Feng shui

Feng Shui orvoslások - 2017. június
2017 június 4.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hívőknek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repülő Csillag orvoslások  június 7. és július 6. között
Így építs házat, ha boldog akarsz lenni!
2017 május 19.   NLCafé
A feng shui tanításai szerint nem mindegy, milyen környezetben és milyen környéken épül a házunk. Sőt, az is meghatározó, hogy a homlokzat melyik égtáj felé néz. A teljesség igénye nélkül hoztunk néhány információt, amik alapján eldöntheted, hogy szükséged van-e az ősi tanításokra.
Mutasd a tetőd, megmondom, ki vagy!
2017 május 15.   NLCafé
A térrendezés vagy feng shui irányelveit sokan hívják segítségül az ideális otthon megtalálásánál, építésénél, berendezésénél. Ahogyan az égtájaknak és a ház tájolásának, úgy a formáknak és a színeknek is nagy jelentősége van az élettér kialakításában azok szerint, akik hisznek ebben a módszerben.
Feng Shui az autóban
2017 május 15.   Ezoterikus.hu
Sok idődet töltöd az autódban? Néha elkap a méreg, s ott adod ki a gőzt? Veszélyes helyzetekbe kerülsz nap, mint nap? Füstöld ki az autódból a negatív energiákat!
Így töltsük meg otthonunkat pozitív energiákkal
2017 május 6.   Női NetCafe
Mindannyiunkat körbevesznek, és átjárnak azok az energiák, pozitívak és negatívak egyaránt, melyek hatással vannak életünkre, döntéseinkre. Minél több pozitív, éltető energiát gyűjtünk magunk köré, annál nagyobb a lehetőség arra, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk. Ezt az éltető energiát nevezi a feng shui csi-nek.
7 Feng Shui tipp, csak kezdőknek!
2017 május 6.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui mára trendteremtő lett. A lakberendezők is bőszen tanulmányozzák a Feng Shui tankönyveket, mivel a kuncsaftok nagy része igényli a harmóniát az otthonában.
6 tárgy, amitől te is gazdag lehetsz - Pénzt hoz a lakásodba
2017 május 5.   Femcafe
A pénz bevonzására számtalan ötlete van a feng shuinak, nem kell mást tennünk, csak bizonyos tárgyakat a megfelelő helyen elhelyeznünk a lakásban.
Feng Shui orvoslások - 2017. május
2017 május 1.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  május 6. és június 5. között
Milyenek a jó színek a Feng Shui-ban? + 7 tipp falra
2017 április 30.   Ezoterikus.hu
Feng Shui színek: változtasd meg otthonod hangulatát a Feng Shui színtrendek segítségével! Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt?
Feng shui: 6 tipp kezdőknek
2017 április 25.   astronet.hu
A feng shui elvei alapján berendezett otthonban jól esik a pihenés, a környezet nyugodt és rendezett. Vannak azonban olyan alapvető hibák, amelyek a legjobb adottságú lakásban is tönkreteszik a harmóniát!
Melyik a 7 legszerencsésebb Feng Shui szimbólum?
2017 április 18.   Ezoterikus.hu
Az elmúlt 15 év meghozta hazánkban is a Feng Shui sikerét. Sokan csak néhány kütyüvel látják el otthonukat, mások viszont komoly számításokkal készítenek energetikai térképet...
Amilyen az ajtód, olyan legyen a színe!
2017 április 14.   Ezoterikus.hu
A Feng Shui tanításai szerint nagyon fontos, hogy hol helyezkedik el a bejárati ajtód és milyen irányba néz. Mint a "Chi szája" ez a legfőbb érintkezési pont a külvilág és otthonunk között.
Így aktiválhatod a pénz energiákat otthonodban!
2017 április 10.   HarmoNet
Feng Shui tanácsadónk, most azt mutatja meg, hogyan tudod te is könnyedén az ősi titkokkal a jólétet bevonzani az otthonodba. Ismerd meg te is ezeket a titkos tanításokat!
Miért ne nézz többé TV-t?
2017 április 7.   Ezoterikus.hu
Minek az? Különösen, hogy a Feng Shui szerint semmi keresnivalója sincs a lakásban, legfőképpen a hálószobában. Hát szabaduljunk meg tőle! Vagy mégse?
Feng Shui orvoslások - 2017. április
2017 április 4.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  április 5. és május 6. között
Feng Shui: Mit mesél rólad a hálószobád? Vigyázz, kit engedsz be!
2017 március 25.   Ezoterikus.hu
Az emberek megjelenése alapján kitalálhatjuk, hogy milyen személyiség is rejlik a külsejük mögött, viszont gondoltál már arra, hogy a hálószobád privát szférájába lépve vajon mit is közölne a tér a látogatóval?
Feng shui a hongkongi felhőkarcolókban
2017 március 16.   24.hu
Más kérdés, hogy ez nem mindig hoz óriási szerencsét, de így legalább az arra vetődő sárkányok nem fognak galibát okozni.
Ilyen színű ételeket egyél, ha fogyni szeretnél! Egyhetes mintaétrend színdiétához
2017 március 16.   Mindmegette
Ennek a módszernek az a célja, hogy a karcsúsodni vágyó minél több zöldséget és gyümölcsöt egyen. Ennek köszönhetően a színdiétával nem csak fokozatosan és egészségesen fogyhatsz! Egyhetes programunk a feng shui elvén alapszik.
4 tipp, hogy boldogabb kapcsolatban élhess!
2017 március 12.   HarmoNet
Hogyan aktiválhatod otthonod energiáit, ha szerelmet szeretnél bevonzani az életedbe? Feng Shui tanácsadónk megmondja! Ha fontos számodra a párkapcsolat, a boldogság, a szerelem, akkor B.Nagy Magdi szerelemvonzó tippei, melyeket otthonodban te is használhatsz, segítenek. Ismerd meg!
Feng Shui orvoslások - 2017. március
2017 március 9.   Ezoterikus.hu
Megrögzött Feng Shui hív?knek, Repül? Csillag Iskolát alkalmazóknak: Repül? Csillag orvoslások  március 6. és április 4. között