Dohányzás

A sok cigaretta elmezavart is okozhat
2017 április 28.   Női NetCafe
A passzív dohányzást már régóta összefüggésbe hozzák egy sor betegséggel, mint például az asztma, a szívbetegség és a tüdőrák. Egy új kutatás szerint azonban a mentális betegségek kockázatának növekedéséhez is vezethet.
Így néz ki most a kisfiú, aki 2 évesen napi 40 cigit szívott el
2017 április 28.   Femcafe
Az egész világ kíváncsi, mi lett vele.
Jó véget ért a láncdohányos baba története
2017 április 28.   HVG
Az indonéz kisfiú kétéves korában napi 40 szál cigit szívott el, de most kilencévesen példakép lehet minden gyerek számára.
Emlékszik a kétéves láncdohányosra? Ma már osztályelső
2017 április 28.   Hírstart
A Szumátra szigetén élő kisfiú, Ardi Rizal azt követően tett szert hírnévre az ázsiai országban, hogy több felvételen is dohányzás közben örökítették meg. Azóta rendbe jött az egészsége, remekül teljesít az iskolában is.
Itt járnak a legtöbben szűrővizsgálatra
2017 április 28.   HáziPatika.com
Magyarország eddigi legnagyobb egészségvédelmi szűrőprogramja 2010 óta vizsgálja a lakosság egészségét veszélyeztető tényezőket. Az elhízás és a mozgásszegény életmód továbbra is hozzájárul a lesújtó hazai rákstatisztikákhoz, de a dohányzás és az... ...
Ezek lehetnek a dohányzás káros hatásai bőrünkre!
2017 április 27.   Női NetCafe
Azt hogy a dohányzás káros az egészségre mindenki tudja, a kellemtelen szájszagtól egészen a halálig vezető betegségek sorát ismerjük. Az azonban már kevésbé ismert, hogy a dohányzás nők bőrére is hatással van.
Mitől lesz valaki menőcsaj?
2017 április 27.   Dívány
Bulizz, cigizz, kövesd Rihannát Instagramon!
Emlékszik a kétéves láncdohányosra? Ma már osztályelső
2017 április 27.   HVG
A Szumátra szigetén élő kisfiú, Ardi Rizal azt követően tett szert hírnévre az ázsiai országban, hogy több felvételen is dohányzás közben örökítették meg. Azóta rendbe jött az egészsége, remekül teljesít az iskolában is.
Osztályelső lett a kisfiúból, aki kétévesen két doboz cigit szívott
2017 április 27.   NLCafé
A most kilencéves Aldi Rizalt 2010-ben egy világ ismerte meg, miután vírusszerűen terjedni kezdett róla egy videó, amin kétévesen cigarettát pöfékel.
Művészetterápia, mint a leszoktatás módszere
2017 április 27.   Híradó
Drog, alkohol, dohányzás: szenvedélybetegségek. Ezek legfeljebb abban különböznek a többi betegségtől, hogy a gyógyuláshoz akaraterő is szükséges. Hogyan változtatható át a drog, az alkohol és a cigaretta iránti sóvárgás teremtő erővé, alkotó energiákká és hogyan tartható fenn ez az állapot?
Baukó Éva beismerte: visszért káros szenvedélyéhez
2017 április 25.   Ripost
Baukó Éva egy ideig egészen jól uralta a dohányzás utáni vágyát, miután tíz év aktív füstöléssel a háta mögött, eldobta a cigit. Egy ideig...
Sokkot kapott, mikor meglátta haldokló édesapja fotóját egy cigisdobozon
2017 április 25.   ma.hu
Az asszony egészen biztos benne, hogy apját tudta és hozzájárulása nélkül fotózták le kórházi ágyán.
Sokkot kapott az édesanya, amikor saját halott apját fedezte fel a cigisdobozon
2017 április 25.   Faktor
A 42 éves Jodi Charles, aki két gyermek édesanyja, sokkos állapotban számolt be arról, hogy a cigarettadobozon látta viszont saját halott édesapját.
Mi hajlamosít a tüdőrák kialakulására?
2017 április 25.   WebBeteg
A tüdőrákos megbetegedés közel 90 százalékáért a dohányzás felelős, ráadásul a tüdőrák kialakulásának a kockázata egyenes arányban áll az elszívott cigaretták számával és a dohányzás időtartamával. Tehát fokozottan hangsúlyozni kell a dohányzásról való leszokás szerepét a tüdőrák kialakulásának a csökkentésében.
Rosszul lett a nő, amikor meglátta haldokló apja fotóját egy cigisdobozon
2017 április 24.   24.hu
„Biztos, hogy apám erre soha sem adott engedélyt.”
12 tipp hogyan szokjunk le a dohányzásról!
2017 április 23.   Női NetCafe
Hogyan szokjunk le a dohányzásról? Az elszívott cigarettamennyiség csökkentése bár nem lehet végleges cél, hiszen az a teljes leszokás lenne, mégis több mint a semmi.íme 12 tipp, amely nagyban megkönnyíti a leszokást!
Adózatlan cigit találtak a pénzügyőrök a csomagtartóban és a lakásban
2017 április 20.   Adózóna
540 doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Orosházán egy férfi lakásában és személygépjárművében. Az ügyben orgazdaság miatt indult eljárás.
Cigit árulnak és szexelnek a klasszikus festmények főhősei
2017 április 20.   NLCafé
A modern világ kellős közepén éledtek újra a klasszikus festmények főszereplői.
A dohányzás szinte a test összes területén okozhat rákot
2017 április 20.   Női NetCafe
Az amerikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) szerint a dohányzás szinte a test összes területén okozhat rákot, és gátolhatja a rákkezelések hatékonyságát.
Nagyon bespájzolt cigiből
2017 április 18.   Adózóna
Mintegy 40 ezer szál töltött cigarettát és 3 kilogramm vágott dohányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy nyíradonyi gépjárműben. A dohánytermékeket és a járművet lefoglalták, az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.