2014. január 22. szerda

jan. 22
16:46
FTC: elutazott a válogatott védő, csak aláírni jönne vissza (She)
Bár a Ferencvárostól a szombati Soroksár elleni mérkőzést követően távozott a próbajátékra érkező tunéziai Szofian Sahed, a szakmai stáb javasolta a szerződtetését, azaz elképzelhető, hogy a zöld-fehéreknél folytatja karrierjét a legutóbb a Hannoverben játszó háromszoros tunéziai válogatott védő.
jan. 22
17:00
Bundesliga: a Bayer ragaszkodik védőjéhez, hosszabbítottak (She)
A Bayer Leverkusen két évvel meghosszabbította védője, Ömer Toprak szerződését, amely így 2016 helyett már 2018-ig szól.
jan. 22
17:18
Szocsi 2014: esküvődömping Moszkvában a nyitó napon (She)
A bejelentkezések alapján kilencszáz házasságkötésre számítanak az orosz fővárosban a szocsi téli olimpia február 7-i nyitó napján.
jan. 22
17:36
Videó: Gignac parádés gólja ellenére ötöt kapott a Marseille (She)
Elképesztő mérkőzésen az OGC Nice 5–4-re legyőzte az Olympique Marseille-t a labdarúgó Francia Kupa tizenhat közé jutásért rendezett mérkőzésén idegenben. Pedig minden remekül indult a hazaiak számára, André-Pierre Gignac révén már a 3. percben vezettek, ám a Nice folytatásban – kihasználva a marseille-i védők ügyetlenkedését – átvette a vezetést. A második félidőben a vendégek tovább növelték az…
jan. 22
17:38
Újpest: Ahjupera napról napra jobb erőben érzi magát (She)
Jarmo Ahjupera, az Újpest labdarúgócsapatának észt csatára felgyógyult ülőideg-gyulladásából, és a lilák szombati felkészülési mérkőzésén már pályára lépne.
jan. 22
17:54
Férfi kézilabda Eb - Győzelmükkel elődöntőben a spanyolok (Infostart)
A világbajnoki címvédő spanyol válogatott 33-22-re nyert a macedón csapat ellen a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar érdekeltségű középdöntős csoportjának szerdai zárófordulójában, ezzel bejutott a legjobb négy közé.
jan. 22
17:54
Férfi kézi Eb: Spanyolország nyert, és elődöntőbe jutott (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó körében a világbajnok spanyol válogatott a várakozásoknak megfelelően legyőzte Macedóniát, ezzel biztossá vált, hogy bejutott az elődöntőbe. A másik csoportban a keleti presztízscsatát Oroszország nyerte meg Fehéroroszországgal szemben, így a szbornaja szerezte meg az 5. helyet a hatosban.
jan. 22
17:56
Felkészülés: a Pécs legyőzte horvát ellenfelét; kövesdi iksz (She)
A Mezőkövesd felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott az NB III Keleti csoportjában szereplő Hatvannal. A Pécs az első félidő után még hátrányban volt, de végül 3–1-re legyőzte a horvát másodosztály élén álló Cibaliát.
jan. 22
17:58
DVTK: Tisza még képben van az azerieknél, a Lokinál kevésbé (She)
Tisza Tibor a múlt héthez hasonlóan ezen a héten sem edz együtt a DVTK labdarúgócsapatával. Miközben társai ma legyőzték a Balmazújvárost, az ő ügyében továbbra is folynak az egyeztetések. Ahogy arról korábban a Nemzeti Sport Online beszámolt, Azerbajdzsánból is kereste egy élcsapat, és ez a lehetőség továbbra is él.
jan. 22
18:12
Kézilabda Eb: elődöntőben a spanyolok (Metropol)
A világbajnoki címvédő 33-22-re nyert a macedón csapat ellen. Legrosszabb esetben is nyolcadikak vagyunk.
jan. 22
18:12
Férfi kézilabda Eb: Csőd a fejekben, kikaptunk Ausztriától (Agroinform)
Hiába volt a kezünkben többször a meccs, annak utolsó harmadára teljesen szétestünk a középdöntő zárásán.
jan. 22
18:30
Férfi kézi Eb: Magyarország-Ausztria - élőben az NSO-n (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában Ausztriával mérkőzik. A mieink célja, hogy az elengedhetetlen – minél nagy különbségű – győzelemmel megtegyék a szükséges lépést az ötödik hely felé. Kövesse velünk élőben az összecsapás alakulását!
jan. 22
18:32
Női kosárlabda Ek: kiesett a PEAC-Pécs a nyolcaddöntőben (She)
A PEAC-Pécs az idegenbeli visszavágón is kikapott a címvédő orosz Dinamo Moszkvától szerdán, így kiesett a női kosárlabda Európa-kupa nyolcaddöntőjében.
jan. 22
18:34
NB II: a volt Vasas-játékos góllal nyitott Tatabányán (She)
A labdarúgó NB II-ben 15. helyen álló Tatabánya ma hazai pályán felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött az NB III-as Csákvár ellen.
jan. 22
18:48
Téli hírmorzsák: Esküvődömping Moszkvában, Pljuscsenko az olimpián (Agroinform)
Keddi futásával Jevgenyij Pljuscsenko meggyőzte az orosz szövetség vezetőit, hogy őt nevezzék a szocsi olimpiára.
jan. 22
19:06
Kerékpár: „A Girón indulók 90 százaléka doppingol” (She)
A doppingolás miatt életre szóló eltiltással büntetett Danilo Di Luca olasz országúti kerékpáros szerint a Giro d'Italián az indulók 90 százaléka használt és használ tiltott szereket.
jan. 22
19:08
Francia Kupa: Falcao megsérült, veszélyben a vb-szereplése (She)
A Monaco labdarúgócsapata 3–0-ra nyert a Monts Or Azergues vendégeként a Francia Kupában, ezzel a legjobb 16 közé jutott, ám lehet, hogy hosszabb időre elveszítette kolumbiai gólvágóját, Radamel Falcaót.
jan. 22
19:42
Videó: brutálisok - „fogdázott” két korábbi Valencia-játékos (She)
Óriási tömegverekedéssé fajult egy kíméletlen talpalás az uruguayi Penarol–Nacional (0–1) felkészülési labdarúgótorna elődöntőjében. A hazaiak játékosa, Carlos Nunez túl magasra emelte a lábát, hogy megszerezzen egy lefelé hulló labdát, egyértelmű szabálytalanságát lefújta a játékvezető, de a támadó összeszólalkozott ellenfeleivel. Bár úgy nézett ki, hogy a kedélyek csillapodtak, elcsattant egy…
jan. 22
20:00
Férfi kézi Eb: a svédek legyőzték a franciákat, 7-ikek nem leszünk (She)
A svéd kézilabda-válogatott 30–28-ra legyőzte Franciaországot a dániai kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 22
20:00
Parreira szerint jól jön Neymar sérülése (Metropol)
Neymar egy hónapos sérülése jól jöhet a házigazda brazil labdarúgó-válogatottnak a hazi vb-n.
jan. 22
20:02
Női kosár Euroliga: kikapott a Sopron a Fenertől (She)
Kiválóan tartotta magát a Sopron a Fenerbahce ellen a női kosárlabda Euroliga B-csoportjának szerdai mérkőzésén, de a végjátékot a törökök bírták jobban, és 57–53-ra nyertek.
jan. 22
20:04
Férfi kézi Eb: vereség Ausztriától, 8. a magyar csapat (She)
A magyar válogatott 25–24-re kikapott Ausztriától a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, így nyolcadikként végzett a kontinenstornán.
jan. 22
20:18
Férfi kézilabda EB: kikaptak a magyarok (Infostart)
A magyar válogatott nyolcadik helyen zárt a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon, mivel a középdöntő szerdai záró fordulójában 25-24-es vereséget szenvedett az osztrák csapattól.
jan. 22
20:18
Női kézi NB I: 29 góllal nyert az ETO, 13-mal a Fradi (She)
A címvédő és éllovas Győri ETO, illetve a második FTC is sima győzelmet aratott a női kézilabda NB I szerdai játéknapján.
jan. 22
20:20
Videó: szépségdíjas gólok a Fradi-meccsen triplázó újonccal (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 3–3-as döntetlent játszott hazai pályán az NB II-es Dunaújvárossal felkészülési mérkőzésen. A meccs hőse a vendégek télen igazolt játékosa, Petneházi Márk volt, aki háromszor vette be a zöld-fehérek kapuját. Nézze meg a hat gólt hozó meccs összefoglalóját!
jan. 22
20:36
Női kosár NB I: négy Vasas-pont az első negyedben (She)
A Zalaegerszeg és a Győr is magabiztos győzelmet aratott a női kosárlabda-bajnokság szerdai játéknapján fővárosi riválisa ellen. A Vasas hazai pályán 35–4-re bukta el az első tíz percet a győriek ellen, utána pedig már a vendégek is fél gőzzel játszottak.
jan. 22
20:36
Nyolcadik az Eb-n a válogatott (Metropol)
A félidőben négy góllal vezetett az osztrákok ellen a Mocsai-csapat, azonban a végére elfáradtak a fiúk és vereséggel búcsúztak Dániától.
jan. 22
20:36
Férfi kosárlabda Euroliga: Moszkvában kaphat ki először a Real Madrid (Agroinform)
A szezon során eddig veretlen Királyi Gárda először Oroszországban, a CSZKA vendégeként kapitulálhat.
jan. 22
20:38
Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét! (She)
A magyar válogatott az Ausztriától elszenvedett 25–24-es vereségével befejezte szereplését a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon, nyolcadikként végzett. Ön mennyire volt elégedett a mieinkkel? Értékelje játékosaink tornán nyújtott teljesítményét!
jan. 22
20:54
Angol Ligakupa: Man. United-Sunderland élőben az NSO-n! (She)
Tegnap a Manchester City 9–0-s összesítéssel búcsúztatta a Ligakupa elődöntőjében a West Hamet, így elsőként jutott be a döntőbe. Ma a másik manchesteri csapat, a United is bejuthat a Ligakupa fináléjába, ehhez hazai pályán a Sunderlandet kell legyőznie (a „vörös ördögök” a két felvonásos párharc első mérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedtek). Kövesse a mérkőzés alakulását élő, folyamatosan frissülő…
jan. 22
20:54
Átigazolás: Draxler és Podolski az alku tárgya a Schalke és az Arsenal között (Agroinform)
Angliai sajtóinformációk szerint aktívan tárgyal Julian Draxler átigazolásáról a Schalke és az Arsenal.
jan. 22
20:56
Férfi kézi Eb: A 2. félidőre teljesen elfáradtunk - Mikler (She)
A magyar válogatott 25–24-re kikapott Ausztriától a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, így nyolcadikként végzett a kontinenstornán. Mikler Roland, a nemzeti csapat kapusa szerint elsősorban a fáradtság okolható az utolsó összecsapáson nyújtott rossz teljesítményért.
jan. 22
20:58
Férfi kézilabda NB I: nyert az Orosháza a juniorok ellen (She)
Az Orosháza hazai pályán négygólos különbséggel legyőzte a juniorválogatottat a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.
jan. 22
21:12
Videó: csúnyán rácsúsztak Falcaóra - erős idegzetűeknek (She)
Mint arról már beszámoltunk, súlyos sérülést szenvedett Radamel Falcao, a Monaco labdarúgója a Monts Or Azergues elleni Francia Kupa-nyolcaddöntőben. A kolumbiai támadó szerezte csapata első gólját, majd néhány perccel a szünet előtt a tizenhatoson belül buktatták, amely során bal lába csúnyán aláfordult. Hordágyon vitték le a pályáról.
jan. 22
21:14
Felkészülés: nem bírt egymással a Vidi és a bolgár 5. (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton 1–1-es döntetlent játszott a bolgár bajnokság ötödik helyén álló Lokomotiv Plovdivval. Az ellenfél a második félidő elején szerzett vezetést, hét perccel később Nikolics Nemanja egyenlített.
jan. 22
21:48
Videó: lerombolva - „Nem akarták ezt megnyerni az osztrákok” (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 25–24-es vereséget szenvedett Ausztriától a dániai Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó mérkőzésén, így a nyolcadik helyen végzett. Az NSO Tv-nek a győztes csapatból Szilágyi Viktor, míg a magyar válogatottból Iváncsik Gergő, Zubai Szabolcs és Mocsai Lajos szövetségi kapitány értékelt a mérkőzés után.
jan. 22
21:48
Szocsi 2014: Amerikával tárgyaltak az oroszok (Metropol)
Amerikai elektronikus jelelfojtó berendezéseket is alkalmazhatnak a téli olimpia védelmében.
jan. 22
22:06
Király-kupa: kétgólos előnyt szerzett a Real Sociedad (She)
A Real Sociedad labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-re nyert a Racing Santander ellen a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 22
22:08
MU: megegyeztek a Chelsea-vel Matáról - sajtóhír (She)
A Chelsea elfogadta a Manchester United Juan Matáért tett 37 millió fontos (45 millió eurós) ajánlatát, és a szerdán a Stamford Bridge-en a társaitól külön edző spanyol csütörtökön elutazik Manchesterbe, ahol átesik az orvosi vizsgálaton – írja a Telegraph.
jan. 22
22:10
Király-kupa: Levante-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjében a Barcelona a Levante otthonába látogat. Pár nappal ezelőtt ugyanez a párosítás a bajnokságban 1–1-es döntetlennel végződött, így itt az alkalom a katalán sztárcsapatnak, hogy visszavágjon valenciai ellenfelének a pontrablásáért. A mérkőzés külön pikantériája, hogy a mai estén 400. alkalommal húzhatja magára a Barcelona mezét a kezdőbe jelölt Lionel Messi,…
jan. 22
22:12
Férfi kézi Eb: a horvátoké a ki-ki meccs, elbuktak a lengyelek (She)
Negyedikként Horvátország jutott be az elődöntőbe a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután a középdöntő ki-ki meccsén 31–28-ra legyőzte Lengyelországot. A négy között így francia–spanyol és dán–horvát összecsapást rendeznek, az ötödik helyért Lengyelország Izlanddal találkozik.
jan. 22
22:24
Átigazolás: Diego Forlán a japán bajnokságba szerződött (She)
Diego Forlán szerződést bontott a súlyos pénzügyi válságban szenvedő brazil Internacionallal, és a japán Cerezo Oszakához szerződött.
jan. 22
22:42
Holland Kupa: hiába a korai Feyenoord-gól, az Ajax nyert (She)
Az Ajax 3–1-re nyert hazai pályán a Feyenoord ellen, ezzel bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Holland Kupában.
jan. 22
22:42
Férfi kézilabda Eb: Mocsai Lajos csak dicsérni tud (Agroinform)
Mikler Roland nem érti, mi történt, Iváncsik Gergő szégyelli magát, a kapitány a vereség ellenére is büszke.
jan. 22
22:44
Francia Kupa: Annyi Falcao szezonjának? - videó (Agroinform)
Megsérült a Monaco és a kolumbiai válogatott csatára, Radamel Falcao klubja szerdai kupameccsén.
jan. 22
23:18
Francia Kupa: Víctor Hugo volt a hős Párizsban, kiesett a PSG (She)
A Montpellier labdarúgócsapata meglepetésre idegenben 2–1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a Francia Kupában.
jan. 22
23:18
Férfi kézilabda Eb: Horvát győzelem a "negyeddöntőben", a legszűkebb elit a négy között (Agroinform)
Dánia és Franciaország után Spanyolország és Horvátország válogatottjai jutottak elődöntőbe a férfi Európa-bajnokságon.
jan. 22
23:20
Olasz Kupa: az Udinese idegenben kiejtette a Milant (She)
Az Udinese idegenben 2–1-re nyert a Milan ellen a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott az elődöntőbe.
jan. 22
23:22
Női röplabda: a Vasas otthon kikapott a pozsonyiaktól (She)
A Vasas-Óbuda hazai pályán négy játszmában kikapott a szlovák Slavia Bratislava együttesétől a női röplabda Közép-európai Liga szerdai játéknapján.
jan. 22
23:24
Videó: megszenvedte rossz szerelését a török focista (She)
Radamel Falcao súlyos sérülése után a Galatasaray labdarúgócsapatában szereplő Aydin Yilmaz is fájdalmas pillanatokat élt át az Elaziagspor elleni Török Kupa csoportkörének harmadik fordulójában. A török középpályás a 18. percben szerelni akarta a kapuja felé törő Serdar Özkant, ám csak a ellenfele lábát találta el. Azonban a saját bal lába szerencsétlenül maga alá fordult. Erős idegzetűeknek!

Keresés