Feng shui

Feng shui: 6 tipp kezdőknek
2017 április 25.   astronet.hu
A feng shui elvei alapján berendezett otthonban jól esik a pihenés, a környezet nyugodt és rendezett. Vannak azonban olyan alapvető hibák, amelyek a legjobb adottságú lakásban is tönkreteszik a harmóniát!
Melyik a 7 legszerencsésebb Feng Shui szimbólum?
2017 április 18.   Ezoterikus.hu
Az elmúlt 15 év meghozta hazánkban is a Feng Shui sikerét. Sokan csak néhány kütyüvel látják el otthonukat, mások viszont komoly számításokkal készítenek energetikai térképet...
Amilyen az ajtód, olyan legyen a színe!
2017 április 14.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui tanításai szerint nagyon fontos, hogy hol helyezkedik el a bejárati ajtód és milyen irányba néz. Mint a "Chi szája" ez a legfőbb érintkezési pont a külvilág és otthonunk között.
Így aktiválhatod a pénz energiákat otthonodban!
2017 április 10.   HarmoNet
Feng Shui tanácsadónk, most azt mutatja meg, hogyan tudod te is könnyedén az ősi titkokkal a jólétet bevonzani az otthonodba. Ismerd meg te is ezeket a titkos tanításokat!
Miért ne nézz többé TV-t?
2017 április 7.   Ezoterikus.hu
Minek az? Különösen, hogy a Feng Shui szerint semmi keresnivalója sincs a lakásban, legfőképpen a hálószobában. Hát szabaduljunk meg tőle! Vagy mégse?
Feng Shui orvoslások - 2017. április
2017 április 4.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  április 5. és május 6. között
Feng Shui: Mit mesél rólad a hálószobád? Vigyázz, kit engedsz be!
2017 március 25.   Ezoterikus.hu
Az emberek megjelenése alapján kitalálhatjuk, hogy milyen személyiség is rejlik a külsejük mögött, viszont gondoltál már arra, hogy a hálószobád privát szférájába lépve vajon mit is közölne a tér a látogatóval?
Feng shui a hongkongi felhőkarcolókban
2017 március 16.   24.hu
Más kérdés, hogy ez nem mindig hoz óriási szerencsét, de így legalább az arra vetődő sárkányok nem fognak galibát okozni.
Ilyen színű ételeket egyél, ha fogyni szeretnél! Egyhetes mintaétrend színdiétához
2017 március 16.   Mindmegette
Ennek a módszernek az a célja, hogy a karcsúsodni vágyó minél több zöldséget és gyümölcsöt egyen. Ennek köszönhetően a színdiétával nem csak fokozatosan és egészségesen fogyhatsz! Egyhetes programunk a feng shui elvén alapszik.
4 tipp, hogy boldogabb kapcsolatban élhess!
2017 március 12.   HarmoNet
Hogyan aktiválhatod otthonod energiáit, ha szerelmet szeretnél bevonzani az életedbe? Feng Shui tanácsadónk megmondja! Ha fontos számodra a párkapcsolat, a boldogság, a szerelem, akkor B.Nagy Magdi szerelemvonzó tippei, melyeket otthonodban te is használhatsz, segítenek. Ismerd meg!
Feng Shui orvoslások - 2017. március
2017 március 9.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  március 6. és április 4. között
10 komoly baki a bejárati ajtóval kapcsolatban!
2017 március 8.   Ezoterikus.hu
Feng Shui tanácsok: Milyen legyen a bejárati ajtód? A bejárati ajtó helye, designja, állapota és színe rendkívül fontos a Feng Shui tanítása szerint.
Tavaszi-nyári Feng Shui tippek
2017 március 7.   Ezoterikus.hu
Extra gyorsasággal közeleg a sokunk által annyira várt meleg tavasz, aztán a nyár... ezért ideje, hogy ismét körbenézzünk otthon, s néhány Feng Shui tipp segítségével harmonikusabbá tegyük környezetünket...
Az ágaskodó elefántormány 7 babonája - szerencsehozó feng shui mágia
2017 február 17.   HarmoNet
Azt majdnem minden kezdő ezoterikus tudja, hogy a kis elefánt szobrocska szerencsét hoz, de hogy miképpen teszi, már kevesebben ismerik! A feng shui ősi iskolái szerint az elefánt szerencsés dolog, nézzük, hogy mely életterületeken hogy tud segíteni!
Nagy Feng Shui Színdiéta
2017 február 5.   Ezoterikus.hu
Minél élénkebb és energikusabb színt választunk magunk köré, annál több energia áramlik majd a környezetünkben. Az energia pedig alapvető fontosságú...
Feng Shui orvoslások - 2017. február
2017 február 5.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  február 4. és március 5. között
Mikor születtél? Mi az ideális hajstílusod?
2017 február 2.   Ezoterikus.hu
Vajon a Bagua térképet, vagy a születési dátumot veszi figyelembe a Feng Shui, amikor egy adott embernek hajstílust ajánl? Vagy valami egészen mást?
Mi a leghatásosabb Feng Shui pénzvarázs?
2017 január 31.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui pénzfa egy olyan szobanövény, mely növeli szerencsénket a pénzügyek és a karrier terén egyaránt. Botanikai neve "Pachira".
Top illatok a Feng Shui-ban - Bagua térképpel
2017 január 18.   Ezoterikus.hu
Az aromaterápia különböző aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények, és a belőlük készített illóolajok külső és belső alkalmazásának összefoglaló neve az egészség megőrzése érdekében, emellett a betegségek gyógyítása is kiemelt cél.
Top 10 Feng Shui tipp 2017-re
2017 január 13.   Ezoterikus.hu
Mit tegyél otthonodban hhoz, hogy valódi harmóniát teremts? Hiszünk abban, hogy bizonyos dolgokon nem kell változtatni, többek közt ezen a 10 tippen sem. Mert minden évben örök érvény?ek!