2014. január 19. vasárnap

jan. 19
13:44
Sífutás: Justyna Kowalczyk otthon nem ismert irgalmat (She)
A lengyelországi Szklarszka Porebában a férfiak 15 és a nők 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az előbbieknél az orosz Makszim Viljegzsanyin, utóbbiaknál pedig a hazai pályán versenyző Justyna Kowalczyk szerezte meg.
jan. 19
14:00
Atlético: megújítja szerződését a válogatott középpályás (She)
Megújítja szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid spanyol válogatott középpályása, Koke, akinek 2018-ig szóló szerződésében az eddigi 24 millió euró helyett a jövőben 60 millió eurós kivásárlási ár szerepel.
jan. 19
14:02
P. División: a Getafe kétgólos hátrányból mentett pontot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 20. fordulójában a Getafe kétgólos hátrányból felállva mentett pontot a Real Sociedad ellen pályaválasztóként. A lendületbe jött házigazdák a győzelmet is megszerezhették volna, ám a 62. perctől létszámhátrányban futballoztak.
jan. 19
14:18
Aus. Open: Wawrinka nyerő ütései negyeddöntőt értek (She)
A Melbourne-ben zajló Australian Open férfi egyesének nyolcaddöntőjében a nyolcadik helyen kiemelt Stanislas Wawrinka 6:3, 7:6, 7:6-ra legyőzte a spanyol Tommy Robredót, így bejutott a negyeddöntőbe, amelyben Novak Djokovics lesz az ellenfele, aki a legutóbbi 14 egymás elleni találkozójukat megnyerte.
jan. 19
14:20
Férfi kézi Eb: „Ilyen, amikor egy gyors, magabiztos csapat védekezik” (She)
A dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság alatt a Nemzeti Sport Online-on rendszeres bloggal jelentkezik lapunk szakírója, Bálint Mátyás. Ezúttal a macedónok elleni középdöntős győzelemről írja le véleményét.
jan. 19
14:22
Szocsi 2014: Nem tudunk korrupciós ügyekről - Putyin (She)
Az orosz kormánynak nincs tudomása a szocsi téli olimpiával kapcsolatos korrupt ügyletekről – mondta nyugati újságíróknak Vlagyimir Putyin.
jan. 19
14:24
Alpesi sí: Hirscher botlott, Pinturault örülhetett (She)
A svájci Wengenben a férfiak műlesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a francia Alexis Pinturault szerezte meg a német Felix Neureuther és az osztrák Marcel Hirscher előtt. A Cortina d’Ampezzóban esedékes női lesiklóversenyt vasárnap sem sikerült lebonyolítani.
jan. 19
14:26
PMFC: mégis lehet edzőtábor; bal oldali védőt keresnek (She)
Márton Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC edzője szerint továbbra is bal oldali védőt keresnek, ugyanis a próbajátékos, Katona Máté egyelőre nem nyújtana megoldást erre a posztra. A szakember szerint valószínűleg mégis elutazhat a csapat edzőtáborba, Törökország lehet az úti cél.
jan. 19
14:36
Serie A: Udinében, tíz emberrel nyert a Lazio (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójának első szombati mérkőzésén az 54. perctől emberhátrányban játszó Lazio 3–2-re legyőzte az Udinesét, így ebben a szezonban az első győzelmét aratta idegenben.
jan. 19
14:38
Videó: Görbicz szomorú, hogy el kell hagyni a győri csarnokot (She)
Szerdán igazi kézirangadóval, a Győri Audi ETO KC–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzéssel búcsúztatták a hazaiak szentélyét, a Magvassy Mihály Sportcsarnokot. A győriek az új, év végi Európa-bajnokságra készülő multifunkcionális csarnok felépüléséig az Egyetemi Csarnokban fogadják ellenfeleiket. Görbicz Anita és Hornyák Ágnes is szomorú, hogy el kell menni, de remélik, az új csarnokban is jó lesz…
jan. 19
14:40
Ukrajna: Sevcsenko, Blohin, Nicsenko és Gracsov is díjazott (She)
Kijevben egy gála keretében kaptak elismerést azok az ukrán labdarúgók, akik profi pályafutásuk során legalább száz gólt szereztek. A ua-football.com oldalon olvasható statisztika szerint az Oleg Blohin nevét viselő klub által szervezett gálán a névadó a második helyen áll a listán 336 góllal, míg az élen Andrij Sevcsenkót találjuk 374 találattal.
jan. 19
14:54
A nyolcaddöntőben búcsúzott a világelső (Infostart)
A világranglista-vezető, első helyen kiemelt Serena Williams nagy meglepetésre kiesett a nyolcaddöntőben a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az év első Grand Slam-tornáján.
jan. 19
14:54
Videó: Görbicz szomorú, hogy el kell hagyni a régi csarnokot (She)
Szerdán igazi kézirangadóval, a Győri Audi ETO KC–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzéssel búcsúztatták a hazaiak szentélyét, a Magvassy Mihály Sportcsarnokot. A győriek az új, az év végi Európa-bajnokságra elkészülő multifunkcionális csarnok felépüléséig az Egyetemi Csarnokban fogadják ellenfeleiket. Görbicz Anita és Hornyák Ágnes is szomorú, hogy el kell menni, de remélik, az új csarnokban is jó…
jan. 19
14:54
Serena Williams is hamar kiesett (Blikk)
jan. 19
14:54
Nemzetközi foci: Szánalmas, amit Mourinho rólam mondott - De Bruyne (Agroinform)
A Wolfsburg új szerzeménye, a Chelsea-től igazolt Kevin de Bruyne visszavágott a londoni csapat menedzserének.
jan. 19
14:56
Férfi kézi Eb: Úgy érezzük, most jött el fizikailag a holtpont - Mocsai (She)
A Macedónia elleni 31–25-ös győzelmet követően vasárnap a magyar férfi kézilabda-válogatott életében a regeneráció kapott főszerepet Herningben. A mieink konditermi edzéssel, videoelemzésekkel, hétfőn pedig taktikai tréninggel készülnek a házigazda, Eb-címvédő és vb-ezüstérmes Dánia elleni, hétfő este 20.30-kor kezdődő mérkőzésre (Tv: M1, élőben az NSO-n).
jan. 19
14:58
NB II: szeptemberben kaptak utoljára fizetést a Vasasnál (She)
Vancsa Miklós, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas régi-új ügyvezetője a csapat működtetésének első időszakáról beszélt, mely szerint a játékosok hónapok óta nem kaptak fizetést.
jan. 19
15:00
Férfi kosár: Hanga 11 pontja is kellett a Laboral sikeréhez (She)
A spanyol férfi kosárlabda-bajnokság 16. fordulójában a Hanga Ádámot csaknem 27 percre bevető Laboral Kutxa hazai pályán 92–83-as győzelmet aratott a Zaragoza ellen, így sorozatban a negyedik bajnokiját nyerte meg, s a hatodik helyet foglalja el a táblázaton. A magyar játékos 11 ponttal, három lepattanóval és egy assziszttal zárt – igaz, öt hárompontos kísérletéből ezúttal csak egy süllyedt…
jan. 19
15:12
Serie A: Bologna-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Napoli a Bologna ellen lép pályára idegenben. A nápolyiaknak kötelező nyerniük a piros-kékek ellen, ha tapadni akarnak a Juventus, Roma kettősre, hiszen a riválisok szombaton győzelmet ünnepelhettek. Kövesse a találkozót élő, online tudósításunk segítségével!
jan. 19
15:12
Műkorcsolya Eb: címet védtek az oroszok (Metropol)
Hiába követett el több hibát is az orosz duó, így is sikerült címet védeniük.
jan. 19
15:12
Férfi kézilabda Eb: Fizikailag eljött a holtpont Lékaiéknál (Agroinform)
A Macedónia elleni szombati győzelmet követően ma a regeneráció kapott főszerepet a férfi kézilabda-válogatott életében.
jan. 19
15:14
Férfi röpi NB I: a Szolnok öt szettben nyert a juniorok ellen (She)
A Szolnok 3:2-re nyert a juniorválogatott ellen Izsákon, a férfi röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
jan. 19
15:16
Videó: mókás öngól segítette a Laziót az Udinese ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Lazio 3–2-re legyőzte idegenben az Udinesét az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnap kora délutáni mérkőzésén. A 82. percben nem mindennapi góllal egyenlített az addig 2–1-es hátrányban levő Lazio. Egy rosszul sikerült beadást a kapus Zseljko Brkics kiöklözött, de csapattársa, Andrea Lazzari olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy a saját kapuját vette be.
jan. 19
15:30
Műkorcsolya Eb - Hibái ellenére megvédte címét az orosz páros (Infostart)
A címvédő Tatyjana Voloszozsar, Makszim Tranykov duó a kűrben elkövetett nagy hibái ellenére is megvédte címét párosban a SYMA Csarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
jan. 19
15:48
Műkorcsolya Eb: hibái ellenére megvédte címét az orosz páros (She)
A címvédő Tatyjana Voloszozsar, Makszim Tranykov duó a kűrben elkövetett nagy hibái ellenére is megvédte címét párosban a SYMA Csarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság vasárnapi záró napján.
jan. 19
16:06
Műkorcsolya Eb: hibái ellenére megvédte címét az orosz páros (She)
A Tatjana Voloszozsar, Makszim Tranykov duó a kűrben elkövetett nagy hibái ellenére is megvédte címét párosban a Syma-csarnokban a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság vasárnapi záró napján.
jan. 19
16:06
Karrier: Hazard nem a PSG-ben, hanem Mourinho szárnyai alatt akar fejlődni (Agroinform)
A Chelsea szélsőjének neve szinte naponta forog az átigazolási piacon. A belga leszögezte, esze ágában sincs távozni.
jan. 19
16:08
Barca: A száz pont is kevés lehet a bajnoki címhez - Martino (She)
Gerardo Martino, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője a Levante elleni mai spanyol bajnoki előtt (a 19 órakor kezdődő összecsapást a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti) arról nyilatkozott, hogy elképzelhetőnek tartja: a száz pont sem lesz elég a bajnoki címhez a Primera Divisiónban.
jan. 19
16:24
Hannover: Angliában már megint az MU-nak ajánlgatják Husztit (She)
Huszti Szabolcsot, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover magyar légiósát ismét a Manchester Unitednek ajánlgatják Angliában.
jan. 19
16:24
Mocsai: eljött a holtpont (Metropol)
Többen is kisebb sérülésekkel, betegséggel küzdenek, ezért elsősorban a regenerációé volt vasárnap a főszerep.
jan. 19
16:42
Férfi kézi Eb: a spanyolok már revánsra gondolnak; bevetik Aguinagaldét (She)
A spanyol férfi kézilabda-válogatott tagjai elismerik, jobbak voltak a dánok az Európa-bajnokság középdöntőjében lejátszott mérkőzésen, de remélik, a torna későbbi szakaszában visszavághatnak. A hétfői meccsre már nevezik egyik kulcsemberüket, Julen Aguinagaldét is.
jan. 19
16:42
Felkészülés: Gulácsiék lelépték a Bayernt, Guardiola kicsit megőrült (Agroinform)
A Gulácsi Pétert végig a soraiban tudó Salzburg 3-0-ra legyőzte a Bayern Münchent a két csapat salzburgi gálamérkőzésén.
jan. 19
16:44
PL: Adebayor szállította a Spurs győzelmét Swansea-ben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójában a Tottenham Hotspur a duplázó Emmanuel Adebayor vezetésével nyert a Swansea vendégeként. A házigazdák temérdek lehetőséget puskáztak el, leginkább magukat okolhatták, hogy a 71. percre már háromgólos hátrányban voltak. Onnantól pedig már erejük és hitük sem nagyon maradt. A forduló rangadóját, a 17 órakor kezdődő…
jan. 19
17:00
Serie B: újabb alsóházi klub érdeklődik Feczesin iránt (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Serie B-ben szereplő Modena is szemet vetett Feczesin Róbertre, a szintén az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Padova magyar támadójára.
jan. 19
17:02
Sílövészet: Martin Fourcade győzelemre vitte a francia váltót (She)
Vasárnap a férfiak és a nők váltóversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az olaszországi Antholzban. Előbbieknél a Simon Fourcade, Alexis Boeuf, Jean-Guillaume Béatrix, Martin Fourcade összeállítású francia csapat győzött, utóbbiak versenye azonban félbeszakadt. Északi összetettben az ausztriai Seefeldben a német Eric Frenzel a harmadik versenyt is megnyerte.
jan. 19
17:18
PL: Chelsea-Manchester United rangadó élőben az NSO-n! (She)
A Chelsea elleni angol bajnoki rangadóra készülő Manchester United menedzsere, David Moyes nemrégiben adott nyilatkozatában elmondta, a Premier League-ben elfoglalt helyezésétől függetlenül az MU még mindig a világ legnagyobb klubja, mindeközben a „kékeket” irányító José Mourinho jubilálhat, ha ma csapatával legyőzi a „vörös ördögöket”. No de ki lesz a várva várt derbi győztese?…
jan. 19
17:20
Serie A: a Bologna meglepte a Napolit, kikapott az Inter (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Napoli 2–2-es döntetlent játszott a Bolognával, miután a hazaiak a 90. percben egyenlítettek. A Fiorentina könnyedén nyert a Catania ellen, míg az Internazionale egygólos vereséget szenvedett Genovában.
jan. 19
17:22
Videó: egy késői „felhőfejes” lett az Inter veszte Genovában (She)
A Genoa labdarúgócsapata 1–0-ra legyőzte az Intert az olasz élvonalbelli bajnokság (Serie A) 20. fordulójában. A mindent eldöntő gólt Luca Antonelli szerezte a 83. percben. Nézze meg a találatot!
jan. 19
17:36
Vívó-vk: újabb magyar bronz a dohai női párbajtőr-versenyen (She)
Révész Julianna egyéniben szerzett szombati bronzérme után vasárnap a magyar csapat is harmadik lett a női párbajtőrözők katari világkupaversenyén Dohában.
jan. 19
17:36
Sorozatban negyedszer nyert a Tottenham (Metropol)
A nyolc meccs óta nyeretlen Swansea otthonában nyert a Spurs.
jan. 19
17:36
NB II: Kettős szerződések, eltűnt felszerelés, kevés játékos a Vasasnál (Agroinform)
Másfél hónappal az előző tulajdonos, Michal Budzinski távozása után lezárta a "leltározást" a Vasas új ügyvezetője.
jan. 19
17:38
Férfi kézi Eb: a fehéroroszok megnyert meccset buktak el (She)
A lengyel férfi kézilabda-válogatott egy góllal nyert Fehéroroszország ellen a Dániában zajló Európa-bajnokságon a középdöntő 1. fordulójában, a győztes négy, a vesztes pont nélkül áll a II. csoportban. A lengyelek óriásit hajráztak, az utolsó öt és fél percet 6–1-re hozták, így négygólos hátrányból nyertek.
jan. 19
17:38
Australian Open: Nadal izzadságmentesen, Federer nyögvenyelősen juthat tovább (Agroinform)
A 2014-es Australian Open hétfői játéknapján a tét már a legjobb nyolc közé jutás.
jan. 19
17:40
Síugrás: Bardalnak volt a legjobb hátszele Zakopanéban (She)
A lengyelországi Zakopanéban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. Vasárnap egyéni versenyt rendeztek, amelyben egy sorozat után hirdettek győztest, s ez a norvég Anders Bardal volt, megelőzve a szlovén Peter Prevcet és a német Richard Freitagot.
jan. 19
17:54
Női röpi NB I: az újpestiek elkapták a juniorválogatottat (She)
Az UTE négyszettes meccsen nyert a juniorválogatott otthonában Dömsödön, a női röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
jan. 19
17:54
A ráadásban vesztett pontokat a Napoli (Metropol)
A Juve és a Roma nyert, így sokba kerülhet a Napolinak, hogy elszórt pontokat.
jan. 19
17:54
NFL: Szinte lehetetlen megjósolni, hogy kik jutnak a Super Bowlba (Agroinform)
Vasárnap már a főcsoport-döntőket rendezik az NFL-ben, az esélylatolgatás pedig ezúttal sem maradhat el!
jan. 19
17:56
Újpest: a kölcsönadott védőnek egy év elég a másodosztályból (She)
Naim Aarab, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpesttől kölcsönben a belga másodosztályú Sint-Truidenben játszó védő úgy nyilatkozott, a következő idényben már nem akar a második vonalban futballozni.
jan. 19
17:56
Pazar gálával zárult a kontinensviadal (Metropol)
A műkorcsolyázók számára a budapesti EB volt a februári, szocsi olimpia előtti utolsó nagy világverseny.
jan. 19
17:58
Felkészülés: újabb Schalke-vereség, nyert a Hoffenheim (She)
Újabb vereséget szenvedett el felkészülési mérkőzésen a Schalke 04: a gelsenkircheniek – akik „második sorukkal” léptek pályára (Szalai Ádám így nem játszott) – 1–0-ra kaptak ki az Oberhausentől. Három góllal nyert a Mainz és a Hoffenheim, kettővel az Eintracht Frankfurt.

Keresés