2022. augusztus 5. péntek

aug. 5
12:24
Lewandowski elment, de a Bayern erősödött (Infostart)
Talán az érezhető gazdasági problémák, talán az ésszerű klubvezetői szemlélet az oka, de szolid mérleget produkáltak eddig a Bundesliga 1 klubja a 2022-es nyári átigazolási időszakban. A piac ugyan még nagyjából négy hétig nyitva, de mivel ma este elkezdődik a bajnokság, gondolható, hogy a nagy kiadásokon már túl vannak a klubok. A szezonrajton ma
aug. 5
12:30
Guardiola megszólalt Bernardo Silva esetleges távozásával kapcsolatban (m4sport.hu)
Pep Guardiola, a Manchester City vezetőedzője egyelőre nem zárja ki, hogy a portugál Bernardo Silva még nyáron elhagyhatja a klubot.
aug. 5
12:30
A motokrossz-pályától a snookerasztalig – ismét két ausztrál a profik között (Eurosport)
Tíz évig járta Neil Robertsonnal a profi snookervilágot, most pedig már ő maga is a Main Tour tagja. A 27 éves Ryan Thomerson életében érdekes fordulat következett be, amikor a zajos motokrosszról a csöndes snookerre váltott, és bár előbbiben sikerekben gazdag juniorkarriert futott be, utóbbiban immár a világ legjobbjai ellen léphet asztalhoz a köv
aug. 5
12:32
Elnapolja a Haas a tárgyalásokat Schumacherrel? (m4sport.hu)
Német források szerint elhalasztja a szerződéshosszabbításról szóló egyeztetéseket a Haas Mick Schumacherrel. Az elmúlt napokban lényegesen erősödött a csapat tárgyalási pozíciója.
aug. 5
12:42
Rinus VeeKay marad a helyén, ő nem igazol a McLarenhez (Racing)
Az IndyCar legmagasabban jegyzett szabadügynöke marad jelenlegi csapatánál, mivel Rinus VeeKay szerződést hosszabbított az ECR-nál. A 21 éves holland tehetség Ed Carpenter és Conor Daly csapattársaként marad a 21-es számú ECR Chevyben – az egyetlen autóban és abban a csapatban, amelyben az IndyCarhoz való 2020-as csatlakozása óta versenyez. Az utób
aug. 5
12:48
Már csak két hét a rajtig: Mutatjuk a 2022-es Vuelta teljes útvonalát! (Eurosport)
Íme az év utolsó háromhetesének, a 77. Vueltának a teljes útvonala és szakaszainak szintrajza. Az idei spanyol körverseny augusztus 19-én, pénteken kezdődik Utrechtben és Madridban ér véget szeptember 11-én, vasárnap. Minden szakaszt elejétől a végéig közvetítünk majd az Eurosport 1-en, és ahogy a Tour de France alatt megszokhattátok, reklámok nélk
aug. 5
13:06
Marko: Hihetetlen, amit Alonso nyújt! Ő az év meglepetése! (m4sport.hu)
Lenyűgözte Fernando Alonso a Red Bull tanácsadóját az idei szezonban nyújtott teljesítményével. Nem mindenki hiszi azonban, hogy sokáig fenn tudja tartani ezt a lendületet.
aug. 5
13:12
Bird törött kézzel is pontot szerzett, de kihagyja a szezonzárót (Racing)
Sam Bird második hazai futamán már az első körös koccanásban sérülést szerzett, de csak a verseny után tudta meg, hogy bármi baja lenne. A brit 15. helyről rajtolva egy lassú defekt ellenére nyolcadik helyen végzett a versenyen. Ezt követően pedig a futam után kórházba ment kivizsgálásra. Ott derült ki, hogy elmozdult bal kézközépcsonttörése van. A
aug. 5
13:24
A Szeged és a klub ultrái is reagáltak az MTK „antiszemita gyűlölködés” miatt tett rendőrségi feljelentésére (m4sport.hu)
Pénteken közleményben reagált a labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia, miután az MTK rendőrségi feljelentést tett szegedi szurkolók antiszemita viselkedése miatt a két csapat hétfő esti mérkőzését követően.
aug. 5
13:42
Borzasztó hírt kapott Cristiano Ronaldo (BorsOnline)
Vasárnap elkezdi szereplését az angol futballbajnokságban a Manchester United, melynek holland edzője csak a cserepadon számít Cristiano Ronaldóra.
aug. 5
13:42
Ivan Lendl: „Nem lenne fair, ha Djokovic a politika áldozata lenne a Goat-vitában” (Eurosport)
Ivan Lendlnek nincs favoritja a GOAT-vitában, az ő szemében Novak Djokovic, Rafael Nadal és Roger Federer is egyenlő esélyekkel indulnak a minden idők legnagyobbja címért. Azt azonban nagyon nem szeretné, ha a politika torzítaná vagy határozná meg a végeredményt. Márpedig, ha nem történik fordulat, a Covid elleni oltottság sok mindent eldönthet.
aug. 5
13:48
Videó: Robert Lewandinho – lenyűgözö trükksorozattal mutatkozott be Lewandowski a Camp Nou közönségének (m4sport.hu)
Az FC Barcelona péntek délután hivatalosan is bemutatta a Bayern Münchentől érkező szupersztárt, Robert Lewandowskit a Camp Nouban. A lengyel gólzsák láthatóan komfortosan érezte magát, olyan trükközésbe kezdett, ami jogosan kápráztatta el a közönséget is.
aug. 5
13:54
Sajtó: A McLaren közölte Ricciardóval, hogy mennie kell (m4sport.hu)
A friss beszámolók szerint Daniel Ricciardónak már megmondta a McLaren, hogy nincs rá szükség Wokingban. Várhatóan fizetnek is a távozásáért.
aug. 5
14:00
Indul az új Premier League-szezon, spanyol védőt igazolt a Chelsea (Eurosport)
Augusztus 5-én, pénteken 21 órakor a Crystal Palace - Arsenal mérkőzéssel rajtol az angol labdarúgó-bajnokság új, 2022/2023-as szezonja. Az eurosport.hu-n folyamatosan frissülő cikkben követjük az eseményeket, és jövünk a legfrissebb PL-hírekkel. A Liverpool a Fulhammel, a Chelsea az Evertonnal kezd szombaton, míg a címvédő Manchester Cityt vasárna
aug. 5
14:12
Marko: 2022-ben a Ferrari mindent rosszul csinál (Racing)
A Ferrari “nagyjából mindent rosszul csinál” a világbajnoki címért folytatott harcban legalábbis a Red Bull megmondóember Dr. Helmut Marko szerint. Ugyan a maranellóiak autója vitathatatlanul gyorsabb volt idén eddig összességében, mint a Red Bullé, Charles Leclerc lemaradása a regnáló bajnok Max Verstappen mögött jó 80 pont. Arra a kérdésre, hogy
aug. 5
14:18
Az érmek helyett most a családalapítás van a középpontban: bébibumm a magyar sportban (Blikk)
Egyre-másra érkeznek a csodálatos babás beszámolók a magyar sport világából, valódi bébibumm zajlik a nyáron! A magyar sport kiválóságai sorra jelentik be a csöppségek világra jöttét, vagy leendő érkezését. Sokan már babázással töltik a nyarat, de vannak, akik még csak várják az év legfontosabb pillanatát.
aug. 5
14:18
"Az egész csapat sírt" - Egy perces csenddel tisztelegtek a 9 évre ítélt Griner előtt (Eurosport)
Az Oroszországban kilenc év börtönbüntetésre ítélt Brittney Griner amerikai csapatának, a Phoenix Mercurynak a mérkőzése csaknem egyperces csenddel kezdődött a csütörtöki ítélethirdetés után.
aug. 5
14:36
Állóképesség vs. rutin – Borics Ádám elmondta, mivel győzheti le az MMA-legenda Pitbullt a világbajnoki övért (m4sport.hu)
A 29 éves sportoló október elsején lép ketrecbe, hogy megszerezze a Bellator vb-címét.
aug. 5
14:42
Jeles nap, mindenki az olimpia magyar hősét ünnepli (BorsOnline)
Az évek kíméletlenül repülnek, a ma hetvenedik születésnapját ünneplő Faragó Tamás, olimpiai aranyérmes vízilabdázó, csak némi nógatásra tekintett vissza eredményes pályafutására.
aug. 5
14:42
Mladenovicot simán verve elődöntős Udvardy Panna Jászvásáron (Eurosport)
A második helyen kiemelt Udvardy Panna elődöntőbe jutott a romániai Jászvásáron (Iasi) zajló 115 ezer dollár (44 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
aug. 5
14:48
Hivatalos: A Chelsea bejelentette a barcelonai nevelésű védő érkezését (m4sport.hu)
A labdarúgó Premier League-ben szereplő Chelsea FC hivatalos oldalán jelentette be Marc Cucurella szerződtetését.
aug. 5
15:12
Bő keretet hirdetett a magyar kapitány a női jégkorong-világbajnokságra (m4sport.hu)
Pat Cortina szövetségi kapitány kihirdette a magyar női jégkorong-válogatott 25 fős bő keretét a közvetlen világbajnoki felkészülésre.
aug. 5
15:12
Elköltözött otthonról Lékai-Kiss Ramóna férje (BorsOnline)
Ennél rosszabb forgatókönyv is születhetett volna.
aug. 5
15:12
Sims ráunt a Formula E-re, azért felhagy az ott versenyzéssel (Racing)
Miután négy évig versenyzett a tisztán elektromos hajtású bajnokságban, Sims kifejtette, hogy a Formula E formátuma “már nem igazán” jön be neki. Azt mondja, hogy “magabiztosabb” lenne, ha visszatérhetne az endurance kategóriában való versenyzéshez. Sims 2012-ben a Status Grand Prix LMP2-es csapatával kezdett el hosszútávú kategóriákban versenyezni
aug. 5
15:24
Tost már az elején tudta, hogy Vettel felér a csúcsra (m4sport.hu)
Most pedig biztosra veszi, hogy örökre helye lesz a legjobbak között.
aug. 5
15:36
Úgy néz ki, nincs visszaút: távozik a Fradi ukrán sztárja – Rövidesen jöhet a hivatalos bejelentés (Blikk)
– Friss sajtóhírek szerint eldőlt, hogy az ukrán Olekszandr Zubkov elhagyja a Ferencváros labdarúgócsapatát, és a Sahtar Doneck együttesében folytatja pályafutását.
aug. 5
15:42
Ezzel a kerettel készülnek a nők a jégkorong-világbajnokságra - névsor, program (Infostart)
Pat Cortina szövetségi kapitány kihirdette a magyar női jégkorong-válogatott 25 fős bő keretét a közvetlen világbajnoki felkészülésre.
aug. 5
15:54
Veszélyben a Us Open? Nadal kihagyja az egyik legfontosabb felkészülési tornát (Eurosport)
Rafael Nadal a Twitteren közzétett rövid üzenetben hozta nyilvánosságra, hogy nem indul a montréali ATP-tornán, amely a hónap végi US Open egyik fontos felkészülési versenye. A korábbi világelső július eleje óta nem lépett pályára, amikor Wimbledonban sérülés miatt visszalépett a Nick Kyrgios elleni elődöntős mérkőzéstől. A spanyol klasszis kisebb
aug. 5
16:12
Először állt kamerák elé terhesen Görbicz Anita, gyönyörű kismama (BorsOnline)
Októberben születik meg Görbicz Anita és Vincze Ottó második gyermeke.
aug. 5
16:12
A Mercedes is igényt tart Alonsóra? (Racing)
Ted Kravitz, a Sky Sports riporter úgy véli, hogy a Mercedes is igényt tarthat Fernando Alonsóra. Sebastian Vettel egy hete robbantotta fel az internetet azzal, hogy bejelentette visszavonulását. Az Aston Martin gyorsan talált új jelentkezőt a helyére, ugyanis hétfőn a kétszeres spanyol világbajnok érkezését tudatták a nagyérdeművel. Így Alonso jöv
aug. 5
16:14
Suárez felképelte barátnőjét, de ő beleegyezett (Racing)
Daniel Suárez lekevert egyet barátnőjének, Julia Piquet-nek. Nem kell megijedni, semmi erőszakos cselekedetről nincs szó, csupán egy aktuális internetes kihívást teljesítettek. A Tortilla Challenge annyiból áll, hogy két fő egymással szemben áll, vizet vesznek a szájukba és ott tartják azt. Majd kő-papír-ollót játszanak, és aki nyer, az egy tortill
aug. 5
16:36
Klopp a katari foci vb-ről: Ha erről kezdek beszélni, nagyon ideges leszek (m4sport.hu)
„Ez a világbajnokság rossz időben és rossz döntések nyomán kerül megrendezésre.”
aug. 5
16:38
Albon boldog a visszatéréssel, és bízik a Williamsben (m4sport.hu)
Úgy érzi, csapata fejlődni fog.
aug. 5
16:42
Elhagyta Zubkov a Ferencvárost, ukrán élcsapathoz szerződött – hivatalos (m4sport.hu)
A Sahtar Donyeck labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Olekszandr Zubkov visszatért a klubhoz.
aug. 5
16:42
Imsa, Nascar és IndyCar is hétvégi Élő közvetítések terítékén (Racing)
Kisebb szünet után visszatér az IMSA mezőnye, a NASCAR Michiganbe, az IndyCar pedig Nashville utcáira fog látogatni. IMSA Road Americába látogat az IMSA mezőnye, egy olyan pályára, amely mindig is a versenyzők és a rajongók kedvence volt. Az IMSA Weather Tech SportsCar Championship összes kategóriája (DPi, LMP2, LMP3, GTD PRO, GTD) ellátogat a 14 k
aug. 5
16:48
Kiss Péter Pál aranyérmes KL1 Férfi 200 méteren a kajak-kenu világbajnokságon (m4sport.hu)
A szám másik magyar indulója, a 42 esztendős, riói paralimpiai ezüstérmes Suba Róbert negyedik lett a döntőben.
aug. 5
16:48
Kajak-kenu vb - Két továbbjutó, két B döntős az eddigi középfutamos magyar mérleg (Eurosport)
Az eddig lezajlott négy magyar érdekeltségű középfutam felemás eredményt hozott a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon: a négy egység közül kettő jutott be a szombati fináléba, két másik hajó a B döntőbe kvalifikálta magát.
aug. 5
17:00
Hátborzongató: Áruházi lövöldözés közepén találta magát Kyle Busch és családja (USAracing)
Csütörtökön délután rendőrök tucatjai lepték el a minnesotai Bloomingtonban lévő Mall of Americát, miután az...
aug. 5
17:00
Ez egy még simább bajnokság lehet – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
A Ferencváros szerdán megteremtette az esélyét annak, hogy sorozatban harmadszor is BL-rájátszásba jusson. Mit várunk a magyar bajnoktól? Milyen esélye lehet a Fehérvárnak?
aug. 5
17:00
Hátborzongató: Áruházi lövöldözés közepén találta magát Kyle Busch és családja (Racing)
Csütörtökön délután rendőrök tucatjai lepték el a minnesotai Bloomingtonban lévő Mall of Americát, miután az...
aug. 5
17:12
Hatvanezer szurkoló előtt mutatták be Lewandowskit (Infostart)
"Nem volt könnyű, de most itt vagyok" - mondta a lengyel futballista.
aug. 5
17:12
A McLaren kész lapátra tenni Ricciardót, hogy helyet csináljanak Piastrinak (Racing)
A Motorsport.com globális kiadásának értesülései szerint a McLaren szívesen felbontaná Daniel Ricciardo jelenlegi szerződését, hogy ezzel nyugoadtan leigazolhassák Oscar Piastrit a helyére. Sajtóértesülések szerint Zak Brownék eredetileg tesztpilótának igazolták le az ausztrál fiatalt és csupán honfitársán múlik, hogy már jövőre lesz-e lehetősége v
aug. 5
17:30
Szexi fotóval hergeli rajongóit a dögös pankrátor (BorsOnline)
Nem csak a ringben mozog otthonosan, de a kamera előtt is, kevés ruhában.
aug. 5
17:36
Domenicali örömmel látná Vettelt az F1 vezetőségében (m4sport.hu)
A nagyfőnök visszavonulása után is tartaná a kapcsolatot a négyszeres bajnokkal.
aug. 5
17:42
Orosz edzője miatt támadják a teniszező, Raducanut (Blikk)
Erősen ellentmondásos lépésre készül a brit teniszező, Emma Raducanu. A tavalyi US Open-győztes, 19 éves hölgy ugyanis egy orosz edzővel, Dmitrij Turszunovval kíván nekivágni az augusztusi keménypályás szezonnak, amelynek a csúcseseménye a hónap végi, New York-i Grand Slam-torna.
aug. 5
17:44
Jó ötlet? A Honvéd válogatott legendája visszahozná a 16 csapatos Nb I-et (Blikk)
– Az eddigi utolsó világbajnokságon részt vett magyar válogatott kapitánya volt Nagy Antal, akinek megvan a véleménye a magyar fociról.
aug. 5
17:54
Újabb sikeres szökés a Burgos-i körön, Govekar először nyert a profik között (Eurosport)
A Bahrain szlovén versenyzője, Matevz Govekar nyerte a Vuelta a Burgos pénteki szakaszát. A 20 éves Govekar, két hónapja került fel a profik közé, ahol ma meg is szerezte az első győzelmét. Pavel Sivakov továbbra is vezeti az összetettet.
aug. 5
18:06
Kiss Norbert a helyszínen szurkolta ki a fehérvári gólparádét (Blikk)
Székesfehérvár – Egyelőre nagyon jó ómennek bizonyul Michael Boris számára, ha a barátja, Kiss Norbert is ott szurkol a lelátón a Vidi-meccseken. Az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában 4-1-re nyert a Mol Fehérvár labdarúgócsapata hazai pályán a Qabala ellen, a 3. fordulóban pedig még nagyobb győzelmet aratott, magabiztos játékkal,
aug. 5
18:12
Elegük van az Ute öttusázóinak a női kapitányból (Blikk)
Az UTE öttusaszakosztályának vezetője, Tibolya Péter egy rádióinterjúban kijelentette, hogy a jövőben nem hajlandók együtt dolgozni a nők szövetségi kapitánnyal, Kállai Ákossal.
aug. 5
18:12
Kirúgja Ricciardót a McLaren, hogy ülést adjon a fiatal tehetségnek; Schumacher kikerülhet az F1-ből (Eurosport)
Fernando Alonso bejelentése óta felpezsdült az élet a Forma-1-es pilótapiacon. Az Alpine hiába adott ülést Oscar Piastrinak, a jelek szerint az ausztrál tehetség a McLarennél kezdi meg a profi pályafutását. Így viszont Daniel Ricciardónak kell majd új csapatot találnia, és könnyen lehet, hogy a két szék között pad alá eső Alpine-tól kap mentőövet.

Keresés