2017. június 17. szombat

jún. 17
3:30
Brutális összeg: ennyit bukunk Storck maradásával (Blikk)
Hálás lehet Bernd Storck (54), a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a hazai szövetségnek (MLSZ): a Blikk kiszámolta, az andorrai sokkoló vereség (0-1) és a német szakember megtartása körülbelül 810 millió forintba kerül az MLSZ-nek!
jún. 17
4:09
Megcsalta szerelmét a világbajnok kajakos (Ripost)
Szörnyű hónapokat zárt le Dudás Miklós kajakos. A doppingbotránya miatt eltiltott sportoló a TV2 Ripost műsorának adott interjút.
jún. 17
4:42
Szavazzon: Jó döntés volt, hogy Storck maradt a szövetségi kapitány? (Blikk)
Hálás lehet Bernd Storck (54), a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a hazai szövetségnek (MLSZ): a Blikk kiszámolta, az andorrai sokkoló vereség (0-1) és a német szakember megtartása körülbelül 810 millió forintba kerül az MLSZ-nek! Ön szerint jó döntés volt marasztalni Storckot?
jún. 17
7:06
Férfi kosár NB I: „Mentális erő és csapatjáték kell az Alba legyőzéséhez” (She)
Fantasztikus hangulatot varázsoltak a Falco KC Szombathely szurkolói az Arena Savariába a férfi kosárlabda NB I döntőjének negyedik mérkőzésén. A remekül játszó Tóth Norbert szerint meg sem fordult a fejekben, hogy a kiváló kezdés után az Alba Fehérvár megfordítsa az eredményt, mint tette azt a harmadik összecsapáson. A 18 pontot szerző Váradi Benedek az NSO TV stábjának elmondta: amit a mérkőzés…
jún. 17
7:24
Mezőkövesd: „Nem hátul állunk majd, és elrugdaljuk a labdát” (She)
Mint beszámoltunk róla, a Mezőkövesd labdarúgócsapata is elkezdte a felkészülést a július 15-én kezdődő NB I-re. Radványi Miklós, a csapatot az előző szezon végén átvevő vezetőedző a klub hivatalos honlapjának beszélt a rövid szünetről, valamint az együttes közeljövőjéről.
jún. 17
8:03
Storck csalódott pár játékosban, lesz, akit többet nem hív be a válogatottba (444.hu)
Neveket ugyanakkor még nem akart mondani az andorrai vereség után végül a posztján maradó szövetségi kapitány.
jún. 17
8:15
A Falco kicsikarta otthon a bajnoki aranycsatát (Azenpenzem)
Nem nyert Szombathelyen az Alba Fehérvár, így nem ünnepelhetett bajnoki címet, a Falco pedig a 82-69-es győzelmével elérte, hogy ötödik, mindent eldöntő mérkőzésen dőljön el az aranyérem sorsa a férfi-kosárlabdabajnokságban.
jún. 17
8:54
Bayern: új logója lett a német rekordbajnoknak – kép (She)
Szám szerint öt apróbb változást vélhetünk felfedezni a Bayern München új logójában. Sötétebb lett a piros és a kék szín, az M és a C betű is megváltozott, illetve a kék rombuszokból is kevesebb van.
jún. 17
9:00
Bernd Storck kipakolt (Infostart)
Hibát követett el, amikor bízott a játékosaiban, volt, akiben csalódott, és többé nem hívja be a válogatottba – mondta Bernd Storck, a labdarúgó-válogatott posztján megerősített szövetségi kapitánya.
jún. 17
9:12
NB I: Annyi történt, hogy a futballt választottam – Balogh Balázs (She)
A 200. bajnoki meccs lila-fehérben talán csak álom marad – Balogh Balázs közelről látta, mit éltek át korábbi társai, ezért inkább elköszönt az Újpesttől, és a Puskás Akadémia FC-nél folytatja.
jún. 17
9:21
A sikerkapitány távozik, a nagyot bukó Storck maradhat (Ripost)
Bernd Storck újabb esélyt kapott, a kézikapitány pedig a sikerek ellenére távozik.
jún. 17
9:30
Ferdinand Habsburg: A Formula−1-ben akarok versenyezni (She)
Szülei azt hitték, majd kinövi a versenyautók iránti szenvedélyét, de Ferdinand Habsburg ma már a Formula−3-as kategória elitjében, az F3-as Európa-bajnokságban versenyez. Ezen a hétvégén éppen a Hungaroringen, ahol az utolsó magyar király, IV. Károly dédunokája meglepetéssel is készül a hazai közönségnek. Ahogy arról az NSO TV-nek is beszélt, otthon érzi magát Magyarországon, s pályafutását is…
jún. 17
9:32
Honvéd: másfél év, öt bajnoki – távozhat a kongói csatár (She)
Egyre inkább beindul a játékosmozgás a kispesti keretben is. A Nemzeti Sport információja szerint Kadima Kabangura, a Honvéd kongói csatárára nem tart igényt Erik van der Meer vezetőedző, ami nem is csoda, hiszen a légiós másfél év alatt mindössze öt NB I-es bajnokin és négy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára (valamint hatszor az NB III-as tartalékcsapatban is játszott…).
jún. 17
9:34
Spanyolország: 25–0-ra nyertek, erre kirúgták az edzőt (She)
Alapvetés, hogy egy labdarúgóedző sohasem érezheti biztosnak a pozícióját, ám meglehetősen ritka, hogy valakit gólzáporos győzelem után küldenek el.
jún. 17
9:45
Nemzetközi foci: A videóbíró javít majd a focin, de hibátlan biztosan nem lesz (Agroinform)
A Konföderációs Kupán is meggyőződhetünk majd arról, hogy a videóbíró segíti-e a labdarúgást vagy sem.
jún. 17
9:48
Vasas: lemaradhat az El-rajtról a műtétre váró középpályás (She)
Már régóta fájt Berecz Zsombor térde, így nem maradt más lehetősége a Vasas labdarúgójának, mint hogy megműttesse magát – bár pontos időpont egyelőre nincs, legkésőbb hétfőn sor kerül a beavatkozásra.
jún. 17
9:51
Itt nézheti élőben a kajak-kenusok vb-válogatóit (m4sport.hu)
A júliusi Európa-bajnokságra és az augusztusi világbajnokságra is kvalifikál a hétvégi, szegedi kajak-kenu válogató, amelyet szombaton 10 órától láthatnak az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.
jún. 17
10:06
Kép: CR korábbi klubja már Ronaldo-mezzel várja a sztárt (She)
Mint beszámoltunk róla, szinte a fél világ a Cristiano Ronaldo körül kialakult helyzetről beszél. A Twitteren több klub humoros bejegyzést tett közzé, például a Hertha is, de persze a Sporting sem maradhatott ki a sorból.
jún. 17
10:08
PAFC: árulkodó videó, hamarosan aláír a kameruni középpályás (She)
Mint beszámoltunk róla, a Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a Puskás Akadémia FC előrehaladott tárgyalásokat folytat Patrick Mevoungouval, a DVTK védekező középpályásával. A kameruni labdarúgó klubváltására egyre nagyobb az esély, ezt bizonyítja, hogy Instagram-oldalán „Új otthon, új kihívás, új élet – Köszönöm, Istenem” címmel egy videót tett közzé a felcsúti Pancho Arénából.
jún. 17
10:15
Az Újpest tulajdonosa üzente meg a klub ikonjának, hogy igazoljon Felcsútra (444.hu)
Az egykori lila csapatkapitány, Balogh Balázs elárulta, miért döntött a klubváltás mellett.
jún. 17
10:24
Vasas: „Szeretnénk minél tovább eljutni az El-ben, akár a döntőig is” (She)
Hétfőn derül ki, hogy melyik csapat lesz az ellenfele a Vasasnak az Európa-liga-selejtezők első fordulójában. Az NB I bronzérmese akár a skót Rangerst vagy a lengyel Lech Poznant is kaphatja, Vaskó Tamás ezzel együtt igencsak optimista.
jún. 17
10:51
Storck bekeményít, félhetnek a válogatott focisták (Ripost)
A német szakember csalódott néhány játékosban, van, akit nem is akar többé behívni. Priskin Tamást a Fradi edzője nem engedte el.
jún. 17
11:15
Átigazolás: A fogadóirodák nem veszik komolyan CR7 hisztijét (Agroinform)
Nem nyerhetünk túl nagy pénzt azzal, ha Ronaldo marad Madridban. A favorit természetesen a MU, ha távozik.
jún. 17
11:18
Barca: Messi 2006-ban eligazolhatott volna – ebbe a csapatba! (She)
Joan Laporta, az FC Barcelona labdarúgócsapatának korábbi elnöke a Guardiannek adott interjújában arról is beszélt, hogy 2006-ban eladhatták volna Lionel Messit.
jún. 17
11:27
Lelépett az olimpiák egyik főszponzora (HírTV)
A multinacionális vállalat 1968 óta támogatta az ötkarikás játékokat.
jún. 17
11:39
Itt nézheti élőben a DTM első hungaroringi időmérőjét (m4sport.hu)
Hétvégén hazánkban, a Hungaroringen rendezik a német túraautó-bajnokság (DTM) harmadik versenyhétvégéjét, amelynek első időmérőjét 11:40-től láthatják az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.
jún. 17
11:54
DVSC: a szerb védő Debrecen helyett Bulgáriát választotta (She)
Szerb sajtóértesülések alapján a Nemzeti Sport Online is beszámolt arról, hogy a DVSC labdarúgócsapata közel áll Milos Cvetkovics, a Napredak Krusevac jobbhátvédjének szerződtetéséhez, a szerb védő azonban Debrecen helyett Bulgáriát választotta: kettő plusz egy évre aláírt a Levszki Szófiához.
jún. 17
11:56
Bayern: angol bajnok csatár érkezhet a támadósorba (She)
A horvát Sportske Novosti információi szerint a Bayern München érdeklődik a Hoffenheim 25 éves támadója, Andrej Kramaric iránt.
jún. 17
12:12
FTC: Nando szerint itt gyorsabb a játék, mint Uruguayban (She)
A Ferencváros új szerzeménye, az uruguayi utánpótlás-válogatott középpályás, Fernando Gorriarán az első napok tapasztalatai alapján arról beszélt, hogy a magyar csapatnál gyorsabb a játék és kevesebb az idő gondolkodásra, mint amihez hazájában hozzászokott.
jún. 17
12:15
Konföderációs Kupa: Orosz győzelemmel rajtolhat a "mini-vb" (Agroinform)
Szombaton 17 órakor megkezdődik a 2017-es Konföderációs Kupa, a nyitómeccset a házigazda Szborjana és Új-Zéland vívja.
jún. 17
12:15
Ide kattintva nézheti élőben a női kosárlabda Európa-bajnokságot (m4sport.hu)
Szombaton a Szlovákia-Fehéroroszország meccsel folytatódik az Európa-bajnokság. A B-csoport mérkőzésének felvezetését 12:15-től, a találkozót 12:30-tól láthatják.
jún. 17
12:27
Takács és Kopasz a trónon (Azenpenzem)
Kajak-kenuban idén egyelőre Takács Tamaráról és Kopasz Bálintról szól itthon a gyorsasági kajak szakág. Takács továbbra is veretlen a hazai mezőnyben, hiszen a májusi rangsoroló után pénteken ő nyerte meg az első válogatót K-1 500 méteren a szegedi Maty-éren.
jún. 17
12:33
Audi fölény a Hungaroringen – Rasté a pole! (m4sport.hu)
A bajnokságban vezető Lucas Auer csak a nyolcadik legjobb időt futotta meg.
jún. 17
12:48
Gigantikus Ronaldo kivásárlási ára, ennyit kaszálhat a Real Madrid (Infostart)
Cristiano Ronaldo távozni akar a Real Madridtól, de nem lesz egyszerű: a klub nem szívesen engedi el, aki pedig szerződtetni akarja, futballtörténeti összeget kell letennie a portugál csatárért.
jún. 17
12:48
Légiósok: Nagy Dominik jövőre már egy topligában bizonyítana (She)
Nagy Dominik, a Legia Warszawa labdarúgója a bama.hu-nak mesélt hosszabban a Lengyelországban szerzett tapasztalatairól, a válogatott Andorrában elszenvedett kudarcáról, valamint, arról, mikor és merre léphet tovább Varsóból.
jún. 17
12:57
Takács Tamara és Takács Kincső is duplázott a válogatón (m4sport.hu)
Pénteki, egyesbeli győzelmük után szombaton párosban is győzni tudtak.
jún. 17
13:03
A harmadik helyért lép pástra a férfi kardcsapat (m4sport.hu)
A franciák ellen még sikerült a bravúr, az orosz ellen már nem.
jún. 17
13:06
Óriási meglepetés, kikaptak a magyar olimpiai bajnokok (Infostart)
A kajakos Takács Tamara és a kenus Devecseriné Takács Kincső pénteki, egyesbeli győzelme után szombaton párosban is győzni tudott a kajak-kenusok első Európa- és világbajnoki válogatóján, Szegeden.
jún. 17
13:06
Kajak-kenu: Takács Tamara és Takács Kincső is duplázott (She)
A kajakos Takács Tamara és a kenus Devecseriné Takács Kincső pénteki, egyesbeli győzelme után szombaton párosban is győzni tudott a kajak-kenusok első Európa- és világbajnoki válogatóján, Szegeden.
jún. 17
13:08
Vívó Eb: bronzéremért küzdhet a férfi kardcsapat (She)
Két győzelemmel bejutott az elődöntőbe, majd ott vereséget szenvedett, így a bronzéremért vívhat utolsó pástra lépése alkalmával a magyar férfi kardválogatott a grúziai Európa-bajnokság záró napján.
jún. 17
13:09
Női kosárlabda: Élet-halál meccs előtt a magyar válogatott (Agroinform)
A csehek és a mieink is vereséget szenvedtek a nyitónapon, a felek egymás ellen javítanának szombat délután.
jún. 17
13:15
Megvan a Chelsea első igazolása (m4sport.hu)
Kapust szerződtet a londoni gárda.
jún. 17
13:21
Nem jutottak nyolc közé Szász-Kovács Emeséék (m4sport.hu)
A női párbajtőr-válogatott a németekkel szemben maradt alul a nyolcaddöntőben.
jún. 17
13:24
Nem lesz egyszerű feladat: idén megérik az őszt a kupacsapataink? (Blikk)
Ismét bizonyíthatnak élvonalbeli focicsapataink az európai kupa­porondon. Az elmúlt idénye­k sorozatos kudarcait követőe­n a Bajnokok Ligájában ezúttal a Honvéd, az Európa-ligában pedig a Videoton, Vasas, Ferencváros trió igyekszik maradandót alkotni.
jún. 17
13:24
Vívó Eb: nyolcaddöntős vereség női párbajtőr csapatban (She)
Kikapott a nyolcaddöntőben, így legjobb esetben a kilencedik helyen végezhet szombaton a magyar női párbajtőr-válogatott a grúziai vívó Európa-bajnokság zárónapján.
jún. 17
13:27
Hajdú B.: Ilyen kudarc esetén a kapitány minden esetben repült (m4sport.hu)
Horti Gábor szerint Bernd Storck megelégedett magával.
jún. 17
13:33
Bronzéremért küzdhet a férfi kardcsapat (Azenpenzem)
Két győzelemmel bejutott az elődöntőbe, majd ott vereséget szenvedett, így a bronzéremért vívhat utolsó pástra lépése alkalmával a magyar férfi kardválogatott a grúziai Európa-bajnokság zárónapján.
jún. 17
13:33
Korábbi szlovák U21-es válogatott védőt igazolt a Mezőkövesd (m4sport.hu)
A védelem közepét erősítette a mezőkövesdi klub.
jún. 17
13:42
Fotó: egy kiszivárgott kép árulkodik Özil és Sánchez jövőjéről (She)
Bizonyára örülnek az Arsenal-szurkolók annak a képnek, amely lassan körbejárja az angol sportsajtót. A fotó tanúsága szerint Mesut Özil és Alexis Sánchez közel sem biztos, hogy olajra lép a nyáron.
jún. 17
13:51
Durva titok derült ki Hamiltonék kapcsolatáról (Ripost)
A Mercedes csapatfőnöke elárulta, ki volt a nagyobb cselszövő Rosberg és Hamilton közül. Meglepő dolgokra derült fény.

Keresés