Egészséges életmód

Átadták a Váci Greens Egészségközpontot
2017 június 23.   iroda.hu
Szabó László az Affidea Diagnosztika, a Főnix-Med és a General Electric 8GE) együttműködésében megvalósult magán egészségközpont átadóünnepségén kiemelte, az intézményt létrehozó cégek a jövőbe tekintenek, és arra koncentrálnak, mire lesz szükségük 5-10 év múlva a pácienseknek. Az államtitkár arról beszélt, hogy Magyarországon egyre fontosabb a "hozzáadott érték", amit az ilyen beruházások is…
Íme a bizonyíték, hogy az egészséges életmód követői is néha bűnöznek
2017 június 23.   NLCafé
Bizony előfordul, hogy az egészséges életmód követői is néha-néha bűnöznek. Pár személyi edző nyíltan vállalta, milyen kevésbé egészséges étellel szakítja meg diétáját.
Nyugdíjat akar? Erre figyeljen!
2017 június 22.   Napi
A sikeres nyugdíjas évekre való felkészülés nemcsak a megfelelő pénzügyi szokásokon, hanem az egészséges életmódon is múlik - derül ki az Aegon nemzetközi kutatásából.
Maradj egészséges nyugdíjas korodra is
2017 június 22.   TőzsdeFórum
Az egészséges életmód jó hatással van a nyugdíjfelkészültségre.
Így motivál a nyári edzésre Michelle Obama
2017 június 21.   NLCafé
Michelle Obamának nem kell first ladynek lennie ahhoz, hogy milliókat inspiráljon az egészséges életmódra.
Jól teljesített a chipsadó az elhízás elleni harcban
2017 június 15.   Magyar Idők
A chipsadó után újabb, az egészséges életmódot célzó intézkedésekről beszélt lapunknak Rétvári Bence államtitkár. A kormány egyik első egészségvédő intézkedését, a chipsadó eredményeit a brit The Economist című lap e heti száma is méltatta. Az elhízottság és a túlsúly világjelenség, a problémakör összetettségéről egy orvos szakértő is nyilatkozott
Ételfotók segítik az Instagram-felhasználókat az egészséges étkezésben
2017 június 15.   Női NetCafe
Az Instagram többek között azért is népszerű, mert bárki megoszthatja ételfotóit, illetve a recepteket. Így az egészséges étrend egyfajta trenddé válik, és az életmódváltók egymást segíthetik.
Már nem isznak annyi cukros üdítőt a gyerekek
2017 június 14.   ProfitLine
Az elmúlt években egyértelműen nőtt a gyerekek tudása az egészséges életmóddal kapcsolatosan, jelentősen csökkent a cukros üdítőitalok és érdemben nőtt a víz fogyasztásának mértéke minden vizsgált korosztály esetében - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Dunakeszin, a vízfogyasztást népszerűsítő prog
Ezt isszák a gyerekek
2017 június 14.   Inforádió
Az elmúlt években egyértelműen nőtt a gyermekek tudása az egészséges életmódról, jelentősen csökkent a cukros üdítőitalok és érdemben nőtt a víz fogyasztásának mértéke minden vizsgált korosztálynál - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Dunakeszin, a vízfogyasztást népszerűsítő program zárórendezvényé
Rétvári: kevesebb cukros üdítőt és több vizet isznak a gyerekek
2017 június 14.   boon
Dunakeszi - Az elmúlt években egyértelműen nőtt a gyermekek tudása az egészséges életmódról, jelentősen csökkent a cukros üdítőitalok és érdemben nőtt a víz fogyasztásának mértéke minden vizsgált korosztálynál - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Dunakeszin, a vízfogyasztást népszerűsítő program zárórendezvényén.
Rétvári: már gyermekkorban fel kell hívni a figyelmet az egészséges életmódra
2017 június 14.   Magyar Idők
Az elmúlt években egyértelműen nőtt a gyerekek tudása az egészséges életmóddal kapcsolatosan, jelentősen csökkent a cukros üdítőitalok és érdemben nőtt a víz fogyasztásának mértéke minden vizsgált korosztály esetében – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Dunakeszin, a vízfogyasztást népszerűsítő prog
Ezt isszák manapság a gyerekek
2017 június 14.   VG
Jelentősen növekedett a gyerekek tudása az egészséges életmóddal kapcsolatosan, ezért sokkal kevesebb cukros üdítőit isznak – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára.
Rétvári: kevesebb cukros üdítőt és több vizet isznak a gyerekek
2017 június 14.   Lokál
Az elmúlt években egyértelműen nőtt a gyerekek tudása az egészséges életmóddal kapcsolatosan, jelentősen csökkent a cukros üdítőitalok és érdemben nőtt a víz fogyasztásának mértéke minden vizsgált korosztály esetében - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Dunakeszin, a vízfogyasztást népszerűsítő prog
Ízfokozók mocsarában tengődő nemzedék
2017 június 10.   Bumm.sk
Gútán (is) felismerték a szakemberek, nagy a baj. Egyre több az elhízott gyermek és az egészséges étkezés és azzal összefüggő életmód kialakítására fogékony ember egyre kevesebb. Mit lehet tenni? Megállítható-e a folyamat, vagy van kiút? Gútán megpróbálkoznak néhány újítással, hátha.
Ónodi-Szűcs szerint felsőfokú végzettséggel 9 évvel tovább...
2017 június 9.   Sztárklikk
Ónodi-Szűcs Zoltán elmondta, a különböző felmérések azt mutatják, hogy a 30 éves korosztályban a várható élettartamot nézve 9 év a különbség az általános iskolai és a felsőfokú végzettségúek között.Magyarországon az elvesztegetett egészséges életévek 70 százalékáért a lakosság életmódja felelős, és a különböző társadalmi csoportok között ebben óriá
Ezért érdemes már fiatalon is egészségesen élni
2017 június 8.   Női NetCafe
Egy új kutatásból az derül ki, hogy a fiatal felnőttkor kulcsfontosságú időszak az olyan egészséges életmódbeli szokások kialakításában, amelyekkel középkorban megelőzhető a szívbetegség.
Ezért érdemes már fiatalon is egészségesen élni
2017 június 7.   Női NetCafe
Egy új kutatásból az derül ki, hogy a fiatal felnőttkor kulcsfontosságú időszak az olyan egészséges életmódbeli szokások kialakításában, amelyekkel középkorban megelőzhető a szívbetegség.
24 városi legenda az egészséges életmódról
2017 június 6.   Dívány
Az ujjropogtatás veszélye, a megfázás és a fagyi esete, az öt másodperces szabály és még sok más bölcsesség, aminek nem kellene bedőlni.
Miért jó a lassú fogyás?
2017 május 30.   NLCafé
Ha már fogyásra, sőt életmódváltásra szántuk el magunkat, a legtöbben szeretnénk minél rövidebb idő alatt, minél látványosabb eredményt elérni. Következzen néhány nyomós érv most arra, hogy miért is bizonyulhat inkább a „kevesebb több” elve az egészséges hozzáállásnak a fogyókúrás stratégiákban!
Állj rajthoz, mi segítünk! - futóverseny
2017 május 18.   Pályázatfigyelő
Mi a pályázat célja? Meggyőződésünk, hogy a futás egy mindenki számára hozzáférhető, egészséges kikapcsolódási, feltöltődési forma, amelynek komoly sportértéke van és hozzájárul a hosszútávon fenntartható egészséges életmódhoz.