2014. március 24. hétfő

márc. 24
22:36
Tenisz: Ivanovics látványosan összeomlott, S. Williams győzött (She)
A címvédő Serena Williams sima győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe a Miamiban zajló női tenisztornán: az amerikai klasszis 22 éves honfitársát, Coco Vandeweghét győzte le 6:3, 6:1-re. Búcsúzott Ana Ivanovics, aki az első játszma megnyerése után játékot sem tudott felmutatni Petra Kvitová ellen – a cseh a következő körben Marija Sarapovával mérkőzik.
márc. 24
23:48
Negyvenegymillió dollárnyi volt a szocsi olimpia bevétele (Infostart)
A februári szocsi olimpia bevételei meghaladták a másfél milliárd rubelt - jelentette be hétfőn Dmitrij Kozak orosz miniszterelnök-helyettes.
márc. 24
23:48
Videó: Federer szenzációs fonákütéssel nyert pontot (She)
Mint arról vasánap már beszámoltunk, a Miamiban zajló ATP 1000-es férfi tenisztorna 3. fordulójában Roger Federer 6:3, 6:3-ra legyőzte a holland Thiemo de Bakkert. Ehhez a mérkőzéshez fűződik a kör talán legszebb pontja, amit a svájci klasszis nyert meg egy igen szépen kivitelezett fonákütéssel a menet végén.
márc. 24
23:50
Női kézi: Döntést kellett hozni, a családot választottam - Zácsik (She)
Zácsik Szandra, az FTC-Rail Cargo Hungaria átlövője a Sport Klub Dodzsem című műsorában hosszabban beszélt arról, miért döntött úgy, hogy a nyártól a magánéletére koncentrál, és időlegesen felhagy az élsporttal. Zácsik elmondta: döntési helyzetbe került, és ő a családot választotta.
márc. 24
23:52
NS: Sidibe az állampolgárságért; FTC-t kritizáló klasszisok - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Keresés