2015. január 5. hétfő

jan. 5
12:00
AC Milan: kinézték Destrót, el kell adni El Shaarawyt? (She)
A Corriere dello Sport információi szerint az AC Milan ajánlatot tett az AS Roma nyolcszoros olasz válogatott támadójára, Mattia Destróra. Destro az ősszel tizenhárom bajnoki mérkőzésen kapott szerepet a Romában, négy gólt szerzett.
jan. 5
12:03
Újabb szankciókat helyezett kilátásba Izrael (Behaviour)
A határozati javaslat előírná, hogy Izrael 2017 végéig vonuljon ki az 1967-ben megszállt palesztin területekről.
jan. 5
12:09
Sportfogadás: Nem sikerült plusszal nyitni az évet (Agroinform)
Noha ezen a héten is voltak kiváló tippek, összességében nem sikerült pluszban zárnia a tippmestereknek.
jan. 5
12:18
Ez a baja Messinek (Infostart)
Betegség miatt nem edzhet hétfőn társaival Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin játékosa.
jan. 5
12:18
Barca: Messi betegség miatt nem vett részt a nyílt edzésen (She)
A Miniestadiban nyílt edzést tartott hétfőn délelőtt a Barcelona labdarúgócsapata, amely a vasárnapi bajnokin a Real Sociedad vendégeként szenvedett 1–0-s vereséget. Az edzést kihagyta Lionel Messi, akinek a klub tájékoztatása szerint gyomorbántalmai vannak.
jan. 5
12:20
MU: eltört a jobbhátvéd arccsontja, kidőlt a balbekk is (She)
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, két védőjére is kényszerpihenő vár a vasárnapi, Yeovil elleni FA-Kupa mérkőzést követően.
jan. 5
12:36
NB II: a szegedi tréner fia is Mezőkövesdre igazolhat (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint négy játékossal bővülhet a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd kerete: a klubhoz tart az egyaránt szombathelyi Dvorschák Gábor és Szakály Attila, illetve érkezhet az ősszel Soroksáron futballozó ifjabb Nyilas Elek és a legutóbb Ausztriában védő kapus, Dombó Dávid is.
jan. 5
12:36
Messi megbetegedett (Metropol)
Az FC Barcelona tájékoztatása szerint a sztárfutballistának gyomorfájdalmai vannak.
jan. 5
12:38
Tenisz: Babos három helyet javított a világranglistán (She)
A tavalyi első hét eredményei kiestek, ennek köszönhetően pedig Babos Tímea három helyet javított a női teniszezők világranglistáján, jelenleg a 96. pozíciót foglalja el.
jan. 5
12:57
DK: Vonják vissza az útdíjat! (Behaviour)
A párt szerint az elmúlt napok lelkileg és pénzügyileg is megviselték az embereket, mert fizetni kell azért, amiért eddig nem kellett.
jan. 5
13:12
Női kézi: dán sikeredzőt szerződtetett a Vardar Szkopje (She)
Kim Rasmussen, a lengyel női kézilabda-válogatott dán szövetségi kapitánya szakmai tanácsadóként és segédedzőként csatlakozik a Vardar Szkopje női csapatához.
jan. 5
13:14
Videó: díszsorfalat állt a Valencia C. Ronaldóéknak (She)
A Valencia nagyszerű gesztussal lepte meg a Real Madrid labdarúgóit a két klub vasárnapi bajnokija előtt. A csapatok pályára vonulásakor a Valencia játékosai díszsorfalat álltak Cristiano Ronaldóéknak az előtt tisztelegve, hogy a fővárosiak megnyerték a klubvilágbajnokságot még decemberben.
jan. 5
13:30
Genoa: argentin válogatott érkezett Moszkvából (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Genoa bejelentette, hogy kölcsönvette az orosz Szpartak Moszkva kétszeres argentin válogatott középpályását, Tino Costát.
jan. 5
13:32
MLS: Gerrard 1.5 évre ír alá a Galaxyhoz - sajtóhír (She)
Az ESPN értesülései szerint a Liverpoolt a szezon végén elhagyó Steven Gerrard a Los Angeles Galaxyben folytatja majd pályafutását. A klasszis középpályás 18 hónapra szóló szerződést ír alá – korábban négy évről lehetett hallani –, évi hatmillió dollárt garantáló fizetéssel.
jan. 5
13:48
Dunaújváros: elment a máltai, hiába harcoltak Zsótérért (She)
A Dunaújváros PASE NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta: távozik a klubtól a máltai Rowen Muscat, illetve a Videoton kölcsönjátékosa, Zsótér Donát.
jan. 5
13:51
Súlyos válság elé néz Horvátország (Behaviour)
A horvát külföldi adósság elérheti a GDP 108 százalékát.
jan. 5
14:06
Győr: a Bőssel kezdi, a Slovannal zárja a felkészülést az ETO (She)
A Győri ETO NB I-es labdarúgócsapata közzétette teljes téli felkészülési programját. A győriek a bősiekkel kezdik a felkészülést, majd a Dunaszerdahellyel és a cseh Slováckóval mérkőznek meg, ezt követően Törökországba utaznak edzőtáborozni. Itt patinás kelet-európai csapatok sora lesz az ellenfél: a szerb Vojvodina és Partizan Beograd, a szlovén Maribor, a fehérorosz Dinamo Minszk és a…
jan. 5
14:08
PMFC: ukrán csapat helyén edzőtábor Törökországban (She)
Ahogy tavaly, idén is Törökországban edzőtáborozik a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-Matias, miután egy ukrán csapat lemondta előre lefoglalt szálláshelyét.
jan. 5
14:10
Real: Ancelotti mérges a támadóira, nem védekeztek (She)
Carlo Ancelotti nem a Real 2–1-es a valenciai veresége, a megszakadt győzelmi szériája miatt dühös, hanem amiatt, hogy madridi támadótrió tagjai nem segítettek be eleget a védekezésbe. Ezt támasztja alá az a statisztikai adat is, hogy az együttesnek ebben a szezonban most volt a legkevesebb megtett kilométere.
jan. 5
14:24
Csehország: Portugáliából a Teplicébe vezetett Balázs útja (She)
A portugál Vitória Guimaraes csapatából a cseh élvonalbeli Teplicébe igazolt Balázs Benjámin, a Kaposvári Rákóczi volt labdarúgója.
jan. 5
14:26
DVSC: Szakály Péterék is Belekben készülnek (She)
Eldőlt, hogy idén is utazik edzőtáborba a DVSC-TEVA. Kondás Elemér csapata február 5–15. között készül törökországi Belekben, ahol több edzőmérkőzést is játszik – egyelőre még szervezés alatt áll, kik lesznek az ellenfelek.
jan. 5
14:28
Videó: az év dartsos tréfáját űzték egy ír iskolai tanárral (She)
Karácsony közeledtével és az új esztendő beköszöntével Nagy-Britanniában szinte mindenkit magával ragad a dartsláz – amely a Gary Anderson győzelmével véget érő PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében a tetőfokára hágott.
jan. 5
14:33
La Liga: Az Atlético feltornázta a Barca oddsát (Agroinform)
Csak a címvédő nyert a hétvégén a nagy hármas tagjai közül, Simeone csapata újra versenyben?
jan. 5
14:42
Alpesi sí-vb - Fontolgatja a visszalépést Bode Miller (Infostart)
Megfontolja az Egyesült Államokban februárban sorra kerülő világbajnokságtól való visszalépést Bode Miller, az amerikaiak olimpiai és négyszeres világbajnok alpesi sízője, akinek novemberben porckorong-sérülés miatt megműtötték a hátát.
jan. 5
14:42
Atlético: Simeone a Realra várva pihenteti kulcsembereit (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának szakvezetője a hétfő edzés alól felmentést adott négy kulcsemberének. A spanyol bajnoki címvédő szerdán a Real Madridot fogadja a Király-kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán.
jan. 5
14:44
Getafe: a korábbi Real-védő váltja a kispadon Contrát (She)
Tíz év után újra Quique Sánchez Flores lett a Getafe labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jan. 5
14:46
Chelsea: távozik, de marad a PL-ben a „kékek” kapusa (She)
Elhagyja a Premier League-ben holtversenyben éllovas Chelsea labdarúgócsapatát, és a sereghajtó Leicester Citynél folytatja a pályafutását Mark Schwarzer.
jan. 5
14:48
Videó: nagyot nevettek, amikor megkerült a köddé vált korong (She)
A Washington Capitals–Florida Panthers NHL-meccs utolsó harmadában a korong egyszerűen eltűnt, majd nagy hahotázás kíséretében újra előkerült.
jan. 5
15:00
Schwarzer a sereghajtó Leicesterhez szerződik (Infostart)
Elhagyja a Premier League-ben holtversenyben éllovas Chelsea labdarúgócsapatát és a sereghajtó Leicester Citynél folytatja a pályafutását a volt ausztrál válogatott kapus, Mark Schwarzer.
jan. 5
15:00
Real: „beárazták” a franciát az MU és a Chelsea kérésére? (She)
Sajtóhírek szerint a Manchester United és a Chelsea labdarúgócsapatának érdeklődésére a Real Madrid közölte a kérőkkel Raphaël Varane kivásárlási árát.
jan. 5
15:18
NB II: nagyváradi nevelésű csatárt igazolt a Mezőkövesd (She)
A Mezőkövesd Zsóry szerződtette a legutóbb az FC Bihor együttesében szereplő, román-magyar kettős állampolgársággal rendelkező Lukács Raymondot – számolt be róla a rangado.hu.
jan. 5
15:20
Győri ETO: két kolozsvári munkatársa is követi Miriutát (She)
Szinte teljes kolozsvári stábja követi Győrbe Miriuta Vasilét: Alin Minteuan pályaedző és Horia Carlan kapusedző hétfőn jelentették be a CFR vezetőségének, hogy január 12-én munkába állnak az ETO csapatánál.
jan. 5
15:45
NFL: A Baltimore és a Dallas is bejelentkezett a bajnoki címért (Agroinform)
A játékhét meglepetését a két évvel ezelőtti bajnok okozta, amely simán tudott nyerni az Acélvárosban.
jan. 5
15:54
Honvéd: „Kiesés? Ki van zárva!”; a DVTK figyelte a kulcsembert (She)
Mint beszámoltunk róla, a Budapest Honvéd labdarúgócsapata ma megkezdte a téli felkészülést. Az első edzés után két labdarúgó, Hidi Patrik és Vécsei Bálint válaszolt az újságírók kérdéseire.
jan. 5
15:56
Anglia: „Ne panaszkodjon Van Gaal a sűrű program miatt!” (She)
Johan Cruyff szerint Louis van Gaalnak el kellene fogadnia, hogy Angliában az év végi ünnepek idején sem áll meg az élet a futballvilágban.
jan. 5
15:58
PSG: Lavezzi távozik, négy kiszemelt a helyére - sajtóhír (She)
Francia sajtóértesülések szerint Ezequiel Lavezzi, a Paris Saint-Germain argentin szélsője a téli átigazolási időszakban elhagyja Párizst, így a PSG azonnal elkezdte keresni az utódját.
jan. 5
16:00
Videó: a Real sztárja felmutatta a piros lapot a bírónak (She)
A Real Madrid vasárnap 2–1-es vereséget szenvedett a Valencia vendégeként, ezzel 22 mérkőzésnél véget ért a királyi gárda világrekord-közeli győzelmi sorozata. A találkozó első félidejében a Real Madrid kolumbiai támadója, James Rodríguez megtalálta a játékvezető elveszített piros lapját, de mielőtt visszaszolgáltatta volna, a biztonság kedvéért felmutatta neki.
jan. 5
16:15
Jávor Benedek: tévúton a magyar energiapolitika (Behaviour)
"Megteremtették a jogszabályi feltételeit, hogy az orosz Gazprom hozzáférjen a magyar gáztározókhoz."
jan. 5
16:30
Juventus: Nem zárható ki, hogy Tévez mégis marad - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nincs kizárva, hogy az elvágyódó Carlos Tévez meggondolja magát, és Torinóban marad szerződése lejárta után.
jan. 5
16:48
Anglia: a sereghajtó elhappolja a Chelsea célpontját - sajtóhír (She)
Nemet mondott Andrej Kramaric a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának, így a horvát gólvágó az angol élvonal sereghajtójánál, a Leicester Citynél folytathatja pályafutását.
jan. 5
16:48
Dől a pénz a kocsmasportba (Blikk)
London — Rekordokban és felejthetetlen pillanatokban is bővelkedett a 22. darts-világbajnokság, amelynek döntője Gary Anderson (44) győzelmével ért véget.
jan. 5
16:50
Atlétika: dobóakadémia alakult Veszprémben (She)
Az országban harmadikként a Nemzeti Atlétikai Akadémia tagja lett a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) dobószakosztálya. Az erről szóló megállapodást hétfőn írta alá Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke és Porga Gyula polgármester a veszprémi városházán.
jan. 5
16:52
Barcelona: menesztették Andoni Zubizarretát - hivatalos (She)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapata szerződést bontott Andoni Zubizarretával, a klub sportigazgatójával.
jan. 5
17:15
Serie A: Jön a legendás Derby d'Italia, de nehéz meccs vár a Romára is (Agroinform)
Juventus-Internazionale rangadót rendeznek Olaszországban vízkereszt ünnepén.
jan. 5
17:24
NFL: költözés - végre visszatér Los Angelesbe az amerikai foci? (She)
Nem volt kérdés, Los Angelesbe előbb-utóbb visszatér a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL). Sajtóhírek szerint végre megvan, melyik csapat költözhet.
jan. 5
17:24
Kávéval doppingolt Serena Williams (Metropol)
Húsz perc alatt úgy elbukta az első játszmát, mint a sicc, aztán „bekávézott” és fordított.
jan. 5
17:42
Ausztria: nagyszerű régi csapattárs igazolt Sáfárékhoz (She)
Tomás Jun személyében tízszeres cseh válogatott támadót igazolt Sáfár Szabolcs csapata, az osztrák labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő SC Ritzing.
jan. 5
17:42
Real és Barcelona: vesztes évkezdés (Blikk)
Valencia — Vereséggel kezdték a 2015-ös futballévet a spanyol sztárcsapatok, a bajnokság 17. fordulójában a listavezető Real Madrid és a Barcelona is kikapott.
jan. 5
17:44
Fed-kupa: éljátékosuk nélkül jönnek Budapestre a britek (She)
Laura Robson nélkül érkezik a brit női teniszválogatott a februári, budapesti Fed-kupára.
jan. 5
17:46
Honvéd: „Jó felkészüléssel merész célokat is kitűzhetünk!” (She)
Mint beszámoltunk róla, lezajlott az ünnepek utáni első edzés a Budapest Honvédnál. A téli felkészülésről, a játékosmozgásokról és a célkitűzésekről Csábi József vezetőedző, Hidi Patrik és a sérvműtét után egyelőre a konditeremben készülő Vécsei Bálint beszélt az NSO Tv-nek.

Keresés