Norbi Update

Megint botrány van Schobert Norbi körül
2016 december 7.   NLCafe
Schobert Norbi meglepő módon hirdette a Norbi Update legújabb fejlesztését, amivel a szakember nem ért egyet, ugyanis szerinte nem lehet megfelezni a krumpliban a szénhidrátot. Forrás: Nők Lapja Café: Megint botrány van Schobert Norbi körül
5,5 millió forintra bírságolták a Norbi Update-et
2016 november 25.   ProfitLine
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re tiltott piacbefolyásolás miatt - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
Milliókkal büntette a jegybank a Norbi Update-t
2016 november 25.   Népszava
Tiltott piacbefolyásolás miatt kell fizetnie Schobert cégének.
Megint megbüntették Norbit
2016 november 25.   444.hu
Az MNB szerint Schobert Update Norbert hamis, megalapozatlan illetve félreveztő állításokat mondott egy január 15-i interjújában.
Utólag még egy tockost adott a jegybank Update Norbinak
2016 november 25.   vs.hu
Egy januári interjú miatt kapott 5,5 millió forint bírságot Schobert Norbert cége az MNB-től, pedig október végén kivonult a tőzsdéről.
5,5 millió forintra bírságolták a Norbi Update-et
2016 november 25.   hirado.hu
Tiltott piacbefolyásolás miatt kapták a bírságot.
Megvágták Norbi cégét
2016 november 25.   origo.hu
A Magyar Nemzeti Bank 5 és fél millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re tiltott piacbefolyásolás miatt.
Milliókra bírságolták Schobert Norbiékat
2016 november 25.   NLCafe
Öt és fél milliós piacfelügyeleti bírságot szabott ki a jegybank a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re tiltott piacbefolyásolás miatt. Forrás: Nők Lapja Café: Milliókra bírságolták Schobert Norbiékat
Az MNB 5,5 millió forintra bírságolta a Norbi Update-et tiltott piacbefolyásolás miatt
2016 november 25.   Gazdasagportal
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re tiltott piacbefolyásolás miatt – közölte a jegybank pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a jegybank piacfelügyeleti eljárást indított a társasággal szemben a Norbi Update brókerügyek kapcsán elszenvedett veszteségeiről szóló, 2016. január 15-i sajtócikk nyomán. Ennek során a…
Csúnya szabálytalanságon kapta Norbit az MNB
2016 november 25.   Napi Online
Az MNB 5,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re tiltott piacbefolyásolás miatt - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A jegybank a Norbi Update Lowcarb Nyrt. ... ...
5,5 millió forintos bírság a Norbi Update-nek
2016 november 25.   Portfolio.hu
Az MNB 5,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarbra tiltott piacbefolyásolás miatt. Az idén január 15-én megjelent interjúban az MNB szerint a Norbi Update...
Norbit megint megbüntette az MNB
2016 november 25.   mfor.hu
Az MNB ma közzétett határozatában 5,5 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re tiltott piacbefolyásolás miatt. A kibocsátó egy korábbi sajtócikkben a részvényeire vonatkozóan megalapozatlan, félrevezető és hamis információkat közölt a nyilvánossággal.
Tibi atya visszavág: mégsem Norbi a legnagyobb magyar a Facebookon?
2016 október 13.   hvg.hu
Egyetlen nap alatt 450 ezer követővel lett több a Norbi Update oldalon, így egy húzással beelőzte Tibi atyát. Látszólag Schobert Norbi a legnagyobb magyar Facebook-oldal, de ez két szempontból nézve sincs így.
Tibi atya visszavág: mégsem Norbi a legnagyobb magyar a Facebookon?
2016 október 13.   hvg.hu
Egyetlen nap alatt 450 ezer követővel lett több a Norbi Update oldalon, így egy húzással beelőzte Tibi atyát. Látszólag Schobert Norbi a legnagyobb magyar Facebook-oldal, de ez két szempontból nézve sincs így.
Elakadt a forinterősödés, Norbi szárnyal
2016 szeptember 20.   privatbankar
Egyelőre lecsengeni látszik a pénteki felminősítés hatása, sem a forint, sem a hazai tőzsde nem erősödik tovább, a Norbi Update azonban száguld, izgalmasak lehetnek a papír utolsó tőzsdén töltött napjai. Az angol font újra mélyponton, a zloty jól tartja magát, az olajár egynapos felpattanás után újra esik.
Schobert Norbi: "Nem azt mondtam, hogy gumicukorral gyógyítsuk a rákot"
2016 szeptember 16.   origo.hu
Néhány nappal ezelőtt hatalmas felháborodást keltett az az írás, amely Schobert Norbert Facebook-oldalán jelent meg: a Norbi Update közösségi oldalán a citrom és a szódabikarbóna egészségre és daganatos megbetegedésekre gyakorolt hatásáról értekezett egy cikk, amelyet később sokan támadni kezdtek, vele együtt pedig a magyar fitneszgurut is.
Mindig jó: Norbi Update ügyfélszolgálat
2016 szeptember 13.   subba.blog.hu
Ha koldus vagy, ne hirdesd.
Nagyot ugrott az arany, Norbi ismét mélyponton
2016 szeptember 7.   privatbankar
Tegnap újra kereskedtek Amerikában, és mint ahogy ez az utóbbi időben megszokott, ismét a csúcsok körül jártak az indexek. A világ többi része ma sem mozdul, itthon ma korrigál az OTP, és újra történelmi mélyponton a Norbi Update. Az arany egy szép nagyot vágtázott, az olaj ára viszont nem mozdult érdemben.
Meglepően sokan maradtak egy csónakban Norbival
2016 augusztus 16.   privatbankar
Tegnap tette közzé a Norbi Update, mennyi részvényt vásárolt a cég a vételi ajánlat során: a részvényesek fele nem élt a lehetőséggel. A BÉT-en a Richter és az OTP van lejjebb, a forint stabil, az angol font viszont tovább gyengül. Amerikában a főbb tőzsdeindexek soha nem látott magasságban zártak.
Megkezdte a kivonulást a Norbi Update
2016 augusztus 15.   eBroker
Megkezdte tőzsdei részvényeinek felvásárlását a Norbi Update, vagyis elkezdődött a cég tőzsdéről való kivezetése. A Norbi Update Lowcarb Nyrt. bejelentette, hogy a társaság 349 172 db részvényt vásárolt darabonként 440 forintos egységáron, ezt követően a társaság tulajdonában lévő részvények száma nulláról 349 172 db törzsrészvényre változott, amely a teljes kibocsátott alaptőke 5,92 %-a.…