2010. április 19. hétfő

ápr. 19
1:30
Sznúker: Selby-Hendry párosítás a világbajnokság második fordulójában (She)
A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság második fordulójában megmérkőzik egymással a hetedik helyen kiemelt angol Mark Selby és a tizedikként rangsorolt skót Stephen Hendry, miután mindketten sikerrel vették az első fordulós akadályt.
ápr. 19
6:48
A Real győzött, botlott a Barca (Metropol)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának hétvégi játéknapján az alábbi eredmények születtek.
ápr. 19
6:48
Button az első, Hamilton a második Kínában (Behaviour)
Rendkívül izgalmas, kakaskodással teli versenyt vívtak Kínában a pilóták. Button 10 ponttal vezet az idei szezonban.
ápr. 19
6:50
Vető fantasztikus sikere (Behaviour)
Legújabb profi ökölvívó reménységünk, a Svájcban készülő Vető Gábor (16-0, 13 KO) megszerezte pályafutása első komoly címét.
ápr. 19
6:52
Közelebb a történelmi aranyhoz a Videoton (Behaviour)
A listavezető Videoton hét pontra növelte előnyét a bajnoki címvédő - igaz egy meccsel kevesebbet játszott - Debrecen előtt a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában.
ápr. 19
6:54
Már csak egy pont a Real Madrid hátránya - videóval (Infostart)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának záró mérkőzésén a Real Madrid 2-0-ra legyőzte a Valenciát. A gólokat Higuaín és Cristiano Ronaldo lőtte.
ápr. 19
6:56
Az AS Roma nyerte a fővárosi rangadót, s ismét vezet (Infostart)
A listavezető AS Roma nyerte a fővárosi rangadót: 2-1-re győzte le a Lazio együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 19
7:06
Balzsay megegyezett klubjával (Behaviour)
Balzsay Károly, korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnok megállapodott szerződés-hosszabbításának részleteiről eddigi klubjával, a német Universum Promotionnel.
ápr. 19
8:54
Torrest megműtötték, vége a szezonjának (Metropol)
Térdműtéten esett át vasárnap, így ebben a szezonban már nem játszhat Fernando Torres, az Európa Liga-elődöntős FC Liverpool és a spanyol labdarúgó-válogatott csatára.
ápr. 19
9:00
Megoperálták Fernando Torrest - de mehet a vébére (Infostart)
Térdműtéten esett át vasárnap, így ebben a szezonban már nem játszhat Fernando Torres, az Európa Liga-elődöntős Liverpool FC és a spanyol labdarúgó-válogatott csatára. A június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságon ugyanakkor elvileg már nemzeti csapata rendelkezésére állhat.
ápr. 19
9:00
Anglia: nagy változásokat terveznek a nyáron a Stoke Citynél (She)
A játékoskeret nagyszabású átalakítását tervezik az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Stoke Citynél.
ápr. 19
9:02
Tenisz: Szávay egy helyet javított, Czink kikerült az 50-ből a világranglistán (She)
Szávay Ágnes egy helyet javított, így jelenleg a 33. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Czink Melinda ezzel szemben kikerült az 50-ből, jelenleg az 51. pozíciót foglalja el.
ápr. 19
9:12
F1-technológia a közúton (Metropol)
Versenyezz vele vasárnap, add el hétfőn – ez volt Enzo Ferrari filozófiája az ötvenes években, amikor is a márka első ízben állt elő olyan autóval, melyet az autószalonokban is meg lehetett rendelni.
ápr. 19
9:14
Aki nem érti, nem jut fel (Metropol)
Rafael Nadal, a világ egyik legjobb teniszezője pár nappal ezelőtt frissen fürödve érkezett a Monaco Masters tenisztorna sajtószobájába.
ápr. 19
9:30
Marad az Arsenalban Fabregas (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint Cesc Fábregas nem hagyja el az Arsenal labdarúgócsapatát.
ápr. 19
9:54
Bajnokok Ligája: a Lyon minibuszokkal utazik el Münchenbe (She)
Az Olympique Lyon labdarúgócsapata minibuszokkal utazik el a szerdai, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre – írja a L’Équipe.
ápr. 19
9:56
Németország: Joachim Löw biztosan elviszi a vb-re Klosét és Podolskit (She)
Bár szezonbeli teljesítményük jócskán hagy kívánnivalót maga után, Miroslav Klose és Lukas Podolski nem esett ki Joachim Löw kegyeiből: a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mindkét csatárral számol a dél-afrikai világbajnokságon.
ápr. 19
10:06
Struhács: Kiss Balázs nem hazudna nekem (Metropol)
Struhács György, a kötöttfogású birkózók szakágvezetője értetlenül áll a világbajnok Kiss Balázs márciusi doppingtesztjének frissen nyilvánosságra került pozitív eredménye előtt, és hisz tanítványának.
ápr. 19
10:12
Videó: óriási pofont kapott a csatár a gólért Horvátországban (She)
Hihetetlen jelenet játszódott le egy horvát bajnokin: Tomislav Bosec a második félidőben betalált a kapuba az NK Zadar–Inter Zapresic találkozón (0–1), majd kifutott a szurkolók közé ünnepelni. Pechjére rossz oldalt választott, és a hazai drukkerek elé ugrott fel a kerítésre, akik közül az egyik óriási pofonnal fogadta. Nézze meg a rendhagyó gólörömöt videón!
ápr. 19
10:14
Görögország: az MU görög csodagyereket, az Arsenal ghánai tehetséget figyel (She)
Görög és angol lapértesülések szerint a Manchester United játékosmegfigyelői Szotirisz Niniszt, a Panathinaikosz csodagyerekét kísérik figyelemmel.
ápr. 19
10:24
Egy vendéggyőzelem az NBA-rájátszásban (Metropol)
A négy vasárnapi mérkőzés közül csak egyen - a Phoenix-Portland összecsapáson - született vendéggyőzelem az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. Saját közönsége előtt nyert az Orlando, a Dallas és a címvédő Los Angeles Lakers.
ápr. 19
10:42
Juhász Roland ismét belga bajnok az Anderlechttel (Metropol)
Juhász Roland csapata, az Anderlecht nyerte - története során immár 30. alkalommal - a belga labdarúgó-bajnokságot.
ápr. 19
11:06
NBA: Okur Achilles-ina elszakadt, hosszú pihenőre kényszerül (She)
A Utah Jazz kosárlabdacsapatának török klasszisa, Mehmet Okur három-hat hónapos pihenőre kényszerül, miután a csapat orvosai megerősítették: teljesen elszakadt az Achilles-ina.
ápr. 19
11:08
Videó: a középkezdés után, a felezővonaltól talált be a csatár Argentínában (She)
Parádés gól született Argentínában: a Banfield–Independiente meccsen 1–1-es állásnál, rögtön a középkezdés után Leandro Gracian ismerte fel remekül a helyzetet, és briliáns gólt emelt a felezővonal közeléből a kapus fölött. Egy perc sem telt el tehát az egyenlítés után, de már ismét a vendégek vezettek, végül 3–1-re nyertek. Nézze meg a gólt videón!
ápr. 19
11:42
Birkózás: a mellékhatások kivédésére szolgál a Kiss Balázsnál talált szer (She)
Vélhetően táplálékkiegészítő tartalmazta azt a szert, amelyet Kiss Balázs világbajnok birkózó doppingtesztje mutatott ki, s általában az anabolikus szteroidok mellékhatásának kivédésére szolgál – mondta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője hétfőn az MTI-nek.
ápr. 19
11:42
Ezer kilométert buszoznak Messiék (Infostart)
Megrendezik a keddi és a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntő-mérkőzéseket az izlandi vulkánkitörés miatt bevezetett légtérzár ellenére. A Barcelona busszal indult el Milánóba.
ápr. 19
11:54
Októberben lesz a motoros Japán Nagydíj (Metropol)
Október 3-án rendezik meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját, amelyet eredetileg erre a hétvégére írtak ki, de az izlandi vulkánkitörés miatt vasárnap elhalasztották.
ápr. 19
12:00
Schalke: Kuranyi nem hosszabbít a „királykékekkel” - lapértesülés (She)
A francia L’Équipe értesülései szerint nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Schalke 04 labdarúgócsapatának támadója, Kevin Kuranyi.
ápr. 19
12:02
Magyar válogatott: április 21-től jegyelővétel a németek elleni meccsre (She)
Május 29-én 20 órakor a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg a Magyarország–Németország labdarúgó felkészülési mérkőzést. A nagy érdeklődéssel várt találkozóra április 21-én, szerdán kezdik el árusítani a jegyeket az IBUSZ valamennyi kirendeltéségen, de a belépők megrendelhetők, illetve megvásárolhatók a www.ibusz.hu honlapon is.
ápr. 19
12:12
A mellékhatások kivédésére szolgál a Kiss Balázsnál talált szer (Metropol)
Vélhetően táplálékkiegészítő tartalmazta azt a szert, amelyet Kiss Balázs világbajnok birkózó doppingtesztje mutatott ki, s általában az anabolikus szteroidok mellékhatásának kivédésére szolgál – mondta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője hétfőn.
ápr. 19
12:12
Csúszik a motoros Japán Nagydíj a vulkánkitörés miatt (Behaviour)
Október 3-án rendezik meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját, amelyet eredetileg erre a hétvégére írtak ki, de az izlandi vulkánkitörés miatt vasárnap elhalasztották.
ápr. 19
12:18
Ferencváros: fiatal kapus a csapatnál, Gróf együtt edz a zöld-fehérekkel (She)
A 100% Fradi információi szerint Gróf Dávid a héten együtt tréningezik a Ferencváros labdarúgócsapatával.
ápr. 19
12:36
DVSC: Ledolgozható a Vidivel szembeni hátrányunk - Mészáros (She)
Mészáros Norbert, a DVSC hátvédje szerint még nem ledolgozhatatlan a Videotonnal szembeni hétpontos hátrány. A futballista számára fájó, hogy kikaptak a Ferencvárostól, a Nyíregyháza ellen azonban kedden presztízscsatát vív a bajnokcsapat. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.
ápr. 19
12:48
Táplálékkiegészítő okozhatta Kiss Balázs pozitív tesztjét (Behaviour)
Vélhetően táplálékkiegészítő tartalmazta azt a szert, amelyet Kiss Balázs világbajnok birkózó doppingtesztje mutatott ki, s általában az anabolikus szteroidok mellékhatásának kivédésére szolgál - mondta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője hétfőn.
ápr. 19
12:50
Talmácsi a Szalay-csapatban terepralizik (Behaviour)
Talmácsi Gábor a tereprali ob következő futamán, a május Rábaköz Kupán Szalay Balázs csapatában, az Opel Dakar Teamben fog versenyezni.
ápr. 19
13:06
A Szalay-csapatban terepralizik Talmácsi (Metropol)
Talmácsi Gábor a tereprali ob következő futamán, a májusi Rábaköz Kupán Szalay Balázs csapatában, az Opel Dakar Teamben fog versenyezni.
ápr. 19
13:24
A legfiatalabb evezős édesség és zene segítségével kelt át az Atlanti-óceánon (Metropol)
A 22 éves Katie Spotz január 3-án indult Szenegál fővárosából, Dakarból, hogy naponta átlagosan 10 óra evezéssel március közepére Guyana fővárosába, Georgetownba érjen.
ápr. 19
14:18
Az olasz válogatottban juthat szóhoz Amauri (Metropol)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi átgondolja a nemrég honosított, brazil születésű csatár, Amauri behívását a keretbe.
ápr. 19
14:42
Manchester Utd.: Diouf testvérét megagyalták a rivális City drukkerei (She)
Az AP hírügynökség értesülései szerint Manchester City-drukkerek megverték Mame Biram Dioufnak, a Manchester United fiatal csatárának testvérét.
ápr. 19
15:00
Ökölvívás: öngyilkos lett a felesége megölésével gyanúsított Valero (She)
A venezuelai rendőrség hivatalos bejelentése szerint cellájában öngyilkos lett a hétfőn felesége meggyilkolásának vádjával letartóztatott ökölvívóbajnok, Edwin Valero.
ápr. 19
15:19
Barcelona: Begiristain szerint hatással lehet a BL-elődöntőre az utazás (She)
Txiki Begiristain, a Barcelona sportigazgatója úgy nyilatkozott, az ezer kilométeres autóbuszos utazás hatással lehet az Inter elleni meccs eredményére a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 19
15:36
Sakk: kérdésessé vált Anand részvétele a vb megnyitóján (She)
Nem biztos, hogy Viswanathan Anand szerdán megérkezik Szófiába, a bolgár Veszelin Topalov elleni világbajnoki döntő megnyitójára. A Madridból repülővel útnak induló Anand az Európa légi közlekedését megbénító hamufelhő miatt Frankfurtban rekedt, és hétfő éjfélig biztosan nem tud továbbutazni.
ápr. 19
15:38
Formula-1: Ecclestone szerint a káosz nem zavarhatja a Spanyol Nagydíjat (She)
Bernie Ecclestone szerint nem fenyegeti az izlandi vulkánkitörés miatt kialakult közlekedési káosz a Formula–1-es Spanyol Nagydíj megrendezését.
ápr. 19
16:12
Videó: Kuqinak az üres kapuba sem sikerült betalálnia (She)
A Championshipben megrendezett Swansea–Barnsley meccsen (3–1) Shefki Kuqi képtelen volt betalálni az üres kapuba – mentségére legyen mondva, a kihagyott helyzet előtt lőtt már egy gólt, bár akkor a kapus eszén is túl kellett járnia. Egy indításra indult el a finn csatár, aki a kapus luftja után egyszerűen mellé lőtt. Nézze meg a jelenetet videón!
ápr. 19
16:14
Női kézilabda: Lekics ma dönt a Krim, a Győr és a Zajecsar között (She)
Már hetek óta tart a találgatás arról, hogy hol folytatja a pályafutását a szerb Andrea Lekics. Az irányító már régóta ismételgeti, hogy legszívesebben a Krim Ljubljana színeiben maradna, de a klub nem tudja garantálni azt a szintet, hogy a BL győzelemre pályázzon, ami viszont Lekics alapkövetelése. Szerb források szerint a játékos már ma dönthet a jövőjéről.
ápr. 19
16:24
Októberig nem játszhat a doppingoló Mutu (Metropol)
Egy olasz bíróság október 29-ig tiltotta el hétfőn Adrian Mutut, a Fiorentina román válogatott labdarúgóját, aki a január 10-i doppingellenőrzésen akadt fenn.
ápr. 19
16:48
Dopping-ügy: két évre tilthatják el a magyar világbajnokot (Infostart)
Legalább kétéves eltiltásra számíthat a világbajnok birkózó Kiss Balázs. A sportoló az anabolikus szteroidok káros mellékhatásait kivédő egyik izomerő-növelő szerrel bukott meg a doppingvizsgálaton - jelezte az InfoRádiónak a Magyar Antidopping Csoport vezetője.
ápr. 19
16:48
Európa-liga: az UEFA nem halasztja el a közlekedési káosz miatt az elődöntőket (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos közleményében tudatta: az eredeti menetrendnek megfelelően bonyolítják le az Atlético Madrid–Liverpool és a Hamburg–Fulham Európa-liga-elődöntőket.
ápr. 19
17:00
Triplán ünnepel a magyar sztársportoló (Behaviour)
A hétfőn 55 éves Regőczy Krisztina két további kerek évfordulót is ünnepel az idén: 1980-ban, azaz 30 éve ugyanis jégtánc-világbajnoki aranyérmet és olimpiai ezüstérmet nyert Sallai Andrással.
ápr. 19
17:06
Így vették el az olimpiai aranyat a magyar sportolóktól (Infostart)
A hétfőn 55 éves Regőczy Krisztina két további kerek évfordulót is ünnepel az idén: 1980-ban, azaz 30 éve ugyanis jégtánc-világbajnoki aranyérmet és olimpiai ezüstérmet nyert Sallai Andrással.

Keresés