2010. november 20. szombat

nov. 20
19:12
Labdarúgó NB I: a Zalaegerszeg lett az őszi második (Infostart)
A Zalaegerszeg hazai pályán 2-1-re legyőzte az újonc Szolnokot a labdarúgó Monicomp Liga 15. fordulójának szombati játéknapján, így - a címvédő Debrecen vereségének is köszönhetően - második helyen zárt az őszi idényben.
nov. 20
19:12
Görögország: Szélesiék kapusát kiállították, mégis egyenlítettek (She)
Folytatta döntetlensorozatát Szélesi Zoltán csapata, az Olympiakosz Volosz a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában. Szombaton az újonc emberhátrányban harcolt ki 1–1-es döntetlent az Aszterasz Tripolisz ellen.
nov. 20
19:48
Női kosárlabda NB I: idegenben nyert a Baja a Vasas ellen (She)
A női kosárlabda NB I 12. fordulójában a Baja 72–56-ra nyert a Vasas ellen. A találkozó tulajdonképpen már az első félidőben eldőlt, utána hiába tartotta magát jól a Vasas, a meccset már nem tudta megfordítani.
nov. 20
20:06
Primera División: 1-1-es döntetlennel zárult a „bronzmérkőzés” (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának rangadóján a Villarreal hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Valenciával. A vezetést még a vendégek szerezték meg az első félidőben, ám a „sárga tengeralattjáró” a 73. percben egyenlített.
nov. 20
20:08
Belgium: a sérült Juhász nélkül is hozta a kötelezőt az Anderlecht (She)
Az Anderlecht 1–0-s győzelmet aratott a Germinal Beerschot vendégeként a belga labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombat esti nyitó mérkőzésén. Juhász Roland combhajlítóizom-sérülése miatt nem lépett pályára a brüsszeliek soraiban.
nov. 20
20:24
Torna: Berki Krisztián második lett a glasgow-i vk-n (She)
Berki Krisztián a második helyen végzett lólengésben a glasgow-i tornászvilágkupán.
nov. 20
20:42
Műkorcsolya GP: Hoffmannék a második helyen végeztek Moszkvában (She)
A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim jégtáncpáros a második helyen végzett a műkorcsolya Grand Prix-sorozat moszkvai állomásán.
nov. 20
20:44
Női kézilabda BL: nagy különbségű vereséget szenvedett a Debrecen (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájának B-csoportjában a már búcsúzó DVSC-Korvex 15 gólos, 39–24-es vereséget szenvedett idegenben a továbbjutást korábban kiharcoló spanyol Itxako Navarrától.
nov. 20
21:00
Férfi vízilabda MK: az Eger lesz a Honvéd ellenfele a döntőben (She)
Az Eger lesz a Honvéd ellenfele a férfi vízilabda Magyar Kupa holnapi fináléjában, miután az elődöntőben hat góllal megverte a Szegedet.
nov. 20
21:02
Sakk: Polgár elitnagymestert vert, és döntős Mexikóvárosban (She)
Döntőbe jutott Polgár Judit a Mexikóvárosban zajló rapid szupertornán. A női világelső a négyjátszmás elődöntőben 2.5:1.5-re legyőzte az olimpiai bajnok és a világranglista hetedik helyén álló ukrán Vaszilij Ivancsukot.
nov. 20
21:04
Férfi vízilabda MK: a Fradi közleményben bírálta a játékvezetést (She)
Az FTC elnöke és vízilabda-szakosztályának vezetősége a Magyar Kupa első elődöntőjét követően közleményben bírálta a játékvezetést – amely megítélése szerint „mélységesen átlépte minden sportszerűség határát” –, és felkérte a szövetséget, hogy vizsgálja meg a mérkőzés alatt történteket.
nov. 20
21:18
Sakk: Polgár elitnagymestert vert meg, döntős Mexikóvárosban (She)
A döntőbe jutott Polgár Judit a Mexikóvárosban zajló rapid szupertornán. A női világelső a négyjátszmás elődöntőben 2.5:1.5-re legyőzte az olimpiai bajnok és a világranglista hetedik helyén álló ukrán Vaszilij Ivancsukot.
nov. 20
21:36
Férfi röplabda Extraliga: idegenben nyert a Dunaferr és a Barcika (She)
A Dunaferr Szegeden, a Kazincbarcika pedig a MAFC vendégeként győzött szombaton, a férfi röplabda Extraligában.
nov. 20
21:38
Férfi kosárlabda NB I: Debrecenben tudtak nyerni a szegediek (She)
A férfi kosárlabda NB I 12. fordulójának szombat esti mérkőzésén 11 ponttal, 77–66-ra nyert Debrecenben a Szeged.
nov. 20
21:54
Ausztria: drámai végjáték a Fekete-stadionban, Szabicsék zárkóznak (She)
A listavezető Ried nem tudta megtartani háromgólos előnyét a Kapfenberg otthonában az osztrák labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, így a Bécsújhelyen győző Sturm két pontra megközelítette a tabellán.
nov. 20
22:03
Nagy az öröm a Fradinál - Fölényes zöld-fehér győzelem az NB I-ben (Behaviour)
A labdarúgó NB I 15. fordulójának mérkőzésén a Ferencváros idegenben 5-0-ra legyőzte a Lombard Pápát, ezzel a forduló végén a harmadik helyen áll majd.
nov. 20
22:12
Eredivisie: újra bukott a bajnok, fontos gólt lőtt Bergkamp unokaöccse (She)
Nem termett babér a magyar érdekeltségű csapatoknak a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának (Eredivisie) szombati játéknapján, legalábbis az első négy mérkőzésen: Tóth Balázs és Bodor Boldizsár klubja egyaránt vereséget szenvedett. A bajnok Twente egymás után másodszor vesztett.
nov. 20
22:30
Belgium: Kovács-Sidibe gólpárbaj, Tőzsérék legyőzték Lászlóékat (She)
Kovács Péter gólja ellenére a Lierse vereséget szenvedett a Sint-Truidentől a belga labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Tőzsér Dániel csapata, az éllovas Genk fölényesen győzött a László Csaba irányította Charleroi otthonában.
nov. 20
22:48
Eredivisie: gólnélküli döntetlen született az Ajax-PSV rangadón (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 15. fordulójában a Dzsudzsák Balázst végig soraiban tudó PSV Eindhoven idegenben 0–0-s döntetlen játszott az Ajaxszal. A hazaiak csapatából a 92. percben kiállították Rasmus Lindgrent.
nov. 20
22:50
Serie A: Ibrahimovic ollózos góljával nyert a Milan a Fiorentina ellen (She)
A svéd Zlatan Ibrahimovic zseniális megmozdulása döntötte el az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombat esti mérkőzését, a Milan Ibra ollózos góljával győzte le 1–0-ra a Fiorentinát, amely így 2001 májusa óta nem tud nyerni ellenfele otthonában.
nov. 20
22:52
Férfi kézilabda EHF-kupa: idegenben nyert két góllal a Tatabánya (She)
Kétgólos győzelmet aratott a Tatabánya a bosnyák Banja Luka otthonában a férfi kézilabda EHF-kupa 16 közé jutáért zajló párharcának szombati első mérkőzésén.
nov. 20
23:24
Ukrajna: a címvédő Sahtar már 13 ponttal vezet a Dinamo előtt (She)
Az éllovas Sahtar Doneck idegenben 3–1-re legyőzte a Zorját az ukrán labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, és pillanatnyilag hatalmas, 13 pontos előnnyel vezet a Dinamo Kijev előtt.

Keresés