2010. november 10. szerda

nov. 10
20:31
Szerb Kupa: négy között a Crvena zvezda, a Partizan és a Vojvodina is (She)
Kialakult a labdarúgó Szerb Kupa 2010–2011-es kiírásának elődöntős mezőnye: négy közé jutott a Crvena zvezda, a Partizan Beograd, a Vojvodina és a Szloboda Szevojno.
nov. 10
20:45
Férfi kézilabda NB I: egygólos szegedi siker a Fradi otthonában (She)
A férfi kézilabda NB I 13. fordulójából előrehozott találkozón a Pick-Szeged egy végletekig kiélezett meccsen 25–24-re győzött a Ferencváros otthonában.
nov. 10
20:47
Női röplabda-vb: orosz-amerikai és brazil-japán elődöntő lesz (She)
Az olimpiai aranyérmes brazil csapat a házigazda Japánnal, a címvédő orosz válogatott pedig az amerikai együttessel találkozik a női röplabda-világbajnokság szombati elődöntőjében.
nov. 10
20:49
Elismerés: december 21-én rendezik a Sportcsillagok Gálaestjét (She)
Idén december 21-én kerül sor az Év sportolója-választás eredményhirdetésére, azaz a Sportcsillagok Gálaestjére.
nov. 10
20:51
Videó: Zsidai gólja is kellett a Volendamnak a Holland Kupában (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, Zsidai László gólja is kellett a Volendamnak a Holland Kupában való továbbjutáshoz. A magyar légiós csapata idegenben 2–1-es győzelmet aratott a Dordrecht ellen, és ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A magyar középpályás az első percben volt eredményes.
nov. 10
20:53
Atlétika: menedzsere szerint Gebre újragondolja visszavonulási terveit (She)
Haile Gebrselassie menedzsere szerdán úgy nyilatkozott, hogy a maratonfutás etióp világcsúcstartója hirtelen felindulásból jelentette be visszavonulását, s most újragondolja három nappal korábbi döntését.
nov. 10
21:03
Holland Kupa: a pihentetett Dzsudzsák és Afellay nélkül nyert a PSV (She)
Danny Koevermans, Orlando Engelaar és Nordin Amrabat góljával sima, 3–0-s győzelmet aratott a Holland Kupában a PSV a harmadosztályú élcsapatnak számító Spakenburg ellen. Az eindhoveniek két kulcsembere, Dzsudzsák Balázs és Ibrahim Afellay pihenőt kapott a mérkőzésre.
nov. 10
21:05
Férfi vízilabda ob I: a Vasas 21 gólt dobott az Újpestnek (She)
A férfi élvonalbeli vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I alapszakaszának ötödik fordulójában a bajnoki címvédő Vasas 21 gólt dobva lelépte a három negyeden át (!) gólképtelen Újpestet.
nov. 10
21:07
MK: Szivics szerint a Kecskemét tartalékolni is tudott Debrecenben (She)
Érthetően elégedetten értékelte a KTE-Ereco 3–0-s, Magyar Kupában aratott debreceni győzelmét Tomiszlav Szivics, a kecskeméti labdarúgócsapat szakvezetője.
nov. 10
21:09
Premier League: Man. City-Man. United rangadó élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójának rangadója, a Manchester City–Manchester United találkozó. Az összecsapást ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
nov. 10
21:11
Tenisz: Federer hazai versenyző ellen jutott tovább Párizsban (She)
Magabiztosan került be a nyolcaddöntőbe az első helyen kiemelt Roger Federer a párizsi férfi tenisztornán, a svájci klasszis két szettben verte meg a hazaiak egyik kedvencét, Richard Gasquet-t.
nov. 10
21:21
Vívó-vb: az olaszok nyerték a női tőrcsapatok versenyét (She)
A nagy esélyes olasz válogatott nyerte a női tőrcsapatok versenyét a párizsi vívó-világbajnokságon.
nov. 10
21:39
Anglia: a Bolton megfizette az árát az élvonalban maradásnak (She)
Megfizette az árát a Bolton labdarúgócsapata az erősítéseknek, melyek segítettek az angol élvonalban tartani az együttest a 2009–2010-es szezonban: a Wanderers 35.4 millió fontos veszteséget könyvelhetett el.
nov. 10
21:57
Spanyol Kupa: a Real Madrid biztosan nyert és jutott tovább a Murcia ellen (She)
A labdarúgó spanyol Király Kupa negyedik fordulójának visszavágóján a Real Madrid hazai pályán biztosan nyert harmadosztályú ellenfele, a Murcia ellen, így a gól nélküli döntetlennel záródó első felvonást feledtetve simán jutott tovább a nyolcaddöntőbe.
nov. 10
22:15
Videó: az Arsenalnak 37 másodperc kellett a gólhoz a Wolves otthonában (She)
A Premier League hétközi fordulójában a Wolverhampton otthonában vendégeskedő Arsenal csatárának, Maruan Samahnak 37 másodperc kellett a vezetés megszerzéséhez. Nézze meg a találatot videón!
nov. 10
22:51
Női kosárlabda Euroliga: győzött a Jekatyerinburg, kikapott a Szpartak (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában a B-csoportban az orosz Jekatyerinburg a Rivas Ecópolis elleni idegenbeli sikerével őrzi hibátlan mérlegét, míg a spanyol együttes továbbra is nyeretlen.
nov. 10
23:09
Premier League: gól nélküli döntetlen született a manchesteri derbin (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a Manchester City hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a rivális Manchester Uniteddel.
nov. 10
23:11
Spanyol Kupa: Vadóczék kiestek, a Sevilla hatot vágott (She)
A labdarúgó spanyol Király Kupa negyedik fordulójában a nyolcaddöntőbe jutás a tét: a Vadócz Krisztiánnal a kezdőben felálló Osasuna egygólos vereséget szenvedett La Corunában a Deportivótól, így a hazai pályán elért 1–1-es döntetlent követően búcsúzni kényszerült.
nov. 10
23:13
Videó: öt góllal, gálázva jutott tovább a Real Madrid a kupában (She)
A Real Madrid 5–1-re verte a Real Murciát, így ilyen összesítéssel került a következő körbe a spanyol Király Kupában. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
nov. 10
23:15
Belga Kupa: Kovács gólja is kellett a sikerhez; kiesett az Anderlecht (She)
Több meglepetés is született a labdarúgó Belga Kupa nyolcaddöntőjének szerdai játéknapján, kiesett az Anderlecht és az FC Bruges is, valamint továbbment a harmadik ligás White Star Woluve, amely az élvonalbeli Lokerent győzte le 1–0-ra.
nov. 10
23:27
Championship: a Cardiff a Reading vendégeként szerzett egy pontot (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 16. fordulójában a sérült Gyepes Gábor nélkül felálló, feljutásra pályázó Cardiff City a Reading vendégeként szerzett egy pontot – viszont nem tudta átvenni a vezetést a tabellán a Queens Park Rangerstől.
nov. 10
23:29
Osztrák Kupa: Sáfár, Szabics és Waltner csapata is negyeddöntős (She)
Bejutott a labdarúgó Osztrák Kupa negyeddöntőjébe a Mattersburg, a Rapid Wien, a Sturm Graz és az Austria Wien.
nov. 10
23:31
Videó: így játszott csak döntetlent Wiganben a korán vezető Liverpool (She)
Hiába szerzett vezetést a Liverpool Fernando Torres góljával már a mérkőzés elején, végül 1–1-es döntetlennel kellett beérnie a Wigan vendégeként a Premier League hétközi fordulójában.
nov. 10
23:33
Skócia: az edinburgh-i páros meglepte a glasgow-i óriásokat (She)
Két nagy meglepetést is hozott a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétközi fordulója: a Balogh János nélkül játszó Hearts 2–0-ra megverte a Celticet, míg a listavezető, eddig veretlen Rangerst a másik edinburgh-i csapat, a Hibernian tréfálta meg: a Hibs 3–0-ra győzött Glasgowban!
nov. 10
23:45
Férfi kosárlabda Euroliga: a Fener rangadót nyert, a CSZKA meccset (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének negyedik fordulójában a C-csoport két veretlen csapata, a török Fenerbahce és az olasz Siena egymással nézhetett farkasszemet: a párharcot előbbi együttes hazai pályán 12 ponttal nyerte meg.
nov. 10
23:47
Holland Kupa: Bodorral a soraiban győzött a Roda JC (She)
Bejutott a labdarúgó Holland Kupa nyolcaddöntőjébe a Roda JC, mely Bodor Boldizsárral a soraiban 2–0-ra győzött idegenben a Go Ahead Eagles ellen. Továbbjutott az Utrecht, a forduló legnagyobb különbségű győzelmét a Genemuiden szolgáltatta, mely idegenben 9–1-re (!) verte meg a Dijkse Boyst.
nov. 10
23:48
Párizsi tenisztorna: Murray nyolcaddöntős (Metropol)
A harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray három játszmában nyert az argentin David Nalbandian ellen és bejutott a nyolcaddöntőbe szerdán a 2,22 millió euró összdíjazású, fedettpályás párizsi férfi tenisztornán.
nov. 10
23:49
Videó: sérültek a hokiválogatottnál, de legalább megérkezett Szélig (She)
Egészséges önbizalommal és nagyszerű hangulatban készül a magyar jégkorong-válogatott a hétvégi székesfehérvári Telenor Hoki Kupára. A keretben több változás is történt, de ez nem okozott komolyabb gondot a munkában.
nov. 10
23:51
Videó: Essien győztes gólt lőtt Geráék ellen, majd piros lapot kapott (She)
Az angol bajnokságban előbb győztes gólt fejelt Michael Essien a Chelsea–Fulham londoni derbin (1–0), majd a hajrában kiállították. Nézze meg a meccs legfontosabb jeleneteit!

Keresés