2014. március 10. hétfő

márc. 10
18:27
Premjer-liga: a Lokomotiv élt a kínálkozó lehetőséggel (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának hétfői játéknapján a Lokomotiv Moszkva hazai pályán hozta a kötelezőt, 2–1-re legyőzte a Krilja Szovjetovot, ezzel két pont előnyre tett szert a tabella élén a vasárnap botló Zenit előtt. Az Amkar Perm fölényesen nyert a Volga ellen, amely a legutóbbi négy idegenbeli meccsén 15 gólt kapott.
márc. 10
18:29
Videó: „A Fradinak is szüksége lenne egy Torghellére” (She)
Az MTK-s Pölöskei Zsoltra jobban oda kellett volna figyelnie a Ferencvárosnak a két csapat egymás elleni bajnokiján. Torghelle Sándorral nagyot erősödött Garami József kerete, a Fradinak is szüksége lenne egy hasonló futballistára, hogy Böde Dániel a képességeinek megfelelően tudjon játszani. Bognár György értékelése a labdarúgó NB I legutóbbi fordulójáról.
márc. 10
18:45
Magyar foci: Már nyírják a füvet az új Loki-stadionban - fotó (Agroinform)
Nehéznek ígérkező hét elé néz a Debrecen együttese, amely pár nap alatt a Nyíregyházával és a Fradival is megmérkőzik.
márc. 10
18:47
Karrier: Courtois 2016-ban a Real Madridhoz igazolna (Agroinform)
A belga kapus tagad, spanyolországi sajtóinformációk szerint hamarosan előszerződést köt a blancókkal.
márc. 10
19:03
A 80 éves Kulcsár Gergelyt köszöntötték (Metropol)
Az 1934. március 10-én, Nagyhalászban született kiváló atléta négy nyári olimpián is indult, s háromról éremmel tért haza.
márc. 10
19:21
BL: Simeone Emanuelsonra és De Sciglióra hívja fel a figyelmet (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján az Atlético Madrid az AC Milant fogadja. Diego Simeone, az első mérkőzést egy góllal megnyerő spanyol csapat vezetőedzője Mario Balotelli mellett nem Kakára, de nem is Honda Keiszukéra, hanem amolyan másodhegedűsökre, Mattia De Sciglióra és Urby Emanuelsonra hívta fel a figyelmet.
márc. 10
19:23
Női kézi BL: az EHF már lépett Görbicz lefejelése ügyében (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kezdeményezte fegyelmi testületénél, hogy indítson eljárást a sportszerűtlenségével ellenfele testi épségét veszélyeztető Milena Knezsevics ellen – derül ki az EHF hivatalos honlapján hétfő este megjelent közleményből.
márc. 10
19:39
Floorball: nagyon kellemetlen hívást kaptak a Pillangók (She)
A férfi floorball ob I alapszakaszának utolsó fordulója után kialakult a rájátszás két osztályának induló táblázata, míg a hölgyeknél máris elkezdődött az elődöntő – méghozzá óriási meglepetéssel.
márc. 10
19:39
Kézilabda: Az EHF fegyelmi eljárást indít Knezsevics ellen (Agroinform)
A Buducsnoszt Podgorica játékosa a vasárnap döntetlennel zárult BL-meccsen lefejelte Görbicz Anitát.
márc. 10
19:41
NFL: Champ Bailey, Finnegan és Cromartie is lapáton (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Denver Broncos megvált szélső hátvédjétől, Champ Baileytől.
márc. 10
19:43
Videó: ritkán látható nagy gólt dobott a szlovén kézis (She)
Gasper Marguc szerezte a kézilabda Szlovén Kupa elődöntőjének legszebb gólját. A Celje játékosa a Gorenje elleni meccsen teljesen váratlanul igen szokatlan helyről bombázta kapuba a labdát.
márc. 10
19:45
U16: Dragónerék is összemérik erejüket a finnekkel (She)
Az A-válogatottak és az U19-es válogatottak után az 1998-as születésű korosztályban is összeméri erejét a magyar és a finn válogatott – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja.
márc. 10
19:57
Az EHF fegyelmi eljárást indít Knezevic ellen (Infostart)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) fegyelmi eljárást indít a Buducsnoszt Podgorica játékosa, Milena Knezevic ellen, aki a vasárnap döntetlennel zárult Bajnokok Ligája-mérkőzés utolsó másodpercében lefejelte a győriek csapatkapitányát, Görbicz Anitát.
márc. 10
20:15
Atlétika: köszöntötték a gerelyhajítás magyar legendáját (She)
A TF-en köszöntötték hétfőn, 80. születésnapján az olimpiai ezüst- és bronzérmes gerelyhajítót, Kulcsár Gergelyt.
márc. 10
20:33
BL: Wengerék sokkal többet videóztak, mint tavaly (She)
Nehéz helyzetből várja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi, Bayern München elleni visszavágóját az Arsenal labdarúgócsapata, melynek menedzsere, Arsene Wenger úgy véli, nagyon fontos, hogyan találják meg az egyensúlyt a védekezés és a támadás között. A francia szakember megjegyezte, sokkal többször nézték vissza az odavágó felvételét, mint a legutóbbi szezonban.
márc. 10
20:35
Videó: ez állati - egy leguán is golfozott Puerto Ricóban (She)
Váratlan közjáték zavarta meg az egyik Puerto Ricó-i golftornát. A 16. lyuknál egy leguán jelent meg a pályán, és el kezdett játszani az amerikai Andrew Loupe golflabdájával.
márc. 10
20:37
Lengyelország: Lovrencsics csapatával kibabrált a ligautolsó (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának záró mérkőzésén kétgólos előnyét elherdáló Lech Poznan 2–2-es döntetlenre végzett a sereghajtó Widzew Lódz vendégeként, így idegenben már négy meccs óta nyeretlen.
márc. 10
20:51
Jégkorong Mol Liga: hirtelen halál, újra az Érsekújvár örül (She)
A Nové Zámky hazai pályán hosszabbítást követően 3–2-re legyőzte a Corona Brasov legénységét a jégkorong Mol Liga döntőjének hétfő esti második mérkőzésén. Az érsekújváriak 2–0-r avezetnek a brassóiak ellen az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc összesítésében.
márc. 10
21:09
DVSC: a középhátvéd kihagyja a regionális rangadót (She)
Nem léphet pályára a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-negyeddöntő első felvonásán Mészáros Norbert, a DVSC-Teva labdarúgócsapatának középhátvédje.
márc. 10
21:27
BL: Guardiola a legszebb arcát mutató Arsenalra számít (She)
Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a lehető legjobb formát várja csapatától az Arsenal elleni keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben, mert úgy véli, a kétgólos hátrány ledolgozására készülő rivális képes lesz a legjobbját nyújtani.
márc. 10
21:29
Jégkorong MK: a DAB öt góllal és Fradi-veréssel kezdett (She)
Győzelemmel kezdte a Dab.Docler jégkorongcsapata a Magyar Kupa selejtezőjét: az újvárosiak az FTC-ESMTK vendégeként győztek három góllal.
márc. 10
21:31
Videó: ilyen ütemben épül át 2021-re a Barcelona stadionja (She)
A Barcelona hivatalos Youtube-csatornája kiadott egy videót arról, hogy miként épül át a jelenlegi aréna, a Camp Nou 2021 nyarára.
márc. 10
21:45
BL: a Bayern már nem a széleken, hanem középen jászik (She)
Thomas Müller, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Bayern München támadója elmondta, nem sokat változott a játékstílusuk a legutóbbi szezonhoz képest, bár Pep Guardiola irányítása alatt már nem a széleken, hanem középen erőltetik a támadásokat.
márc. 10
21:45
Euroliga: Vajon odaér a Sopron a legjobb nyolcba? (Agroinform)
Kedden megkezdődik az egyenes kiesés szakasz a női Euroligában, így nem árt szemügyre venni az esélyeket.
márc. 10
21:47
Bajnokok Ligája: Száz százalék esélyünk van fordítani a Bayern ellen - Oxlade-Chamberlain (Agroinform)
Az Arsenal középpályása eltökélt, úgy véli, a tavalyi feltámadásból meríthetnek erőt.
márc. 10
22:03
Primera División: ami a Real és a Barca ellen sikerült, most nem (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójában az Osasuna – amely ebben az idényben saját közönsége előtt a Real Madridtól és a Barcelonától pontot rabolt, míg az Atlético Madridot legyőzte – hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett az 52. perctől emberhátrányban játszó Málagától. Az andalúziai csapat második idegenbeli győzelmét könyvelte el a bajnokságban.
márc. 10
22:21
Bundesliga 2.: Stieberék újabb lépést tettek az élvonal felé (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának záró mérkőzésén a Stieber Zoltánt és Korcsmár Zsoltot is végig a soraiban tudó Greuther Fürth 2–0-s győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Bochum vendégeként, így megszilárdította helyét a táblázat második helyén. A magyar válogatott játékosokat foglalkoztató együttes előnye négy pont a Karlsruhe, Paderborn kettős előtt.
márc. 10
22:21
Átigazolás: Megvan a Barcához távozó Ter Stegen utódja a Gladbachnál (Agroinform)
A Borussia Mönchengladbach szerződtette Yann Sommert, a Basel kapusa a nyáron csatlakozik új csapatához.
márc. 10
22:39
Videó: Stieberék gyönyörű szabadrúgással vezettek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának záró mérkőzésén a Stieber Zoltánt és Korcsmár Zsoltot is végig a soraiban tudó Greuther Fürth 2–0-s győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Bochum vendégeként. Az első gólt Daniel Brosinski szerezte egy gyönyörű szabadrúgással. Íme!
márc. 10
22:57
Női kézi BL: Bocsánat, drága Anita! - üzeni Knezsevics (She)
Milena Knezsevics, a montenegrói Buducsnoszt Podgorica játékosa bocsánatot kért Görbicz Anitától, amiért sportszerűtlenül lefejelte őt a vasárnapi Buducsnoszt–Győri ETO női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés (26–26) hajrájában – írta hétfő este több montenegrói honlap a játékos Facebook-profilján közzétett nyílt levél alapján.
márc. 10
22:59
Tenisz: megráncigálták Federer és Murray bajszát (She)
Nem könnyen, de Roger Federer és Andy Murray is továbbjutott az Indian Wellsben zajló kemény pályás férfi tenisztorna harmadik fordulójából. A hetedikként kiemelt svájci az orosz Dmitrij Turszunovot, míg az ötödikként rangsorolt brit a cseh Jirí Veselyt ejtette ki.

Keresés