2010. augusztus 31. kedd

aug. 31
12:26
Átigazolás: Stipe Pletikosa érkezett kölcsönbe a Tottenhamhez (She)
Az angol Tottenham labdarúgócsapatában szerepel a következő szezonban Stipe Pletikosa, a Szpartak Moszkva horvát válogatott kapusa.
aug. 31
12:42
Átigazolás: Robinho repülőgépe leszállt Milánóban, közel az üzlet (She)
A La Gazzetta dello Sport jelentése szerint a déli órákban Robinho magánrepülőgépen Milánóba érkezett, hogy aláírja szerződését az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Milannal.
aug. 31
12:42
Pénzbüntetéssel megúszta a Debrecen (Metropol)
Az Európa Labdarúgó Szövetség tizenötezer eurós pénzbüntetéssel sújtotta a Debrecent Máté Péternek a Liteksz Lovecs elleni jogosulatlan szereplése miatt, így a magyar bajnok ott lehet a sorozat főtábláján.
aug. 31
13:00
Hungaroring: Gyulay váltja Palikot (Infostart)
Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke lett a Hungaroring Sport Zrt. új elnök-vezérigazgatója.
aug. 31
13:00
NSO Tv: Dzsudzsák is segít a svédek elemzésében - Kenyeres (She)
Mint ahogy arról beszámoltunk, svéd időjárási körülmények között kezdte meg a felkészülést a skandinávok és a moldovaiak elleni Eb-selejtezőre nemzeti együttesünk. A labdarúgó-válogatott szövetségi edzője, Kenyeres Imre mesélt stábunknak a svédek elleni felkészülésről és a bizakodásra okot adó egyeztetésekről.
aug. 31
13:00
Lékó egy időre visszavonul (Behaviour)
Miskolcon hatodszor rendezték meg a Lékó & ... sakkfesztivált. Lékó Péter a Világkupa-győztes, többszörös világbajnokjelölt izraeli Borisz Gelfanddal vívott nyolcjátszmás rapid párosmérkőzést. A meccset első számú nagymesterünk 4,5-3,5-re elvesztette, de számtalan újítást megjátszva, a bonyodalmakat bátran felvállalva élvezte a játékát. A párharcról, a sakkolimpia után tervezett hosszabb…
aug. 31
13:02
Átigazolás: a Stoke és a West Ham érdeklődik Huszti iránt - lapértesülés (She)
Angol források szerint a Premier League-ben szereplő Stoke City és West Ham United is érdeklődik a Zenit magyar labdarógója, Huszti Szabolcs iránt.
aug. 31
13:18
Liverpool: újabb fiatal magyar játékossal kötöttek szerződést (She)
Az MTK 17 éves játékosa, Hajdú Ádám Liverpoolban folytatja pályafutását – erről a Kossuth Rádió számolt be az egyik műsorában.
aug. 31
13:18
Gyulay Zsolt váltja Palikot a Hungaroring élén (Behaviour)
Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke lett a Hungaroring Sport Zrt. új elnök-vezérigazgatója.
aug. 31
13:36
Újabb világsztárt igazol a Milan (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic megszerzését követően újabb világsztárt igazol az AC Milan: Robinho, a brazil válogatott futballistája is a piros-feketékhez kerül.
aug. 31
13:36
Robinho is a Miláné lesz (Metropol)
Zlatan Ibrahimovic megszerzését követően újabb világsztárt igazol az AC Milan: Robinho, a brazil válogatott futballistája is a piros-feketékhez kerül.
aug. 31
13:54
Átigazolás: a Juventus francia védőt cserélt francia védőre (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Juventus kedden közleményben jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a francia Armand Traorét az Arsenaltól, ugyanakkor közös megegyezéssel szerződést bontott honfitársával, Jonathan Zebinával.
aug. 31
13:56
FTC: férfikosárlabda- és teniszszakosztálya lesz a klubnak (She)
Újabb szakosztályai lesznek a Ferencvárosi Torna Clubnak. Erről Kovács Miklós elnök beszélt az FTC Baráti Kör szokásos, havi összejövetelén – írja az ftcbaratikor.hu.
aug. 31
13:58
Átigazolás: Camoranesi a Juventustól a Stuttgarthoz szerződött (She)
A Juventus olasz válogatott középpályása, Mauro Camoranesi Stuttgartban folytatja pályafutását.
aug. 31
14:00
Átigazolás: a Bologna rámozdult Rudolf Gergelyre - lapértesülés (She)
A La Gazzetta dello Sport keddi értesülése szerint az olasz élvonalbeli Bologna érdeklődik a Genoa magyar labdarúgója, Rudolf Gergely iránt.
aug. 31
14:02
Formula-1: Gyulay Zsolt a Hungaroring Sport Zrt. új elnök-vezérigazgatója (She)
Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke lett a Hungaroring Sport Zrt. új elnök-vezérigazgatója.
aug. 31
14:12
Vasas: „Nem a képességeimmel volt gond" - Németh Norbert (She)
Németh Norbert úgy gondolja, hogy nem a képességeivel volt gond Oroszországban. A Tom Tomszktól a Vasashoz hazatérő futballistával a vasassc.hu készített interjút.
aug. 31
14:30
Átigazolás: Adebayor a Tottenhambe igyekszik - lapértesülés (She)
A francia L'Équipe sportnapilap úgy tudja, hogy bár a Manchester City marasztalja, Emmanuel Adebayor elhagyja a klubot és az elkövetkező órákban aláír a szintén az angol labdarúgó-bajnokság elitjéhez tartozó Tottenham Hotspurnek.
aug. 31
14:48
Játékossors: Horváth Gábornak régi álma vált valóra a szerződéssel (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Videoton válogatott futballistája, Horváth Gábor egy évre a holland bajnokságban szereplő NAC Bredához igazolt. A védő az fmh.hu-nak nyilatkozva elmondta, régi álma vált valóra azzal, hogy a kontinens egyik rangos ligájába szerződhetett.
aug. 31
14:50
Kerékpár: ötvenévesen elhunyt a két Tourt nyerő Laurent Fignon (She)
Rákbetegség következtében kedden elhunyt a kétszeres Tour de France-győztes francia kerékpáros, Laurent Fignon.
aug. 31
15:06
Játékossors: Fernando Morientes bejelentette a visszavonulását (She)
A Real Madrid és a spanyol válogatott korábbi támadója, Fernando Morientes bejelentette a visszavonulását.
aug. 31
15:08
Dortmund: a Hannover elállt Hajnal szerződtetésétől, marad az irányító (She)
Hajnal Tamás biztosan marad a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál, legalábbis ezt erősítette meg a Dortmund ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke és a magyar középpályás iránt érdeklődő Hannover 96 sportigazgatója, Jörg Schmadtke is.
aug. 31
15:10
Átigazolás: gólerős izlandi középpályás érkezett a Hoffenheimbe (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Hoffenheim négy évre szerződtette az eddig az angol Readingben futballozó Gylfi Sigurdssont.
aug. 31
15:24
Küzdősport: S. Kovács Ádám számára befejeződött a világjátékok (She)
Nem jutott tovább csoportjából S. Kovács Ádám a küzdősportok világjátékának karateversenyében. A sérülten induló magyar vb-ezüstérmes egy döntetlennel és egy vereséggel zárta a pekingi viadalt.
aug. 31
15:26
Átigazolás: a Valencia kölcsönvette egy évre Marius Stankeviciust (She)
A Valencia labdarúgócsapata kölcsönvette a 2010–2011-es idényre Marius Stankeviciust, a Sampdoria litván védőjét.
aug. 31
15:28
Átigazolás: Honma Kazuo a Siófokhoz került kölcsönbe (She)
Honma Kazuo a Siófok labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A szpari.hu tájékoztatása szerint a Nyíregyháza játékosa egy évig szerepel kölcsönben az élvonalbeli együttesnél.
aug. 31
15:42
Videó: a zseniális Federer a lábai között ütött nyerőt a US Openen (She)
Sima, háromjátszmás győzelmet aratott a US Open 1. fordulójában Roger Federer az argentin Brian Dabul ellen. A svájci zseni a lábai között ütött egy nyerőt a második szettben, ami után ellenfele is csak a szemöldökét vonogatta.
aug. 31
15:42
Morientes befejezte (Behaviour)
A Real Madrid korábbi sokszoros spanyol válogatott labdarúgója, Fernando Morientes bejelentette, hogy befejezi pályafutását.
aug. 31
15:44
Átigazolás: ügynöke szerint Halmosi biztosan nem jön haza (She)
Bár egyes angol forrásokban megjelent, hogy a Premier League-ben szereplő Hull City magyar labdarúgója , Halmosi Péter is hazatérhet, menedzsere, Filipovics Vladan szerint erre nincs esély.
aug. 31
15:46
Átigazolás: a Toulouse paraguayi támadót hívott a gólkirály helyére (She)
A francia labdarúgó-bajnokság jelenlegi listavezetője, a Toulouse egy évre kölcsönvette Federico Santandert a paraguayi Guaranítól, míg a szintén a Ligue 1-ben szereplő Monaco a kongói Chris Malongával erősített.
aug. 31
15:48
DVSC: szó sincs amatőrizmusról a klubnál - Szima Gábor (She)
Szima Gábor, a DVSC tulajdonosa a csapat hivatalos honlapjának nyilatkozva megvédte klubja dolgozóit. Szerinte nem amatőr a vezetés.
aug. 31
15:50
Átigazolás: Diao visszament a Stoke-ba, Gudjohnsen is jöhet (She)
A Stoke City ismét szerződtette a lejárt megállapodású szenegáli válogatott középpályást, Salif Diaót.
aug. 31
16:00
DVSC: szó sincs amatőrizmusról a klubnál - Szima Gábor (She)
Szima Gábor, a DVSC tulajdonosa a csapat hivatalos honlapjának nyilatkozva megvédte klubja dolgozóit. Szerinte nem amatőr a vezetés.
aug. 31
16:02
Videó: a felbőszült Redknapp káromkodva hagyta ott a riportert (She)
A Tottenham–Wigan mérkőzés (0–1) után éppen nyilatkozni állt meg Harry Redknapp, a hazai csapat szakvezetője, amikor a riporter viccesen játékosokkal seftelő menedzsernek állította be. Erre az edző berágott, kikérte magának még a feltételezést is, és otthagyta az újságírót.
aug. 31
16:18
Átigazolás: a Napoli tehetséges U-válogatott támadót szerződtetett (She)
Az olasz élvonalbeli Napoli labdarúgócsapata szerződtette az Empoli fiatal csatárát, az U19-es válogatott Nicolao Dumitrut.
aug. 31
16:18
Contador bukott és megsérült (Metropol)
Kisebb térdsérülést szenvedett a Tour de France kerékpáros körverseny háromszoros bajnoka, Alberto Contador, miután edzés közben bukott.
aug. 31
16:36
Átigazolás: japán válogatott középpályás igazol a Tom Tomszkba (She)
Macui Daiszuke, a Grenoble japán válogatott labdarúgója az idény (vagyis az idei naptári év) végéig az orosz bajnokság élvonalában szereplő Tom Tomszkba igazol.
aug. 31
16:54
Vízilabda Eb: női csapatunk hollandok elleni meccse élőben az NSO-n! (She)
A magyar női vízilabda-válogatott Hollandiával csap össze az első mérkőzésén a zágrábi Európa-bajnokságon. Kövesse élőben a mérkőzést a Nemzeti Sport Online-on!
aug. 31
16:56
Átigazolás: két Inter-játékost kapott kölcsön a Chievo (She)
Az Internazionale két fiatal játékosát is kölcsönadta a Chievo labdarúgócsapatának: a brazil Castro Lourenco „Rincón" és a ghánai Said Ahmed Said is a veronaiakhoz került.
aug. 31
16:58
Átigazolás: Zebina a Bresciában folytatja karrierjét - hivatalos (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában újoncként szereplő Brescia kedden hivatalos közleményben bejelentette Jonathan Zebina szerződtetését.
aug. 31
17:00
Átigazolás: a Cegléd kölcsönvette az MTK szélsőjét, Szabó Lászlót (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Restart-Ceglédi VSE labdarúgócsapata kölcsönvette az MTK-tól Szabó Lászlót.
aug. 31
17:02
Átigazolás: Vadócz csapata a másodosztályba adta kölcsön védőjét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Osasuna egy évre kölcsönadta Ion Echaidét a másodosztályú Huescának.
aug. 31
17:04
Átigazolás: késik Horváth Gábor bemutatása, hazaküldték az újságírókat (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Horváth Gábort ma mutatták volna be új klubjában, a holland NAC Bredánál, de a hírek szerint erre a meghirdetett időpont után több órával sem került sor, így pedig hazaküldték az eseményre érkező újságírókat is.
aug. 31
17:06
Átigazolás: Koncheskyt szerződtette a Liverpool, két fiatal megy a Fulhamhez (She)
A Liverpool labdarúgócsapata négyéves szerződést kötött a Fulham balhátvédjével, Paul Koncheskyvel.
aug. 31
17:08
Barcelona: Keita 2014-ig hosszabbított a Barcelonánál (She)
Seydou Keita 2014-ig meghosszabbította eredetileg 2012-ig szóló szerződését a Barcelona labdarúgócsapatánál.
aug. 31
17:12
Átigazolás: Horváth végül aláírta kölcsönszerződését a NAC Bredánál (She)
Filipovics Vladan, Horváth Gábor menedzsere arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Videoton labdarúgója aláírta kölcsönszerződését a NAC Bredánál.
aug. 31
17:12
Keita 2014-ig hosszabbított az FC Barcelonánál (Metropol)
Seydou Keita 2014-ig meghosszabbította eredetileg 2012-ig szóló szerződését az FC Barcelona labdarúgócsapatánál.
aug. 31
17:14
Átigazolás: a Haladás szerződtette a kétszeres szlovák válogatott Fodreket (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a kétszeres szlovák válogatott középpályást, Branislav Fodreket.
aug. 31
17:16
Átigazolás: Hleb és Jiránek a Birmingham Cityben folytatja (She)
A Birmingham City egy évre kölcsönvette Alekszandr Hlebet, a Barcelona középpályását, és szerződtette Martin Jiráneket, a Szpartak Moszkva cseh csapatkapitányát – adta hírül az angol labdarúgóklub hivatalos honlapja.
aug. 31
17:48
Legyőzte az olimpiai bajnokot a női vízilabda-válogatott (Infostart)
Egy góllal, 9-8-ra nyert a magyar női vízilabda-válogatott az olimpiai bajnoki címvédő hollandok ellen a zágrábi Európa-bajnokságon.

Keresés