2022. augusztus 15. hétfő

aug. 15
10:12
Schumacher reméli, hogy a “rossz vesztes” Alpine elengedi Piastrit (Racing)
Ralf Schumacher reménykedik abban, hogy nem blokkolja majd Oscar Piastri eligazolását az Alpine. Fernando Alonso az átigazolásával kész káoszt teremtett a pilótapiacon. A francia alakulat igyekezett minél előbb bejelenteni az ausztrál versenyző érkezését, ám az érintettel nem írtak alá semmit. A 21 éves pilótának csak az akadémiával van ugyanis sze
aug. 15
10:24
Két játékosát is kitette az első csapat keretéből a Vasas, Feczesint műteni kell (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Vasas FC hivatalos oldalán közölte, hogy Bobál Gergely és Pekár László is a második csapat edzéseit látogatja a továbbiakban.
aug. 15
10:24
Jelentősen csökkent Medvedev előnye, Fucsovics maradt a 91. helyen (Eurosport)
Legjobb magyarként Fucsovics Márton továbbra is a 91. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul az orosz Daniil Medvedev vezet, előnye azonban jelentősen csökkent. Miközben a második - és bokasérülése után szeptemberben visszatérő - Alexander Zverev pontjai nem változtak, 125 pontra mégis megközelítette az éllovast, aki
aug. 15
10:24
Zákányi 51 pontra növelte előnyét a Rally3-ban (Racing)
Öt verseny után negyedik győzelmét szerezte a hét futamos Rally3-as bajnokságban Zákányi János és Vidécz Zsolt, akik így újabb komoly lépést tettek a bajnoki cím felé.  A hétvégi Oroszlány Rally után a Hauser Result oldalon feltűntetett pontok alapján elvégeztük a Rally3-as bajnokság élmezőnyének kiszámítását.  Ez alapján Zákányi János és Vidécz Zs
aug. 15
10:42
Határ Bernadett nélkül 5 győzelemre futotta az Indiana erejéből (Eurosport)
Az Indiana Fever negatív rekordot állított be azzal, hogy 31 vereséggel fejezte be az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokság (WNBA) alapszakaszát. Az indianapolisi gárda 5/31-es győzelmi mérleggel lett sereghajtó a 12 csapatos mezőnyben, ennyiszer csak a 2015-ben megszűnt Tulsa Shock kapott ki 2011-ben.
aug. 15
10:48
Marko Vips menesztéséről: az angol sajtó akkora sz*rvihart kavart (m4sport.hu)
A Red Bullnak nem volt már választása, mint meneszteni az észt autóversenyzőt
aug. 15
11:00
Ronnie O'Sullivan motorversenyen járt, snookerezni egy ideig nem fog (Eurosport)
Ronnie O'Sullivan a hétvégén a cardiffi FIM Speeday Grand Prix-n járt, ahol elmondta, hogy mintegy két hónapot fog kihagyni a sérülése miatt, valamint, hogy mindenképp szeretne felépülni október elejére annak érdekében, hogy ott lehessen a Hong Kong Mastersen, melyet október 6-9-ig rendeznek. Azt már korábban bejelentette, hogy kihagyja a kedden ra
aug. 15
11:06
Milák Kristóf a legjobb idővel elődöntős, Hosszú Katinka is továbbjutott (Demokrata)
Milák Kristóf a papírformának megfelelően a legjobb idővel jutott elődöntőbe kétszáz méter pillangón.
aug. 15
11:12
Megvan a kajak-kenu csapatunk, Molnár Dóra 12. lett - Az úszó Eb és multisport Eb az Eurosport.hu-n (Eurosport)
Hétfőn folytatódik az úszó és a multisport Eb is az ödtödik nappal, természetesen folyamatosan frissülő cikkben követjük a történéseket. Kövesd a római és müncheni eseményeket velünk!
aug. 15
11:12
A Red Bull hajlandó lesz elengedni Gasly kezét (Racing)
Miután a Red Bull 2024-ig hosszabbította meg Sergio Pérez szerződését, Pierre Gasly leghamarabb 2025-ben kerülhet vissza a Milton Keynes-i istállóhoz. Azonban Dr. Helmut Marko megerősítette, hogy a fiatal franciának nem sok esélye van arra, hogy újra lehetőséget kapjon a bizonyításra az energiaitalosok anyacsapatánál . A Red Bullnak volt egy opciój
aug. 15
11:18
Hosszú Katinka jó úton a döntő felé (Infostart)
Milák Kristóf a papírformának megfelelően a legjobb idővel jutott elődöntőbe 200 méter pillangón a római úszó Európa-bajnokságon.
aug. 15
11:18
Milák és Hosszú is hozta a kötelezőt, döntős a vegyesváltó (m4sport.hu)
Milák Kristóf a papírformának megfelelően a legjobb idővel jutott elődöntőbe 200 méter pillangón a római úszó Európa-bajnokságon.
aug. 15
11:24
Az idei év eddigi 10 legjobb rádiózása (Racing)
Feszült üzeneteknek és vidám éneknek egyaránt lehetünk fültanúi, a 2022-es év nyári szünetig lezajlott versenyeiből válogatott rádiózásokban.
aug. 15
11:30
Kyle Busch: “Megchastaineztek” (USAracing)
A huszonkilencedik helyről indulva végül a kilencedikként látta meg a kockás zászlót Kyle Busch a...
aug. 15
11:30
Videó: Mbappé nekisétált Messinek – a szurkolók tiszteletlenségről beszélnek (m4sport.hu)
Láthatóan Messit is meglepte a francia csatár mozdulata.
aug. 15
11:30
Halep újra top 10-ben, Babos 300-on kívül (Eurosport)
A vasárnap Torontóban tornagyőztes Simona Halep kilenc helyet javítva a hatodik a női teniszezők világranglistáján, melyet továbbra is a lengyel Iga Swiatek vezet A románok kétszeres Grand Slam-bajnoka kétszer is volt már világelső, legutóbb 2019 januárjában kezdődött az ő nevével a WTA-rangsor.
aug. 15
11:30
Kyle Busch: “Megchastaineztek” (Racing)
A huszonkilencedik helyről indulva végül a kilencedikként látta meg a kockás zászlót Kyle Busch a...
aug. 15
11:48
Wolff: Minden egyes nap eszembe jut Abu-Dzabi (m4sport.hu)
A Mercedes főnöke bevallotta a mai napig eszébe jutnak az Abu-Dzabi Nagydíjon történtek.
aug. 15
11:54
Ace Ventura filmbe illő eset zajlott le egy belgiumi dartsversenyen (Eurosport)
Veszélyességi szempontból nézve a darts nyugodtan tekinthető napjaink egyik legveszélytelenebb sportágának. Hiszen bár két játékos fejenként három hegyes nyilat dobál egy táblára, mindezt úgy teszik, hogy dobás közben az épp “pihenő” játékos a dobó mögött helyezkedik el. Sérülés kizárva. De mi a helyzet a tábla mellett álló írókkal?
aug. 15
12:06
Rosszul lett a pályán a Fehérvár focistája, kórházba szállították (Blikk)
A 28 éves sportoló, Kenan Kodro légzési problémákkal került kórházba. A tegnapi Ferencváros-Fehérvár összecsapás közben lett rosszul. Könnyen lehet, hogy csapatának nélküle kell pályára lépnie az Európa-konferencialiga következő, Köln elleni selejtező meccsén.
aug. 15
12:12
Rosbergé lett a horvát elektromos hiperautó első példánya (Racing)
A Forma-1-es világbajnok, Nico Rosberg a YouTube-on tette közzé az új Rimac Nevera első vezetéséről szerzett élményeit, miután övé lett a legelső példány a horvát elektromos autóból. Rosberg láthatóan nagyon örül a vásárlásnak, és tegnap egy új videót tett közzé YouTube-csatornáján, amelyben részletesen bemutatja új szerzeményének első útját: “Mics
aug. 15
12:24
Videó: Kalmár hiányában sem maradt magyar szabadrúgás-specialista nélkül a DAC – Szánthó Regő hatalmas gólt lőtt (m4sport.hu)
Szép volt!
aug. 15
12:24
Rosszul lett a pályán, kórházba szállították a Fehérvár focistáját (BorsOnline)
A címvédő Ferencváros 4-0-ra legyőzte a vendég Mol Fehérvárt a labdarúgó Otp Bank Liga harmadik fordulójában, vasárnap. Ha nem lenne elég a súlyos vereség a székesfehérváriak számára, úgy tűnik, hogy az egyik legjobb játékosukat is elvesztették az 1. Fc Köln elleni Konferencia-liga meccs előtt.
aug. 15
12:24
Evans: Nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik (Racing)
Elfyn Evans tavaly épphogy lemaradt a dobogóról az Ypres Rallyn, azonban idén már szeretne a Top3-ban zárni, még ha ez nem is lesz könnyű.  Elfyn Evans tavaly a negyedik helyet szerezte meg az Ypres Rallyn, és ezt a pozíciót is foglalja el az idei verseny előtt, azonban csupán 10 ponttal marad el a második helyezett
aug. 15
13:06
„Megérdemelted volna, hogy felrúgjalak” – Conte a közösségi médiában üzent Tuchelnek a kézfogó után (m4sport.hu)
Pattanásig feszült a helyzet a két vezetőedző között az őrült hajrában 2–2-re végződött Chelsea–Tottenham rangadón. Thomas Tuchel és Antonio Conte először a Spurs első egyenlítő gólja után különbözött össze, a lefújás után pedig a kézfogásukból alakult ki dulakodás, aminek egy-egy piros lap lett a vége. Contét azonban a mérkőzés utáni estén sem hag
aug. 15
13:12
A Porsche Da Costát szerződteti Lotterer helyére (Racing)
Antonio Felix da Costa váltja Andre Lotterert a Porsche Formula E csapatánál a következő idényre. A 2019-20-as bajnok a hétvégi szöuli szezonzáró után távozott a DS Techeetah csapatától, és lesz a megtartott Pascal Wehrlein csapattársa az új alakulatánál. Da Costa egykoron még az Amlin Aguri csapatával csatlakozott a Formula E-hez 2014-ben, majd 20
aug. 15
13:48
Tost szerint Ralf Schumacher a sebessége alapján többszörös bajnok lehetett volna (m4sport.hu)
Az osztrák csapatfőnök fiatal versenyző kora óta ismeri Ralf Schumachert és meggyőződése, hogy sokkal többre vihette volna a királykategóriában.
aug. 15
14:00
„Nagyon pörögnek” – Ádám Martin testközelből érzi, a dél-koreai bajnokság más szint, mint az NB I. (m4sport.hu)
A Tegu elleni bajnokin megszerezte első gólját az Ulszan Hyundai színeiben a gólpasszt is kosztó Ádám Martin, aki a közmédia érdeklődésére elárulta, az eddigi rövid idő alatt is világossá vált előtte, Dél-Koreában a magyarnál erősebb bajnokságba került.
aug. 15
14:00
A pályáról rögtön mentővel vitték kórházba a Mol Fehérvár lecserélt játékosát (rtl.hu)
Légzési problémák miatt kellett azonnal lehozni a pályáról.
aug. 15
14:12
„Vagy adják meg a tizenegyest mindkét meccsen, vagy egyiken sem!" – Waltner Róbert kifakadt a játékvezetők következetlenségére (m4sport.hu)
A Paksi FC 3–3-as döntetlent ért el a Budapest Honvéd ellen, a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában, úgy, hogy az egyenlítő gólt a 96. percben szerezte. A mérkőzést követően a csapat vezetőedzője Waltner Róbert többek között a zöld-fehérek ellen befújt tizenegyesekről is véleményt alkotott.
aug. 15
14:12
Ezért nem érez semmilyen változást Sainz első győzelme miatt (Racing)
Carlos Sainz a Brit Nagydíjon emelhette magasba életében először a győzelemért járó trófeát, de úgy érzi, ez nem vett le nyomást a vállairól. A spanyol Silverstone-ban egy fordulatos futam végén tudott győzni. Azt követően Ausztriában kigyulladó motorja miatt esett ki, Franciaországban pedig a mezőny végéről jött fel kiválóan vezetve. Továbbá legut
aug. 15
15:06
Rossz hír Medvedevnek: Nadal nyomás nélkül megy neki Cincinnatinek (Eurosport)
A 2022-es év bizonyos értelemben a spanyol férfi teniszezők elképesztő szerénységéről szól. A Cincinnati torna előtt a verseny harmadik kiemeltje, Carlos Alcaraz arról beszélt, tudja, hogy ő az egyik favorit és ez nyomást helyez rá, de megpróbálja kizárni a külső körülményeket és meccsről meccsre gondolkodni.
aug. 15
15:12
Őrült hajra döntött maratonfutásban, az utolsó métereken előzött az Európa-bajnok (m4sport.hu)
Az óriásit hajrázó német Richard Ringer nyerte a maratonfutást a müncheni multisport Európa-bajnokság keretében hétfőn kezdődött atlétikai versenyeken.
aug. 15
15:12
A szakember szerint a delfinezés súlyos gerincproblémát okozhat (Racing)
Gemma Fisher emberi teljesítményt vizsgáló oszteopata, aki korábban a Williams, az Aston Martin és az Alfa Romeo csapatoknál is dolgozott. A Mirror Sportnak most azt elemezte, hogy a delfinezés milyen hatással lehet a versenyzők egészségére. Lewis Hamilton gyakran panaszkodott emiatt, Bakuban aztán már teljesen világossá vált, hogy hátfájdalmakat t
aug. 15
15:18
Kerkez Milos: Megtiszteltetés lesz, ha segíthetem a magyar válogatottat (m4sport.hu)
A 18 éves magyar balhátvédet is meglepte, hogyan szerezte meg az első gólját a holland bajnokságban.
aug. 15
15:20
Nem eladó, és nem is megy csődbe a Haas (m4sport.hu)
A csapatvezető újra cáfolta a pletykákat.
aug. 15
15:24
Súlyos sérülése ellenére ott lesz a Vueltán Primoz Roglic (m4sport.hu)
Júliusi súlyos sérülése ellenére vállalja az indulást az év harmadik háromhetes körversenyén, a pénteken rajtoló Vuelta a Espanán a címvédő Primoz Roglic.
aug. 15
15:36
Elfogta a rendőrség a Groupama Arénában rakétázó Slovan-szurkolót (m4sport.hu)
A police.hu-n közzétett közlemény szerint a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.
aug. 15
15:42
A férfi csapatéval azonos fizetést szorgalmaz a női labdarúgó-válogatottnak a német kancellár (m4sport.hu)
Olaf Scholz kancellár szerint a Német Labdarúgó Szövetségnek (DFB) ugyanannyi pénzt kellene fizetnie a női nemzeti együttesnek, mint a férfi válogatottnak.
aug. 15
15:54
A német kancellár a férfi csapatéval azonos fizetést adna a női válogatottnak (Eurosport)
Olaf Scholz kancellár szerint a Német Labdarúgó Szövetségnek (DFB) ugyanannyi pénzt kellene fizetnie a női nemzeti együttesnek, mint a férfi válogatottnak. Az egyenlő bérezést a német vezető azután szorgalmazta, hogy látogatást tett a DFB frankfurti központjában - adta hírül az insidethegames.biz.
aug. 15
16:12
Schumacher szerint Ricciardónak lefőtt a kávé (Racing)
Ralf Schumacher úgy gondolja, hogy Daniel Ricciardo jövőre már nem lesz a mezőny tagja. Fernando Alonso megkeverte a kártyákat azzal, hogy 2023-tól az Aston Martin versenyzője lesz. Az Alpine így Oscar Piastrit akarta a helyére ültetni, ám az ausztrállal nem kötöttek szerződést. A 21 éves pilóta a McLarent nézte ki magának, mivel honfitársa alatt r
aug. 15
16:36
Európa-bajnokságok, a római vizes Eb és BL-selejtező kedden élőben az m4sport.hu-n (m4sport.hu)
Ha az m4sport.hu-val tart, akkor a kilenc sportágat magában foglaló müncheni Európa-bajnokságok, valamint a Rómában zajló vizes Eb hatodik (keddi) versenynapjának minden fontos eseményéről értesül. .
aug. 15
16:38
Ralf Schumacher szerint Ricciardo ideje lejárt az F1-ben (m4sport.hu)
Nem hiszi, hogy az ausztrál kap még egy esélyt.
aug. 15
16:48
Ten Hag már nem ragaszkodik Ronaldóhoz, aki utálja a holland edzéseit és az egész manchesteri légkört (m4sport.hu)
Alaptéma volt a nyár folyamán, hogy a Vörös Ördögök nem engedik el a portugált. A klub álláspontja változott, de lehet, hogy már későn.
aug. 15
16:54
A Farkas Dóra Linda, Gács Boglárka szinkronúszópáros lélektani határt lépett át a müncheni Eb-n (m4sport.hu)
A Farkas Dóra Linda, Gács Boglárka kettős eddigi legjobb pontszámával a 12. helyen végzett a szinkronúszó párosok technikai versenyében a római Európa-bajnokságon hétfőn.
aug. 15
16:54
Roglič ott lesz a Vueltán, Bernal pedig a dán körön (Eurosport)
Júliusi súlyos sérülése ellenére vállalja az indulást az év harmadik háromhetes körversenyén, a pénteken rajtoló Vuelta a Espanán a címvédő Primož Roglič. Felépült súlyos sérüléseiből, és a dán körversenyen visszatér Egan Bernal Tour de France-győztes országúti kerékpáros.
aug. 15
17:06
Politikai vita lett Németországban a futballisták fizetéséből (Infostart)
Olaf Scholz szerint a labdarúgó-válogatottaknál a nőket és a férfiakat egyformán kell fizetni. Most csaknem tízszeres a különbség.
aug. 15
17:12
Ehrlacher: mindig ugyanazt a sz*r BoP-t kaptuk (Racing)
A WTCR kétszeres bajnoka érzelmektől túlfűtött szezonon van túl, már az elejétől kezdve. Most, a végkifejletet is ismerve teljesen új fény kapnak Ehrlacher még Hungaroringen mondott szavai. Bár még a Hungaroringen készült az interjú, mégis sok mindent átértékelthetünk benne a Cyan Racing belső működésével és a pilóta érzelmeivel kapcsolatban. Ehrla
aug. 15
17:24
Boldog születésnapot, Premier League! (Infostart)
Harminc éve éppen ma, augusztus 15-én rajtolt a Premier League első idénye.
aug. 15
17:24
Újabb jel utal a Porsche érkezésére (m4sport.hu)
Ez lenne a legrosszabbul őrzött titok az F1 világában?

Keresés