2014. március 8. szombat

márc. 8
22:41
Kecskeméti bokszgála - Bedák Zsolt Európa-bajnok (Infostart)
Bedák Zsolt technikai kiütéssel legyőzte a grúz Dzsordzsi Gacsecsiladzét, s ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a szombati kecskeméti profi ökölvívó gálán.
márc. 8
22:41
Ligue 1: Berbatov egyelőre főnyeremény a Monacónak (She)
Dimitar Berbatov lőtt egy gólt, kiharcolt egy tizenegyest, amelyből gól lett, azaz döntő érdemeket szerzett abban, hogy a Monaco hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sochaux-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 28. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 8
22:43
NB I: „Gyönyörű svédasztalt terítettünk meg a Pécsnek” (She)
Pályaválasztóként 5–2-es vereséget szenvedett a bajnoki címvédő Győri ETO az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a PMFC-től. Horváth Ferenc győri edző megterített svédasztalról, pécsi kollégája, Lőrincz Emil szenzációs játékosairól beszélt a lefújást követően.
márc. 8
22:45
Fustal MK: a házigazda és a címvédő is öt gólt lőve döntős (She)
A címvédő Rába ETO és a négyes döntő házigazdája, a Berettyóújfalu találkozik a futsal Magyar Kupa vasárnapi fináléjában, miután az elődöntőkben egyaránt öt-öt gólt szerezve diadalmaskodott.
márc. 8
22:57
Futsal MK: a házigazda és a címvédő is öt gólt lőve döntős (She)
A címvédő Rába ETO és a négyes döntő házigazdája, a Berettyóújfalu találkozik a futsal Magyar Kupa vasárnapi fináléjában, miután az elődöntőkben egyaránt öt-öt gólt szerezve diadalmaskodott.
márc. 8
22:57
Topligák: Huszti büntetőt rontott, a Barca kikapott, a Bayern rekordot döntött (Agroinform)
A Bayern München hat gólt rúgott Wolfsburgban, míg a Barcelona vesztét egy találat okozta Valladolidban.
márc. 8
22:59
Profi boksz: Bedák Zsolt a WBO Európa-bajnoka lett (She)
Bedák Zsolt kiütéssel legyőzte a grúz Dzsordzsi Gacsecsiladzét, ezzel megszerezte a Bokszvilágszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a szombati kecskeméti profi ökölvívógálán.
márc. 8
23:15
Eredivisie: Bodor december után ismét pályán, Otigba csere volt (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában Bodor Boldizsár hosszú idő után ismét pályára lépett, sőt végig játszott a hazai pályán a Vitesse-től 2–1-re kikapó NAC Bredában. Otigba Kenneth ezúttal sem kapott lehetőséget, csapata, a Heerenveen nélküle is 3–0-ra megverte a Zwollét.
márc. 8
23:17
Profi boksz: Dzsomardasvili-Erdei meccs élőben az NSO-n! (She)
Madár ismét ringben! Már a főmeccset rendezik meg a kecskeméti Ferobox Event Gálán, azaz Erdei Zsolt lép ringbe a grúz Salva Dzsomardasvili ellen! Az összecsapást élőben nyomon követheti folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 8
23:33
Primera División - Villa duplájával nyert az Atlético Madrid (Infostart)
Az Atlético Madrid David Villa duplájával nyert a Celta Vigo otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén.
márc. 8
23:33
Női kézilabda KEK: Hitt, harcolt és majdnem csodát tett a Ferencváros (Agroinform)
Az FTC a Viborgban összeszedett nyolcgólos hátrányból már hetet is ledolgozott, de végül nem sikerült továbbjutnia.
márc. 8
23:51
Videó: „Ez a Fradi, így kell meghalni, ha meg kell” (She)
Bár remekül kézilabdázott a Fradi a női KEK negyeddöntőjének visszavágóján a Viborg ellen, nem sikerült ledolgoznia az első meccsen összeszedett nyolcgólos hátrányt, így kiesett. Ahogy Elek Gábor vezetőedző fogalmazott, a „szupercsoda" elmaradt, de a teljesítménnyel nem lehet elégedetlen. Szucsánszki Zita elmondta, így kell meghalni a Fradinál, ha meg kell.
márc. 8
23:53
Eurofutball: Steaua-siker Kolozsváron; Gulácsi visszatért (She)
A Steaua 1–0-ra győzött Kolozsváron a CFR ellen a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján, amivel megerősítette helyét a tabella élén.

Keresés