2022. augusztus 11. csütörtök

aug. 11
18:24
Norris nem is érti, hogy jött össze az imolai dobogó (m4sport.hu)
Egyelőre ez az egyetlen dobogós helyezés 2022-ben, amit nem a három élcsapat egyik pilótája szerzett.
aug. 11
18:30
A Nightwish énekesnője énekel majd a Holland Nagydíj rajtja előtt! (Racing)
“Hogy jön a Holland Nagydíjhoz egy finn szimfonikus metal együttes?” – kérdezhetnénk, hiszen a Nightwish-t a legtöbben Tarja Turunen, finn énekesnővel azonosítják. Turunen és a zenekar útjai azonban 2005-ben szétváltak, azóta a Nightwish már “elfogyasztott” egy svéd énekesnőt (Anette Olzon) is. Lassan 10 éve, 2013 óta azonban a banda egy holland vo
aug. 11
18:42
Az időjárás csúnyán kitolt az IndyCar nézettségével (Racing)
Mind a NASCAR, mind az IndyCar futam nézettségi adatain érezhető volt, hogy csúsztak a futamok az időjárás viszontagságai miatt. A NASCAR Cup Series michigani fordulójának indítását zivatarok késleltették, de így is átlagosan nőtt a nézettség az előző évhez képest. A Racer információ szerint az amerikai közvetítés átlagosan 1,54-es Nielsen nézettsé
aug. 11
18:54
Verrasztó Dávid megszerezte az első magyar érmet az úszó Eb-n (Blikk)
Verrasztó Dávid szerezte az első magyar érmet a római úszó-Európa-bajnokságon, második helyen ért célba a 400 méteres vegyesúszás fináléjában.
aug. 11
18:56
Hoppá! Veszélyben lehet a Fradi edzőjének állása – Így kiakadtak a zöld-fehéreknél? (Blikk)
Az orosz média szerint sokan úgy gondolják, a Qarabag elleni kiesést követően a Ferencváros edzőjének, Csercseszovnak talán örökre el kell hagynia a pálya szélét a zöld-fehéreknél.
aug. 11
19:00
Verrasztó Dávid ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a római úszó Eb-n (Demokrata)
A szám másik magyar döntőse, Kós Hubert 4:13.77-tel a negyedik lett.
aug. 11
19:12
Verrasztó Dávid révén megvan az első magyar érem a vizes Eb-n (Eurosport)
Verrasztó Dávid ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. A szám másik magyar döntőse, Kós Hubert 4:13.77-tel a negyedik lett.
aug. 11
19:12
Videó: Folytatódik Räikkönen tesztprogramja, ma már autót is vezetett (Racing)
Kimi Räikkönen ma a VIRginia International Raceway-en tesztelte először a NASCAR Next Gen autót, a jövőheti Cup Series bemutatkozása előtt. A 2007-es Forma-1-es világbajnok a Trackhouse Racing színeiben fog versenyezni az augusztus 21-én Watkins Glenben megrendezésre kerülő épített pályás versenyen, ahol egy Chevrolet Camaro ZL1-es autót vezet majd
aug. 11
19:18
Tüntetésre ingerli a manchesteri szurkolókat a klub botrányos hanyatlása (Blikk)
Újra tüntethetnek a Manchester United hívei! Azt tervezik, hogy üresen hagyják az Old Trafford lelátóit a következő hazai bajnokin a Liverpool ellen, így tiltakozva a futballklub tulajdonosai miatt. Tizenhét évvel ezelőtti megjelenésük óta már többször protestáltak a Glazer família ellen, a szurkolók közül egyre többen gondolják, hogy szeretett klu
aug. 11
19:30
Skandináv kör: Vosnak megvan a mesterhármas, Vas Blanka megint az élbolyban (Eurosport)
A női Skandináv körverseny csütörtökön megérkezett Norvégiába, a 119 kilométeres szakasz vége kissé emelkedett. Vas Blanka (SD Worx) sokáig a mezőny elejében helyezkedett, a hajrában sodródott csak hátrébb. Marianne Vost (Jumbo-Visma) ezúttal sem lehetett megverni, háromból háromnál jár ezen a versenyen, és ő vezeti az összetettet is. Mutatjuk a ha
aug. 11
19:36
Bottas még nem élvezett annyira F1-es szezont, mint az ideit (m4sport.hu)
Felszabadultabbá vált az Alfa Romeónál.
aug. 11
19:42
Úszó Eb: Verrasztó ezüstérmes, Kós negyedik 400 vegyesen (HírTV)
Verrasztó Dávid a második, Kós Hubert a 4. helyen zárt 400 vegyesen a Rómában zajló úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitó napján.
aug. 11
19:42
Bronzérmet szerzett a 4x200 méteres magyar női gyorsváltó az úszó Eb-n (Demokrata)
A 4x200 méteres magyar női gyorsváltó bronzérmet nyert a római úszó Európa-bajnokságon.
aug. 11
19:44
Úszó Eb: bronzérmes a női 4x200-as gyorsváltó (HírTV)
A Pádár Nikolett, Hosszú Katinka, Késely Ajna és Ábrahám Lilla alkotta női 4x200-as gyorsváltó a harmadik helyen zárt a Rómában zajló úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitó napján.
aug. 11
19:46
Úszó Eb: aranyérmes a férfi 4x200-as gyorsváltó! (HírTV)
Aranyérmes a Németh Nándor, Márton Richárd, Holló Balázs és Milák Kristóf összeállítású 4x200-as férfi gyorsváltó a Rómában zajló úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitó napján!
aug. 11
19:48
Országos csúccsal Európa-bajnok a 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltó (Demokrata)
Ez a magyar úszósport történetének 100. aranyérme a kontinensviadalokon.
aug. 11
19:48
Országos csúccsal aranyérmes a Milák vezette férfi 4x200-as gyorsváltó Rómában (Eurosport)
A Németh Nándor, Márton Richárd, Holló Balázs, Milák Kristóf összeállítású 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltó országos csúccsal aranyérmet nyert a római úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. Ez a magyar úszósport történetének 100. aranyérme a kontinensviadalokon.
aug. 11
19:54
Milák hajrájával csodás magyar Eb-arany született a férfi 4x200-as gyorsváltóban (Blikk)
A Németh Nándor, Márton Richárd, Holló Balázs, Milák Kristóf összetételű magyar csapat nyerte a római úszó Európa-bajnokság férfi 4x200 méteres gyorsváltó aranyérmét. A magyar úszók remekeltek csütörtökön, három éremmel zártuk a nyitónapot.
aug. 11
20:00
Hivatalos: Nikolics Nemanja Törökországban folytatja pályafutását (m4sport.hu)
A török másodosztályba frissen feljutó Pendikspor csütörtökön a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 43-szoros magyar válogatott támadót, Nikolics Nemanját.
aug. 11
20:12
Hamilton nem akar negatív ex-versenyző lenni, ha visszavonult (m4sport.hu)
Inkább saját projektjeivel foglalkozna.
aug. 11
20:12
Zord időben meglepetés, Zingle-é az első szakasz az Arctic Race-en (Eurosport)
Alaposan megnehezítette az időjárás a versenyzők dolgát az Arctic Race of Norway első szakaszán. A szél és az eső még keményebbé tette az amúgy is 3000 méter szintet tartalmazó etapot, ennek ellenére kisebb mezőnyhajrá döntött. Ezt a cofidises Axel Zingle nyerte az astanás Syritsa előtt, ezzel karrierje második győzelmet szerezte.
aug. 11
20:12
Domenicali: Itt nincs helyük az idiótáknak! (Racing)
A Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali megerősítette, hogy “nincs helyük” a versenyeken azoknak az embereknek, akik nem megfelelően viselkednek, és arra kéri a rajongókat, hogy jelentsenek minden rendellenességet. A Max Verstappen és Lewis Hamilton közötti tavalyi párharcok óta a közösségi médiában sok dühöt és agressziót váltott ki mindkét
aug. 11
20:36
A férfi 4x200-as gyorsváltóé a 100. magyar arany; Verrasztó és a női váltó is bronzérmet nyert – ez történt a vizes Eb csütörtöki napján (m4sport.hu)
Szabó Szebasztián, Szabó-Feltóthy Eszter és Molnár Dóra is döntőbe jutott.
aug. 11
20:42
A Real Madridé a Szuperkupa, Kyrgios kiejtette a világelső Medvedevet (Eurosport)
Az Eurosport csütörtöki híradója: A BL-címvédő Real Madrid 2-0-ra verte az El-győztes Eintracht Frankfurtot a Szuperkupa-döntőben; Nick Kyrgios búcsúztatta a világelső Daniil Medvevet a montréali Masters-tornán; Belinda Bencic kiejtette a visszavonulását nemrég bejelentő Serena Williamset Torontóban; A movistaros Pedrero nyerte a Tour de l'Ain 3. s
aug. 11
20:54
Egy árulkodó jelből arra lehet következtetni, a frissen igazolt Christensen máris távozik a Barcától (m4sport.hu)
Ő már tud valamit?
aug. 11
21:00
Az Európa-liga-címvédő Frankfurtból igazolt középpályást a Juventus (Eurosport)
Filip Kostic 48-szoros szerb válogatott labdarúgó a Juventus csapatához igazolt csütörtökön. Három idényre szóló szerződést írt alá a torinói klubbal.
aug. 11
21:06
Eb-k minden mennyiségben, Loki–Vasas és a férfi pólóválogatott pénteken élőben az m4sport.hu-n (m4sport.hu)
A kilenc sportágat magába foglaló müncheni Európa-bajnokságok, és a Rómában zajló vízes Eb küzdelmeit pénteken is paralel közvetítjük a közmédia tévés és online csatornáin. Akárcsak este az OTP Bank Liga 3. fordulójának nyitómeccsét és a férfi pólóválogatott felkészülési mérkőzését.
aug. 11
21:08
Idegenben is nyert, így kettős győzelemmel jutott az Ekl-rájátszásba a MOL Fehérvár (m4sport.hu)
A MOL Fehérvár idegenben 2-1-re legyőzte a moldovai Petrocubot az Európa-konferencialiga-selejtező harmadik fordulójának második mérkőzésén, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott a rájátszásba, ahol a Bundesligában szereplő Kölnnel csap össze a főtáblára kerülésért.
aug. 11
21:12
Hivatalos: Nikolics után Ugrai Roland is aláírt a török másodosztályú Pendiksporhoz (m4sport.hu)
A török másodosztályban szereplő Pendikspor a hivatalos közösségi oldalán jelentette be Ugrai Roland szerződtetését.
aug. 11
21:18
Vizes Eb: a férfi 4×200 méteres gyorsváltóé a 100. magyar arany (Metropol)
A Németh Nándor, Márton Richárd, Holló Balázs, Milák Kristóf összeállítású 4x200 méteres magyar férfi gyorsváltó országos csúccsal aranyérmet nyert a római úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján. Ez a magyar úszósport történetének 100. aranyérme a kontinensviadalokon.
aug. 11
21:18
A Forma-1 már nem “az európai versenysorozat” (Racing)
A Forma-1 amerikai kontinensen való növekvő népszerűségét jelzi az is, hogy már 100 amerikai vállalatot tudhat a partnerei közt. Amióta a Liberty Media 2017-ben felvásárolta az F1-et, az Egyesült Államokat célozták meg terjeszkedési területként. Először a Netflixnek engedélyezték, hogy a rendkívül népszerű Drive to Survive sorozat keretében a kulis
aug. 11
21:24
Ellephetik a kölni szurkolók a Vidi stadionját (Blikk)
Székesfehérvár – A szurkolók leleményessége határok nélküli: jó példa erre a Mol Fehérvár esete az 1. FC Köln elleni meccsel a labdarúgó Európa-konferencialigában. A német csapat szurkolói valahogy kiszimatolták, hogyan tudnak a vendégszektoron kívül is jegyhez jutni a MOL Aréna Sóstóba a hazai nézők közé az augusztus 25-i kupatalálkozóra, és gyors
aug. 11
21:24
Kettős győzelemmel lépett tovább a Fehérvár a Konferencia-liga selejtezőjében (Demokrata)
A MOL Fehérvár FC 2-1-re nyert a moldovai Petrocub Hincesti vendégeként.
aug. 11
21:30
Kettős győzelemmel lépett tovább a Mol Fehérvár a konferencialigában (Blikk)
A MOL Fehérvár FC 2-1-re nyert a moldovai Petrocub Hincesti vendégeként a labdarúgó konferencialiga selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc csütörtök esti visszavágóján, így kettős győzelemmel, 7-1-s összesítéssel jutott a következő körbe.
aug. 11
21:30
Szalai Attiláék simán továbbjutottak az Európa-liga 3. selejtezőköréből (m4sport.hu)
A magyar válogatott védőt végig a soraiban tudó török csapat továbbjutása egy pillanatig sem forgott veszélyben
aug. 11
21:32
Aláírt a Juventushoz az El-győztes középpályás (m4sport.hu)
Filip Kostic 48-szoros szerb válogatott labdarúgó a Juventus csapatához igazolt csütörtökön.
aug. 11
21:36
Konferencia-liga: Kettős győzelemmel jutott tovább a Fehérvár (Eurosport)
A MOL Fehérvár FC 2-1-re nyert a moldovai Petrocub Hincesti vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc csütörtök esti visszavágóján, így kettős győzelemmel, 7-1-s összesítéssel jutott a következő körbe.
aug. 11
21:42
Életének 71. évében elhunyt Tóth József, az Újpest legendája (m4sport.hu)
Életének 71. évében elhunyt Tóth József, az Újpest 56-szoros magyar válogatott labdarúgója – adta hírül az Újpesti Torna Egylet.
aug. 11
21:48
Három érmet szereztek a magyar úszók az Európa-bajnokság nyitónapján (444.hu)
A 4x200 gyorsváltóé a magyar úszósport 100. Európa-bajnoki aranya.
aug. 11
21:54
Megint gyászol a magyar labdarúgás: újabb legendás újpesti focista hunyt el (Blikk)
Meghalt Tóth József, az Újpest 56-szoros válogatott labdarúgója.
aug. 11
21:54
Óriási: Real-szurkolók arra kérték Pérezt, szerződtesse Ronaldót – a válasz nem késett (m4sport.hu)
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez láthatóan érti a iccet.
aug. 11
21:56
A duplázó várdai szélső félóra alatt visszahozta a Molde elleni reményeket (m4sport.hu)
Jasir Asani szűk fél óra alatt kétszer is bevette a Molde kapuját, így az idegenbeli 3-0-s vereség után ismét élessé tette a Kisvárda a továbbjutás kérdését a Konferencia-liga-selejtező 3. fordulójában.
aug. 11
22:00
Kínzó betegség támadta meg az Nbi-es focistát, a lábait sem tudta mozgatni, felkészült a halálra: „Kiderült, az agyam nem küld ingereket” (Blikk)
A Gyirmót FC Győr játékosa, Hudák Dávid egy ijesztő és nagyon ritka betegség áldozata lett: sokáig abban a hitben élte az életét, hogy már nem sok van neki hátra. Nemhogy labdába rúgni, de még járni sem bírt.
aug. 11
22:18
Benzema szuperhős a Madridnál: ki tudja megállítani a Realt? (Blikk)
Karim Benzema ismét szintet lépett! A Real Madrid francia világklasszis labdarúgója 324. gólját szerezte a Eintracht Frankfurt ellen 2-0-ra nyert európai Szuperkupa-meccsen, ezzel pedig megelőzte a királyiak örökranglistáján a klublegenda Raúlt. A németek ellen szerzett találattal már második a spanyol csapat góllövőlistáján, csak a 451-gyel első C
aug. 11
22:24
71 évesen elhunyt az Újpest legendája (Eurosport)
Életének 71. évében elhunyt Tóth József, az Újpest 56-szoros válogatott labdarúgója. Az UTE közösségi oldalának tájékoztatása szerint temetéséről a családdal egyeztetve később intézkednek.
aug. 11
22:36
Nem tévedés: Uszik napi 5 órát úszik, így akarja összeverni az ellenfelét (Blikk)
Elképesztő edzésmunkával készül Olekszandr Uszik ukrán profi bokszoló a jövő szombati, Anthony Joshua elleni nehézsúlyú világbajnoki mérkőzésre, amit Szaúd-Arábiában rendeznek. A 35 éves veretlen világbajnok sportolóról kiderült, hogy hajnali háromnegyed ötkor kel, hogy beleférjen a napjába három edzés. Ebből az egyik egy ötórás úszótréning.
aug. 11
22:42
Úszó-Eb: Milák új beceneve, Hosszú köszönete, Verrasztó izgulása – nyilatkozatok (Eurosport)
Jól kezdődött magyar szempontból a római Európa-bajnokság, hiszen a férfi 4x200-as gyorsváltó brutális országos csúccsal nyert, a női váltó bronzérmes lett, Verrasztó Dávid másodikként zárt 400 méter vegyesen, és többen is döntőbe jutottak. A dobogósok közül mindenki elégedetten értékelt: a komoly időt repesztő Milák a többieket dicsérte, Hosszú el
aug. 11
22:54
A PSG vezetőedzője elismerte, dolgoznak Rashford szerződtetésén (m4sport.hu)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain már fel is vette a kapcsolatot a Manchester United támadójával, Marcus Rashforddal, hogy meggyőzzék, igazoljon Párizsba.
aug. 11
22:54
Egy nappal előrébb hozták a foci-vb rajtját (Eurosport)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) jóváhagyta, hogy a katari labdarúgó-világbajnokság az eredetileg tervezettnél egy nappal korábban, november 20-án kezdődjön.
aug. 11
22:56
Eldőlt, egy nappal korábban kezdődik a katari világbajnokság (m4sport.hu)
Az eredeti kiírás szerint a torna november 21-én négy mérkőzéssel rajtolt volna.

Keresés