2018. június 21. csütörtök

jún. 21
0:12
NS: Rossi törleszteni szeretne; Interjú a nagy testvér képviselőjével – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jún. 21
0:36
Doktor Bubó – S. Tóth János publicisztikája (She)
A függöny lehullott, s Georges Leekens egy ország megvető pillantásától kísérve, homlokán „a világ hülyéje” bélyeggel lekullogott a magyar futba...
jún. 21
0:48
Ítélet-idő – Ballai Attila jegyzete (She)
A tizenhárom fokos skót „nyárban” hol az eső áztatta, hol az arcba vágó szél borzolta Glasgow városát. Erre mondják, hogy ítéletidő, de ez tegna...
jún. 21
3:00
Maradona szenved, gólt lő, őrjöng, majd... (She)
Brazília 1970-ben ezen a napon szerezte meg harmadik világbajnoki címét, majd 2002-ben ezen a napon győzte le Ronaldinho emlékezetes szabadrúgásával Angliát. Argentína négy vb-meccset nyert meg 16–0-s összesített gólkülönbséggel – közülük az egyik vb-döntőbe jutást ért, kettő pedig (hihetetlen, de igen, kettő!!!) arról nevezetes, hogy a
jún. 21
3:42
Ellátogattunk Dunaszerdahelyre: így vélekednek volt csapatának szurkolói az új magyar kapitányról (Blikk)
Hiába távozik néhány héten belül a szlovák élvonalbeli DAC-tól Marco Rossi (53), Dunaszerdahelyen így is odavannak az olasz fociedzőért.
jún. 21
6:18
A 1-0 az idei nyár slágere (Infostart)
Három mérkőzés, három 1-0-s siker a labdarúgó-világbajnokság szerdai mérlege. A három gólt a Real Madrid (Cristiano Ronaldo), a Barcelona (Luis Suárez) és az Atlético Madrid (Diego Costa) játékosa szerezte. Ez az eredmény a „sláger” Oroszországban, már eggyel több volt belőle húsz mérkőzés alatt (9), mint a teljes 2014-es Mundial hatvannégy találko
jún. 21
6:18
Rossi a szívét és a lelkét ígéri (Azenpenzem)
A szakember megvalósult álomról beszélt és arról, hogy el akarja érni: a magyar futballszurkoló ne csak a múltra, hanem a jelenre is büszke lehessen.
jún. 21
6:33
Akiért tűzbe mennének a játékosok (Behaviour)
Rég nem sorakozott fel így a futballtársadalom, ahogy beállt Rossi mögé.
jún. 21
6:35
Horvátország ellen javíthatnak Messiék (Behaviour)
A játéknap slágermeccsének a horvátok és az argentinok összecsapása ígérkezik.
jún. 21
6:37
Zúg a Volga - Durva jó választás (Behaviour)
Eddig nem tobzódtunk a futball szépségeiben a világbajnokságon, de sokan nem is a gyönyörűséget keresik a labdarúgásban.
jún. 21
7:00
Válogatott: Marco Rossi visszahozná Nikolicsot (She)
Visszahozná a válogatottba Nikolics Nemanját a magyar labdarúgó-válogatott új kapitánya. Marco Rossi a Magyar Idők csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta, tisztázni akarja a Chicago Fire játékosával, hogy miért mondta le a válogatottságot és hogy fennállnak-e még ezek az okok.
jún. 21
7:02
Vb 2018: a 2014-es csoportkör már lepipálva, veszélyben a 2010-es csúcs! (She)
Mint ismert, változatosnak nem mondható eredménysorral zárult az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hetedik napja, a portugálok Marokkót, az uruguayiak Szaúd-Arábiát, a spanyolok Iránt gyűrték le 1–0-ra. 1–0-ból 20 meccs alatt már kilencnél járunk – 2014-ben az egész csoportkör alatt fordult elő nyolc, és most még több mint a fele hátravan...
jún. 21
7:03
Leleplező fotó, tiltott dolgot tett a válogatott focista a vb-n (Ripost)
A mexikói játékostól biztosan várnak majd válaszokat az amerikaiak.
jún. 21
7:06
Nikolicsról és Lanzafaméról is beszélt az új kapitány (Infostart)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya el akarja érni: a magyar futballszurkoló ne csak a múltra, hanem a jelenre is büszke lehessen.
jún. 21
7:06
Egy vereség a kiesés szélére sodorhatja Messiéket (m4sport.hu)
Rakitic súgott a horvát kapitánynak, hogy mi lehet az ellenszer Messi ellen.
jún. 21
7:12
US Open Cup: Nikolics a negyeddöntőbe lőtte a Chicagót (She)
A Chicago Fire labdarúgócsapata Nikolics Nemanja góljával 1–0-ra legyőzte idegenben az Atlanta Unitedet, ezzel bejutott a US Open Cup negyeddöntőjébe.
jún. 21
7:24
Nagy igazolásokat jelentett be az OSC (Infostart)
Vad Lajos lesz az OSC férfi vízilabda-csapatának vezetőedzője - jelentette be a klub.
jún. 21
7:24
Rossi visszahozná Nikolicsot (ATV)
Visszahozná a válogatottba Nikolics Nemanját a magyar labdarúgó-válogatott új kapitánya. Marco Rossi a Magyar Idők csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta, tisztázni akarja a Chicago Fire játékosával, hogy miért mondta le a válogatottságot és hogy fennállnak-e még ezek az okok.
jún. 21
7:33
Kovács Kokó István: Aktív apuka vagyok! (BorsOnline)
Az egykori olimpiai és világbajnok bokszoló a Borsnak bevallotta, négy hónapos kisfia, Zalán cseperedéséből aktívabban tudja kivenni a részét, mint korábban két nagyfia esetében.
jún. 21
7:36
Ragadós a tisztaságmániás japán drukkerek példája (Infostart)
Őrülten szurkoltak csapatuknak a japán focidrukkerek a vébén, aztán valami olyat tettek, ami szabályos sokkot okozott. A szenegáliak is követték példájukat, kérdés, hogy másokat is megfertőz-e a sajátos vírus.
jún. 21
7:42
Foci-vb röviden (7. nap) (m4sport.hu)
Portugália, Uruguay és Spanyolország is szenvedett, de egy góllal győzött szerdán a vb-csoportkör második fordulójában. Napi összefoglaló.
jún. 21
7:48
NB II: „Nem véletlen, hogy egy hónap után távoztam Győrből” (She)
Az autóbalesetéről és az eltékozolt éveiről is őszintén beszélt a másodosztályú Vác FC labdarúgócsapatának csatára, Balajti Ádám, aki bízik benne, hogy idővel visszatérhet az NB I-be.
jún. 21
8:00
Öttusa: a legjobbak között vagyunk utánpótlásban (She)
Éremeső a Drzonkówban rendezett korosztályos öttusa Európa-bajnokságon: a tizennégy versenyszámból kilencben magyar versenyző állhatott a dobogóra, ötször aranyéremmel a nyakában.
jún. 21
8:02
NB I: A második félidőben már a jobbik arcunkat mutattuk – Thomas Doll (She)
A Ferencváros első felkészülési mérkőzésén 9–0-ra megverte a megyei első osztályú Villányt. Thomas Doll vezetőedző és a Balmazújvárostól igazolt, két gólt is szerző Sigér Dávid értékelt a klub honlapján.
jún. 21
8:12
Vb 2018: élő hírfolyam a csütörtöki eseményekről (She)
Oldalunkon a mai napon is élő hírfolyamban követheti figyelemmel a labdarúgó-világbajnoksággal kapcsolatos eseményeket, ide kattintva.
jún. 21
8:12
Marco Rossi a honosítástól sem retten vissza, de Lanzafame nem kell (m4sport.hu)
Az új szövetségi kapitány Nikoliccsal is átbeszélné a válogatottságot.
jún. 21
8:18
Hátrányban az akciógólok – eddig ez a pontrúgások vb-je (m4sport.hu)
És két tizenegyes még ki is maradt.
jún. 21
8:24
Erre megy el a pénzed: 1 milliárd forintért vett játékosokat a Felcsút (444.hu)
Utánpótlásképzésre is behúznak több milliárd forintot, de helyettük a Puskás Akadémia inkább bevásárol drága külföldi játékosokból.
jún. 21
8:27
Családi tragédiára emlékezett a szenegáli kapitány (BorsOnline)
Ha valaki előzetesen azt tippeli, a Robert Lewandowskival erősített lengyelek 2-1-re kikapnak Szenegáltól, biztosan kinevetik. Pedig az afrikai válogatott 2002-es vb-csoportmeccsén 1-0-ra verte a címvédő franciákat. A másik magyarázat a mostani kapitány, Aliou Cissé szaktudása. A 43 éves tréner a londoni olimpián nyolc közé vitte U23-as válogatottj
jún. 21
8:36
Vb 2018: így udvarol az ausztrál szurkoló – elcsípett beszélgetés a büfékocsiban (She)
Anapa–Krasznojarszk, belföldi vasúti járat, négy és fél napos út. Beesteledett már, a büfékocsiban néhány kései vendég issza Baltika sörét. Odakint végtelen sötét, a hosszú szerelvény monoton zakatol az oroszországi éjszakában. Néhány asztallal mögöttem két ausztrál fiatalember, útban a dánok elleni meccsre, velem együtt szálltak fel Volgográdban d
jún. 21
8:38
Haladás: Stef Wils befejezi a pályafutását (She)
Stef Wils szerződése június 30-án lejár a Haladásnál, s bár a klub szerette volna azt meghosszabbítani, a belga védő befejezi pályafutását. A jövőben az utánpótlással szeretne foglalkozni, valamint kitanulni a játékosmegfigyelő szakmát.
jún. 21
8:45
Tetoválás miatt lett kegyvesztett az uruguayi focista (Behaviour)
Guillermo Varelának nagyon nem volt szerencséje Európában.
jún. 21
8:48
DVSC: meglepte a 18 éves tehetséget a sok játéklehetőség (She)
Kusnyír Erik a legvérmesebb álmaiban sem gondolta volna, hogy az előző szezonban már a második NB I-es meccsén kezdő lesz a DVSC-ben. Az élvonalban való bemutatkozásáról a klub honlapján beszélt a 18 éves középpályás.
jún. 21
8:54
A McLaren szerint kritizáló exfőnökük nem tudja, miről beszél (m4sport.hu)
A csapat szóvivője úgy véli, téves információkra alapozta bírálatát Martin Whitmarsh, akivel nem terveznek közös folytatást.
jún. 21
9:00
Vb 2018: Beckham elárulta, szerinte kik jutnak döntőbe (She)
David Beckham szerint Anglia és Argentína jut be az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjébe.
jún. 21
9:00
A Felcsút költötte a legtöbbet új játékosokra (ATV)
Legalább 2,7 milliárd forintot költött új játékosok igazolására tavaly a magyar labdarúgó élvonal 12 csapata az együtteseket működtető cégek beszámolói alapján.
jún. 21
9:02
Vb 2018: „A bíró el volt ájulva CR-től, a mezét is elkérte” (She)
Éles kritikát fogalmazott meg a szerdai Portugália–Marokkó meccset vezető bíróval, Mark Geigerrel kapcsolatban az afrikai ország játékosa, Nordin Amrabat, aki a holland televíziónak nyilatkozott.
jún. 21
9:12
Kisvárda: négy idegenlégiós kapcsolódott be a felkészülésbe (She)
Immár hét, újonnan szerződtetett idegenlégiós készül az NB I-es rajtra hangolódó kisvárdai futballcsapatnál. A már az első edzéstől kezdve jelenlévő ukrán Roman Karaszjuk és Anton Sinder valamint a szerb Vuk Mitosevics után szerdán a grúz Temur Parcvanija és a három brazil futballista, Jefferson Sassá, Felipe Ventura és Anderson Pico is bekapc
jún. 21
9:12
Vb: Megbüntették Mexikót és Szerbiát (ATV)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) egyformán 10 ezer svájci frankra (2,8 millió forintra) büntette Mexikót és Szerbiát.
jún. 21
9:12
Megbüntette a FIFA Mexikót és Szerbiát (m4sport.hu)
Ha nem bírnak magukkal, súlyosabb szankció is jöhet.
jún. 21
9:18
„Az argentinok elleni lesz a legkönnyebb meccsünk” (m4sport.hu)
A horvát kapitánynak megvan a terve Messi kiiktatására.
jún. 21
9:24
Vb 2018: tízezer svájci frank büntetés Mexikónak és Szerbiának (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) egyformán 10 ezer svájci frankra (2.8 millió forintra) büntette Mexikót és Szerbiát.
jún. 21
9:26
Vb 2018: a meg nem adott gól után kórházban az egyik iráni (She)
Kórházba kellett szállítani az iráni labdarúgó-válogatott stábjának egyik tagját, miután a csapat gólját les miatt utólag érvénytelenítette a bíró a spanyolok elleni, szerda esti világbajnoki csoportmérkőzésen.
jún. 21
9:36
Vízilabda: az OSC-nél minden fronton a döntő a cél (She)
Remek játékosokkal erősítette meg keretét a bajnoki negyedik OSC vízilabdacsapata, amelynek edzője Vad Lajos lesz.
jún. 21
9:36
Megsérült az angolok vezére (m4sport.hu)
A kapitány a szabadnapjukon dolgoztatta az orvosi stáb tagjait.
jún. 21
9:39
Futács: Nyernek a horvátok (BorsOnline)
Horvát győzelmet vár az argentinok ellen a Hajduk Split focistája, Futács Márkó. – Épp most tartok Horvátországba. Valószínűleg az egész vb-t a csapattársaimmal nézem. Nagyon jó helyek vannak Splitben, az esti meccseket biztos egy-egy vendéglátóhelyen nézzük meg – mondta a Borsnak Futács. – Szerintem a horvátok meglepik Argentínát, és 2-1-re n
jún. 21
9:48
Vasas: Németországba igazolt a kulcsember – hivatalos (She)
Felix Burmeister, a labdarúgó NB I-ből kiesett Vasas védője a német harmadosztályú Eintracht Braunschweignél folytatja a pályafutását.
jún. 21
9:48
A videobírózás után kórházba kellett vinni az iráni stábtagot (m4sport.hu)
Akkor lett rosszul, amikor nem adták meg a gólt.
jún. 21
9:50
Jégkorong: finn csatárt igazolt a Dunaújváros (She)
A szlovák Martin Saluga után újabb igazolást jelentett be a Dunaújvárosi Acélbikák. Az Erste Ligában szereplő jégkorongcsapat a finn másodosztályból érkező Oula Uskival erősödik.
jún. 21
10:00
A meg nem adott gól kórházba küldött egy iránit (Infostart)
Kórházba kellett szállítani az iráni labdarúgó-válogatott stábjának egyik tagját, miután a csapat gólját les miatt utólag érvénytelenítette a bíró a spanyolok elleni, szerda esti világbajnoki csoportmérkőzésen.

Keresés