2014. március 6. csütörtök

márc. 6
20:33
Kizárólag elővételben kapható jegy az örökrangadóra (Infostart)
Kizárólag elővételben lehet jegyet vásárolni a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati MTK-Ferencváros mérkőzésére.
márc. 6
20:33
Női kézi: sportszerű buzdítást kérnek Podgoricában a Győr ellen (She)
A csoportelsőség szempontjából döntő meccset játszik vasárnap este Podgoricában a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája középdöntőjében. A montenegróiak honlapjukon kérik a szurkolók támogatását, valamint a sportszerű viselkedésre hívják fel a figyelmet.
márc. 6
20:35
F1: a McLaren névadó szponzor nélkül kezdi a szezont (She)
A McLaren Formula–1-es istállója névadó szponzor nélkül kezdi a 2014-es szezont, de ez várhatóan a későbbiekben megváltozik – mondta Ron Dennis.
márc. 6
20:37
Férfi röplabda NB I: lépéselőnyben a hazai csapatok (She)
A papírformának megfelelően a Kecskemét és a Kaposvár is magabiztos győzelmet aratott hazai környezetben a férfi röplabda NB I elődöntőjének csütörtöki első felvonásán.
márc. 6
20:39
Boksz: felmentették a szigethalmi késelés vádlottjait (She)
A Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön első fokon felmentette az emberölés kísérlete bűntettének vádja alól azt a két fiatalt, aki az ügyészség szerint késsel megsebesített két férfit egy szigethalmi szórakozóhelyen 2012 szilveszterén - közölte a Budapest Környéki Törvényszék.
márc. 6
20:41
MOB: a Kőbánya SC úszóié az év műhelye 2013-ban (She)
A Kőbánya SC úszószakosztálya nyerte el a 2013-as Év műhelye-díjat, amelyet az elmúlt esztendőben legeredményesebbnek ítélt utánpótlás-nevelő bázis érdemelt ki.
márc. 6
20:51
Vb 2014: Chile nem véletlenül titkos favorit - Löw (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a chileiek elleni, felkészülési mérkőzésen aratott győzelemmel természetesen elégedett volt, ám csapata játékával közel sem. A pokoli sorsolást kapott (Hollandia, Spanyolország és Ausztrália a B-csoportban) chileiek viszont kivívták a német szakember elismerését.
márc. 6
20:51
Edzőkérdés: Piturca marad a román szövetségi kapitány (Agroinform)
A román szövetség élén történt változás ellenére Victor Piturcával vág neki a válogatott az Eb-selejtezősorozatnak.
márc. 6
21:09
Chelsea: Mourinho szerint Varane a legjobb belső védő (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsre amondó, korábbi madridi játékosa, a francia Raphaël Varane jelenleg a világ legjobb védője.
márc. 6
21:11
Női kosár KEL: a házigazdával játszik a Sopron a döntőben (She)
A Good Angels Kosice lesz az Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának ellenfele a Közép-európai Liga döntőjében, miután a házigazda a final four elődöntőjében 66–62-re legyőzte a horvát Novi Zagrebet.
márc. 6
21:13
Milan: eladnák a klubot? Silvio Berlusconi cáfol (She)
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa egy római könyvbemutatón cáfolta azokat az Olaszországban szárnyra kelt pletykákat, miszerint eladná labdarúgócsapatát.
márc. 6
21:45
Videó: 35 méterről emelt a kapuba az argentin (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Newell's Old Boys a Vélez Sarsfieldet fogadta. A 4–1-es hazai győzelem utolsó gólját Víctor Figueroa szerezte a 88. percben, amikor is gyorsan lefordult egy labdaszerzést követően, majd 35 méterről a kapuba emelt.
márc. 6
21:47
Kézilabda: Cervar új szabállyal reformálná meg a sportágat (She)
A horvát férfi kézilabda-válogatott korábbi kapitánya, Lino Cervar megreformálná sportágát, és bevezetné a támadóidőt. A legendás szakember, aki jelenleg a Bajnokok Ligája-résztvevő Metalurg Szkopje férfi együttesét irányítja, a balkan-handball.com-nak adott interjúban beszélt erről.
márc. 6
22:03
Rg: 20 ország versenyzői a debreceni vk-n, jön az ukrán világbajnok (She)
Húsz ország versenyzői érkeznek jövő héten Debrecenbe, a 2014-es ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat nyitó versenyére. A Főnix Csarnokban hétfőn és kedden elvégzik az utolsó simításokat, csütörtökön már a pódiumedzéseket tartják meg, hogy aztán péntektől vasárnapig a vk-versenyé és a párhuzamosan megrendezett nemzetközi MTK-kupáé legyen a főszerep.
márc. 6
22:39
Argentína: Semmi gond! Mindig ez van - Messi a rosszullétről (She)
Komoly visszhangot kapott a világsajtóban Lionel Messi rosszulléte a Románia–Argentína szerda esti felkészülési mérkőzésről, tudniillik hogy összegörnyedt a bukaresti stadion gyepén, és elhányta magát. Az argentin játékos mindezek ellenére végigjátszotta a találkozót, és a lefújás után sem idegeskedett a történtek miatt.
márc. 6
22:39
Sopron-Kosice döntő lesz a KEL-ben (Metropol)
A Sopron után a házigazda kassaiak jutottak be másodikként a fináléba a női kosárlabda Közép-európai Liga négyes döntőjében, miután a csütörtöki elődöntőben legyőzték a horvát Novi Zagrebet.
márc. 6
22:57
Felkészülés: Messi elhányta magát Bukarestben, szerinte ez szokványos (Agroinform)
Az Albicelestes csapatkapitánya, Lionel Messi elhányta magát a pályán Románia ellen.
márc. 6
22:59
Profi boksz: Erdei jó hangulatban készül a szombati összecsapásra (Agroinform)
Erdei Zsolt szombaton a grúz Salva Dzsomardasvili ellen lép szorítóba a WBO félnehézsúlyú Európa-bajnoki övéért.
márc. 6
23:15
Videó: lemaradt róla? - íme, a magyar-finn összefoglalója! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott Finnországtól Győrben. A mieink szerezték meg a vezetést a 13. percben Rudolf Gergely szerencsés góljával (a kezét érintette a labda, amikor kihasználta védője rossz helyezkedését, és a kapus is ügyetlenkedett a lövésnél). A vendégek a 74. percben kihasználták a sok védelmi hiba közül az egyiket: Joel Pohjanpalo egyenlített. A…
márc. 6
23:17
Férfi kézi: öt góllal kikapott a PSG, Császár nélkül (She)
Elszenvedte harmadik vereségét a francia kézilabda-bajnokságban a Paris Saint-Germain: a fővárosiak a Chambéry vendégeként kaptak ki 31–26-ra. A hazaiak nyerő embere Timothey N’Guessan volt, aki tízszer vette be a párizsiak kapuját. A vendégeknél Fahrudin Melics volt a legeredményesebb 11 góllal (8 hetesből), Császár Gábort nem nevezték az összecsapásra.
márc. 6
23:19
Inter: megint az MU a célpont, Kagavát vinnék el (She)
Az Internazionale labdarúgó-csapata Nemanja Vidics megszerzése után újabb célpontot talált magának a Manchester Unitednél: a milánóiak a Tuttosport szerint Kagava Sindzsit vinnék el a nyáron.
márc. 6
23:33
NS: a Pintér-premier értékelése; előre, Volán! - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés