2010. november 14. vasárnap

nov. 14
17:29
Ázsiai Játékok: Li Ping világcsúcsokat ért el női súlyemelésben (She)
A kínai Li Ping világrekordokat felállítva győzött az Ázsiai Játékok vasárnapi női súlyemelő-versenyén, az 53 kg-os kategóriában.
nov. 14
17:31
Skócia: a 92. percben szerzett góllal tapad a Rangersre a Celtic (She)
A Celtic Gary Hooper hajrában, a hosszabbítás perceiben szerzett góljával verte meg a középmezőnybe tartozó St. Mirrent a skót elős osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában, így hátránya továbbra is egy pont a listavezető Rangersszel szemben.
nov. 14
17:45
Brit-rali: a világbajnok Loeb győzött az utolsó futamon (She)
A sorozatban hétszeres világbajnok Sébastien Loeb nyerte vasárnap a Brit-ralit, az idei vb-sorozat utolsó, 13. versenyét.
nov. 14
17:47
Norvég Kupa: a Ström’ a döntőben megállította a bajnokverő kiscsapatot (She)
Kovács Péter korábbi csapata, a Strömsgodset nyerte meg a labdarúgó Norvég Kupa 105. kiírását, miután az Oslóban rendezett fináléban 2–0-ra legyőzte az elődöntőben az élvonalban bajnok Rosenborgot elintéző második ligás Follót.
nov. 14
17:49
Labdarúgó NB I: FTC-Haladás mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros vendége a Haladás lesz. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 14
17:51
Formula-1: Webber is gratulált csapattársának a vb-címéhez (She)
Mark Webber elismerte, hogy az ő áldozata árán tudta ledolgozni Sebastian Vettel a Fernando Alonsóval szembeni hátrányát az Abu-dzabi Nagydíjon, ugyanakkor gratulált csapattársának a világbajnoki címéhez.
nov. 14
17:53
Bundesliga: a hosszabbításban érkezett Cissé, győzött a Freiburg (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójában a Freiburg a hosszabbításban szerzett Papiss Demba Cissé-találattal begyűjtötte a három pontot a Hoffenheim vendégeként.
nov. 14
17:55
Eredivisie: ismét kikapott az Ajax, Tóth nélkül bukott a Venlo (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában vereséget szenvedett az Ajax, az amszterdamiak ezúttal az AZ vendégeként Alkmaarban két, a hajrában kapott góllal kaptak ki.
nov. 14
17:57
Tereprali ob: Fazekas győzött az utolsó futamon, Szalay a bajnok (She)
A Fazekas Károly, Maurer Péter (BMW) páros győzött a tereprali országos bajnokság idei hetedik, utolsó futamán, a „Raid of the Champions" elnevezésű viadalon.
nov. 14
18:03
Női kosárlabda NB I: a 4. negyedben összeomlott a Győr a Pécs ellen (She)
A Győr az utolsó negyed előtt még három ponttal vezetett a Pécs ellen a női kosárlabda NB I 11. fordulójának rangadóján, ám a záró játékrészben csak két (!) pontot szerzett, így végül simán elbukta a veretlen csapatok összecsapását.
nov. 14
18:05
Kerékpár: Buruczki Szilárd és Dósa Eszter az ózdi krossz-menő (She)
Több mint 80 fős részvétel mellett rendezte az Ózdi Kerékpáros Egyesület az I. SuperCross Sorozat második állomását, az Ózd Kupát. A felnőtt hölgyeknél Dósa Eszter (Vitalitás SE) Kazincbarcika után a második futamot is megnyerte, míg a férfiaknál a pihenőidőszaka után rajthoz álló Buruczki Szilárd (Kőbánya TC) vitte el az Ózd Kupát.
nov. 14
18:21
Férfi vízilabda ob I: Debrecenben győzött a Szolnok (She)
A Szolnok 10–7-re győzött a Debrecen vendégeként a férfi vízilabda ob I vasárnapi mérkőzésén.
nov. 14
18:39
Női röplabda Extraliga: a BSE könnyedén győzött Nyíregyházán (She)
A BSE 3:0-ra győzött a Nyíregyházi Főiskola otthonában a női röplabda Extraliga vasárnapi játéknapján.
nov. 14
18:41
Videó: mesterhármasok a Serie A-ban, Di Natale és Pastore is triplázott (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában két mesterhármas is született: a Palermo–Catania mérkőzésen (3–1) Javier Pastore, míg az Udinese–Lecce találkozón (4–0) Antonio Di Natale triplázott. Nézze meg a meccsek összefoglalóit videón!
nov. 14
18:57
Szlovénia: gólparádé Koperben, a 25. percben már 4-3 volt az állás (She)
Érdekes és gólgazdag meccset láthattak a nézők Koperben, a szlovén első osztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában szombat este.
nov. 14
19:15
Férfi kosár NB I: Mavrenszki helyett Szekulovics az edző Pécsett (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő PVSK-Pannonpower együttese menesztette Ivica Mavrenszki vezetőedzőt, és Szrecsko Szekulovicsot nevezte ki a helyére – írta a bama.hu.
nov. 14
19:17
Premier League: a Sunderland három góllal nyert a Chelsea otthonában (She)
Hatalmas meglepetéssel zárult a Premier League 13. fordulója, a listavezető Chelsea ugyanis hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Sunderlandtől. A „kékek” eddig gólt sem kaptak a Stamford Bridge-en ebben a bajnokságban, most azonban többször is csődöt mondott a védelmük, amit a Sunderland tökéletesen kihasznált
nov. 14
19:19
Karate: az MTK együttese nyerte meg a csapatbajnokságot (She)
Az MTK együttese nyerte a magyar csapatbajnokságot a karatésoknál.
nov. 14
19:33
Videó: a Chelsea védői csak közelről szemlélték a sunderlandi gólokat (She)
Meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a címvédő Chelsea a Premier League-ben a Sunderlandtől. A londoniak 3–0-ra kaptak ki a Fekete Macskáktól. Nézze meg a gólokat videón!
nov. 14
19:35
Bundesliga: a Bayern hazai pályán legyőzte a Nürnberget (She)
A címvédő Bayern München hazai pályán 3–0-ra győzött a Nürnberg ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójának záró mérkőzésén, és sikerével feljött a tabella hatodik helyére.
nov. 14
19:37
Labdarúgó NB I: a Ferencváros legyőzte a Haladást (She)
A Ferencváros 2–1-re győzte le a Haladást a labdarúgó NB I 14. fordulójának záró mérkőzésén. Marek Heinz és Maróti Béla góljára csak Oross Márton válaszolt.
nov. 14
19:51
Formula-1: Button kioktatta Vettelt, mit tesz az egynapos világbajnok (She)
A McLaren-istálló pilótái dobogóra állhattak az Abu-dzabi Nagydíj után, de a verseny részletes értékelése helyett Lewis Hamilton és Jenson Button is Sebastian Vettellel és a következő idénnyel foglalkozott. Mindketten azt remélik, hogy 2011-ben erősebb lesz a McLaren-Mercedes.
nov. 14
19:53
Labdarúgó NB I: Aczél a játékkal, Prukner az eredménnyel elégedett (She)
Bár a Haladás kikapott, Aczél Zoltán nem marasztalta el csapatát a Ferencvárostól elszenvedett 2–1-es vereség után, míg az FTC-t irányító Prukner László szerint ezúttal úgy szerezték meg a három pontot, hogy nem játszottak jól.
nov. 14
19:54
Verrasztó 7, Cseh 6 arannyal zárt (Metropol)
Verrasztó Evelyn hét, Cseh László pedig hat aranyéremmel lett a legeredményesebb versenyzője az úszók vasárnap zárult, százhalombattai rövidpályás országos bajnokságának.
nov. 14
20:09
Videó: Fejlődnünk kell ahhoz, hogy esélyünk legyen a feljutásra - Tokaji (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, a magyar jégkorong-válogatott 3–1 kikapott az osztrákoktól a székesfehérvári Telenor Hoki-kupán, legjobbjaink ennek ellenére ezüstérmet vehettek át.
nov. 14
20:11
Férfi kosárlabda NB I: a címvédő ZTE legyőzte a Sopront (She)
A címvédő Zalaegerszeg hazai pályán 70–64-re győzött Sopron ellen a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
nov. 14
20:12
Huszonnyolc éve nyeretlen a Haladás az Üllőin (Metropol)
A Ferencváros hazai környezetben 2-1-re nyert a Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésé
nov. 14
20:27
Olaszország: Balotelli, Aquilani, Santon és négy újonc is a keretben (She)
Kijelölte 20 tagú keretét a Románia elleni szerdai felkészülési mérkőzésre Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 14
20:45
Torna: magyar arany a Matolay Emlékversenyen (She)
A szombati egyéni összetett és csapatverseny után a vasárnapi szerenkénti finálékban is jól szerepeltek a magyarok a női tornászok hagyományos nemzetközi Matolay Emlékversenyén, Százhalombattán.
nov. 14
20:47
Atlétika: Bogár János harmadik a bonni hosszútávfutó EK-n (She)
Bogár János a harmadik helyen végzett a Bonnban rendezett hatórás hosszútávfutó Európa Kupa-viadalon.
nov. 14
20:49
Férfi kézilabda NB I: megszerezte első pontját az Orosháza (She)
Nincs már pontnélküli csapat a férfi kézilabda NB I-ben, miután az Orosháza 24–24-es döntetlent játszott a Pécs vendégeként.
nov. 14
20:51
Videó: Alonso az abu-dzabi futam levezető körében intett be a Petrovnak (She)
A Formula–1-es világbajnokság idei „ezüstérmese”, Fernando Alonso kezéből az utolsó futamon csúszott ki a vb-cím, miután a versenyen beragadt Vitalij Petrov mögé és a hetedik helyen végzett az Abu-dzabi Nagydíjon. A spanyol a levezető körben fenyegette a Renault pilótáját.
nov. 14
21:03
Serie A: Inter-Milan városi derbi élőben az NSO-n (She)
Az olasz labdarúgó bajnokság 12. fordulójának vasárnapi rangadóján az Internazionale városi derbi keretében találkozik az AC Milannal. Kövessék nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 14
21:39
Videó: gyönyörű szabadrúgásgól is kellett a Fradi győzelméhez (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 2–1-re győzte le a Haladást az NB I 14. fordulójának záró találkozóján, miután Heinz és Maróti góljára csak Oross tudott válaszolni a vendégektől. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
nov. 14
21:41
Videó: Iker Casillas mindent védett, még a papírgalacsint is (She)
A Sporting Gijón–Real Madrid találkozón (0–1) a vendégek kapusa, Iker Casillas nem kapott gólt, minden lövést hárított a mérkőzésen. Egy szemtelen hazai szurkoló papírgalacsinnal „támadott”, de a világbajnok hálóőr azt a próbálkozást is védte...
nov. 14
21:43
Anglia: a sérült Terry kihagyja a franciák elleni szerdai meccset (She)
Nem szerepelhet a Franciaország elleni szerdai felkészülési meccsen az angol labdarúgó-válogatottban John Terry, a Chelsea védője.
nov. 14
22:15
Chelsea: Le kell ülni, megbeszélni, mi történhetett - Ancelotti (She)
Ahogy arról beszámoltunk, kellemetlen vereségbe szaladt bele a Chelsea hazai pályán a Premier League 13. fordulójában: a Sunderland 3-0-s győzelemmel távozott a Stamford Bridge-ről.
nov. 14
22:33
Chelsea: Le kell ülni, megbeszélni, mi történt ma - Ancelotti (She)
Ahogy arról beszámoltunk, kellemetlen vereségbe szaladt bele a Chelsea hazai pályán a Premier League 13. fordulójában: a Sunderland 3-0-s győzelemmel távozott a Stamford Bridge-ről.
nov. 14
22:51
Videó: Ibrahimovic gólt lőtt, majd durván letarolta Materazzit a derbin (She)
Zlatan Ibrahimovic korai büntetője döntötte el a milánói derbit (Internazionale–AC Milan 0–1) az Abate kiállítása után emberhátrányban küzdő piros-feketék javára. A svéd csatár később csúnyán letarolta Materazzit, akit le is kellett cserélni. Tekintse meg a meccs legfontosabb jeleneteit videón!
nov. 14
22:53
Serie A: Materazzi hibája és Ibra büntetője döntötte el a milánói derbit (She)
Az olasz labdarúgó bajnokság 12. fordulójának vasárnapi rangadóján az Internazionale városi derbi keretében találkozott az AC Milannal. A vendégek hamar előnybe kerültek, miután Marco Materazzi a saját tizenhatosán belül felrúgta Zlatan Ibrahimovicot, a svéd támadó pedig értékesítette a büntetőt. A második félidőben a már csere előtt álló Ignazio Abate is butaságot csinált, így a Milan tíz…
nov. 14
23:09
NFL: nincs már nyeretlen csapat a ligában; győzött a Colts (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 10. fordulójában az eddig nyeretlen Buffalo Bills 14–12-re megverte a Detroit Lionst, ezzel megszerezte első győzelmét.

Keresés