2010. november 10. szerda

nov. 10
14:48
Solskjaer otthon edzősködik (Metropol)
A norvég élvonalbeli Molde FK vezetőedzője lett Ole Gunnar Solskjaer, akit amúgy Sir Alex Ferguson egyik lehetséges utódjának tartanak a Manchester United labdarúgócsapatánál.
nov. 10
15:03
Franciaország: Abidal a világbajnokság óta először kapott meghívót (She)
Laurent Blanc, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett az Anglia elleni november 17-i felkészülési mérkőzésre.
nov. 10
15:21
Franciaország: Abidal a vb óta először kapott meghívót a válogatott keretbe (She)
Laurent Blanc, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett az Anglia elleni november 17-i felkészülési mérkőzésre.
nov. 10
15:23
Vívó-vb: Mohamed Aida remek hajrájával legyőztük a briteket (She)
Az utolsó asszót 6:2-re megnyerő Mohamed Aidának köszönhetően a magyar női tőrcsapat 33:32-re legyőzte Nagy-Britanniát, így a 9. helyért léphet pástra Kína ellen a Párizsban zajló vívó-vb-n.
nov. 10
15:25
Tenisz: Steffi Graf a nyáron bemutatót játszik Kafelnyikovék ellen (She)
Első mérkőzését játssza füvön hazájában jövő nyáron Steffi Graf, a németek 1999-ben visszavonult teniszlegendája.
nov. 10
15:57
Bayern München: Olicot megműtötték, hetekig mankózik (She)
Sikeres térdműtéten esett át a Bayern München labdarúgócsapatának horvát csatára, Ivica Olic.
nov. 10
15:59
Werder Bremen: Pizarro megsérült az edzésen, több hetet kihagyhat (She)
Megsérült csapata edzésén Claudio Pizarro, a Werder Bremen rutinos perui labdarúgója. A klubnál attól tartanak, hogy a csatárra hosszabb kényszerpihenő vár.
nov. 10
16:01
Vasas: a következő két mérkőzésen zárva lesz az álló tribün (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján tudatta, hogy a ma esti Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa-mérkőzésen és a november 13-i Paks elleni bajnokin az álló szektor az Illovszky-stadion körül zajló munkálatok miatt zárva lesz.
nov. 10
16:15
Vasas: a következő két mérkőzésen zárva lesz az állótribün (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján tudatta, hogy a ma esti Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa-mérkőzésen és a november 13-i Paks elleni bajnokin az állószektor az Illovszky-stadion körül zajló munkálatok miatt zárva lesz.
nov. 10
16:17
Újpest: A pápai győzelemnek erőt kell adnia - Barczi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 21 éves támadója, Barczi Dávid a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a kedden a Lombard FC Pápa elleni Magyar Kupa-mérkőzésen aratott győzelemnek erőt kell adnia az eredményes folytatáshoz.
nov. 10
16:19
Videó: fejbe rúgta saját játékosát - óriási öngól lett belőle (She)
Nem mindennap látható öngólt hoztak össze az ír labdarúgó bajnokság harmadik divíziójában szereplő Ballymahon játékosai a Melville Celtic elleni találkozón. A kapus kirúgása telibe találta az egyik védőt, aki azonnal elterült a földön, ráadásul a labda szép röppályát leírva visszarepült a kapuba. Videó alant.
nov. 10
16:21
Kajak-kenu: Benedek Dalmát kell legyőzni a jótékonysági versenyen (She)
A Sport Navigátor és a kajak.hu közreműködésével rendhagyó versenyt szervez az MTK kajak-kenu szakosztálya november 20-án, szombaton. A jótékonysági eseményen befolyt összeget a szervezők teljes egészében a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak ajánlják fel.
nov. 10
16:23
Labdarúgás: francia csapat nyerte meg a szingapúri bajnokságot (She)
Az Étoile FC nyerte meg a szingapúri labdarúgó-bajnokságot (S.League), miután az utolsó fordulóban 4–2-re legyőzte az Albirex Niigatát. Az Étoile-ról tudni kell, hogy francia csapatként indult, és az első külföldi együttes lett, amely megnyerte a szingapúri ligát.
nov. 10
16:25
MOB: Borkai Zsolt az egyetlen pályázó az elnöki posztra (She)
Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász, jelenlegi alelnök az egyetlen jelentkező a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztjára. Az elnökválasztó közgyűlésre november 20-án kerül sor.
nov. 10
16:27
MTK: Kanta a szurkolók támogatását kéri a nehéz helyzetben (She)
Az MTK csapatkapitánya, Kanta József elmondta, a játékosoknál jobban senki sem akarja a sikert, és a kialakult nehéz helyzetben a szurkolók segítségére is szükségük lesz – adta hírül az mtkhungaria.hu.
nov. 10
16:33
Ökölvívás: a DVSC a sportszerűség miatt mindent belead a Vasas ellen (She)
Szombaton Kecskeméten kemény küzdelemmel folytatódik a BoxingONE Championship-sorozat: a B-csoportban a Vasas-Süllős-KSC-Btel fogadja a DVSC-t. A hajdúsági csapat már biztosan a csoport élén végez, ám ennek ellenére győzni akar az utolsó alapszakasz-mérkőzésén is.
nov. 10
16:35
Everton: izraeli csatárt szerződtethetnek januárban (She)
Izraeli sajtóértesülések szerint az Everton a legesélyesebb a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyik legjobbjának, Itaj Sehternek (Hapoel Tel-Aviv) szerződtetésére a téli átigazolási időszakban.
nov. 10
16:36
Egyetlen pályázó a MOB-elnökválasztáson (Metropol)
Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász, jelenlegi alelnök az egyetlen jelentkező a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztjára. Az elnökválasztó közgyűlésre november 20-án kerül sor.
nov. 10
16:37
Serie A: különmegbízott segíthet elkerülni a játékossztrájkot (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség különmegbízottat szeretne kinevezni, hogy elkerülje az egyre inkább fenyegető játékossztrájkot a Serie A-ban.
nov. 10
16:39
Inter: Sneijder vérszegénységben szenved és kimerült (She)
Az Internazionale holland középpályása, Wesley Sneijder bejelentette, vérszegénységben szenved, amely közrejátszott benne, hogy elájult szombaton az öltözőben.
nov. 10
16:41
Juventus: Rolando érkezhet januárban a „zebrákhoz” (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus a télen ajánlatot tesz az FC Porto portugál válogatott középhátvédjére, Rolandóra.
nov. 10
16:51
Csak Borkai Zsolt pályázik a MOB elnöki posztjára (Infostart)
Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász, jelenlegi alelnök az egyetlen jelentkező a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztjára. Az elnökválasztó közgyűlést november 20-án tartják.
nov. 10
16:51
Türkmenisztán: Ázsia egyik legmodernebb sportkomplexumát húznák fel (She)
Türkmenisztánban építhetik fel Közép-Ázsia legnagyobb és Ázsia egyik legmodernebb sportkomplexumát: a hatalmas, mintegy 30 részlegből álló létesítmény költségvetése kétmilliárd (!) dollár.
nov. 10
16:53
Vívó-vb: a Kínát legyőző női tőrcsapatunk a 9. helyen végzett (She)
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összetételű női tőrcsapatunk utolsó mérkőzésén 45–37-re győzött Kína ellen, így a kilencedik helyen végzett a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon.
nov. 10
17:09
Vívó-vb: Kínát legyőző női tőrcsapatunk a 9. helyen végzett (She)
A Mohamed Aida, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Gabriella összetételű női tőrcsapatunk utolsó mérkőzésén 45:37-re győzött Kína ellen, így a kilencedik helyen végzett a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon.
nov. 10
17:11
Hull City: milliomos egyiptomi drukker vette meg Halmosi csapatát (She)
A Hull City szerdán hivatalosan is bejelentette: az angol másodosztályban szereplő labdarúgóklubban többségi részesedést vásárolt két egyiptomi üzletember, Asszem és Ehab Allam.
nov. 10
17:13
Manchester United: Ferdinand, Vidics és Scholes is játszhat ma este (She)
Angol lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapatában szerda este, a Manchester City elleni bajnokin játszhat Rio Ferdinand, Nemanja Vidics, Patrice Evra, Darren Fletcher és Dimitar Berbatov is – mindannyiuk játéka korábban kérdéses volt a városi rangadón.
nov. 10
17:27
Tottenham: Modric szerint Cattermole veszélyeztette a karrierjét - videó (She)
A Tottenham Hotspur horvát válogatott labdarúgója, Luka Modric élesen kikelt a Sunderland játékosa, Lee Cattermole ellen, miután a „fekete macskák" középpályása kíméletlen becsúszással állította meg a két csapat keddi mérkőzésén (1–1).
nov. 10
17:29
Videó: Ronaldinhóék folyamatosan trükköznek és Zlatant parodizálják (She)
Mint az alábbi videóból kiderül, már edzés előtt is folyamatosan trükköznek a Milan brazil sztárjai, Ronaldinho, Pato, Robinho és Thiago Silva. Az aranylabdás ráadásul odáig merészkedik, hogy labdatáncoltatás közben Zlatan Ibrahimovicot parodizálja.
nov. 10
17:45
Valencia: a kegyvesztett Banega túlórás edzéssel keres bocsánatot (She)
Kimaradt a Valencia labdarúgócsapatának Sevilla elleni hétfői bajnokira nevezett keretéből Ever Banega. Az argentin középpályás most azon dolgozik, hogy elnyerje a gárda vezetőedzőjének, a rá megorroló Unai Emerynek a bocsánatát.
nov. 10
17:47
Női vízilabda: összeállt Merész András szövetségi kapitány stábja (She)
A női vízilabda-válogatott új szövetségi kapitánya, Merész András összeállította a felnőtt női válogatott és az utánpótlás válogatott szakmai stábját – adta hírül a női válogatott hivatalos honlapja.
nov. 10
17:48
Vívó-vb: 9. a női tőrválogatott (Metropol)
A kilencedik helyen végzett a magyar női tőrválogatott a párizsi vívó-világbajnokság szerdai versenynapján. Ezüstérmes a kerekesszékes női tőrválogatott.
nov. 10
18:03
Profi ökölvívás: Nincs motivációm visszatérni - Joe Calzaghe (She)
2008-ban, a Roy Jones Jr. felett aratott győzelem után jelentette be visszavonulását Wales nagyközépsúlyú profi ökölvívó legendája, Joe Calzaghe. A WBO ex-világbajnoka sokadszorra is megerősítette, hogy nem kíván visszatérni és ennek okaira is kitért.
nov. 10
18:21
Videó: őrületes kapusbaki napolta el Husztiék bajnokavatását (She)
Már az első félidő után két góllal vezetett Szentpétervárott a CSZKA Moszkva csapata az orosz bajnokságban, majd végül 3–1-re nyert. Zenit-pontszerzés esetén bajnoki címet ünnepelhetett volna Huszti együttese, de Vágner Love tett róla, hogy fővárosi csapatával eltolja az ünneplés időpontját. Lőtt egy bődületes gólt, adott két gólpasszt, bár az elsőhöz egy méretes kapusbaki is kellett.
nov. 10
18:24
Dzsudzsák Balázs egyre kapósabb (Metropol)
A PSV Eindhoven csatára, Dzsudzsák Balázs neve egyre többször merül fel az európai élcsapatok átigazolásait taglaló hírekben.
nov. 10
18:39
Németország: Löw tovább csökkenti a válogatott átlagéletkorát (She)
Bár Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csak csütörtökön hirdeti ki keretét a svédek elleni november 17-i felkészülési mérkőzésre, azt már korábban elárulta, hogy öt fiatalnak mindenképpen küld meghívót. A Mainzot erősítő André Schürrléről és Lewis Holtbyról, valamint a dortmundi Mario Götze, Mats Hummels, Kevin Grosskreutz trióról van szó.
nov. 10
18:41
Vívó-vb: ezüstérmes a magyar kerekesszékes női tőrválogatott (She)
Ezüstérmet szerzett a magyar női kerekesszékes tőrválogatott a párizsi vívó-világbajnokság szerdai versenynapján.
nov. 10
18:43
Póker: asztalhoz ült az igazgató, Santamaría 43.300 eurót nyert (She)
A póker 198 szerelmese versenyzett a 188.100 eurós összdíjazásért a Spanish Poker Tour (SPT) második legrangosabb állomásán Sevillában. Végül a spanyol Álvaro Santamaría húzta be az első helyet, amelyért 43.300 euró járt.
nov. 10
18:45
Női kosárlabda Euroliga: Rátgéber Fenerbahcéje lelépte a Sopront (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában az A-csoportban két veretlen együttes, a török Fenerbahce és az MKB-Euroleasing Sopron mérkőzött meg egymással előbbi csapat pályaválasztása mellett. A találkozót a végső győzelemre is esélyesnek kikiáltott, Rátgéber László irányította, sztárok sorát felvonultató gárda tizenhét ponttal nyerte meg Székely Norbert első negyedben rögtön…
nov. 10
18:57
Már nem csak magyar befektetőknek árulja McCabe a Fradit (Infostart)
Az InfoRádió úgy értesült, hogy Kevin McCabe most már nemcsak magyar, hanem külföldi befektetőnek is eladná a Ferecváros labdarúgócsapatát működtető részvénytársaságot. Gerstl Alexander cégvezető az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy hétfőn egyeztettek Tarlós István főpolgármesterrel, aki a kapcsolatai révén próbál segíteni a klubon.
nov. 10
19:15
Magyar Kupa: kiütötte a Vasast a ZTE, nehéz helyzetben a Loki (Infostart)
A Zalaegerszeg könnyedén, 6-0-ra győzött szerdán a Vasas otthonában a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így magabiztosan készülhet a visszavágóra. Nagy meglepetésre a címvédő Debrecen hazai környezetben szenvedett háromgólos vereséget szerdán a Kecskeméttől. A Siófok némi meglepetésre könnyedén, 3-1-re nyert a vendég Ferencváros ellen
nov. 10
19:15
Premjer-liga: elmaradt a bajnokavatás - a Zenit kikapott otthon (She)
A Zenit szurkolói bajnokavatásra készültek, ehelyett csapatuk csúfos vereségének lehettek szemtanúi az orosz labdarúgó-bajnokság szerda esti, nyárról elhalasztott mérkőzésén. A CSZKA Moszkva 3–1-re nyert Szentpéterváron a Huszti Szabolcsot nélkülöző Zenit ellen.
nov. 10
19:18
Meglepetések a Magyar Kupában (Metropol)
A Zalaegerszeg könnyedén, 6-0-ra győzött szerdán a Vasas otthonában a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így magabiztosan készülhet a visszavágóra. A címvédő Debrecen hazai környezetben szenvedett háromgólos vereséget szerdán a Kecskeméttől, a Siófok könnyedén nyert a vendég Ferencváros ellen.
nov. 10
19:33
Tenisz: Davigyenko és Murray is sikerrel vette a párizsi 2. fordulót (She)
David Nalbandian az első szettben nagyszerű játékot mutatott be Andy Murray ellen, ezt követően azonban visszaesett a teljesítménye, és a skót teniszező fordított, így bejutott a nyolcaddöntőbe a párizsi tenisztornán.
nov. 10
19:35
Magyar Kupa: a kiesés szélén a címvédő, a KTE 3-0-ra verte a Lokit (She)
Alighanem lemondhat a címvédésről a labdarúgó Magyar Kupa 2009–2010-es kiírásának győztese, a DVSC-TEVA: a debreceniek hazai pályán szenvedtek sima, 3–0-s vereséget a remekül játszó KTE-Erecótól.
nov. 10
19:51
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém nyolc góllal győzött Tatabányán (She)
A férfi kézilabda NB I 12. fordulójából előrehozott mérkőzésen a címvédő, az idényben még veretlen MKB Veszprém második félidei jó játékának köszönhetően Pérez Carlos vezetésével 29–21- re győzött az előző szezon bronzérmese, a Tatabánya otthonában.
nov. 10
20:09
Magyar Kupa: a Siófok három góllal lepte meg a Ferencvárost (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Siófok hazai pályán kétgólos előnyre tett szert a papíron lényegesen erősebb Ferencvárossal szemben – a zöld-fehérek ráadásul közvetlenül a lefújás előtt szépítettek.
nov. 10
20:11
Magyar Kupa: Ami ma történt, az méltatlan a Vasas-mezhez - Komjáti (She)
Csalódottan és rendkívül dühösen értékelte a Zalaegerszeg elleni megsemmisítő vereséget (0–6 az Illovszky-stadionban) Komjáti András, a Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 10
20:27
Ukrán Kupa: a Sevcsenko-gólnak most nem a kijeviek örültek, de nyertek (She)
Egy kivételével papírforma-eredmények születtek a labdarúgó Ukrán Kupa negyeddöntőjében: négy közé jutott a Dinamo Kijev, a Sahtar Doneck, a Dnipro Dnipropetrovszk és az Arszenal Kijev.
nov. 10
20:29
Női kézilabda NB I: a DVSC tizenkét góllal verte az érdieket (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 11. fordulójában a BL-résztvevő DVSC-Korvex tizenkét góllal nyert az újonc Érd ellen.

Keresés