2022. március 6. vasárnap

márc. 6
0:12
A Dal 2022 - A Napfonat nyerte a második elődöntőt (hirado.hu)
A Napfonat a Mint a zápor című dallal nyerte A Dal 2022 második elődöntőjét szombaton. A Dunán sugárzott műsorban átadták a legjobb dalszövegíró díját, amelyet Pető Andrea kapott a zsűritől.
márc. 6
0:30
Mesék az életért – ingyenes est felnőtteknek, Vaskor Grétával! (Metropol)
Van, hogy megbillen a világ, és káosz, pusztítás van kint és bent, és áthat mindent a félelem. Mit tehetünk? Mert tenni kell és lehet, mert fontos a rend, a fény, az élet.
márc. 6
0:42
Csónakházak a Római-parton egykoron (Metropol)
Séta a Római-part déli végétől, az Újpesti vasúti hídnál levő, az Aranyhegyi patak fölötti gyalogos hídtól, a Postás üdülőig, 60 darab régi fényképpel.
márc. 6
0:48
Családoknak: „Talpra magyar” forradalmi szabadulókönyv bemutató (Metropol)
A budapesti családi programot keresőknek ajánlanak izgalmas családi programsorozatot a szervezők a városligeti Millennium Házában minden hétvégén, vasárnap 10-12 óra között!
márc. 6
1:00
Tacskó Imádók Vidám Tavaszi Találkozója (Metropol)
Most már hamarosan vége a hideg időnek, újra találkozhatunk, és együtt tölthetünk néhány kellemes órát veletek és sparheltlábú kedvenceitekkel.
márc. 6
6:45
Európai szinten is különleges magyar látnivalót újítottak fel (Infostart)
Az oroszlány-majkpusztai kamalduli remeteség felújítása, a díszkert rekonstrukciója, a kastély kiállításainak létrehozása, valamint a kiszolgáló épületek felépítése összesen 3,2 milliárd forintból valósult meg.
márc. 6
8:18
Batman sem tudja megvédeni a korrupt politikusokat a nép dühétől (168 Óra Online)
Matt Reeves legújabb alkotása megmutatja, hogy lassan egy tucat Batman-film után is lehet még újat kihozni egy már jól ismert történetből.
márc. 6
10:57
Márquez világában az a legjobb, hogy el lehet veszni benne (Könyves Magazin)
95 éve ezen a napon született Gabriel García Márquez Nobel-díjas író, újságíró, politikai aktivista. Könyvei Kolumbia leghíresebb kulturális exportcikkei mind a mai napig. Élete és munkássága évtizedek óta rengeteg olvasót vonzanak, könyvei számos szerzőt inspiráltak világszerte - a magyarok közül Vámos Miklós könyvet is írt Márkez meg én címmel (é
márc. 6
11:33
Idén 120 éves a halasi csipke (Demokrata)
Nemzetközi kiállítással, emlékéremmel, csipkealbummal és egy pályázattal is tisztelegnek Kiskunhalason a halasi csipke előtt.
márc. 6
12:24
A fehér az új szivárvány (168 Óra Online)
Cristina Branco érzelemgazdag dalai azok számára is érthetők, akik nem tudnak portugálul.
márc. 6
12:30
Nem az a lényeg, ami hangot kap, hanem ami abban megmutatkozik (168 Óra Online)
A Háy János Mamikám című regénye körül kialakult konfliktus szinte csak egy dolgot nem vesz figyelembe: a mű esztétikáját.
márc. 6
13:24
5 film a tökéletes vasárnap estéhez (168 Óra Online)
Ezekkel a filmekkel méltón búcsúztathatjuk a hétvégét.
márc. 6
17:15
Tényleg magánrepülőt lopott és stylistért hisztizett a börtönben – ez az igazság a Netflix ál-örökösnőjéről (SzMo)
Amikor a valóság durvább, mint a képzelet. Utánajártunk, mi igaz és mi a fikció Az örökösnő álarca mögött című sorozatban.
márc. 6
17:21
A '80-as évek hangzása téli Balaton-parttal – Új klippel jelentkezett a Fangler's (SzMo)
„Sok ilyen zenét hallgatunk, úgy voltunk vele, hogy miért ne használnánk pár ilyen stílusjegyet a Maradok című dalhoz is” – árulták el.

Keresés