2018. június 17. vasárnap

jún. 17
0:00
Vb 2018: Ronaldo? Nagyszerű szabadrúgásgólt lőtt – Modric (She)
Horvátország 2–0-s győzelemmel kezdett Nigéria ellen az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D-csoportjának 1. fordulójában. A találkozót Luka Modric döntötte el büntetőből, majd a mérkőzés után madridi csapattársáról, a portugál válogatottban Spanyolország ellen triplázó Cristiano Ronaldóról is beszélt az újságíróknak.
jún. 17
0:09
Túlélted a mai napot? Ilyen többet nem lesz a vébén (Ripost)
Messi szégyene és a technika diadala, erről volt nevezetes a szombat a focivébén.
jún. 17
0:12
Vb 2018: a 3. nap legjobb képei egy galériában (She)
A világbajnokság harmadik napja leginkább az első videóbírós tizenegyesről marad emlékezetes, na meg arról, hogy mind a négy mai meccsen láthattunk büntetőt. Kiváló életképek a lelátókról és a pályákról. A galéria a képre kattintva nyílik.
jún. 17
0:24
NS: Ronaldo fókuszban; Riadalom Moszkvában – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jún. 17
0:36
Hétfő után szerda – Sinkovics Gábor publicisztikája (She)
Néha hallom a hangod, Jenő. Hallom, ahogy eksztázisban kiabálsz, szinte üvöltöd, hogy Hohó, emberek, hohó! S közben látom, ahogy Vincze Ottó megcsinál...
jún. 17
0:40
„Céronaldizmus” – Vincze András jegyzete (She)
A spanyol–portugál vb-csoportmeccs utolsó pillanataiban történt, hogy egy már reménytelenül az alapvonalon túlra tartó labdáért Cristiano Ronald...
jún. 17
0:54
Peru legyőzésével Dánia a nem hivatalos világbajnok (m4sport.hu)
Nem csak három pontot szereztek Eriksenék, de megőrzik címüket a rendkívül erős C csoportban?
jún. 17
1:00
Cristiano Ronaldo követte Messit, Pelé zseniálisat húzott – vb-videók (She)
Érdekesen fonódik össze három aranylabdás világbajnoki karrierje: 2006-ban négy nap leforgása alatt szerezte meg élete első vb-gólját Kaká, Lionel Messi és – utolsóként, június 17-én – Cristiano Ronaldo. A múltbeli labdarúgó-világbajnokságok eseményeit videók segítségével felelevenítő öröknaptárunk június 17-i epizódjában nemcsak az ő gólját néz
jún. 17
1:00
Ibrahimovic: Benzemának kéne a vb-n lennie, nem Deschamps-nak (m4sport.hu)
Nem tagadta meg magát a svéd klasszis, aki leplezetlen őszinteséggel nyilatkozott a francia szövetségi kapitány döntéséről.
jún. 17
7:12
Videoton: a Vasas mellett a DVSC-ből is érkezik középpályás (She)
A bajnok Videoton megkezdte a nyári erősítéseket: szombaton beszámoltunk róla, hogy Berecz Zsombor érkezik a Vasastól, és értesüléseink szerint Sós Bencét is szerződtetik a fehérváriak a DVSC-től.
jún. 17
7:24
Légiósok: Sallói duplázott, nyolc között a Sporting KC – videó! (She)
Sallói Dániel két góljára alapozva a Sporting Kansas City hazai pályán 3–2-re legyőzte az FC Dallast az Egyesült Államok kupasorozata, a US Open-kupa nyolcaddöntőjében, ezzel továbbjutott.
jún. 17
7:24
Elképesztő: Több, mint 18 millió forint gyűlt össze az idei jótékonysági úszáson (ATV)
Több, mint 18 millió forint gyűlt össze az idei Swimatonon, ahol az úszók nem egymás ellen, hanem egymásért tempóztak. A négyhetes adománygyűjtő kampánnyal az úszók és támogatóik olyan civil ügyeknek segítettek, mint a csontvelő-transzplantált gyerekek családjaiért épülő apartmanház, vagy a sérült gyerekeket nevelő szülőket segítő, szakképzett bébi
jún. 17
7:26
Vb 2018: a 4. nap eseményei élőben az NSO-n! (She)
Vasárnap, az oroszországi világbajnokság negyedik napján három meccset rendeznek: 14 órakor Costa Rica és Szerbia csap össze, míg az F-csoportban 17 órakor a németek Mexikóval találkoznak. Este, 20 órakor Brazília is bemutatkozik a tornán, Neymarék ellenfele Svájc lesz. Tartsanak velünk a következő egy hónapban, folyamatosan frissülő hírfolyamunk s
jún. 17
7:33
Hajléktalan volt a sakkvilágbajnok Fischer édesanyja (BorsOnline)
Kiderült, mekkora áldozatot vállalt a tíz éve, 64 éves korában elhunyt amerikai sakkvilágbajnok, Bobby Fischer édesanyja. Regina 1943-ban a moszkvai orvosegyetemi tanulmányait szakította meg azért, hogy Chicagóba menjen, ahol hajléktalanként szülte meg Bobbyt. Ezután mindenféle munkát elvállalt, hogy fiát és Joan lányát tisztességgel felnevelje. Si
jún. 17
8:00
Friss hírek Neymar állapotáról (Infostart)
Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogy a dél-amerikai együttes legnagyobb klasszisa, Neymar még nincs százszázalékos állapotban.
jún. 17
8:18
A foci-vb röviden (3. nap) (m4sport.hu)
A büntetők napja.
jún. 17
8:24
Pocsolyában sérült meg a lengyel csatár (Infostart)
A lengyel labdarúgó-válogatott csapatépítő programként meglátogatta Szocsiban a delfinparkot szombat délelőtt, de Arkadiusz Milik számára balul sült el a kirándulás.
jún. 17
8:24
Így reagált a többezres tömeg Messi kihagyott büntetőjére – videó (She)
A szombati négy mérkőzésből csak egyet rendeztek a fővárosban, Argentína és Izland összecsapását. Mivel a jelentős túljelentkezés miatt nem tudtam bejutni a Szpartak Stadion sajtópáholyába, a szurkolói zónában követtem az eseményeket.
jún. 17
8:27
Mohamed Aida 16 éves énjét keresi a páston - interjú (BorsOnline)
Élete sokadik, de talán legnehezebb Európa-bajnokságára készül a 42 éves világbajnoki ezüstérmes tőrvívó, Mohamed Aida. Az UTE versenyzője 16 éves „csitriként” szerepelt először kontinensbajnokságon és ezüstérmet szerzett, most Újvidéken pedig kétgyermekes anyaként próbál bizonyítani. Változatos idény van mögöttem, az elején még jól ment a vívás,
jún. 17
8:30
Egy patrióta világpolgár (Azenpenzem)
Bár nyolc vízilabdázónk is nyert három olimpiai bajnoki címet, a „csak” kétszeres aranyérmes Madaras Norbert hét olasz bajnoki és négy Bajnokok Ligája-elsőségével egyikük sem konkurálhat.
jún. 17
8:42
Sallói két góllal járult hozzá, hogy a Kansas negyeddöntőbe jutott (m4sport.hu)
Egy volt ferencvárosi futballista is betalált.
jún. 17
8:48
Négy tizenegyes egyetlen napon (Infostart)
A mezőny fele túl van az első mérkőzésen, de a nyitó találkozó ötgólos orosz sikere óta csupán a horvát csapat tudott egynél több góllal nyerni. Szorosak a mérkőzések, de eddig csak európai vagy dél-amerikai együttes győzött, nem történt nagy meglepetés, az argentinok döntetlenjét leszámítva. Bemutatkozott a VAR, két tizengyest is annak alapján íté
jún. 17
8:48
Tenisz: 6:0, 4:2-ig jól alakult Balázs Attila meccse (She)
Balázs Attila három játszmában, 0:6, 6:4, 6:4-re kikapott a hazai közönség előtt versenyző Matteo Donatitól az olaszországi Caltanissettában zajló salakpályás challenger-tenisztorna szombati elődöntőjében.
jún. 17
8:50
Amikor Mussolini két vb-aranyban is főszereplő lehetett (She)
Az oroszországi világbajnokság döntőjéig fel-felelevenítjük a korábbi tornák legizgalmasabb, legérdekesebb, legelgondolkodtatóbb, legmeghatóbb, legátpolitizáltabb, legerotikusabb történeteit.
jún. 17
9:00
Légiósok: Mervó Bence távozik Dunaszerdahelyről (She)
Nem számol a szlovák élvonalban szereplő FC DAC Dunaszerdahely szakmai stábja Mervó Bencével.
jún. 17
9:06
Sallói Dániel duplázott, csapata már a legjobb nyolc között (Blikk)
A magyar válogatott Sallói Dániel két góllal járult hozzá csapata, a Sporting Kansas City 3-2-es győzelméhez az Egyesült Államok labdarúgókupájának (US Open Cup) nyolcaddöntőjében.
jún. 17
9:12
Simek: Griezmann nem Barcelona-szintű játékos (m4sport.hu)
Az M4 Sport szakértője szerint a támadó nem tud a korábbi francia világsztárok szintjére emelkedni.
jún. 17
9:18
Neymar még nincs százszázalékos állapotban (ATV)
Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogy a dél-amerikai együttes legnagyobb klasszisa, Neymar még nincs százszázalékos állapotban.
jún. 17
9:24
Videó: elképesztő – Drogba csapattársának gólját látni kell! (She)
Szenzációs gólt lőtt Didier Drogba csapattársa, Jason Johnson az észak-amerikai másodosztályú labdarúgó-bajnokság (USL) legutóbbi játéknapján: a Phoenix Rising jamaicai támadója a Tulsa Roughnecks 3–0-s legyőzése alkalmával fantasztikus mozdulattal bombázott a vendégek kapujába.
jún. 17
9:24
Megvan a vb legpechesebb játékosa: nem csak a torna érhet véget számára (Blikk)
A dán középpályás, William Kvist számára már az első meccsen véget ért az oroszországi világbajnokság.
jún. 17
9:36
Vb 2018: Mindenkitől bocsánatot kérek – Maradona (She)
Nem csak Lionel Messinek, Diego Maradonának is magyarázkodnia kellett Argentína szombati vb-debütálása után. Az Izland elleni 1–1 során Messi büntetőt hibázott, Maradona pedig szivarozott – holott a vb stadionjaiban szigorúan tilos a dohányzás.
jún. 17
9:54
Hosszú Katinka harcos üzenete (Infostart)
Hosszú Katinka győzött, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet szerzett 400 méter vegyesen a Mare Nostrum úszóverseny-sorozat záróállomásának első napján Monacóban.
jún. 17
10:00
Női NB I: távozik Győrből az elmúlt szezon gólkirálynője (She)
Távozik az ETO FC Győrből a női labdarúgó NB I legutóbbi kiírásának gólkirálynője, Sipos Lilla, aki a korábbi hírekkel ellentétben nem az MTK-ban, hanem a szintén fővárosi Astrában folytatja a pályafutását.
jún. 17
10:06
Modric: nehéz mérkőzés előtt állnak (ATV)
Zlatko Dalic szövetségi kapitány szerint a horvát labdarúgó-válogatott elérte legfontosabb céljait: gólokat szerzett és legyőzte Nigéria csapatát az oroszországi világbajnokság csoportkörének szombati játéknapján, Kalinyingrádban.
jún. 17
10:06
Új irány a Vasasnál: „5 év óta nem jött fel saját nevelésű játékos az utánpótlásból” (m4sport.hu)
A tulajdonos, Jámbor János nyílt levelet írt a változásokról.
jún. 17
10:09
Elképesztő fűprobléma a német válogatottnál (Behaviour)
Állítását a szakmai stábban helyet kapó pálya-karbantartásért felelős szakértő, Rainer Ernst is megerősítette.
jún. 17
10:12
Horvát kapitány: "a szerencse is mellénk állt, de megérdemeltük" (Infostart)
Zlatko Dalic szövetségi kapitány szerint a horvát labdarúgó-válogatott elérte legfontosabb céljait: gólokat szerzett és legyőzte Nigéria csapatát az oroszországi világbajnokság csoportkörének szombati játéknapján, Kalinyingrádban.
jún. 17
10:12
Atlétika: rubindiplomát vehetett át a 94 éves edző (She)
Rubindiplomát vehetett át a Testnevelési Egyetemen Puskás Antal, akit az ünnepség rangidőseként, 94 évesen ért ez a megtiszteltetés. A korábbi atlétikaedző és tanár mellesleg a mai napig rendszeresen sportol.
jún. 17
10:18
Bozsik és Simek egyetért: Benzema vezére lehetne a franciáknak (m4sport.hu)
Az M4 Sport két szakértője a vezérszellemű játékosokat hiányolja a francia válogatottból.
jún. 17
10:18
Németországért is szoríthatunk ma, a vb negyedik napján (HírTV)
Ma is három mérkőzést rendeznek az oroszországi labdarúgó világbajnokságon.
jún. 17
10:30
Fantasztikus az izlandi csapat, de az edzőjük a legcsodálatosabb (444.hu)
A fogorvos Hallgrímsson olyan higgadtan nézte, ahogy a filmrendező kapusa megfogja Messi büntetőjét, mintha már kismilliószor megtörtént volna mindez.
jún. 17
10:33
Furcsa gólörömök: 22 millióért szívta fel Fowler az alapvonalat (BorsOnline)
A most zajló oroszországi foci-vb-n is akadnak különleges ün­neplések egy-egy találat után, ám labdába sem rúghatnak a sportág legrendhagyóbb gólörömei mellett.
jún. 17
10:39
Végre kiderült, ezt tette a magyar gyerekekkel Messi (Ripost)
Jól látni, a meccs előtt még mosolygós volt az argentinok sztárja. Később aztán már csak szenvedett.
jún. 17
10:48
Arsenal: Emery nem számol vele, Wilshere távozik – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint Unai Emery, az Arsenal spanyol menedzsere közölte Jack Wilshere-rel, hogy nem számol vele az alapcsapatában. Az angol középpályás így tíz év után távozik az „ágyúsoktól”.
jún. 17
10:48
Sallói duplája is kellett a Kansas továbbjutásához (ATV)
A magyar válogatott Sallói Dániel két góllal járult hozzá csapata, a Sporting Kansas City 3-2-es győzelméhez az Egyesült Államok labdarúgókupájának (US Open Cup) nyolcaddöntőjében.
jún. 17
11:00
Légiósok: szeptember végéig nem számíthat Szántó Tamásra a Rapid (She)
Hosszabb időre lesz szüksége Szántó Tamásnak, míg felépül a porcsérüléséből, így klubja, a Rapid Wien nem számíthat rá a következő szezon elején.
jún. 17
11:02
Vb 2018: csak egyszer volt több tizenegyes egy játéknapon (She)
Tegnap – részben a VAR közreműködésének köszönhetően – valósággal  „potyogtak" a büntetők az oroszországi világbajnokságon. A négy mérkőzésen öt tizenegyest ítéltek meg a játékvezetők – de ez sem rekord, mert egy 1998-as napon hat büntetőt végezhettek el a labdarúgók a rendes játékidőben!
jún. 17
11:12
„A szerencse is mellénk állt, de megérdemeltük” – így a horvát kapitány (m4sport.hu)
Fontos a három pont, de megnyugodni nem szabad, vallja Zlatko Dalic.
jún. 17
11:24
Vb 2018: a Fradi elköszönő németje szerint a franciák lesznek Kroosék kihívói (She)
Ezt a szezont még a Ferencvárosban töltötte Janek Sternberg, aki másfél év után továbbállt és a Kaiserslautern játékosa lett. Még a zöld-fehérek labdarúgója volt, amikor is arra kértük, mesélje el, milyen érzésekkel várja az akkor még közelgő világbajnokságot, melynek Németország címvédőként fut neki. Elárulta, hogy szerinte miért a franciák leszne
jún. 17
11:36
A horvátok nekimennének az argentinoknak (Azenpenzem)
A mérkőzés legjobbjának választott Luka Modric úgy fogalmazott, számukra nagyszerűen kezdődött a torna, hiszen megérdemelt győzelmet arattak.

Keresés