2011. november 13. vasárnap

nov. 13
13:14
Férfi vízilabda MK: a Szeged megnyerte a Honvéd elleni döntőt (She)
A Szeged megnyerte a férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjét, miután hatalmas csatában, 9–8-ra győzött a címvédő Honvéd ellen a Szőnyi úton.
nov. 13
13:16
Euro 2012: szigorúbb büntetés a veszélyes szurkolóknak (She)
Lengyelországban hatályba lépett a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra vonatkozó törvénymódosítás, amely többek közt feljogosítja a rendőrséget a közbiztonságot veszélyeztető szurkolók személyes adatainak gyűjtésére és feldolgozására.
nov. 13
13:30
Háromgólos hátrányból fordítva nyerte első aranyát a Szeged (Agroinform)
A Szeged lett a Magyar Kupa győztese a férfi vízilabdázóknál: a Tisza-partiak a döntőben a Honvéd legénységét verték 9-8-ra.
nov. 13
13:48
Sok pozitív dolgot láttam a játékunkban - Del Bosque (Agroinform)
A spanyolok szövetségi kapitánya kissé csalódott az angolok elleni vereség miatt, de játékosai hozzáállásával meg volt elégedve.
nov. 13
13:50
Szigorodtak a szurkolás feltételei Lengyelországban (Agroinform)
A törvénymódosítás többek közt feljogosítja a rendőrséget a közbiztonságot veszélyeztető szurkolók személyes adatainak gyűjtésére.
nov. 13
13:52
Thorpe-nak még mindig nem megy, de ő nem aggódik (Agroinform)
A tokiói rövidpályás Világkupa-döntőben sem alkotott maradandót Ian Thorpe, az ausztrálok ötszörös olimpiai bajnok úszója.
nov. 13
13:54
Vettel kiesése után Hamilton idei harmadik győzelmét aratta (Agroinform)
A már világbajnok Sebastian Vettel a rajt után kiesett defekt miatt, a második rajtkockából induló Hamilton pedig élt az ölébe hullott eséllyel.
nov. 13
14:06
Fridge Fesztivál: a Hősök tere felett repkedtek a sízők - fotók (She)
Szombaton késő este rendezték a Budapesti Fridge Fesztivál Freeski-versenyének döntőjét. A Városligeti Műjégpályán impozáns környezetben felállított 34 méteres sáncon a tavaly is győztes svájci Elias Ambühl mutatta be a leglátványosabb ugrásokat, így ő szerezte meg az 5000 eurós fődíjat.
nov. 13
14:24
Altintop szánalmasan gyenge műeséssel próbálkozott a horvátok ellen - videó (Agroinform)
A Real Madrid szélsője méteres üres térben dobta fel magát a Horvátország elleni Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen.
nov. 13
14:42
Videó: nem bírtak magukkal a szurkolók az Algéria-Tunézia meccsen (She)
Az Algéria–Tunézia felkészülési mérkőzésen többször is pályára szaladt egy-egy, magáról megfeledkezett szurkoló. Hogy ennyire nem kötötte volna le őket a meccs?
nov. 13
14:42
Kovácsikkal a kapuban győzött a Reggina (Agroinform)
A Serie B 15. fordulójában 2-1-re legyőzte a Reggina a Nocerinát. A győztes csapat kapuját Kovácsik Ádám védte.
nov. 13
14:44
Atlétika: marokkói és etióp siker az athéni maratonon (She)
A marokkói Abdelkerim Boubker, illetve az etióp Elfneshe Melaku nyerte meg vasárnap az Athénban rendezett maratonfutó versenyt.
nov. 13
14:44
Wenger hazaparancsolta a válogatottól van Persie-t (Agroinform)
A csatár végig a pályán volt a holland válogatottban pénteken Svájc ellen, de kedden, Németország ellen már a keretben sem lesz, szombaton visszatért az Arsenalhoz.
nov. 13
14:51
Együtt szurkol Laczkó és Feczesin szerelme (Blikk)
BUDAPEST – Kiszurkolták a szépségek a magyar labdarúgó-válogatott győzelmét a Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésen.
nov. 13
15:00
Euro 2012: pihentetik Van Persie-t, kihagyja a németek elleni meccset (She)
A holland labdarúgó-válogatottnál pihenőt adnak Robin van Persie-nek, aki így nem szerepel a németek elleni, keddi felkészülési mérkőzésen.
nov. 13
15:09
15 ezer eurót kért a bundázásért Attila (Blikk)
Budapest — Immár „cserejátékosa" is van annak a csapatnak, amelynek tagjait a magyar futballmeccsek eredményeinek manipulálásával gyanúsítják.
nov. 13
15:11
Priskin leszoktatta apját a dohányzásról (Blikk)
Budapest — A kukába dobta a cigarettásdobozt Vankó Imre, amint fia, Priskin Tamás (25) megszerezte második gólját pénteken, a Liechtenstein elleni múlt pénteki barátságos mérkőzésen.
nov. 13
15:18
Íme, Vettel első szezonbeli kiesése - videó (Agroinform)
Sebastian Vettel, a Red Bull világbajnok pilótája az Abu-Dzabi Nagydíj első körében rögtön a rajtot követően defektet kapott, és kiesett.
nov. 13
15:20
Latvala nyerte az idényzárót (Agroinform)
A finn Jari-Matti Latvala nyerte meg vasárnap a Wales-ralit, a világbajnokság utolsó, 13. versenyét.
nov. 13
15:36
A Szeged a Magyar Kupa győztese (Infostart)
Meglepetésre a Szeged lett a 2011-es Magyar Kupa győztese a férfi vízilabdázóknál: a Tisza-partiak a vasárnapi döntőben a címvédő Honvéd legénységét verték 9-8-ra.
nov. 13
15:36
Serie B: Kovácsik büntetőt hozott össze, de végül nyert a Reggina (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Kovácsik Ádámmal a kapujában felálló Reggina 2–1-re legyőzte a Nocerinát. Kovácsikék jutottak előnyhöz az első félidőben, de a magyar kapus ellen a 66. percben büntetőt ítéltek (pluszban sárga lapot kapott), amiből az ellenfél egyenlített. A hiba mégsem került pontjaiba a Regginának, ugyanis a hajrában megszerezte a győztes gólt.
nov. 13
15:36
Óriási góllal juttatta tovább csapatát a bermudai csatár - videó (Agroinform)
Az angol labdarúgó FA-kupa első fordulójában a negyedosztályú Bradford City 1-0-ra győzött harmadik ligás Rochdale ellen.
nov. 13
15:38
Videó: snowboardtrükkök minden mennyiségben - igazi adrenalinbomba (She)
Más dimenziót élnek át – mondják a trükkjeikre a snowboardosok, akik november 10. és 13 között a Városligeti Műjégpályán zajló, Budapest egyetlen téli extrémsport- és zenei fesztiválján, a Monster Energy Fridge-n is megmutatták tudományukat. Az NSO Tv a freestyle snowboard egyik hazai képviselőjével, Csontos Milánnal beszélgetett a trükkökről és az adrenalinról.
nov. 13
15:40
Wales-rali: Loeb közúti balesete után Latvaláé az utolsó futam (She)
A finn Jari-Matti Latvala nyerte meg vasárnap a Wales-ralit, a világbajnokság utolsó, 13. versenyét. A francia Sébastien Loeb, aki már korábban bebiztosította sorozatban nyolcadik vb-címét, nem állhatott rajthoz a záró napon, mert a versenyre menet karambolozott egy nézővel, és Citroën DS3-asa használhatatlanná vált.
nov. 13
15:54
Kazahsztán: története első kupáját nyert meg az Ordabaszi (She)
Az Ordabaszi Simkent labdarúgócsapata nyerte meg a Kazah Kupát, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte a Tobolt. Ez volt a 2000-ben a Zsiger és a Tomirisz egyesítésével létrejött simkenti klub első kupasikere hazájában.
nov. 13
15:54
Abu-Dzabi Nagydíj - Lewis Hamilton győzött (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat.
nov. 13
15:54
Döntetlen Felcsúton és Kispesten (Agroinform)
A Videoton második csapata hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Gyirmóttal a Nyugati csoportban. Keleten a Honvéd II a vendég Orosházával ikszelt.
nov. 13
15:56
Jégkorong: a japánokat legyőző olaszok nyerték meg a miskolci tornát (She)
A Miskolcon zajló Négy Nemzet jégkorongtorna harmadik fordulójának kora délutáni összecsapásán a végső siker volt a tét. Végül az olaszok lettek a tornagyőztesek, miután szétlövéses találkozón nyertek a japánok ellen. A záró mérkőzésen 17 órától lép jégre az egypontos magyar együttes, amely a nulla ponttal álló Ausztriával küzd meg a harmadik helyért.
nov. 13
16:12
Hamilton nyert Abu-Dzabiban (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte vasárnap a Formula-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat.
nov. 13
16:12
NB II: odahaza ikszelt a „kis Videoton” és a „kis Honvéd” is (She)
A Videoton-Puskás Akadémia hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Gyirmóttal a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának vasárnapi játéknapján. A Keleti csoportban a Honvéd második csapata szintén ikszelt az Orosházával.
nov. 13
16:12
A lyukas kezű walesi kapus esete a labdával - videó (Agroinform)
A Wales-Norvégia (4-1) felkészülési mérkőzésen egyetlen gólt szereztek a vendégek, méghozzá a walesi kapus, Wayne Hennessey óriási hibájából.
nov. 13
16:14
Maldív-szigetek: Urbányitól dél-ázsiai bajnoki címet várnak (She)
Egy hónapja jött a hír, másodszor is Urbányi István lett a Maldív-szigetek szövetségi kapitánya. A szakemberrel szemben az elvárás az, hogy sikeresebb legyen az általa irányított válogatottal, mint volt az első időszakában. Akkor a csapat a Dél-ázsiai Bajnokságon veretlenül végzett a második helyen...
nov. 13
16:14
Az olasz csapat nyerte a Négy Nemzet Tornáját (Agroinform)
Az olasz válogatott végzett az első helyen a miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, miután a vasárnapi zárófordulóban büntetőkkel legyőzte a japán csapatot.
nov. 13
16:21
Hamilton nyert Abu-Dzabiban (Blikk)
Abu Dzabi – Kiheverte a Nicole Scherzingerrel (31) való szakítást Lewis Hamilton (26). A McLaren-Mercedes autóversenyzőjére már nem hatott ki magánéleti válsága, közel négy hónap után ismét világbajnoki futamot nyert a Forma–1-ben.
nov. 13
16:30
Kazahsztán: története első kupáját nyerte meg az Ordabaszi (She)
Az Ordabaszi Simkent labdarúgócsapata nyerte meg a Kazah Kupát, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte a Tobolt. Ez volt a 2000-ben a Zsiger és a Tomirisz egyesítésével létrejött simkenti klub első kupasikere hazájában.
nov. 13
16:30
Hamilton győzött az Abu-Dzabi Nagydíjon (Metropol)
A McLaren brit pilótája mögött Alonso (Ferrari) lett a második, a harmadik helyen pedig a győztes csapattársa, a szintén brit Jenson Button végzett.
nov. 13
16:30
Tiger Woods megint nem nyert tornát (Agroinform)
A gyengén sikerült szombati nap miatt nem tudott tornát nyerni Sydney-ben sem Tiger Woods, aki két éve vár már az újabb sikerre.
nov. 13
16:32
Golf: Tiger Woods hosszú idő után újra dobogós helyen végzett (She)
Bár két esztendeje tartó nyeretlenségét nem sikerült megszakítania, Tiger Woods, a golfvilágranglista korábbi éllovasa kifejezetten jó hétvégét zárt: harmadik lett az Ausztrál nyílt bajnokságon, Sydney-ben.
nov. 13
16:34
Súlyemelő-vb: világcsúcsok és trónfosztás női ólomsúlyban (She)
A világcsúcstartó és világbajnoki címvédő Tatyjana Kasirina trónfosztásával, s a kínai Csou Lu-lu diadalával ért véget a női ólomsúlyúak vetélkedése a franciaországi kvalifikációs súlyemelő-világbajnokság vasárnapi programjában.
nov. 13
16:48
A hajviselete miatt nem kellett Neymar Mourinhónak (Agroinform)
Bár az üzlet potenciális volumenét figyelembe véve elsőre hihetetlennek tűnik, a Santos klubelnöke szerint Neymart hajviselete miatt nem vette meg a Real Madrid.
nov. 13
16:50
Életem egyik legjobb futama volt a mai - Hamilton (Agroinform)
Hamilton, aki idei harmadik futamgyőzelmét szerezte meg a Yas Marina pályán, születésnapos édesanyjának ajánlotta a sikert.
nov. 13
17:06
Tenisz: Federer legyőzte Tsongát a párizsi döntőben (She)
Roger Federer nyerte meg a párizsi férfi tenisztornát, miután a döntőben két szettben legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát. A svájci a fináléban végül 6:1, 7:6-ra győzött.
nov. 13
17:06
Mroz a Grand Prix-n is megugrotta a négyfordulatos Lutzot (Agroinform)
Néhány hete elsőként ugrott versenykörülmények között négyfordulatos Lutz ugrást Brandon Mroz, amit most a Japánban rendezett Grand Prix versenyen is megcsinált.
nov. 13
17:08
Videó: C. Ronaldót hidegen hagyta a bosnyák szurkolók messizése (She)
A pénteken lejátszott Bosznia-Hercegovina–Portugália Európa-bajnoki pótselejtező előtt a hazai drukkerek nem fogadták túl kedvesen a vendégek sztárját, Cristiano Ronaldót. A pfujolás mellett „Messi, Messi" kiáltással próbálták idegesíteni a Real Madrid klasszisát.
nov. 13
17:08
Federer először lett Párizs királya (Agroinform)
A volt világelső svájci egy nagyon sima és egy szoros szettben, 6:1, 7:6-ra nyert a hazai közönség előtt versenyző Jo-Wilfried Tsonga ellen a vasárnapi döntőben.
nov. 13
17:24
Serie B: egyedül Filkorék szereztek pontot légiósaink közül (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésein a magyar légiósokat foglakoztató együttesek közül egyedül a Filkor Attilát végig a soraiban tudó Livorno tudott pontot szerezni, de ehhez is egy kései gól kellett a gárdától.
nov. 13
17:24
Federer a győztes (Metropol)
A svájci Roger Federer nyerte a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két játszmában győzött a hazai közönség előtt szereplő Jo-Wilfried Tsonga ellen.
nov. 13
17:24
A Győr magabiztosan húzta be a csoportgyőzelmet a Hypo ellen (Agroinform)
Görbicz Anitáék a szerdainál sokkal jobb támadójátékuknak köszönhetően uralták a BL csoportkörének zárómeccsét.
nov. 13
17:26
DVTK: a műtét után lábadozó Dobos Attila már most a tavaszra koncentrál (She)
Dobos Attila, a Diósgyőr labdarúgója tavasszal és az ősz első felében gyulladt térddel játszott. Az orvosi és a szakmai stáb végül úgy döntött, nem halasztható tovább a műtét, és így a tavaszi felkészülést egészségesen kezdheti meg.
nov. 13
17:42
Overdose győzött Rómában (Infostart)
Overdose megnyerte vasárnap a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamot.

Keresés