2010. augusztus 12. csütörtök

aug. 12
20:00
Manchester City: Given távozik, ha nem ő lesz az első számú kapus (She)
Shay Given, a Manchester City 34 éves hálóőre az Irish Independent információ szerint távozik Roberto Mancini együttesétől, hogy ha nem ő lesz az első számú kapus.
aug. 12
20:18
Kiss László: "Le a kalappal mindenki előtt" (Infostart)
Tökéletes napnak nevezte a budapesti úszó Európa-bajnokságon három magyar aranyat és egy ezüstöt hozó csütörtököt Kiss László, a válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 12
20:18
Videó: másfél centi döntött Hosszú javára Verrasztóval szemben (She)
Hosszú Katinka mindössze másfél centiméterrel előzte meg Verrasztó Evelynt a budapesti úszó Eb-n, a női 200 vegyes döntőjében. Időben ez egy századmásodpercet jelentett. Ami azt illeti, tényleg fantasztikus verseny volt, kettős magyar győzelemmel!
aug. 12
20:24
Kiss László: tökéletes nap volt! (Metropol)
Tökéletes napnak nevezte a budapesti úszó Európa-bajnokságon három magyar aranyat és egy ezüstöt hozó csütörtököt Kiss László, a válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 12
20:36
Futsal: ismét van Rába ETO, BL-csatákra készülnek Győrben (She)
A továbbiakban Rába ETO néven szerepel a győri bajnok és kupagyőztes futsalcsapat, amely a jövő heti bajnokcsapatok számára kiírt futsal Bajnokok Ligája-selejtezőre készül. Az új névadó szponzorral ötéves megállapodást kötöttek a zöld-fehérek.
aug. 12
20:54
Serie A: az Inter jelenleg nem tárgyal Burdisso esetleges távozásáról (She)
Marco Branca, az olasz Internazionale labdarúgócsapatának igazgatója a Laroma24 internetes honlapnak elmondta, hogy jelenleg semmilyen kapcsolatban nem állnak az AS Romával Nicolás Burdisso átigazolásával kapcsolatban.
aug. 12
20:56
Úszó Eb: a német Christin Steuer győzött a női toronyugrásban (She)
A német Christin Steuer nyerte meg a margitszigeti úszó Európa-bajnokság női toronyugrás számát, megelőzve a magyar származású, olasz színekben versenyző Bátki Noémi. A harmadik helyen az orosz Julija Koltunova végzett.
aug. 12
21:12
Tenisz: Federer magabiztosan jutott a negyeddöntőbe Torontóban (She)
A harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer könnyedén bejutott a Torontóban zajló ATP-torna negyeddöntőjébe, miután két játszmában győzött a francia Michael Llodra ellen a harmadik fordulóban.
aug. 12
21:30
Juventus: A pályán minden ki fog derülni - Legrottaglie (She)
Nicola Legrottaglie, a Juventus labdarúgócsapatának 33 éves játékosa a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy a tavalyi szezonban elkövetett hibáikon mindenféleképpen javítaniuk kell, azonban már csak előre szabad tekinteniük – hiszen a pályán majd úgyis kiderül minden.
aug. 12
21:48
Tenisz: a második kiemelt Wozniacki kiesett Cincinnatiben (She)
A második helyen kiemelt Caroline Wozniacki kiesett a 2 430 000 dollár összdíjazású cincinnati WTA-torna harmadik fordulójában. A dán teniszezőt a 16. pozícióban rangsorolt Marion Bartoli verte meg két szettben, 6:4, 6:1-re, így a francia hölgy jutott be a legjobb nyolc közé.

Keresés