2010. április 8. csütörtök

ápr. 8
21:42
Profi ökölvívás: Manny Pacquiao szeptemberben bokszol ismét (She)
A Top Rank-vezér Bob Arum egy fülöp-szigeteki újságnak azt nyilatkozta, hogy Manny Pacquiao várhatóan szeptember elején fog ismét ringbe lépni.
ápr. 8
22:00
Videó: Gera gólpassza és Zamora korai találata a Wolfsburg ellen (She)
Mint arról online közvetítésünkben beszámoltunk, a Fulham már az első percben megszerezte a vezetést a Wolfsburg elleni Európa-liga mérkőzésen. Gera Zoltán átadása után Bobby Zamora talált a németek hálójába.
ápr. 8
22:02
Paks: Horváth Sándor szerint győzhetnek a Ligakupa döntőjében (She)
A Paksi FC labdarúgója, Horváth Sándor a Ferencváros elleni 2–1-es győzelem és a Ligakupa döntőjébe való bejutás után bizakodva beszélt a finálé esélyeiről klubja hivatalos honlapjának.
ápr. 8
22:04
Súlyemelés: Martiroszjan tarolt a férfiak 77 kg-os súlycsoportjában (She)
Az örmény Tigran Martiroszjan összetettben, szakításban és lökésben is győzött a férfiak 77 kilogrammos súlycsoportjában a minszki súlyemelő kontinensviadalon.
ápr. 8
22:06
Soproni Liga: nézők előtt az MTK-FTC, 2200 fradista utazhat (She)
Megtörtént a rendőrségi pályabejárás, a hiánypótlásokat az MTK Budapest elvégezte, így már biztossá vált, hogy 2010. április 10-én 17.30-kor az MTK–FTC mérkőzés nézők előtt kerül megrendezésre – olvasható a kék-fehér klub hivatalos honlapján.
ápr. 8
22:18
Pápa: Bali Péter győzelemre és gólra vágyik a Diósgyőr ellen (She)
A Lombard Pápa Ternál FC hivatalos honlapjának az együttes házi góllövőlistájának vezetője, Bali Péter nyilatkozott a Diósgyőr elleni szombati találkozó esélyeiről.
ápr. 8
22:20
Soproni Liga: elkészült az utolsó hét forduló menetrendje (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette a Soproni Liga utolsó hét fordulójának órarendjét, a bajnokság utolsó mérkőzéseit május 23-án rendezik meg – olvasható az mlsz.hu-n.
ápr. 8
22:36
Képgaléria: Puskás Ferenc-emlékkiállítás a New York-palotában (She)
Április 28-ig tart nyitva a Boscolo New York-palotában (Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 9-11.) a Puskás Ferenc emlékére rendezett képzőművészeti kiállítás, amelynek alkotásait a legendás tízes ihlette. A belépés díjtalan, a kiállítás minden nap 11–18 óra között tart nyitva. Képgalériánkban egy kis ízelítőt láthatnak az alkotásokból.
ápr. 8
22:38
Öttusa vk: négy magyar jutott be a férfiak medwayi döntőjébe (She)
Mind a négy magyar induló, Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter és Németh Róbert is bejutott a férfiak szombati döntőjébe az öttusázók idei harmadik világkupa-versenyén, az angliai Medwayben.
ápr. 8
22:40
Légfegyveres ob: Karacs Zsolt nyerte meg a férfi pisztolyosok versenyét (She)
Karacs Zsolt nyerte meg a férfi pisztolyosok versenyét a Gödöllőn zajló légfegyveres országos bajnokságon.
ápr. 8
22:54
Videó: Petric gyönyörű ollózós gólja a Standard Liege ellen (She)
Mladen Petric, a Hamburg támadója parádés ollózós gólt lőtt a Standard Liege elleni Európa-liga mérkőzésen. A találkozón az idegenben játszó Hamburg 2–1-re vezet a belga bajnok ellen.
ápr. 8
23:12
Európa-liga: kettős győzelemmel jutott elődöntőbe a Fulham (She)
A Fulham 1–0-ra legyőzte idegenben a Wolfsburgot, így 3–1-es összesítéssel jutott be a labdarúgó Európa-liga elődöntőjébe. Gera Zoltán 82 percig volt a pályán, az első percben ő adta a gólpasszt Bobby Zamorának.
ápr. 8
23:14
Európa-liga: Fernando Torres kettőt vállalt, a Pool a négy között (She)
Magabiztos győzelmet aratott a Liverpool a Benfica ellen az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján. A Portugáliában elszenvedett 2–1-es vereség után hazai pályán 4–1-re nyert Rafa Benítez legénysége, és 5–3-as összesítéssel jutott az elődöntőbe.
ápr. 8
23:30
Európa-liga: idegenben is nyert, így elődöntős a Hamburg (She)
A Hamburger SV labdarúgócsapata idegenben 3–1-re diadalmaskodott a Standard Liege ellen, így kettős győzelemmel jutott be az Európa-liga elődöntőjébe, amelyben a Fulham csapatával találkozik.
ápr. 8
23:32
Európa-liga: gól nélküli döntetlennel jutott tovább az Atlético Madrid (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Valenciával az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, így 2–2-es összesítéssel, idegenben lőtt gólokkal a fővárosi klub jutott tovább a spanyol párharcból.
ápr. 8
23:34
Női kézilabda NB I: egymillió forintot kap a legnépszerűbb együttes (She)
Az Arany Ászok a napokban együttműködést írt alá a Magyar Kézilabda Szövetséggel, most pedig, az együttműködési szerződésen felül a fogyasztóit, a szurkolókat is bevonja a támogatásba.
ápr. 8
23:48
Tenisz: véget ért a nagy menetelés Balázs Attila számára (She)
Nem sikerült az újabb bravúr Balázs Attilának: a magyar idő szerint csütörtök késő este, helyi idő szerint kora délután elkezdett meccse hamar véget ért, mert nem tudta megszorongatni a challengerverseny nyolcadik kiemeltjét, Joao Souzát Bogotában. Az esélyesebb ellenfél négyszer is elvette az adogatását.

Keresés