2010. november 10. szerda

nov. 10
0:03
Király-kupa: az Espanyolnak a döntetlen is elég volt a továbbjutáshoz (She)
Az Espanyol idegenben 2–0-ra nyert a Valladolid ellen, így a kedd esti visszavágón az 1–1-es döntetlen is elég volt számára ahhoz, hogy bejusson a legjobb 16 közé a labdarúgó spanyol Király-kupában.
nov. 10
5:12
Elképesztő harc várható (Behaviour)
A hétvégi Brazil Nagydíjon nem dőlt el, ki lesz 2010-ben a Formula-1-es sorozat egyéni világbajnoka. Az éllovas továbbra is Fernando Alonso, aki élvezi a Ferrari teljes támogatását; mögötte a sportszerűség mintaszobrának szerepében tetszelgő Red Bull két pilótája, Mark Webber és Sebastian Vettel áll. Reálisan nézve hármójuk közül kerülhet ki a végső győztes, ám matematikailag még Lewis Hamiltonnak…
nov. 10
6:57
Hannover: zártkapus edzés Enke halálának évfordulóján (She)
Zárt kapuk mögött tartják meg a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover edzését szerdán, a tavaly ilyenkor öngyilkosságot elkövetett Robert Enke halálának első évfordulóján.
nov. 10
7:00
David Haye: Úgy elverem, hogy visszavonul! (Behaviour)
Már a véghajrájához ért nemcsak a fizikai felkészülés, hanem a verbális háború is, amit a két brit nehézsúlyú, David Haye (24-1, 22 KO) a WBA világbajnoka, és Audley Harrison (27-4, 20 KO) szombat esti kihívója vív egymással.
nov. 10
7:02
Újfasiszták az ukrán Eb-helyszíneken? (Behaviour)
Szinte minden ukrán labdarúgó-stadionban jelen van a rasszizmus - többek közt ezt állapította meg Susanne Franke, a német élvonalbeli Schalke 04 szurkolói koordinációs irodájának munkatársa, aki a 2012-es Európa-bajnokság egyik házigazdájánál tanulmányozta a drukkerek viselkedését. Franke szerint a kontinenstorna nincs komoly veszélyben, de lehetnek meccsek, amelyeken gondot okoznak majd a…
nov. 10
7:15
NBA: Wade és James hiába villogott, kikapott a Miami Heat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 14. játéknapján a Miami Heat a hosszabbításban 116–114-re kikapott a Utah Jazztől, annak ellenére, hogy LeBron James és Dwyane Wade is remek formában játszott. Őket is elhomályosította azonban a 46 pontig jutó Paul Millsap.
nov. 10
7:18
Evezősök köszöntése (Behaviour)
Sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepségen köszöntötték az új-zélandi evező világbajnokságról hazatérő Galambos Péter és Lengyel Mónikát.
nov. 10
7:20
Kardjukba dőltek (Behaviour)
Sem a férfi, sem a női kardcsapat nem nyert érmet a párizsi vívó-világbajnokságon. A férfiak a legutóbbi vb bronzérmeseként idén már a nyolcaddöntőben elvéreztek, miután kiütéses vereséget szenvedtek a németektől, és végül a tizedik helyen végeztek. A nők valamivel jobban szerepeltek és nyolcadikként zárták a versenyt.
nov. 10
7:33
NHL: a Washington a Gardenben verte meg a Rangerst (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 32. játéknapján a Washington Capitals 5–3-ra győzött a New York Rangers vendégeként a legendás Madison Square Gardenben.
nov. 10
8:09
Futsal: a válogatott 6-0-ra kikapott a világbajnok braziloktól (She)
A magyar férfi futsalválogatott brazíliai túrája második, egyben utolsó mérkőzésén 6–0-s vereséget szenvedett a világbajnoki címvédő házigazdáktól.
nov. 10
8:45
Olaszország: Balotelli eltiltása ellenére meghívót kaphat a válogatottba (She)
Lapértesülések szerint Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Manchester City csatárát, Mario Balotellit is meghívja a Románia elleni jövő szerdai felkészülési mérkőzésre.
nov. 10
8:47
Videó: látványos csellel két védőt játszott át az Arsenal csatára (She)
Szép trükkel és góllal vétette észre magát Jay Emmanuel-Thomas, az Arsenal játékosa az Everton elleni tartalékbajnokin. A 19 éves angol játékos mozdulatával két védőt is becsapott egyszerre. Nem volt csúnya…
nov. 10
8:49
Jégkorong: Holéczy Roger és Sofron István is megsérült (She)
Holéczy Roger és Sofron István is megsérült a péntektől vasárnapi tartó Telenor Hoki-kupára készülő magyar jégkorong-válogatott csatárai közül, előbbi biztos nem játszhat, társa szereplése kérdéses.
nov. 10
9:03
PSV: a Liverpool és a Tottenham is figyeli Dzsudzsákot - sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint a Juventus mellett más csapatok is érdeklődnek Dzsudzsák Balázs, a PSV magyar szélsője iránt: a Liverpool és a Tottenham is figyeli a játékost.
nov. 10
9:21
Puskás-akadémia: vírusos fertőzés miatt öt csapat mai meccse is elmarad (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia hivatalos honlapjának beszámolója szerint vírusos fertőzés söpört végig az intézmény növendékein, ezért az összes mára tervezett mérkőzés elmarad.
nov. 10
9:23
Sakk: Almási Zoltán veretlenül harmadik a texasi szupertornán (She)
Bár Almási Zoltán nem kapott ki, csak a harmadik helyen végzett a Polgár Zsuzsa által szervezett texasi szupertornán. Az első számú magyar nagymester kétszer győzött a tízfordulós versenyen, de így is csak a holtversenyes harmadik hely jutott neki.
nov. 10
9:57
Bayern München: Ribéry hat hét után elkezdte a labdás edzéseket (She)
Hat hét után ismét elkezdte a labdás edzéseket Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása.
nov. 10
10:00
Kezdődik az eljárás Contador ellen (Metropol)
Kezdjék meg a fegyelmi eljárást Alberto Contador ellen – erre kérte a nemzetközi szervezet (UCI) a Spanyol Kerékpáros Szövetséget. A háromszoros Tour de France-győztes kerekes versenyengedélyét már felfüggesztették, miután gyanú merült fel, hogy doppingolt az idei Touron. Contador azóta állítja, ártatlan.
nov. 10
10:15
Nem költözik a Chelsea (Infostart)
A Chelsea hivatalos honlapján cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a csapat új stadionba költözne.
nov. 10
10:15
Videó: kapufa, fenék, kapufa - érdekes bombagól Brazíliából (She)
Nem mindennapos találat született Brazíliában a 3–2-es vendéggyőzelemmel végződött Duque de Caxias–Coritiba másodosztályú (Série B) bajnoki mérkőzésen. A 35. fordulóban lejátszott találkozó első percében a Coritiba megszerezte a vezetést Léo Gago révén. A 40 méteres, óriási erővel elvégzett szabadrúgás után a labda előbb a lécen csattant, onnan a földre vágódott, utána a kapus feneke…
nov. 10
10:17
Férfi kosárlabda: amerikai centerrel erősített a nyeretlen Salgótarján (She)
A 213 centis amerikai Gabriel Hughes-zal erősítette meg keretét az élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban eddig nyeretlen Salgótarján.
nov. 10
10:33
Labdarúgás: City-MU, pályán a Barca, a Real és a Fradi (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében pályára lép a Ferencváros és a bajnok Debrecen is, de nemcsak hazánkban, hanem Európa más országaiban is tartogat érdekes mérkőzéseket a szerdai futballmenü. Angliában összecsap egymással a két ősi rivális, a Manchester City és a Manchester United, Olaszországban egy mérkőzés híján teljes fordulót rendeznek, Spanyolországban pedig a Király-kupában lép…
nov. 10
10:35
Zenit: A CSZKA ellen is győzelemre hajtunk, bajnokok lehetünk - Huszti (She)
Huszti Szabolcs együttese, a listavezető Zenit szerda 17 órától az orosz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésén fogadja a 3. helyen álló CSZKA Moszkvát, amelyen már egy döntetlen is azt eredményezné, hogy a szentpétervári egyesület bajnoki címet szerez – akárcsak az NB I-ben, a Premjer-ligában is a több győzelem rangsorol azonos pontszámnál, és ez esetben már nem előzhetne a…
nov. 10
11:09
Atlétika: Vlasic és Ennis is lehet az év női atlétája (She)
A férfiak után egy nappal a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) nyilvánosságra hozta szerdán annak az öt versenyzőnek a nevét, akik közül kikerül majd az év női atlétája.
nov. 10
11:27
Király-kupa: 24 jegyet adott el az Atlético a ma esti kupameccsre (She)
Az Atlético Madrid szurkolóit finoman szólva sem hozza lázba a harmadosztályú Universidad Las Palmas elleni Király-kupa-mérkőzés: a ma esti mérkőzésre kedd estig mindössze 24 (!) darab jegyet értékesített a madridi csapat.
nov. 10
11:45
Formula-1: telt ház lesz az évadzáró Abu-Dzabi Nagydíjon (She)
Elfogytak a jegyek a hét végi szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjra, így telt ház előtt dől el a 2010-es Formula–1-es világbajnoki cím sorsa.
nov. 10
11:47
Kerékpár: a SuperCross sorozat a hét végén Ózdon folytatódik (She)
A kazincbarcikai nyitány után az előttünk álló szombaton Ózdon folytatódik a kerékpárosok 1. SuperCross sorozata. A kezdeti több mint nyolcvanfős indulói létszám bizakodásra ad okot a sorozat szervezőinek, akik a november 13-i futamra is legalább hasonló mezőnyt várnak a borsodi településre.
nov. 10
11:49
Juventus: a klubvezetők szerint Dzsudzsák taktikailag fegyelmezetlen (She)
Mint beszámoltunk róla, olasz lapértesülések szerint a Juventus figyeli Dzsudzsák Balázst, a PSV magyar szélsőjét, ám a legfrissebb hírek szerint a torinói klub vezetői mégsem szeretnék átigazolni a játékost.
nov. 10
12:03
Ipswich: Priskin nagyszerű formában van, vétek lenne kihagyni - Keane (She)
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Ipswich menedzsere, Roy Keane elmondása szerint együttesének magyar támadója, Priskin Tamás egyike azon játékosoknak, akik teljesítményükkel azt üzenik, hogy vétek lenne kihagyni a kezdőcsapatból.
nov. 10
12:05
Labdarúgás: kutyának nevezte a szurkolókat a kínai válogatott kapusa (She)
Keményen szidalmazta a szurkolókat Vang Ta-lej, az Ázsiai játékokon szereplő kínai labdarúgó-válogatott kapusa.
nov. 10
12:07
Kecskemét: Szivics biztos benne, hogy gólt szereznek Debrecenben (She)
A Kecskemét labdarúgócsapatának edzője, Tomiszlav Szivics szinte teljesen biztos benne, hogy fiai betalálnak szerda este a Debrecen elleni idegenbeli Magyar Kupa-mérkőzésen –olvasható a kesport.hu-n.
nov. 10
12:09
Sakk: Rapport Richárd remekelt, a Haladás nyerte az ifjúsági csb-t (She)
A Haladás győzelmével ért véget a november 2. és 6. között a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában megrendezett Országos Ifjúsági Sakk-csapatbajnokság. Bár a nyolcfordulós viadalon a szombathelyiek kikaptak a százszázalékos mérleggel záró Decstől, a szabályzat szerint a játszmákból szerzett pontok számítottak, így a Haladás örülhetett a végén. A csapat első táblása Rapport Richárd volt, aki…
nov. 10
12:21
December 21-én hirdetik ki az év legjobb sportolóit (Infostart)
Idén december 21-én rendezik az Év sportolója-választás eredményhirdetést, azaz a Sportcsillagok Gálaestjét.
nov. 10
12:21
Sakk: Rapport Richárd remekelt, a Haladás nyerte meg az ifjúsági csb-t (She)
A Haladás győzelmével ért véget a sakkozók országos ifjúsági csapatbajnoksága a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában. Bár a november 2. és 6. között  megrendezett, nyolcfordulós viadalon a szombathelyiek kikaptak a százszázalékos mérleggel záró Decstől, a szabályzat szerint a játszmákból szerzett pontok számítottak, így a Haladás örülhetett a végén. A csapat első táblása Rapport Richárd…
nov. 10
12:23
Formula-1: Jövőre se várjanak tőlem csodákat - Schumacher (She)
Noha még véget sem ért a Michael Schumacher és a Mercedes szempontjából csalódást jelentő 2010-es idény, a hétszeres világbajnok máris óva intette a szurkolókat attól, hogy túlságosan nagy várakozásaik legyenek a csapattal a jövő évi Formula–1-es világbajnokság kapcsán.
nov. 10
12:39
Man. City: a Wolfsburg és Geráék is érdeklődnek Santa Cruz iránt (She)
Angol sajtóhírek szerint a Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg a Manchester City paraguayi csatárával, Roque Santa Cruzzal erősítené meg keretét.
nov. 10
12:57
Man. City: a Wolfsburg és Gera csapata is érdeklődik Santa Cruz iránt (She)
Angol sajtóhírek szerint a Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg a Manchester City paraguayi csatárával, Roque Santa Cruzzal erősítené meg keretét.
nov. 10
12:59
Malmö: egy futballőrült ötvös miatt vissza kell adni a bajnoki trófeát (She)
Egy nemrég elhunyt, futballőrült ötvös miatt kell visszaadnia ideiglenesen a trófeát a svéd bajnok Malmőnek.
nov. 10
13:15
Ronaldinho Amerikába megy (Infostart)
Ronaldinho az Egyesült Államokban, a Los Angeles Galasxy csapatánál folytatja pályafutását - értesült a milannews.it.
nov. 10
13:33
Videó: ellökte ellenfelét, és összeesést színlelt a wolfsburgi játékos (She)
Érdekes jelenet játszódott le a német Bundesliga első osztályában szombaton lejátszott Eintracht Frankfurt–Wolfsburg (3–1) összecsapáson. A vendégeknél pályára lépő horvát Mario Mandzukic előbb csúnyán fellökte a német Patrick Ochsot, majd a bosszút megakadályozandó a földre vetette magát, súlyos sérülést színlelve. Íme, az eset videón!
nov. 10
13:35
Zalaegerszeg: Csankék komolyan veszik a Vasas elleni kupamérkőzést (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE vezetőedzője, Csank János a Zalai Hírlapnak adott nyilatkozatában elmondta, komolyan veszik a Vasas elleni kupamérkőzést, amelyen szeretnék folytatni jó sorozatukat.
nov. 10
13:37
Vívó-vb: nyolcaddöntős vereség a női tőrözők csapatversenyében (She)
A magyar női tőrválogatott a negyeddöntőbe jutásért vereséget szenvedett a lengyel csapattól a párizsi vívó-világbajnokság szerdai versenynapján, így a legjobb esetben – három összecsapás megnyerésével – a kilencedik helyen végezhet.
nov. 10
13:39
Profi ökölvívás: Haye ismét kifigurázta Klicskóékat - fotó (She)
A német Bild magazin Londonban találkozott az Audley Harrison elleni címvédésére készülő David Haye-jel.
nov. 10
13:51
Videó: ellökte ellenfelét, majd összeesett a wolfsburgi csatár (She)
Érdekes jelenet játszódott le a német Bundesliga első osztályában szombaton lejátszott Eintracht Frankfurt–Wolfsburg (3–1) összecsapáson. A vendégeknél pályára lépő horvát Mario Mandzukic előbb csúnyán fellökte a német Patrick Ochsot, majd a bosszút megakadályozandó a földre vetette magát, súlyos sérülést színlelve. Íme, az eset videón!
nov. 10
13:53
Vívó-vb: a brazilokat legyőző női tőrcsapatunkra a britek várnak (She)
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összeállítású női tőrcsapatunk 45:28-ra nyert Brazília ellen a párizsi vívó-vb-n a 9–16. helyért zajló helyosztón. A mieink következő ellenfele a Kanadát legyőző Nagy-Britannia lesz.
nov. 10
14:09
Sztárcsapatok figyelik Dzsudzsákot, de a Juventusnak nem kell (Infostart)
A labdarúgással foglalkozó szakportálok is egyre többet foglalkoznak az utóbbi hetekben remek formában játszó Dzsudzsák Balázzsal. Hétvégi teljesítményét sokan méltatták, és már európai sztárcsapatok hoztak hírbe vele.
nov. 10
14:09
Videó: Antonio Calle „panenkázni” akart, de nagyon nem jött be (She)
Antonio Callénak nem sikerült értékesítenie a tizenegyest, amelyet csapata, a Real Valladolid kapott az Espanyol ellen a spanyol Király-kupában. Calle meglehetősen átlátszó trükkel próbálta becsapni a hazaiak kapusát, az argentin Cristian Álvarezt, aki könnyedén hárította a kísérletet.
nov. 10
14:27
Női kézilabda NB I: a Szekszárd ellen Bohus irányítja a Békéscsabát (She)
A Békéscsaba női kézilabdacsapatának vezetősége bejelentette, hogy a Szekszárd elleni bajnoki mérkőzésen Mátéfi Eszter helyett az eddig másodedzőként dolgozó Bohus Beáta irányítja a viharsarki együttest.
nov. 10
14:45
Sakk: Carlsent a második legjobb orosz nagymester helyettesíti (She)
Eldőlt, hogy Alekszandr Griscsuk helyettesíti a szereplését lemondó Magnus Carlsent a jövő évi világbajnokjelöltek kieséses rendszerű tornáján. Griscsuk a második legerősebb orosz nagymesternek számít Vlagyimir Kramnyik után.
nov. 10
14:47
Tenisz: Djokovics, Roddick és Wawrinka is nyolcaddöntős Párizsban (She)
Bár Novak Djokovics az első szettben brékhátrányba került Juan Mónaco ellen, végül 6:4, 6:3-ra nyert, így bejutott a Párizsban zajló tenisztorna nyolcaddöntőjébe.

Keresés