2022. augusztus 5. péntek

aug. 5
0:12
Indul a Premier League, ők költötték a legtöbbet (Infostart)
Péntek este a londoni Crystal Palace–Arsenal mérkőzéssel indul az angol labdarúgó-élvonal 124., egyben a Premier League 31. idénye. A rajt előtti temérdek elemzésből egy sem akad, amely szerint ne a Nagy Hatosból, a Big Sixből kerülne ki a majdani bajnok, sőt még az sem valószínű, hogy a második–negyedik helyre be tud furakodni „kívülről” egy csapa
aug. 5
0:12
Volt alkalmazott mesélte el, Vettelt hogyan csapta arcon a Ferrari valósága (Racing)
Az idei szezon végén visszavonuló Sebastian Vettelben évek óta érlelődik a gondolat a befejezéssel kapcsolatban, a Ferrari volt sajtósa pedig megvilágította, hogy a négyszeres világbajnok mikor indulhatott el mentálisan ebbe az irányba. Érdekes részleteket osztott meg Sebastian Vettel Ferrarinál töltött időszakáról Alberto Antonini, a maranellóiak
aug. 5
0:16
A mérkőzés végén roppant össze a Kisvárda (Infostart)
Egy órán keresztül jól tartotta magát a Kisvárda Moldéban, a Konferencia-liga idei selejtezőjének 3. fordulójában, a nyolcvanadik percig biztató volt az állás a visszavágóra – aztán súlyos vereség lett a vége. Molde–Kisvárda 3-0.
aug. 5
0:16
Kettős Hyundai siker a nyitó szakaszon (Racing)
A Hyundai versenyzői végeztek a Finn Rally nyitó szakaszának élén Thierry Neuville, Ott tanak sorrendben, míg a harmadik Takamoto Katsuta, a negyedik pedig Kalle Rovanpera lett.  A Harju szuperspeciál szakasszal megkezdődött a Finn Rally éles része is, a 3,48 km-es pálya szélére pedig nagyon sok néző látogatott ki már csütörtök este is.  A nyitó gy
aug. 5
0:20
Szakmát vált a norvég sílegenda, jöhet a ralikrossz! (Infostart)
Új sportágban mutatkozik be az olimpiai és világbajnok sírversenyző.
aug. 5
0:24
Ötgólos győzelmével formálissá tette a MOL Fehérvár a visszavágót (Infostart)
Megnyugtató előnyt szerzett a MOL Fehérvár a moldovai Petrocub ellen a labdarúgó Konferencia-liga 3. selejtezőkörének első mérkőzésén. Michael Boris együttese 5-0-s győzelemmel utazhat a jövő csütörtöki visszavágóra.
aug. 5
0:28
A magyar férfi vízilabda-válogatott kikapott Horvátországban (Infostart)
Felkészülési mérkőzésen egy góllal maradt alul a házigazda horvát csapattal szemben Sibenikben.
aug. 5
1:18
Ez kész: A McLaren által bejelentett Rosenqvist-szerződés nem is létezik? (USAracing)
Amikor az elmúlt hetek történéseit látva már azt hinnénk, innentől semmivel sem lehet meglepni bennünket,...
aug. 5
1:18
Ez kész: A McLaren által bejelentett Rosenqvist-szerződés nem is létezik? (Racing)
Amikor az elmúlt hetek történéseit látva már azt hinnénk, innentől semmivel sem lehet meglepni bennünket,...
aug. 5
6:12
Alguersuari várja, hogy legyen női versenyző az F1-ben (Racing)
Talán állíthatjuk, hogy a kimondottan nők számára létrehozott formulaautós bajnokság, a W Series meglehetősen megosztja a közönséget. Alguersuari azonban támogatja a női szériát. A W Series nem titkolt célja, hogy platformot biztosítson a versenyzőnők számára, hogy könnyebben megmutathassák rátermettségüket és jobban megismerje őket a közönség, min
aug. 5
6:18
Volt megoldás a problémákra – állítja Marcello Lotti és a Discovery (Eurosport)
A WTCR-t szervező Discovery Sport Events és a TCR-kategóriát létrehozó WSC is meglepve értesült arról, hogy a Lynk & Co és a kínai márka autóit versenyeztető Cyan Racing visszalépett a túraautó-világkupa teljes 2022-es hátralévő szezonjától. A két szervezet hivatalos közleménye szerint ők úgy érzik, megfelelő javaslatot tettek le a bajnokságban rés
aug. 5
6:24
Jön a nagy sportátalakítás, elkezdődött az államtitkársági munka (Infostart)
Kevesebb bürokrácia, a TAO-rendszer és az egyetemi sportolás átalakítása, olimpiai támogatás - számos fontos feladatról beszélt Schmidt Ádám.
aug. 5
6:24
Neuville: Kiderül, hogy Észtországban eltévedtünk-e (Racing)
Thierry Neuville a Finn Rallyn sokkal jobb teljesítményben reménykedik, a belga versenyző bízik benne, hogy az Észt Rallyn mutatott hátrány csökkenni fog a hétvégén.  Az Észt Rallyn érezhető volt a Hyundai versenyzőinek hátránya a Toyotával szemben, azonban Thierry Neuville bízik benne, hogy közelebb lesznek a riválisokhoz Finnországban.  “Valószín
aug. 5
6:30
Konferencia-liga: a Fehérvár öt góllal verte moldovai ellenfelét, a Kisvárda a kiesés szélére sodródott Norvégiában (Blikk)
A MOL Fehérvár FC kiütéses, 5-0 arányú győzelmet aratott hazai pályán a moldovai Petrocub Hincesti ellen a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójának első mérkőzésén. A Kisvárda pedig a párharc első mérkőzésén 3-0-s vereséget szenvedett a norvég Molde vendégeként.
aug. 5
7:06
Sebastian Vettel mégis az IndyCarban köthet ki? (Racing)
Sebastian Vettel nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy a Forma-1-es karrierje után továbbra is versenyezzen, kérője pedig akad. Graham Rahal újra meginvitáltam Sebastian Vettelt egy IndyCar tesztelésre vagy versenyzésre, miután a négyszeres világbajnok úgy döntött, hogy az év végén visszavonul a Forma-1-ből, és egy szokatlan okot is kifejtett, hog
aug. 5
7:18
Pénzcsináló Barcelona, reálisan nyilatkozó Kyrgios, optimista Leclerc (Eurosport)
Sipos Jánosról, a Tour de France-ról sérülés miatt korán kieső Daniel Ossról és a Chelsea új tulajdonosáról is olvashattok az Eurosport hírösszefoglalójában.
aug. 5
7:42
Megjött a várt ajánlat Batikért: Felcsúton folytatja (m4sport.hu)
Riválisnál folytatja.
aug. 5
7:42
Öt góllal verte moldovai ellenfelét a Fehérvár (Demokrata)
A MOL Fehérvár FC kiütéses, 5-0 arányú győzelmet aratott hazai pályán a Petrocub ellen.
aug. 5
8:12
Japánban eredményes újoncot igazolhat a Nissan (Racing)
A Nissan által mutatkozhat be a következő Formula E szezonban Sacha Fenestraz. A 23 éves francia-argentin versenyző a Gen3-as korszak 2023-as kezdetére csatlakozhat a csapathoz. Jelenleg a Super Formulában versenyez, és negyedik japán szezonjában a harmadik helyen áll a bajnokságban, de a Kondo Racing csapatnál vállalt jelenlegi kötelezettségeinek
aug. 5
8:14
Solberg üvöltése az első kanyarban egész Finnországot megrázta (Racing)
Oliver Solberg a Finn Rally első pénteki szakaszán sem tudott már célba érni, közvetlenül a rajt után alaposan összetörte a Hyundai i20 N Rally1-et. A szakaszt Ott Tanak nyerte.  A Hyundai Motorsport jó kezdéséről szerettünk volna írni a Finn Rally első pénteki szakaszát követően, ezt azonban csak részben tudjuk megtenni.  A szakaszon Ott Tanak és
aug. 5
8:24
Exkluzív - Megszólalt a Veszprémből távozó csapatkapitány (Infostart)
A 147-szeres válogatott irányító a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, két évre szóló szerződést kötött a klubbal. A 34 éves játékos a Telekom Veszprémtől nyolc év után köszönt el.
aug. 5
8:30
70 éves lett Faragó Tamás - Mr. Vízilabda (m4sport.hu)
Pályája csúcsán a világ legjobb pólósaként tartották számon.
aug. 5
8:42
Norvég-magyar, Vasas, Bayern, kosárválogatott - sport a tévében (Infostart)
Gazdag a pénteki kínálat.
aug. 5
8:42
Saját szigetére fogadta be Logano Chastaint – Podcast (Racing)
Az Indianapolis Motor Speedway épített nyomvonalán rendezték a NASCAR Cup Series legutóbbi versenyét, ahol Tyler Reddick idei és pályafutása második győzelmét ünnepelhette a legmagasabb osztályban.
aug. 5
8:54
Úszó-Eb: Milák Kristóf Hosszú Katinka útján (Infostart)
Számhalmozásra készül a jövő héten rajtoló úszó-Eb-n Virth Balázs tanítványa, aki a gyorsúszásra fókuszált a felkészülés nagy részében.
aug. 5
9:06
Alpine: Ocon is képes a csapat vezérévé válni (m4sport.hu)
Bár már bejelentette a jövő évi felállását, egyelőre egy versenyzője van az Alpine-nak 2023-ra. Otmar Szafnauer szerint Esteban Oconra is lehet építkezni.
aug. 5
9:12
Pourchaire célja a bajnoki cím megszerzése (Racing)
Théo Pourchaire a létező legjobb hangulatban vonulhatott el a nyári szünetre. A Sauber juniorja ugyanis képes volt megnyerni a főfutamot a Hungaroringen, amivel újra bajnoki esélyessé lépett elő, miután a bajnoki éllovas Felipe Drugovichnak nagyon nem jött be a kockázatos stratégiája. A szezon elején sokan várták azt a fiatal franciától, hogy képes
aug. 5
9:18
„Felháborító, hogy mekkora tévedés történt!" – kiakadt a kisvárdai vezetőedző a Molde első góljára (m4sport.hu)
A Kisvárda labdarúgócsapata 3–0-ra kikapott a Molde otthonában az Európa Konferencia-liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén. A találkozót követően a magyar csapat vezetőedzője, Török László tartott sajtótájékoztatót, ahol igen mérgesen beszélt az első gólt megelőző, egyértelmű lesszituációról.
aug. 5
9:24
Botrány a meccs után: antiszemita, gyűlöletkeltő rigmust skandáltak a szegedi szurkolók, az Mtk feljelentést tett (Blikk)
A hétfői MTK Budapest–Szeged-Csanád Grosics Akadémia találkozó botrányba fulladt, ugyanis a lefújást követően a vendégcsapat szurkolói antiszemita és gyűlöletkeltő szövegeketskandáltak, miközben elhagyták a stadiont.
aug. 5
9:48
Felcsúton lel menedéket a Honvéd volt csapatkapitánya (Infostart)
A 28 éves középső védő négy év után távozott a fővárosi klubtól.
aug. 5
9:48
Szoboszlainak előrelépést jelentene a Napoli? Reagált a Leipzig középpályásának ügynöke (m4sport.hu)
Marco Rossi a Corriere dello Sportnak úgy nyilatkozott a héten, szintlépést jelentene Szoboszlai Dominiknak, ha az RB Leipzigtől a Napolihoz igazolna. Esterházy Mátyás, a válogatott középpályás ügynöke a Magyar Nemzetnek nyilatkozva eloszlatta az esetlegesen felmerülő kétségeket: Szoboszlai nem tervez klubot váltani.
aug. 5
9:48
Fritz szégyelli, hogy feladta; Raducanu megküzdött a továbbjutásért (Eurosport)
A harmadik helyen kiemelt amerikai Taylor Fritz feladta a nyolcaddöntőjét a Washingtonban zajló keménypályás tenisztornán. A férfiaknál további három mérkőzést is elkezdtek csütörtökön, de azokon esőszünetet kellett tartani, és végül a folytatást péntekre halasztották.
aug. 5
10:06
Kiderült a Bayern csatáráról, miért hagyta ki a Szuperkupa-döntőt: megműtötték (m4sport.hu)
Vesekő miatt megműtötték Eric Maxim Choupo-Motingot, a Bayern München kameruni labdarúgóját.
aug. 5
10:06
Nagy csatában ejtették ki Khachavovot Washingtonban (Eurosport)
A hetedik helyen kiemelt orosz Karen Khachanov a nyolcaddöntőben búcsúzott a Washingtonban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyében. Nishioka (japán)-Khachanov (orosz, 7.) 7:6 (7-2), 7:6 (7-1)
aug. 5
10:08
Öt klasszis is búcsúzik, pedig egynek az elvesztése is komoly érvágás a kerékpársportnak (Eurosport)
Ahogy jelenleg kinéz a dolog, az idén az átlaghoz képest viszonylag kevés országúti kerékpáros vonul vissza. Ami extra, hogy kiváló versenyzők, meghatározó kerékpárosok, igazi vezéregyéniségek és példaképek hagyják abba a versenyzést a szezon végén. Vincenzo Nibali, Tom Dumoulin, Alejandro Velverde, Richie Porte és Philippe Gilbert köszönnek el, ko
aug. 5
10:12
Zhou: Piastri helyzete mutatja, jó döntés volt elhagynom az Alpine-t (Racing)
Nem csak a napokban középpontba kerülő Oscar Piastri, hanem a kínai Guanyu Zhou is az Alpine akadémia tagja volt, mielőtt bekerült volna a Forma-1-be. Ám ő távozott a franciák kötelékéből, és úgy érzi, jó döntést hozott, mikor az Alfa Romeóhoz igazolt. Zhou és Piastri tavaly még a Formula 2-ben küzdöttek egymással, a bajnoki cím pedig
aug. 5
10:24
Tökéletes papírforma: Az első négy kiemelt maradt versenyben Los Cabosban (Eurosport)
Az első négy helyen kiemelt játékos jutott az elődöntőbe a mexikói Los Cabosban zajló, 822 ezer dollár (321 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.
aug. 5
10:30
Marko: „Azt kérdeztem: biztosan Max ül az autóban?!” (m4sport.hu)
Szemmel látható átalakuláson ment keresztül Max Verstappen 2022-re a Red Bull tanácsadója szerint. Helmut Marko szeretné, ha versenyzőjük meg is kapná a neki járó elismerést.
aug. 5
10:32
22 évesen az MLS-be szerződött a Barcelona spanyol bajnok középpályása (m4sport.hu)
Ráadásul ingyen.
aug. 5
10:36
Arteta rárakta a terhet Jesusra és Zincsenkóra: Eddig körülöttük voltak a legjobbak, most ők következnek (m4sport.hu)
Jó napot kívánok!
aug. 5
10:42
A Goodyear felfedte, szerintük mi okozza a Wtcr gumiproblémáit (Eurosport)
Közleményben reagált a Lynk & Co és a Cyan Racing váratlan kiszállására a Goodyear, kínaiak és a svédek által biztonsági kockázatnak tartott gumik gyártója. A WTCR hivatalos beszállítója szerint csak az extrém körülmények okozták a vallelungai sorozatos problémákat, és biztosak benne, Franciaországban nem lesz gond. Ezért továbbra is az eddig haszn
aug. 5
11:06
Vesekővel műtötték a Bayern München csatárát (Eurosport)
Vesekő miatt megműtötték Eric Maxim Choupo-Motingot, a Bayern München kameruni labdarúgóját. Egyelőre nem világos, hogy a kameruni válogatott középcsatár mikor állhat ismét edzésbe.
aug. 5
11:12
Ricciardo: Szeretném összeszedni magam a nyári szünetben (Racing)
Daniel Ricciardo arra fogja felhasználni a nyári szünetet, hogy a létező legjobb formában és „sikerre éhesen” indíthassa a szezon második felét. A 8-szoros futamgyőztes ausztrál Lando Norris árnyékában volt az évad első fele során, ugyanis amíg a brit fiatal már a dobogón is tudott ünnepelni Imolában és 76 pont szerepel a neve mellett, addig Riccia
aug. 5
11:42
Sajtóhír: Piastri bebiztosította a helyét a McLarennél 2023-ra (m4sport.hu)
Egy holland portál értesülése szerint Oscar Piastri áll jobban az Alpine-nal folytatott jogvitában, és az ausztrál már be is biztosította a helyét a McLarennél 2023-ra. Homályos foltok azért még bőven akadnak
aug. 5
11:42
Óriási öröm érte Mészöly Kálmánt, a Vasas legendáját (BorsOnline)
Meccsre még nem megy, de tévében szurkol.
aug. 5
11:42
Egy szürreálisan csodálatos Szuperszombat, amely felrobbantotta Londont tíz évvel ezelőtt (Eurosport)
2012. augusztus 4. a brit atlétika, sőt, talán az egész brit egyetemes sport történetének legelképesztőbb, legcsodálatosabb estéje volt. Ez volt az a nap a londoni olimpián, amikor Greg Rutherford, Jessica-Ennis Hill és Mo Farah 45 percen belül szerzett három aranyérmet, mindezt 80 ezer extázisban ünneplő, javarészt hazai néző szeme láttára.
aug. 5
11:48
Lewandowski nélkül Európa leggyorsabb támadóalakzata lehet a Bayern Münchené (m4sport.hu)
Karl-Heinz Rummenigge szerint a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München rendelkezik Európa leggyorsabb csatársorával, és ez jelentősen megnehezítheti a Bundesligában szereplő többi 17 együttes dolgát.
aug. 5
11:50
Videó: szögletből becsavart óriási góllal kapott ki a Fradi BL-selejtezős ellenfele (m4sport.hu)
A kazah bajnok Tobol csütörtökön 1–0-s vereséget szenvedett a bosnyák HSK Zrinjsk Mostar vendégeként az Európa Konferencialiga selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc első mérkőzésén. A meccs egyetlen gólját a horvát Niko Jankovic szerezte a 76. percben – szögletből.
aug. 5
12:00
Hivatalos bejelentést tettek Hosszú Katinka jövőjéről (BorsOnline)
Hosszú Katinka 2024-ig elkötelezte magát.
aug. 5
12:12
Vettelt nem mindenki kedvelte a Ferrarinál: Irritálta az embereket (Racing)
Alberto Antonini, a Ferrari korábbi sajtófőnöke elmondta, Sebastian Vettelt nem mindenki kedvelte meg azonnal a Ferrarinál. Mivel a 35 éves versenyző az év végén szögre akasztja a sisakot, a Ferrari egykori sajtófőnöke elmesélt néhány történetet a német versenyzőről. A négyszeres világbajnok 2014-ben döntött úgy, hogy búcsút int a Red Bullnak és gy

Keresés