.
nov. 14
14:13
Formula-1: idényzáró Abu-dzabi Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság idényzárója, az Abu-dzabi Nagydíj. A futamról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
nov. 14
14:45
Serie A: kétgólos sikerével visszavette első helyét a Lazio (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén a Lazio hazai pályán 2–0-ra nyert a Napoli ellen, ezzel visszavette első helyét a tabellán.
nov. 14
14:47
Videó: Tőzsér csapattársa óriási góllal adta meg a kegyelemdöfést (She)
A belga labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a listavezető Genk 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Cercle Brugest. Tőzsér Dániel – aki végig a pályán volt, Köteles László a kispadon ült – csapata azonban sok köszönetet mondhat kapusának, a 18 éves Thibaut Courtois-nak, aki több ziccer mellett büntetőt is hárított. Míg a vendégeknek semmi sem sikerült, addig a hazaiaknak szinte minden. A harmadik…
nov. 14
15:03
Videó: nézze meg Schumacher és Liuzzi brutális karambolját! (She)
Súlyos balesettel indult az idényzáró Formula–1-es Abu-Dzabi Nagydíj. A rajt után a középmezőnyben autózó Michael Schumacher megpördült a hatos kanyarban, és menetiránnyal szemben állt meg a pályán. Vitantonio Liuzzi nem tudta kikerülni, összeütköztek, a Force India-Mercedes orra nem sokkal kerülte el a hétszeres világbajnok fejét. Szerencsére mindketten sértetlenül szálltak ki az autóikból.…
nov. 14
15:21
Premjer-liga: pontokat vesztett a CSZKA, nyert és bajnok a Zenit (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a 89. percben kapott góllal veszített pontokat a CSZKA Moszkva a Szpartak Nalcsik ellen, míg a Zenit 5–0-ra kiütötte a Rosztovot, ezzel két körrel a vége előtt biztossá vált, hogy Huszti Szabolcs együttese nyeri a bajnokságot.
nov. 14
15:23
Női röplabda-vb: Oroszország megvédte címét (She)
Akárcsak 2006-ban, 2010-ben is Oroszország válogatottja nyerte a női röplabda-világbajnokságot: a címvédő a vasárnapi, tokiói döntőben öt játszmában kerekedett felül Brazília legjobbjain.
nov. 14
15:39
Videó: Tőzsér Dániel csapattársa hatalmas bombagólt rúgott (She)
A belga labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a listavezető Genk 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Cercle Brugest. Tőzsér Dániel – aki végig a pályán volt, Köteles László a kispadon ült – csapata azonban sok köszönetet mondhat kapusának, a 18 éves Thibaut Courtois-nak, aki több ziccer mellett büntetőt is hárított. Míg a vendégeknek semmi sem sikerült, addig a hazaiaknak szinte minden. A harmadik…
nov. 14
15:41
Férfi vízilabda LEN-kupa: a Honvéd megharcolt a hatgólos győzelemért (She)
A Honvéd férfi vízilabdacsapata hat góllal verte meg szlovákiai ellenfelét, a Kosicét a LEN Kupa nyolcaddöntőjének vasárnapi első összecsapásán, a Kőér utcában.
nov. 14
15:43
Bundesliga 2.: két iksz, egy vereség és egy büntető a magyar mérleg (She)
Stieber Zoltán együttese, az Alemannia Aachen a hosszabbításban mentett pontot a Duisburg ellen. A magyar támadó végigjátszotta a 2–2-es döntetlennel véget ért találkozót.
nov. 14
15:57
F1: Vettel nyert, a sportág legfiatalabb világbajnoka lett! (She)
A Formula–1-es világbajnokság utolsó, Abu-dzabi Nagydíját a német Sebastian Vettel nyerte meg, és mivel az addigi listavezető Fernando Alonso csak a 7. helyen végzett, Vettel a világbajnoki címet is megszerezte!
nov. 14
16:00
Sebastian Vettel a világbajnok (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte az idei Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokságot, miután az első helyen végzett a vasárnapi Abu-Dzabi Nagydíjon.
nov. 14
16:51
Formula-1: Schumacher örül Vettel világbajnoki címének (She)
Michael Schumacher örömmel nyugtázta, hogy Sebastian Vettel nyerte meg a Formula–1-es világbajnoki címet. A Red Bull pilótája az Abu-dzabi Nagydíjon bebiztosított elsőségével Schumi után a sportág második német világbajnoka lett.
nov. 14
17:09
Videó: így nyerte meg az orosz bajnokságot Huszti csapata, a Zenit (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Huszti Szabolcs klubcsapata, az orosz Zenit kiütéses sikerrel nyerte meg a bajnoki címet. Tekintse meg a Rosztov 5–0-s kiütését videón!
nov. 14
17:09
Vettel Alonsót megelőzve világbajnok (Blikk)
Sebastian Vettel (23) lett a Forma–1 világbajnoka a szezonzáró futamon, amelyet meg is nyert. A német pilóta az F1-történet legfiatalabb győztese.
nov. 14
17:11
Premier League: későn ébredt az Everton, győzött az Arsenal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában az Arsenal 2–1-re győzött az Everton vendégeként, és sikerével feljött a második helyre a tabellán.
nov. 14
17:13
Serie A: Rudolfék nyertek, Komanék ikszeltek, Vassék kikaptak (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában három magyar érdekeltségű csapat is pályára lépett a 15 órakor kezdődő mérkőzéseken, több-kevesebb sikerrel.
nov. 14
17:15
Sebastian Vettel megállíthatatlan volt Abu-Dzabiban (Behaviour)
Nem elég, hogy az idei Formula-1-es világbajnokság messze a legizgalmasabb a sportág eddigi történetében, a szálak tovább bonyolódtak a szezonzáró verseny időmérőjét követően. A 2010-es évad tizenkilencedik állomásán, az Abu-Dzabi Nagydíj időmérő edzésén ugyanis Sebastian Vettel nyert - immár tizedik alkalommal ebben az évben -, míg mellőle az a Lewis Hamilton vághat neki az 55 körös versenynek, a…
nov. 14
17:15
Formula-1: Petrov úgy küzdött, mintha ő menne a vb-címért - Alonso (She)
Fernando Alonso, bár a leintést követően beintett Vitalij Petrovnak, utólag elismerte, hogy a Renault orosz pilótája remekül versenyzett. A Ferrari spanyolja vb-éllovasként várta az idényzáró viadalt, és még a rajt után is neki állt a zászló. Ám Mark Webber 11. körbeli kerékcseréje után ő is a boxba hajtott, és nem tudta átverekedni magát a középmezőnyön. Szinte végig Petrov mögött száguldva a…
nov. 14
17:27
Videó: Samah három méterről nem találta el az üres kaput (She)
A Premier League-ben Liverpoolban, az Everton otthonában nyert 2–1-re az Arsenal. A mérkőzésen a vendégek csatára, Maruan Samah kihagyott egy ordító helyzetet, a kapu torkából lőtte az égbe a labdát.

Keresés