Kismama

Mentők vezették le a szülést a budapesti kismamánál
2017 március 23.   Hírstart
Gyönyörű kislánya született fiatal anyukának, fotózkodott is egyet a mentősökkel. Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon azt írta, március 22-én Budapesten a déli órákban a központi rohamkocsinkat riasztották egy megindult szüléshez. A mentőegység megérkezéséig a kismama és a leendő apuka folyamatos kapcsolatban volt a mentésirányítónkkal, aki pon
Mentők vezették le a szülést a budapesti kismamánál
2017 március 23.   Lájk
Gyönyörű kislánya született fiatal anyukának, fotózkodott is egyet a mentősökkel.
Kisbabákkal vár a foglalkozás
2017 március 23.   haon
Debrecen - Hiánypótló foglalkozásra, találkozóra várják a kismamákat Debrecenben.
Trokán Annának igazi álom a várandós időszak
2017 március 21.   Blikk.hu
Trokán Anna azon szerencsés kismamák közé tartozik, akiknek igazi álom a várandós időszak. Anna kisfiút hord a szíve alatt, akinek a nevéről még nem döntöttek a szülők.
A terhesség alatti elhízás veszélyei
2017 március 21.   HáziPatika.com
Kismamák gyakran tapasztalják, hogy megnő az étvágyuk, és ilyenkor néhányan közülük hajlamosak mindent megenni, amit megkívánnak, mondván, hogy most úgyis kettő helyett esznek. Némi hízás természetes és normális, ha gyermeket várunk, de ilyenkor is... ...
Meglepően egyszerű módon előzhetik meg a kismamák az autizmust
2017 március 20.   NLCafe
Egy frissen közzétett kutatás eredménye szerint a terhes kismamák meglepően egyszerű módszerrel előzhetik meg, hogy kisbabájuknál kialakuljanak az autizmus jellemzői. Forrás: Nők Lapja Café: Meglepően egyszerű módon előzhetik meg a kismamák az autizmust
A terhességi magas vérnyomás jelei
2017 március 20.   HáziPatika.com
A terhesség alatt olyan nőknél is jelentkezhet a magas vérnyomás, akiknek korábban nem voltak ilyen problémáik. A jól beállított gyógyszeres kezelés és a helyes életmód ugyanakkor megőrizheti a kismama és a baba egészségét. ...
10 mondat, amit ne mondj egy szülés előtt álló kismamának
2017 március 19.   NLCafe
Valószínűleg bármit mondasz egy szülés előtt álló kismamának, azzal mellélősz. Mert már elege van a hormonokból és abból, hogy nem úgy működik a teste, ahogy szeretné. Forrás: Nők Lapja Café: 10 mondat, amit ne mondj egy szülés előtt álló kismamának
Szinetár Dóra a babavárásról mesélt
2017 március 17.   Habostorta
A színésznő kifejezetten készült arra, hogy harmadszor is kismama legyen, arra azonban nem gondolt, hogy ilyen hamar teljesül a vágyuk. Amikor egy pár eldönti, hogy ... The post Szinetár Dóra a babavárásról mesélt appeared first on Habostorta.hu.
Hogyan ismerhető fel a terhességi magas vérnyomás?
2017 március 17.   WEBbeteg.hu
A terhesség alatt olyan nőknél is jelentkezhet a magas vérnyomás, akiknek korábban nem voltak ilyen problémáik. Dr. Kapocsi Judit PhD, a Kardioközpont magasvérnyomás és érkockázat specialistája arra hívta fel a figyelmet, hogy a jól beállított gyógyszeres kezelés és helyes életmód megőrizheti a kismama és a baba egészségét.
Ha Ön szerint a sajátja a legjobb, szavazzon rá! Újra keresik az Év Védőnőjét
2017 március 16.   Blikk.hu
A várandósság időszakában a kismamák egyik legfőbb támogatójaként kísérik figyelemmel a babavárást, majd később a csecsemő és kisgyermek fejlődését: a védőnők nagyon fontos munkát végeznek.
Megszületett Völgyi Zsuzsi gyermeke
2017 március 16.   Habostorta
A Story magazin adta hírül, hogy megszületett Völgyi Zsuzsi gyermeke, 3300 grammal és 54 centivel, makkegészségesen. A kismama elárulta, hogy minden a legnagyobb rendben zajlott ... The post Megszületett Völgyi Zsuzsi gyermeke appeared first on Habostorta.hu.
Megrázó: vonat gázolta el a terhes kismamát, miközben modellként fotózkodott
2017 március 15.   Blikk.hu
Texas – Borzalmas tragédiával végződött a 19 éves terhes kismama, Fredzania Thompson fotózása.
Kalandos szülés: nem várta meg a baba, hogy beérjenek a kórházba
2017 március 15.   ma.hu
Nagy kalandban volt része az Országos Mentőszolgálat pécsváradi mentőseinek: autójukat egy pécsi kismamához riasztották, akinél megindult a szülés. A kórházba menet útközben elfolyt a magzatvíz, így az útba eső Pécsi Mentőállomáson vezényelték le a szülést.
A mentőállomás udvarán szült egy nő Pécsett
2017 március 15.   origo.hu
A pécsi mentőállomás udvarán szülte meg gyerekét egy nő egy mentőautóban. A mentő otthonról szállította a kismamát a kórház felé, amikor megindult a szülés, és mivel a mentőállomás közelebb volt, és ott is volt orvosi segítség, ott álltak meg.
Kalandos szülés: nem várt meg a baba, hogy beérjenek a kórházba
2017 március 15.   ma.hu
Nagy kalandban volt része az Országos Mentőszolgálat pécsváradi mentőseinek: autójukat egy pécsi kismamához riasztották, akinél megindult a szülés. A kórházba menet útközben elfolyt a magzatvíz, így az útba eső Pécsi Mentőállomáson vezényelték le a szülést.
Horváth Éva kisfiáról vallott: Az éjszakákat végigalussza
2017 március 15.   origo.hu
Már csak néhány hét, és megszületik Horváth Éva kisfia. A csinos kismama izgatottan várja, hogy végre karjában tarthassa a picit, és addig is mindent elkövet, hogy minél többet megtudjon róla.
Csak úgy ragyog: őrületesen jó fotók készültek a kisbabát váró Horváth Éváról
2017 március 14.   Blikk.hu
Horváth Éva csodás kismamafotókkal örvendeztette meg rajongóit.
Szinetár Dóra: a hír igaz! - Itt az első hivatalos "kismamafotó"
2017 március 14.   Blikk.hu
Mint megírtuk, Szinetár Dóra gyermeket vár, s bár szívesen titkolta volna még pár hétig az örömhírt, a munkája miatt ezt nem lehetett.
Útba esett a mentőállomás, bevitték szülni a pécsi kismamát
2017 március 14.   24.hu
Az apa a klinikán várt vajúdó feleségére, aki meglepetésére már az újszülöttel érkezett.