2010. április 14. szerda

ápr. 14
0:06
Portugália: a Benfica rangadót nyert, a Chaves kupadöntős (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság keddi lisszaboni rangadóján a Benfica hazai pályán 2–0-ra nyert a Sporting ellen. A „sasok” a bajnokság során már a 21. gólját szerző Óscar Cardozo révén szereztek vezetést a 68. percben, majd Pablo Aimar állította be a végeredményt egy higgadtan értékesített ziccerrel.
ápr. 14
1:00
Cagliari: menesztették Massimiliano Allegri vezetőedzőt (She)
A Cagliari vezetői kedd este hivatalos közleményben jelentették be, hogy megváltak Massimiliano Allegri vezetőedzőtől.
ápr. 14
3:03
Benedek edző lesz Kemény csapatánál (Blikk)
BUDAPEST ‒ Benedek Tibor (37) visszatér a magyar férfi vízilabda-válogatotthoz. A játékosként háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok klasszis két éve, a pekingi ötkarikás játékok után intett búcsút az együttesnek, amelyhez most Kemény Dénes (55) szövetségi kapitány segítőjeként csatlakozik újra. Az olasz Pro Recco légiósa nyártól a londoni olimpiáig tölti be az edzői…
ápr. 14
6:48
Ligeti is kiesett a birkózó Eb-n (Behaviour)
Veréb István után Ligeti Dániel is befejezte szereplését a bakui birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 14
6:50
Kemény, Benedek, a páratlan páros (Behaviour)
Uszodai körökben is intergalaktikus bombaként hatott a hír, holott tulajdonképpen nincs benne semmi meglepő: Kemény Dénes szövetségi kapitány bejelentette, hogy nyártól Benedek Tibor lesz a segítője!
ápr. 14
6:52
Koeman hiába üzen Gerának (Behaviour)
A szövetség hivatalos honlapján vezetett internetes naplójában értékelte az előző víkendet Erwin Koeman: a szövetségi kapitány szót ejtett a külföldön légióskodó magyar válogatottakról, többüket személyesen is látta, illetve újból üzent Gera Zoltánnak, mondván: a válogatott kapuja nyitva áll előtte, de ehhez neki kell lépnie.
ápr. 14
6:57
Tenisz: Jankovics nehezen, Zvonarjova könnyen jutott a 3. fordulóba (She)
A charlestoni női tenisztorna második fordulójában a 2. helyen kiemelt Jelena Jankovics csak három játszmában tudta legyőzni a román színekben versenyző Gallovits Edinát, a 7. kiemelt Vera Zvonarjova viszont csak két játékot veszített paraguayi ellenfelével szemben.
ápr. 14
7:33
Vb 2014: bajok vannak a nyitó meccsnek otthont adó stadionnal (She)
Helyi sajtóértesülések szerint a Sao Pauló-i Morumbi Stadion egyáltalán nem felel meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elvárásainak, ezért még az is elképzelhető, hogy a FIFA vétót emel az ellen, hogy mérkőzéseket rendezzenek benne a 2014-es brazíliai világbajnokságon.
ápr. 14
8:00
A kupában visszavágott az Inter a Fiorentinának (Metropol)
A bajnoki címvédő Internazionale jutott be elsőként a labdarúgó Olasz Kupa fináléjába, miután az elődöntő keddi visszavágóján is legyőzte a Fiorentinát.
ápr. 14
8:02
Négy ponttal meglógott a Chelsea (Metropol)
Az éllovas Chelsea hazai pályán legyőzte a Boltont az angol labdarúgó Premier League 34. fordulójának keddi mérkőzésén.
ápr. 14
8:27
Csatár kell a Manchester Unitednek (Infostart)
Nagy költekezésre készül nyáron Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere. A Vörös ördögöknek jelen állás szerint idén be kell érniük egy trófeával, a Ligakupával, ez pedig elég indok ahhoz, hogy a skót tréner jelentősen átalakítsa keretét.
ápr. 14
8:45
Férfi kézilabda: Iváncsik Tamás megsérült a Veszprém győztes meccsén (She)
A férfi kézilabda-bajnokság elődöntőjének első összecsapását megerőltetés nélkül nyerte meg a Veszprém, ám a csata vesztese a Dunaferr SE mellett a hazaiak egyik legjobbja, Iváncsik Tamás is.
ápr. 14
8:47
Magyar Kupa: Morales szerint megvolt az esélyük a továbbjutásra (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, elsőként a Debrecen jutott be a labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe, miután hazai pályán 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot, így 3–2-es összesítéssel megnyerte a párharcot. Massimo Morales, a fővárosiak vezetőedzője szerint jobb csapat a Loki, de így is kivívhatták volna a döntőbe jutást.
ápr. 14
9:39
Soproni Liga: átválthatók az elmaradt Nyíregyháza-DVSC mérkőzés jegyei (She)
A Nyíregyháza klubvezetősége úgy döntött, hogy az elmaradt Nyíregyháza Spartacus–DVSC mérkőzés jegyei átválthatók másik hazai bajnoki meccsre, de lehetőség van a jegy árának visszatérítésére is – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
ápr. 14
9:41
Spanyolország: sikerült megállapodni, így nem sztrájkolnak a futballisták (She)
Mégsem marad el a Spanyol Futballisták Szervezetének sztrájkja miatt a hétvégi forduló a spanyol labdarúgás első négy osztályában, mivel kedd este sikerült megállapodniuk a feleknek.
ápr. 14
9:57
Pannon-kupa: az MKSZ megerősítette, hogy nem jönnek a lengyelek (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség megerősítette, hogy a lengyel válogatott nem vesz részt a hétvégi Pannon-kupán a nemzeti gyász és az államfő vasárnapi temetése miatt.
ápr. 14
9:59
Divízió 1-es jégkorong-vb: a lengyel gyász miatt nem módosul a program (She)
A lengyel nemzeti gyász miatt nem változik a szombaton rajtoló divízió 1-es jégkorong-világbajnokság programja, így vasárnap 16.30 órakor rendezik meg Ljubljanában a magyar–lengyel mérkőzést.
ápr. 14
10:15
Liverpool: Beníteznek tíz napja van eldönteni, elfogadja-e a Juve ajánlatát (She)
A mértékadó The Times és több angol forrás szerint a Juventus tíz napot adott Rafa Beníteznek, a Liverpool menedzserének arra, hogy eldöntse, elfogadja-e a torinói klub ajánlatát.
ápr. 14
10:51
Magyar Kupa: Herczeg András szerint a Loki akarata érvényesült (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, elsőként a Debrecen jutott be a labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe, miután hazai pályán 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot, így 3–2-es összesítéssel megnyerte a párharcot. Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere a találkozó után elmondta, a Loki akarata érvényesült az összecsapáson, és elégedett a látottakkal.
ápr. 14
10:53
Everton: a kékek kinézték maguknak a balhés Witselt (She)
David Moyes, az Everton menedzsere szívesen szerződtetné Axel Witselt, a belga Standard Liege labdarúgócsapatának góljain túl keménységéről is ismert fiatal szélsőjét.
ápr. 14
11:09
DVTK: megállapodtak a Győrrel a kölcsönadási díj átütemezéséről (She)
Sikerült megállapodnia a Soproni Ligában szereplő Diósgyőrnek és Győri ETO-nak a kölcsönadott játékosok díjának átütemezéséről, így az MLSZ felfüggesztette a DVTK-ra kiszabott büntetéseket – írja a dvtk.eu.
ápr. 14
11:18
Birkózó Eb - Hatos kiesett (Metropol)
Nem maradt versenyben magyar férfi szabadfogású a bakui birkózó Európa-bajnokságon, miután szerdán a 74 kilósok között szereplő Hatos Gábor is kiesett.
ápr. 14
11:27
Birkózó Eb: Hatos Gábor kétmenetes győzelemmel kezdett Bakuban (She)
Jól kezdett Hatos Gábor, a bakui birkózó Európa-bajnokság második napjának egyetlen magyar szereplője, aki magabiztos győzelemmel jutott be a szabadfogásúak 74 kg-os súlycsoportjának nyolcaddöntőjébe.
ápr. 14
11:45
Birkózó Eb: Hatos Gábor kétmenetes győzelemmel kezdett Bakiban (She)
Jól kezdett Hatos Gábor, a baki birkózó Európa-bajnokság második napjának egyetlen magyar szereplője, aki magabiztos győzelemmel jutott be a szabadfogásúak 74 kg-os súlycsoportjának nyolcaddöntőjébe.
ápr. 14
11:47
Labdarúgás: pályán a Barca és az Arsenal, elődöntő az MK-ban - program (She)
Az európai labdarúgó topligák közül a spanyol és az angol pontvadászatban is mérkőzéseket rendeznek a hét közben. Ma pályára lép többek között a Barcelona és az Arsenal is, míg itthon a Magyar Kupában megtartják a másik elődöntő visszavágóját is.
ápr. 14
11:49
Belgium: edzőmenesztés Charleroi-ban, Balog Tibor az egyik tűzoltó (She)
A Genktől kedden elszenvedett súlyos vereség (0–3) után a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Charleroi elbocsátotta skót vezetőedzőjét, és az idény végéig a Balog Tibor, Mario Notaro kettőst bízta meg a csapat irányításával.
ápr. 14
11:54
Kövekkel dobálták meg a holland éllovas buszát (Metropol)
Ismeretlen tettesek kövekkel dobálták meg kedden a holland labdarúgó-bajnokságban éllovas FC Twente buszát.
ápr. 14
12:03
Real Madrid: Karembeu szerint a klub csak a pénzügyekben sikeres (She)
A franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója, Christian Karembeu élesen kritizálta korábbi klubját, a Real Madridot.
ápr. 14
12:21
Hatalomváltás előtt az Arsenal? (Infostart)
Kiéleződhet a harc az Arsenal labdarúgó-csapatának vezetőségében, miután az egyik résztulajdonos eladja részvényeit. A csomagért nagy harcot vívhat az egyaránt a klub teljes irányítására pályázó orosz és amerikai üzletember.
ápr. 14
12:21
Juventus: Trezeguet kihagyhatja az Inter elleni pénteki derbit (She)
A Juventus labdarúgócsapata kedden edzőmérkőzést játszott, amely David Trezeguet számára nem tartott sokáig, a francia csatár ugyanis combsérülést szenvedett.
ápr. 14
12:57
Bochum: a kiesés elől menekülő csapat elveszítette egyik alapemberét (She)
A Kicker szerint ebben a szezonban már nem léphet pályára Christoph Dabrowski, a Bochum labdarúgója.
ápr. 14
12:59
MLSZ: Gaál Gyöngyi vezeti a női Bajnokok Ligája-elődöntőt (She)
A következő időszakban jelentős kihívások várnak a nemzetközi keretbe sorolt női játékvezetőinkre: Gaál Gyöngyi BL-elődöntőben, Kulcsár Katalin U19-es, Hima Andrea pedig U17-es Eb-fináléban kapott feladatot. A férfiak részére is érkeztek megbízások, Kassai Viktor Tunéziában vezet kupaelődöntőt, míg Viszokai László az U17-es Eb-finálén lát el asszisztensi feladatokat.
ápr. 14
13:06
Talmácsi élőben (Behaviour)
Élőben figyelhetik a rajongók a gyorsasági motoros vb küzdelmeit az egyik magyar sportcsatornán.
ápr. 14
13:33
Hamburg: a Schalke védőjével pótolnák a távozó Boatenget (She)
A Bild értesülései szerint a Hamburg labdarúgócsapata a nyáron ismét megpróbálja megszerezni Benedikt Höwedest a Schalkétól.
ápr. 14
13:35
Real Madrid: Pellegrini úgy véli, kitölti 2011 nyaráig szóló szerződését (She)
Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője ma sajtótájékoztatót tartott, amelyen a jövőjét firtató újságíróknak úgy nyilatkozott, szerinte kitölti 2011 nyaráig szóló megállapodását.
ápr. 14
13:51
Női kézilabda: Kovacsicz is a Ferencvárosban folytatja - sajtóértesülés (She)
A handball.hu értesülése szerint Tomori Zsuzsanna után újabb válogatott kiválóságot igazolt a Ferencváros csapata. Két év légiósélet után visszatér a klubhoz a dán Viborg jobbszélsője, a BL-győztes Kovacsicz Mónika.
ápr. 14
14:27
Szuper Levente nélkül utazik a válogatott a vb-re (Infostart)
Szuper Levente, a német bajnoki döntős Hannover kapusa nem utazik a szombaton rajtoló divízió I-es jégkorong-világbajnokságra - ezt a 86-szoros válogatott hálóőr közölte, miután egyeztetett a német klub vezetőivel. A Hannover kedden este szerezte meg a fináléba kerüléshez szükséges harmadik győzelmet az Ingolstadt ellen.
ápr. 14
14:27
Man. United: a drukkerek tovább kalapoznak a klubvételért (She)
Szerdán újra leülnek tárgyalni annak a stratégiai befektetőcsoportnak a tagjai, akiknek feltett szándéka megvásárolni a Manchester United labdarúgócsapatát mostani népszerűtlen tulajdonosától, az amerikai Glazer családtól.
ápr. 14
14:29
Rövid pályás gyorskorcsolya: Knoch Viktor fél évig Los Angelesben készül (She)
Knoch Viktort fél évig hiába keresnénk a hazai jégpályák bármelyikén – a pécsi koris ugyanis úgy döntött, hogy Los Angelesben, a világbajnok amerikai John Robert „J. R.” Celski mellett edz hat hónapon keresztül.
ápr. 14
14:45
Póker: újít az ügyvezető, külön jutalom jár legyőzőjének (She)
A tengerentúlon népszerű pókerterem ügyvezetője úgy szeretné megismerni a pókeresek igényeit, hogy egy asztalhoz ül velük.
ápr. 14
14:54
Bangkokba várják a Real Madridot 360 millióért (Metropol)
A thaiföldi fővárosba szóló meghívást kapott a Real Madrid labdarúgócsapata, amely ha igent mond az invitálásra, 360 millió forintnak megfelelő fellépti díjra számíthat.
ápr. 14
14:56
Kovacsicz Mónika visszatér a Ferencvárosba (Metropol)
Tomori Zsuzsanna megszerzése után újabb válogatott játékossal erősített a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely egyéves szerződést Kovacsicz Mónikával.
ápr. 14
15:21
Bayern München: Rummenigge szerint Ribéry és Van Gaal is marad (She)
Karl-Heinz Rummenigge szerint Franck Ribéry a következő szezonban is a Bayern Münchent erősíti.
ápr. 14
15:30
Ajándékba Real Madridot, 360 millióért (Behaviour)
A thaiföldi fővárosba szóló meghívást kapott a Real Madrid labdarúgócsapata, amely ha igent mond az invitálásra, 360 millió forintnak megfelelő fellépti díjra számíthat.
ápr. 14
15:39
Úszás: az augusztusi Eb-n 5+1 euróba kerül a legolcsóbb belépő (She)
Elnökségi ülést tartott a Magyar Úszószövetség, amelyen kiemelt témaként szerepelt az augusztusi Európa-bajnokság jegyárainak véglegesítése, valamint a szingapúri ifjúsági olimpiai csapat kijelölése – adta hírül a szövetség.
ápr. 14
15:48
Talmácsi Gábor: ennél már csak jobb lehet (Metropol)
Talmácsi Gábor a műszaki gondok ellenére elégedett a gyorsaságimotoros-világbajnokság katari nyitófutamon elért kilencedik helyével és biztos abban, hogy a következő versenyeken több örömet okozhat a sportág hazai rajongóinak.
ápr. 14
15:57
Nem lesz sztrájk a spanyol futballban (Infostart)
A spanyol profi futballistákat tömörítő szervezet (AFE) szerdán lemondta a hétvégi fordulóra meghirdetett sztrájkot.
ápr. 14
16:15
Messi: Egész életemet a Barcelonánál képzelem el (Infostart)
Lionel Messi abban bízik, hamarosan újra együtt futballozhat majd Francesc Fabregasszal. Az argentin sztár kiemelte, sohasem akar távozni a Barcelonától.
ápr. 14
16:15
Milan: Flamini feltétlenül maradni akar, hogy trófeákat nyerjen (She)
Mathieu Flamini, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Milan francia középpályása nem szeretné klubváltásra kihasználni a nyarat, záruljon bárhogyan a mostani idény.
ápr. 14
16:42
Az időeltolódás fog nehézségeket okozni (Behaviour)
Nyolcfős úszócsapat indul a nyári, szingapúri ifjúsági olimpián - a Magyar Úszó Szövetség szerdai döntése szerint.

Keresés