Táplálkozás

Ettől is függ, mennyire étkezünk egészségesen
2017 június 26.   Női NetCafe
A Birminghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy igenis hat ránk, hogy milyen üzenetekkel találkozunk a közvetlen környezetünkben az egészséges táplálkozással kapcsolatban.
Az alvászavar beteggé tesz!
2017 június 26.   Sztárklikk
Purebl György pszichiáter szakorvos elmondta, az alvászavar leggyakoribb fajtája, az álmatlanság az emberiség egyharmadát érinti életében legalább egyszer hosszabb távon. Hátterében állhat a kevés testmozgás, az egészségtelen táplálkozás, a sok stressz vagy a magas vérnyomás.Az alvászavar és a betegségek között egyfajta "tyúk-tojás" kapcsolat van,
Heti wellness horoszkóp 2017.június 25-től július 1-ig
2017 június 25.   HarmoNet
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Legyen tudatos vásárló: ne csak nézze, olvassa is
2017 június 25.   WebBeteg
Az egészséges táplálkozás már jóval azelőtt elkezdődik, hogy leülnénk az asztalhoz és a szánkba vennénk az első falat ételt vagy az első korty italt. Jóval megelőzi a tervezett menü és a bevásárló lista összeállítása, illetve maga a bevásárlás. Az, hogy milyen termékek kerülnek a kosarunkba nagyban meghatározza étrendünk minőségét. Az élelmiszerek
Az megvan, honnan tudhatod, hogy nem iszol elég vizet?
2017 június 24.   Player
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás, viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy bizony a megfelelő folyadékfogyasztásra is oda kellene figyelnünk. Főleg most, hogy jön a nyár, a meleg és az eszeveszett izzadás.
A lúgos táplálkozás előnyei
2017 június 24.   Női NetCafe
Az utóbbi években egyre több kutatás látott napvilágot a lúgos és savas kémhatású táplálékfelvétel testünkre és szervezetünkre gyakorolt hatásáról.Ismerje meg a lúgos táplálkozás előnyeit!
Mától más a kenyér
2017 június 23.   NLCafé
Jó hír az egészséges táplálkozás híveinek: péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia.
Zamatos brokkoli torta egyszerűen és gyorsan
2017 június 22.   Noizz
Az egészséges táplálkozás legfőbb titka (a rendszeres testmozgás mellett), hogy több friss gyümölcsöt és zöldséget, valamint halat és szárnyast eszünk, a szénhidrátbevitel csökkentése mellett pedig megpróbáljuk visszaszorítani a cukrot, a sót és az állati eredetű zsírt tartalmazó élelmiszereket.
12 tuti tipp a kilók ellen!
2017 június 20.   Ezoterikus.hu
A helyes táplálkozás szolgálja az egészséget, segít megőrizni a munkaképességet, az életkedvet, lassítja az öregedést. Mit kell tenni ennek érdekében?
Szigorú változás jön: a kenyér összetevőit érinti
2017 június 19.   24.hu
Az egészséges táplálkozást tekintve mindenképpen jó hír.
Szigorú változás jön: a kenyér összetevőit érinti
2017 június 19.   Hírstart
Az egészséges táplálkozást tekintve mindenképpen jó hír.
Pár nap, és megváltoznak a kenyér összetevői Magyarországon
2017 június 19.   Hírstart
Ezentúl nem lehet sunnyogni azzal, hogy csak nyomokban tesznek egészséges összetevőt egy-egy termékbe, a reform kenyér pedig egyre reformabb lesz. Olyan változások jönnek a hazai kenyerek világában, amik az egészséges táplálkozás irányába tolják el az arányokat.  A Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai 2017. június 22-én lépnek h
Heti wellness horoszkóp 2017.június 18-tól 24-ig
2017 június 18.   HarmoNet
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Ezeket edd a penge memóriáért!
2017 június 17.   NLCafé
A jó memória a táplálkozásnál kezdődik – megmondjuk, mit egyél, hogy vágjon az eszed!
Mivel fejlesztheti gyermeke IQ-ját?
2017 június 17.   WebBeteg
Mi lehet, ami a genetikán kívül még befolyásolja gyermeke intelligenciaszintjét? Természetesen a megfelelő táplálkozás, védelem a különféle mérgező anyagoktól, rengeteg játék és testmozgás mind hozzájárul a gyermeki intelligencia fejlődéséhez, ám valóban fejleszthető az IQ?
Eszméletlen finom az egészséges lekvár, cukor nélkül így készül
2017 június 17.   Hírstart
A legújabb táplálkozási irányzatoknak megfelelő, hozzáadott cukor nélküli lekvárt tennél az asztalra? Az a biztos, ha magad készíted el, hiszen így tényleg csak az kerül az üvegbe, amit te is jó szívvel adsz oda szeretteidnek.
Dinó Park nyílik Budakeszin
2017 június 16.   iroda.hu
A hivatalos megnyitó napján Ősi Attila paleontológus tart tárlatvezetést 11 és 13 órakor, valamint résztvevőknek két különleges ősleletet is bemutat. Az őshüllőkhöz informatív fajleíró táblák tartoznak, és megtekinthető az első magyarországi dinoszauruszlelet, a Hungarosaurus tormai méretarányos másolata. A leírások tartalmazzák a különböző fajtákra vonatkozó legfontosabb információkat, különös…
Elfogyott Kelemen Anna, csak hatalmas mellei miatt ismerni rá -fotó
2017 június 15.   Ripost
Tudja ugyan, hogy a táplálkozási zavar súlyos betegség, mégis alig eszik Kelemen Anna.
Az egészséges étkezéssel spórolhatunk is
2017 június 15.   Női NetCafe
Egy új amerikai kutatás rávilágította arra, hogy az egészségesebb táplálkozás nem mindig a legdrágább választás, sőt, ha otthon főzünk magunkra, még pénzt is spórolhatunk.
A horkolás tünet!
2017 június 13.   WebBeteg
A horkolás és az alvási apnoe kialakulásában az egészségtelen táplálkozás, az elhízás és a mozgásszegény életmód is szerepet játszik. Rendszeres mozgással nem csak a cukorbetegség és szív- és érrendszeri elváltozások előzhetők meg, de az alvászavarok, horkolás is kezelhetők.