2010. április 16. péntek

ápr. 16
0:18
Primera División: a Valencia Silva duplájával nyert a Bilbao ellen (She)
A Valencia David Silva két góljával 2–0-ra nyert az Athletic Bilbao ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának záró mérkőzésén.
ápr. 16
3:00
Dzsudzsákék búcsúja a BL-álmoktól (Blikk)
EINDHOVEN — Góllal vette ki részét csapata szerdai döntetlenjéből Dzsudzsák Balázs (23). A PSV Eindhoven válogatott középpályása a Heerenveen elleni holland futballbajnokin a 49. percben talált be, majd még három gól következett, így alakult ki a 2-2-es végeredmény.
ápr. 16
6:48
"Bármikor, bárkinek megállhat a szíve" (Behaviour)
Az orvostudomány mai helyzetében Magyarországon is adottak a feltételek ahhoz, hogy alapos kivizsgálással minimálisra lehessen csökkenteni az akkut szívhalál kockázatát - mondta lapunknak Dr. Szilágyi György, a Semmelweis Egyetem Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálatának igazgatója, igazságügyi orvosszakértő, aki korábban a magyar labdarúgó-válogatott mellett is dolgozott orvosként, jelenleg pedig az…
ápr. 16
6:50
Az utakat csak Allah ismeri... (Behaviour)
Mától ismét a világbajnoki pontokért száguldanak a világ legjobb ralisai. Ezúttal Törökország a helyszín, ahol a szervezők eddig ismeretlen tájakra viszik a mezőnyt: ezidáig a mediterrán üdülőhely, Kremer fölötti nehéz hegyi utakon ment végig a mezőny, idén viszont mind a 23 gyorsasági szakaszt áthelyezték Isztambultól 700 km-re északra. Ráadásul a talaj is vegyes, hisz a versenyzők leginkább…
ápr. 16
6:52
Végzetes végjátékok Európa-szerte (Behaviour)
Szerda este a Tottenham - 11 év elteltével - legyőzte az Arsenalt, a 2-1-es hazai siker azt jelenti, Arséne Wenger alakulata kiszáll az angol labdarúgó bajnoki versenyfutásból: hátránya a listavezető Chelsea mögött négy fordulóval a vége előtt hat pont. Spanyolországban a Barcelona hozta a kötelezőt a Depor ellen, Franciaországban a Marseille erősítette meg éllovasi pozícióját, míg Olaszországban…
ápr. 16
8:00
A folyóba zuhant egy gép az Air Race-en (Metropol)
A gyorsasági műrepülő világbajnokság történetében bekövetkezett az első versenybaleset, a Red Bull Air Race ausztrál állomásán, Perthben.
ápr. 16
8:02
A Margit híd felújítása miatt máshol lesz a start (Metropol)
A T-Home Vivicittá Városvédő Futás Budapest egyik legrégebbi futóversenye, eddig 135 ezer rajtszámot adtak ki a szervezők.
ápr. 16
8:06
NB II: Gyirmóton víz alatt a pálya, elmaradhat a mai bajnoki (She)
Miként az a tavaszi idényben már megszokott, a Gyirmót SE már pénteken lejátssza hazai bajnokiját az NB II Nyugati csoportjában, kérdéses azonban, meg tudják-e rendezni a mára tervezett találkozót.
ápr. 16
8:18
Becsúsznának az A csoportba (Metropol)
Néhány éve még utopisztikus gondolat volt azzal elengedni a magyar jégkorong-válogatottat a divízió I-es világbajnokságra, hogy a cél az A csoportba jutás.
ápr. 16
9:00
Macikat vittek a jéghokisok (Blikk)
ápr. 16
10:06
Kövekkel üdvözölték a Juve buszát (Behaviour)
Mintegy nyolcvan Juventus-szurkoló kövekkel, tojásokkal és füstbombákkal dobálta meg csütörtök este Milánóban a torinói együttes buszát.
ápr. 16
10:30
Profi ökölvívás: jelentős leépítések várhatóak az Universumnál (She)
Július 31-én véget ér az Universum Box Promotion és legfontosabb televíziós partnere, a ZDF együttműködése.
ápr. 16
10:42
Hamiltoné a második szabadedzés Kínában (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj pénteki második szabadedzésén, Sanghajban.
ápr. 16
10:48
Futsal: a polgármester köszöntötte a kupagyőztes győri csapatot (She)
Győr városa nevében Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke köszöntötte a nemrég Magyar Kupát nyert győri futsalcsapat, a Duna Takarék ETO játékosait és vezetőit.
ápr. 16
11:18
BL: Van Gaal dühös a franciákra (Metropol)
Louis van Gaal dühös: a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője nehezményezi, hogy a francia bajnokságban a elhalasztják az Olympique Lyon és az AS Monaco jövő hétvégére kiírt összecsapását, így előbbi alakulatnak hat napja lesz felkészülni a bajorok elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára.
ápr. 16
12:00
Rooney-t és Capellót csábítja a Real Madrid (Infostart)
Újabb óriási dobásra készül a nyáron a Real Madrid labdarúgó-csapata. A királyi klub a tavaly elköltött 250 millió euró után idén is hatalmas költekezésre készül, és a fő kiszemeltek között van Wayne Rooney és Fabio Capello.
ápr. 16
12:12
Négy és félezer maci repült a jégre (Behaviour)
Csaknem négy és fél ezer plüssállatot dobtak a jégre a szurkolók a vasárnapi magyar-norvég jégkorong-mérkőzés első hazai gólját követően.
ápr. 16
12:18
Játékossors: az osztrák hadseregből irány a magyar élvonal? (She)
Az előző idényben a BFC Siófok színeiben tűnt fel Daniel Kogler: az osztrák középpályás 13 bajnokin háromszor iratkozott fel a góllövők közé. A kombinatív játékban remek, gyors labdarúgó már akkor felkeltette több hazai együttes figyelmét, aztán nem mindennapi fordulat állt be pályafutásában – az akkor 21 éves játékost egyszerűen „hazarendelte" az osztrák hadsereg.
ápr. 16
12:36
Barcelona: Nem ígértünk semmit az Arsenalnak! - Begiristain (She)
Txiki Begiristain, a Barcelona labdarúgócsapatának technikai igazgatója cáfolja, hogy klubja ígéretet tett az Arsenalnak, miszerint a nyáron nem próbálja meg szerződtetni Cesc Fabregast, a londoniak katalán középpályását.
ápr. 16
12:54
Liverpool: vége az amerikai rémálomnak - eladó a klub (Infostart)
Eladja a Liverpool labdarúgó-csapatát Tom Hicks és George Gillett - erősítette meg szándékát a két amerikai tulajdonos. Az eladási folyamatot elnökként Martin Broughton felügyeli, aki a nagy rivális Chelsea bérletese. A Liverpool 237 millió fontos adósságot halmozott fel.
ápr. 16
13:24
Eladó az FC Liverpool (Metropol)
A 18-szoros angol bajnok és ötszörös európai kupagyőztes klub élére azonnali hatállyal kinevezték Martin Broughtont, a British Airways légitársaság vezetőjét, akit az eladási folyamat felügyeletével bíztak meg.
ápr. 16
13:30
Labdarúgás: elképzelhető, hogy megölték Katzenbach Imrét (She)
Elképzelhető, hogy az október óta ismeretlen helyen tartózkodó Katzenbach Imre gyilkosság áldozatává vált – írja a blikk.hu.
ápr. 16
14:18
Scholes szerződést hosszabbított a MU-nál (Metropol)
Egy évvel meghosszabbította idén lejáró szerződését pénteken Paul Scholes, a Manchester United labdarúgócsapatának veterán középpályása. Az új megállapodás 2011 júniusáig szól.
ápr. 16
14:24
Juventus: a szurkolók visszakérnék a klubtól a bérlet árát (She)
A Juventus szurkolóinak egy csoportja a csapat gyenge szereplésére hivatkozva azt követeli a klubtól, hogy az térítse nekik vissza az éves bérletük árát.
ápr. 16
15:12
Európa legkeményebb srácai hazánkban (Behaviour)
Az első közös ifjúsági és junior kyokushin karate Európa-bajnokságnak ad otthont szombaton Szentes.
ápr. 16
15:30
Végső búcsú Varga Zoltántól (Metropol)
A barátok, játékostársak, szurkolók péntek délelőtt 11 órától 15 óráig folyamatosan rótták le kegyeletüket a Szent István-bazilikában Varga Zoltán, a Ferencváros és a magyar válogatott egykori kiváló labdarúgója előtt, aki egy hete hunyt el.
ápr. 16
15:30
Marad a Manchesternél Scholes (Behaviour)
Egy évvel meghosszabbította idén lejáró szerződését pénteken Paul Scholes, a Manchester United labdarúgócsapatának veterán középpályása.
ápr. 16
15:32
Birkozó Eb: kiestek a magyarok (Behaviour)
Az 55 kg-ban szereplő Barka Emese és a 63 kilós Szerencse Mónika is kiesett a további küzdelmekből a bakui birkózó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 16
15:48
Monte-Carlo - Nadal is a négy között (Metropol)
Honfitársa, David Ferrer után a második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal is bejutott a legjobb négy közé a 2,5 millió euró összdíjazású monte-carlói férfi salakpályás tenisztornán, miután a pénteki, esőszünettel tarkított negyeddöntőben két szettben nyert a szintén spanyol Juan Carlos Ferrero ellen.
ápr. 16
15:48
Nem idősek ők, hanem időt állóak (Behaviour)
A hétvégén a 47 éves (!) Evander Holyfield megszerezte a WBF nehézsúlyú világbajnoki címét, míg a 45 éves Bernard Hopkins még fogyasztani is hajlandó lenne, hogy kiszemelt ellenfelével szorítóba lépjen. A profi ökölvívás legendáin tényleg nem fog az idő, vagy "csak" nagyon szerencsés génekkel jöttek a világra? Nem veszélyes-e ilyen "hajlott korban" a ringben vitézkedni? Ezekre kerestük a…
ápr. 16
15:50
Végső búcsú Varga Zoltántól (Behaviour)
A barátok, játékostársak, szurkolók péntek délelőtt 11 órától 15 óráig folyamatosan rótták le kegyeletüket a Szent István-bazilikában Varga Zoltán, a Ferencváros és a magyar válogatott egykori kiváló labdarúgója előtt, aki egy hete hunyt el.
ápr. 16
15:52
Nem érdekli a Lyon a Bayernt (Behaviour)
Nem fordul az Európai Labdarúgó Szövetséghez (UEFA) a Bayern München, amelynek vezetőedzője, Louis van Gaal nehezményezte, hogy a francia bajnokságban elhalasztják az Olympique Lyon jövő hétvégére kiírt összecsapását, így a gárdának hat napja lesz felkészülni a bajorok elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára.
ápr. 16
15:54
Jövőre 20 Formula-1-es futam lesz (Infostart)
A Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone bejelentette, hogy a 2011-es szezonban 20 futamot rendeznek, mert jövőre India is csatlakozik a sorozathoz.
ápr. 16
15:54
Olaszország: a Sampdoria érdeklődik Németh Krisztián iránt? (She)
A Tuttosport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria szemet vetett Németh Krisztiánra.
ápr. 16
16:12
Végső búcsú Varga Zoltántól (Infostart)
A barátok, játékostársak, szurkolók péntek délelőtt 11 órától 15 óráig folyamatosan rótták le kegyeletüket a Szent István-bazilikában Varga Zoltán, a Ferencváros és a magyar válogatott egykori kiváló labdarúgója előtt, aki egy hete hunyt el.
ápr. 16
16:12
Torna: Eb-re készen, szombaton indul el a férficsapat Birminghambe (She)
A Berki Krisztián, Hídvégi Vid, Rácz Attila, Czingli László és Marján Péter alkotta férfi tornászválogatott szombaton indul a jövő heti birminghami férfi Európa-bajnokságra.
ápr. 16
16:24
Százezer jegy talált gazdára 24 órán belül (Metropol)
Egy napon belül százezer meccsbelépőt értékesítettek Dél-Afrikában, a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság helyszínén.
ápr. 16
16:48
Platini nélkül érkezett Madridba a BL-trófea (Infostart)
Bő öt héttel a Bernabéu-stadionbeli finálé előtt pénteken megérkezett Madridba a labdarúgó Bajnokok Ligája győztesének járó trófea. Michel Platini UEFA-elnök is részt vett volna a ceremónián, de a vulkánkitörés miatt elrendelt légtérzárlat miatt nem tudott a spanyol fővárosba repülni.
ápr. 16
16:48
Hegymászás: az oxigénpalack nélküli Everest-mászásra készülő Ugyan Anita elérte az alaptábort (She)
Ugyan Anita a „Magyarok a világ nyolcezresein" csapat legeredményesebb mászónője április 12-én elérte a Mount Everest 5200 méteren felállított, nepáli alaptáborát.
ápr. 16
16:50
Augsburg: Torghelle eltiltott, de Szabics hosszú idő után ismét bevethető (She)
Hosszú idő után ismét pályára léphet a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Augsburg magyar válogatott támadója, Szabics Imre.
ápr. 16
17:06
Tenisz: Djokovics viszonylag könnyen nyert Nalbandian ellen (She)
Novak Djokovics aránylag könnyű meccsen 6:2, 6:3-ra nyert David Nalbandian ellen, így bejutott a monte-carlói tenisztorna elődöntőjébe.
ápr. 16
17:18
Djokovics magabiztos sikere Monte-Carlóban (Metropol)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics mindössze öt játékot vesztett pénteken az argentin David Nalbandian ellen, így magabiztosan jutott a legjobb négy közé a 2,5 millió euró összdíjazású monte-carlói férfi salakpályás tenisztornán.
ápr. 16
17:24
Vb 2010: Dél-Afrikában százezer jegy talált gazdára 24 órán belül (She)
Egy napon belül százezer meccsbelépőt értékesítettek Dél-Afrikában, a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság helyszínén.
ápr. 16
17:26
Tenisz: olasz házidöntőt rendeznek a hölgyek barcelonai versenyén (She)
Két olasz hölgy, Francesca Schiavone és Roberta Vinci játssza a barcelonai salakpályás tenisztorna fináléját.
ápr. 16
17:36
Megérkezett Madridba a BL-trófea (Behaviour)
Bő öt héttel a Bernabéu-stadionbeli finálé előtt pénteken megérkezett Madridba a labdarúgó Bajnokok Ligája győztesének járó trófea.
ápr. 16
17:42
Barcelona: a Real Madrid a katalán rivális kincsestárában akar csemegézni (She)
A nyáron lejár Marc Bartra szerződése a spanyol Barcelona labdarúgócsapatánál, a katalánok azonban egyelőre nem hosszabbítottak a fiatal védővel. Amennyiben komoly terveik vannak vele, jó lesz sietniük, mert a madridi hírekben mindig naprakész spanyol napilap, a Marca internetes oldala úgy tudja, a védő szerepel a Real Madrid kívánságlistáján is.
ápr. 16
17:44
Kézilabda: az IHF kijelölte az év legjobbja szavazáson érintett férfi és női triót (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) kijelölte azt a három-három férfi és női játékost, akik közül kikerülhet a 2009-es esztendő legjobb játékosa. A jelöltek között ott találjuk a norvég Katrine Lunde-Haraldsent, aki a nyártól a Győri Audi ETO KC együttesét erősíti majd.
ápr. 16
17:46
Liverpool: Gulácsi Péter a Tranmere Rovershez került kölcsönbe (She)
A Liverpool hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a klub kölcsönadta Gulácsi Pétert a Tranmere Roversnek.
ápr. 16
18:00
Championship: Buzsákyt és Priskint is a kezdőben – lapértesülés (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 44. fordulójában a Queens Park Rangers vendégeként lép pályára a Cardiff City, a qpr.vitalfootball.co.uk internetes oldal beharangozója szerint a házigazdáknál Buzsáky Ákos és Priskin Tamás is a kezdőben kaphat szerepet.
ápr. 16
18:18
Kézilabda: az IHF kijelölte az év legjobbja szavazáson érintett triókat (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) kijelölte azt a három-három férfi és női játékost, akik közül kikerülhet a 2009-es esztendő legjobb játékosa. A jelöltek között ott találjuk a norvég Katrine Lunde-Haraldsent, aki a nyártól a Győri Audi ETO KC együttesét erősíti majd.

Keresés