2011. november 13. vasárnap

nov. 13
17:42
NB II, Keleti csoport: a REAC három góllal nyert a Vác ellen (She)
A labdarúgó NB II 13. fordulójában, a Keleti csoportban a REAC hazai pályán könnyedén, 3–0-ra legyőzte a Vácot.
nov. 13
17:42
Overdose nyert Rómában (Metropol)
Overdose megnyerte vasárnap a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamot. A viadal honlapja szerint a magyar ló - Frankie Dettorival a nyergében - fél hosszal előzte meg a második Dagda Mort, s ezzel pályafutása 16. sikerét aratta.
nov. 13
17:44
Videó: Overdose bombaformában - nagy küzdelemben győzött Rómában (She)
Overdose győzelmével ért véget Rómában a Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű verseny. A futamot 2008 után ismét megnyerő Overdose-t ezúttal a világ egyik legjobb zsokéja, Lafranco (Frankie) Dettori lovagolta.
nov. 13
17:46
NFL: a philadelphiai Jackson fegyelmi okokból nem játszik vasárnap (She)
Az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles eltiltotta a vasárnapi, Arizona elleni mérkőzésről elkapóját, DeSean Jacksont, mert a játékos igazolatlanul hiányzott a klub szombati megbeszéléséről.
nov. 13
18:00
Serie B: Filkorék pontot szereztek, a Brescia és a Samp kikapott (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésein a magyar légiósokat foglakoztató együttesek közül a Filkor Attilát végig a soraiban tudó Livorno pontot tudott szerezni, de ehhez is egy kései gól kellett a gárdától.
nov. 13
18:00
Filkorék ikszeltek, a Brescia és a Sampdoria otthon kapott ki (Agroinform)
A Filkor Attilát foglalkoztató Livorno 2-2-es döntetlent játszott a Cittadella otthonában, Vass Ádám az 59. percben állt be a Bresciába, Varga Rolandot nem nevezték.
nov. 13
18:02
Férfi röplabda NB I: három szettben nyert a Dág és a Dunaferr is (She)
A férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapjának első két mérkőzésén a Dág és a Dunaferr is három szettben nyert.
nov. 13
18:02
Overdose győzelemmel igazolta klasszisát Rómában - videó (Agroinform)
Overdose megnyerte vasárnap a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamot.
nov. 13
18:18
Női kézilabda KEK: kikapott, de így is továbbjutott az Alcoa FKC (She)
A női kézilabda KEK harmadik fordulójában az Alcoa FKC négygólos vereséget szenvedett a török Üsküdar vendégeként, de a fehérvári csapat így is továbbjutott, miután hazai pályán 12-vel nyert.
nov. 13
18:18
Overdose nyert Rómában (Behaviour)
Overdose megnyerte vasárnap a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamot.
nov. 13
18:18
Háromgólos REC-siker a Vác ellen (Agroinform)
A labdarúgó NB II 13. fordulójában a REC hazai pályán könnyedén győzte le a Vácot a Keleti csoportban.
nov. 13
18:20
Videó: a Szeged bejelentkezett a magyar bajnoki címre - Kiss Csaba (She)
A Szeged nyerte meg a férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjét, miután hatalmas csatában, 9–8-ra győzött a címvédő Honvéd ellen a Szőnyi úton, így története első MK-sikerét ünnepelhette. A döntő után a győztesek részéről Kiss Csaba és Vincze Balázs, a vesztesektől Gergely István beszélt, utóbbi felettébb indulatosan.
nov. 13
18:20
Kikapott, de így is nyolcaddöntős az Alcoa (Agroinform)
Az első meccsen szerzett jelentős, 12 gólos előnyének köszönhetően bejutott a legjobb 16 közé az Alcoa csapata a női kézilabda KEK-ben.
nov. 13
18:22
Férfi kézilabda NB I: magabiztos tatabányai siker a Gyöngyös ellen (She)
A Tatabánya hazai környezetben 35–21-es győzelmet aratott a Gyöngyös ellen a férfi kézilabda-bajnokság 10. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
nov. 13
18:36
Federer párizsi diadala (Infostart)
A svájci Roger Federer nyerte a 2,75 millió euró összdíjazású, párizsi fedettpályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két játszmában győzött a hazai közönség előtt szereplő Jo-Wilfried Tsonga ellen.
nov. 13
18:36
Overdose nyert Rómában (Metropol)
Overdose megnyerte vasárnap a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamot. A viadal honlapja szerint a magyar versenyló - Frankie Dettorival a nyergében - fél hosszal előzte meg a második Dagda Mort, s ezzel pályafutása 16. sikerét aratta.
nov. 13
18:36
Fölényes tatabányai siker (Agroinform)
A Gyöngyös elleni sikerének köszönhetően a Tatabánya feljött a harmadik helyre a tabellán.
nov. 13
18:45
Kifütyülték a győztes Pacquiaót (Blikk)
Las Vegas — Győzött a fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (32) a mexikói Juan Manuel Márquez (38) ellen s a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoka maradt, de a címmeccs botrányos véget ért. A közönség tüntetni kezdett a pontozás után, az elégedetlen drukkerek poharakat dobáltak a ringbe.
nov. 13
18:54
FA-kupa: a Charlton könnyedén nyert a Halifax ellen (She)
Könnyed győzelmet aratott a Charlton a Halifax otthonában az angol FA-kupa első fordulójának vasárnapi játéknapján. A másik mérkőzésen a Sheffield Wednesday a Morecambe-ot győzte le, és jutott a következő fordulóba.
nov. 13
18:54
Nagy Péter remekelt ólomsúlyban, nincs kvóta a nőknél (Agroinform)
Nagy Péter 415 kilós összteljesítménnyel a 8. lett a férfiak plusz 105 kg-os versenyében. Nem szerzett olimpiai indulási jogot a magyar csapat, miután csak a 24. helyen zárt.
nov. 13
18:56
Súlyemelő-vb: Nagy Péter remekelt ólomsúlyban (She)
Nagy Péter 415 kilós összteljesítménnyel a 8. lett a férfiak plusz 105 kg-os versenyében a franciaországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
nov. 13
18:58
Női kézilabda BL: nyolcgólos sikerrel ünnepelte csoportelsőségét az ETO (She)
A Győri ETO női kézilabdacsapata a második félidő eleji hullámvölgy ellenére könnyedén győzött a Németh András irányította osztrák Hypo NÖ ellen a Bajnokok Ligája C-csoportjában. Az ETO 37–29-es sikere után csoportelsőként várhatja a középdöntő keddi sorsolását.
nov. 13
19:12
Jégkorong: kikaptunk Ausztriától is, utolsók lettünk Miskolcon (She)
A Miskolcon zajló Négy Nemzet jégkorongtorna harmadik, utolsó fordulójában ismét vereséget szenvedett a házigazda magyar válogatott – ezúttal Ausztriától 4–1-re –, így végül nyeretlenül, mindössze egy pontot szerezve az utolsó helyen végzett. A tornán végül Olaszország győzött amely vasárnap szétlövéses találkozón bizonyult jobbnak Japánnál.
nov. 13
19:30
Videó: tökéletesen ollózott gól az egyik legjobb dél-koreai labdarúgótól (She)
A szaúdi Al-Hillalban játszó Li Jung Pjo nem egyedi, de esztétikailag megunhatatlan gólt szerzett a szintén szaúdi Nadzsd elleni felkészülési mérkőzésen. A dél-koreai légiós gyönyörűen kivitelezett mozdulattal, ollózva lőtt gólt.
nov. 13
19:30
Negyedik helyen végzett a magyar csapat (Agroinform)
Az utolsó, negyedik helyen végzett a magyar válogatott a miskolci Négy Nemzet jégkorongtornán, miután a vasárnapi zárómérkőzésen 4-1-re kikapott az osztrák csapattól.
nov. 13
19:32
Marotta szerint Götze lehet az új Del Piero (Agroinform)
A La Gazetta dello Sport értesülése szerint a Juventus a szezon végén szerződtetné a Borussia Dortmund egyik ékkövét, Mario Götzét.
nov. 13
19:48
Női kézilabda KEK: kettős győzelemmel ment tovább a címvédő FTC (She)
Az esélyeknek megfelelően a címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria hazai pályán is magabiztosan nyert a holland Westfriesland ellen, ezzel pedig kettős győzelemmel jutott be a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjébe. Az első meccs 15 gólos sikere után ezúttal 17-tel voltak jobbak a zöldek.
nov. 13
19:48
Hülyét csinált a biztonságiakból a pályára berohanó szurkoló - videó (Agroinform)
Az Algéria-Tunézia mérkőzésen a rendes játékidő letelte után a nézőtérről rohant a pályára egy hazai szurkoló, aki komoly fizikai próbatétel elé állította a biztonsági embereket.
nov. 13
19:50
Kettős győzelemmel jutott tovább a címvédő Ferencváros (Agroinform)
A címvédő FTC 17 góllal nyert vasárnap a vendég, holland Westfriesland ellen, így a múlt heti, 34-19-es idegenbeli siker után kettős győzelemmel biztosította a helyét a legjobb 16 között a női kézilabda KEK-ben.
nov. 13
19:52
A Vác kettős győzelemmel lépett tovább a nyolcaddöntőbe (Agroinform)
A Vác csapata a szombati háromgólos sikert követően vasárnap 24-23-ra verte a fehérorosz Minszk együttesét, így kettős győzelemmel jutott be a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjébe.
nov. 13
19:54
Elfogyott Vettel szerencséje? - futamértékelő (Agroinform)
Idén először nem szerzett pontot a kétszeres világbajnok német - harmadszor győzött viszont a McLarennel Hamilton. Alonso újra dobogós, Massa még mindig nem.
nov. 13
19:56
Konkoly Csaba és Németh András sem elégedetlen csapata teljesítményével (Agroinform)
A Győri ETO és a Hypo Niederösterreich vezetőedzői a két csapat vasárnapi BL-mérkőzése után értékeltek a hatharom.hu-nak.
nov. 13
20:06
Magyar válogatott: ma taktikai edzés, holnap utazás a program (She)
Szabadnapjuk után vasárnap délben találkoztak ismét Telkiben a magyar labdarúgó-válogatott tagjai. Egervári Sándor együttese Poznanban, Lengyelországgal játsszák majd idei utolsó mérkőzésüket – írja az mlsz.hu.
nov. 13
20:06
Hétfőn indul útnak a magyar válogatott (Metropol)
Szabadnapjuk után vasárnap délben találkoztak ismét Telkiben a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, akik kedden, Poznanban, Lengyelországgal játsszák majd idei utolsó mérkőzésüket.
nov. 13
20:06
Hétfőn délelőtt utazik Poznanba az Egervári-csapat (Agroinform)
Szabadnapjuk után vasárnap délben találkoztak ismét Telkiben a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, akik kedden, Poznanban, Lengyelországgal játsszák majd idei utolsó mérkőzésüket.
nov. 13
20:08
Női kosárlabda NB I: a Pécs és a ZTE is magabiztosan nyert (She)
Két viszonylag sima hazai győzelmet hozott a női kosárlabda NB I 8. fordulójának két vasárnapi mérkőzése: a Pécs 82–58-ra verte meg a Baját, a Zalaegerszeg 80–57-re az Atomerőmű KSC-t.
nov. 13
20:24
Női kézilabda BL: a Viborg nem tudta kiharcolni a továbbjutást Kaproncán (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Viborg vereséget szenvedett a Podravka Koprivnica vendégeként, így utolsóként a B-csoportban is eldőlt, hogy a norvég Larvik és a szlovén Krim Ljubljana a két továbbjutó csapat. A Viborg nagyot bukott, hiszen még a döntetlennel is másodikként végzett volna a csoportban, így viszont 2012-ben már csak a KEK-re készülhet.
nov. 13
20:24
Pedro elkezdte az edzéseket (Agroinform)
Felépült sérüléséből a katalán sztárcsapat 24 éves támadója, aki október 25-e óta nem állhatott Josep Guardiola rendelkezésére.
nov. 13
20:26
Magabiztosan nyert a Pécs (Agroinform)
Továbbra is őrzi hibátlan mérlegét a Pécs 2010 együttese, miután vasárnap este hazai pályán fölényes győzelmet aratott a Baja csapata ellen.
nov. 13
20:42
Női kézilabda EHF-kupa: kettős győzelemmel nyolcaddöntős a Vác (She)
A Vác csapata a szombati háromgólos sikert követően vasárnap 24–23-ra győzte le a fehérorosz Minszket, így kettős győzelemmel jutott be a női kézilabda EHF-kupa nyolcaddöntőjébe. A párharc mindkét találkozóját Vácott rendezték, miután a minszkiek feladták pályaválasztói jogukat.
nov. 13
20:42
Cseh László kilenc aranyéremmel zárt (Agroinform)
Cseh László újabb három egyéni bajnoki címet szerzett, s egy váltóaranyat is begyűjtött vasárnap, a százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokság zárónapján,
nov. 13
20:44
Rövid pályás úszó ob: Cseh László kilenc aranyéremmel zárt (She)
Cseh László újabb három egyéni bajnoki címet szerzett, s egy váltóaranyat is begyűjtött vasárnap, a százhalombattai rövid pályás úszó országos bajnokság zárónapján, így összesen kilenc elsőséggel lett az esemény legeredményesebb versenyzője. A nőknél Verrasztó Evelyn a vasárnapi aranyérmével 5-4-re "nyert" Jakabos Zsuzsannával szemben.
nov. 13
20:46
Női kézilabda NB I: megvan a Kiskunhalas első szezonbeli sikere (She)
Első győzelmét aratta a női kézilabda-bajnokságban a Kiskunhalas csapata, amely hazai pályán 26–20-ra győzte le a szintén az alsóházba tartozó Szekszárd együttesét.
nov. 13
21:00
Videó: Jókor jött pofon volt ez a miskolci torna - Szélig Viktor (She)
A magyar jégkorong-válogatott kikapott Ausztriától, és az utolsó, negyedik helyen végzett a hét végén Miskolcon megrendezett Négy Nemzet Tornán. Szélig Viktor szerint ez egy jókor jött pofon volt, de nem lesz probléma a világbajnokságon, hiszen az még messze van, és amúgy is több játékos hiányzott a mostani együttesből. Értékelés.
nov. 13
21:00
Hatodik vereségét szenvedte el a Zalaegerszeg (Agroinform)
A férfi kosárlabda NB I hatodik fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Kaposvár három ponttal legyőzte idegenben a sereghajtó Zalaegerszeg együttesét.
nov. 13
21:02
Férfi kosárlabda NB I: szoros meccsen maradt alul a ZTE, hatból hat zakó (She)
Hat forduló után is nyeretlen a ZTE férfi kosárlabdacsapata az NB I-ben: a zalaiak szoros mérkőzést játszottak a Kaposvárral, de 77–74-re alulmaradtak hazai pályán. A ZTE-ben a Withworth, Hines, Pernie légióstrió összesen 58 pontja kevésnek bizonyult, a vendégektől a Raivio, Wilson, Lekli hármas összesen 62 pontot tett a közösbe, Raivio 29 pontjával és 11 lepattanójával a mezőny legjobbjának…
nov. 13
21:02
Tanultunk ebből a tornából - Kevin Primeau (Agroinform)
A negyedik helyen végzett a magyar válogatott a Miskolcon megrendezett Négy Nemzet Tornája elnevezésű hokitornán, miután vasárnap Kevin Primeau fiai 4-1-re kikaptak Ausztriától.
nov. 13
21:18
Anglia: Capello megígérte, Sturridge kezdeni fog a svédek ellen (She)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azt nyilatkozta, hogy Daniel Sturridge kezdeni fog kedden a svédek elleni felkészülési mérkőzésen. Az olasz szakember leszögezte, folytatni kívánja azoknak a fiataloknak a kipróbálását, akiknek esélyük lehet arra, hogy kiharcolják a helyüket az Európa-bajnokságra utazó keretben.
nov. 13
21:18
Kirúgták Laczkó és Koman csapatának edzőjét (Agroinform)
A Sampdoria hivatalos honlapján jelentette be, hogy azonnali hatállyal menesztik vezetőedzői posztjáról Gianluca Atzorit.
nov. 13
21:36
Videó: hiába Vas Márton bombája, az osztrákok győztek Miskolcon (She)
A magyar jégkorong-válogatott mindhárom mérkőzésén kikapott vereséggel a miskolci Négy Nemzet Tornán. Kevin Primeau csapata vasárnap Ausztria ellen szenvedett vereséget 4–1-re. A mieink egyetlen gólját Vas Márton szerezte, kettős emberelőnyből. Tekintse meg a találkozó góljait, továbbá a pénteki és a szombati meccs összefoglalóját a Digi Sport felvételein!

Keresés