2022. augusztus 24. szerda

aug. 24
12:12
McEnroe szerint vicc az, ami Djokovic Us Open-részvétele körül zajlik (Eurosport)
Már csak napok választanak el bennünket az év utolsó Grand Slam tornájának rajtjától, ami egyben azt is jelenti, hogy Novak Djokovic sorsa is néhány órán belül el kell, hogy dőljön. A szerb teniszező mai tudásunk szerint nem utazhat be az Egyesült Államokba, a tornától azonban hivatalosan egyelőre még nem lépett vissza.
aug. 24
12:24
Manchester nem futballistafeleségeknek való vidék (m4sport.hu)
Ködös (sötét) Albion, borzalmas ételek és porcelánnők - így látta Manchestert a Real Madrid és a MU korábbi játékosának felesége.
aug. 24
12:36
A hamburgi csapatok megprobáltak kitolni a Lipcsével, ám a fagyi visszanyalt (Eurosport)
Az eredetileg vendég lipcsei csapat otthonában játsszák le a Teutonia Ottensen-RB Leipzig mérkőzést a labdarúgó Német Kupa első fordulójában, miután a hazaiak nem tudtak megfelelő pályát biztosítani az összecsapáshoz.
aug. 24
12:54
Bajba kerülhet a Barcelona és a Juventus (Infostart)
A pénzügyi szabályok megsértése okozhat nehézségeket pár európai sztárklubnak.
aug. 24
12:54
A Us Opent is bukhatja Novak Djokovics: a rajongók kiakadtak – Ön szerint igazságos a kitiltása? Szavazzon! (Blikk)
Hivatalosan még nem jelentették be, de egyre valószínűbb, hogy nem a US Openen aratja pályafutása 22. Grand Slam-győzelmét Novak Djokovics.
aug. 24
12:54
A Fradi páholyban érezheti magát, a Vidire kőkemény visszavágó vár az európai kupaporondért (m4sport.hu)
A zöld-fehérek zsinórban negyedszer, a fehérváriak 10 év alatt harmadszor juthatnak főtáblára valamelyik európai kupában.
aug. 24
12:54
Kerber várandós, visszalépett a Us Opentől (Eurosport)
Várandós, ezért nem indul a hétfőn kezdődő US Openen Angelique Kerber, a női teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa. A 34 éves német játékos menedzsmentje szerdán erősítette meg a Bild erre vonatkozó értesülését, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy ez nem jelenti Kerber pályafutásának végét.
aug. 24
13:06
A szurkolók ismét a kampány vége előtt összerakták Tim Gábor költségvetését (Racing)
Csoda 2.0: Folytatódik Tim Gábor szereplése a Clio Cup Europe-ban, a Red Bull Ringen állhat rajthoz a szurkolói közösségi adományozásnak köszönhetően. A hétszeres bajnok vanyarci autóversenyző időn szembesült először azzal, hogy semmilyen módon nem jut olyan üléshez, ahol tovább fejlődhet és újabb bajnoki címért küzdhet. Az év feléig nem is volt le
aug. 24
13:18
Bogdán Ádám szerint nagy hiba lenne, ha most hátradőlne a Ferencváros (m4sport.hu)
Nehéz mérkőzésre számít Dublinban Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője az ír bajnok, Shamrock Rovers elleni csütörtök esti Európa-liga-selejtezős párharc visszavágóján.
aug. 24
13:54
Nascar: “Etikátlan sz*r, ami Kurt Busch körül zajlik” (USAracing)
Nem fogta magát vissza Brett Griffin, amikor a Door Bumper Clear című podcast legújabb adásában...
aug. 24
13:54
Nadal, Medvedev és Thiem egy ligában a Us Openen, bár az osztrák azért kilóg a sorból (Eurosport)
Két év után Dominic Thiem visszatér élete legnagyobb sikerének helyszínére, New Yorkba. A US Open 2020-as bajnoka tavaly kihagyta a tornát, az idén azonban világranglista 231.-ként, szababadkártyával rajthoz áll. Ehhez a héten Winston-Salemben melegít, ahol keservesen, de megnyerte az első meccsét. A napokban arról beszélt, hogyan látja az esélyei
aug. 24
13:54
Nascar: “Etikátlan sz*r, ami Kurt Busch körül zajlik” (Racing)
Nem fogta magát vissza Brett Griffin, amikor a Door Bumper Clear című podcast legújabb adásában...
aug. 24
14:06
Schumacher is megkapja a Haas újításait Spára (Racing)
Ugyan Mick Schumacher nem a legjobb módon indította a 2022-es szezont, azonban a versenyek előrehaladtával képes volt fejlődni. A német fiatal kemény munkája Silverstone-ban fizetődött ki először, ugyanis a Brit Nagydíjon szerezte meg első pontjait a Forma-1-ben. Miután Spában már Schumacher is az újított Haasszal fog majd versenyezni, a német célj
aug. 24
14:12
A Mercedes hiszi, hosszú távon jót tett a csapatnak az idei szenvedés (m4sport.hu)
Akár még előnyére is válhat a Mercedesnek a 2022-es szenvedés? Az uralmukat talán megtörte, mérnökük szerint őket viszont erősebbé tette, ami reményeik szerint a régi dicsőség visszahozásának alapja is lehet.
aug. 24
14:12
Megalázták Ronaldót? Több mint öt éve nem történt vele olyan, mint most (BorsOnline)
Láthatóan nehezen viselte a mellőzést és az időhúzó csere szerepét a Manchester United világsztárja. 2017 nyara óta nem történt vele ilyesmi, ráadásul az egészen más helyzet volt.
aug. 24
15:06
8 tény a pénteken debütáló Liam Lawsonról (Racing)
Ezen a hétvégén, a Belga Nagydíj hétvégéjén debütál Liam Lawson. Ugyan még nem versenyen, hanem “csak” szabadedzésen, de első alkalommal szerepel majd a Forma-1-es versenyzők között. Az új-zélandi versenyző Pierre Gasly AlphaTaurijába ülhet majd be. Hogy jobban megismerjétek, mire autóba ül, íme pár információ a 20 éves Lawsonról: 2019 februárjában
aug. 24
15:12
Bomlottak a nők a rút olasz focista után (BorsOnline)
Nem hátrány, ha valaki világklasszis labdarúgó.
aug. 24
15:12
Martina Navratilova szerint Serena Williams búcsúja a tenisztől nem lesz Happy End (Eurosport)
Az amerikai filmekben, pláne a folytatásos sorozatokban, a történet végén a főhős mindig megdicsőülten fejezi be szereplését. Ezt általában happy endnek hívjuk, ha ezzel ellentétes véget ér egy főhős szereplése, akkor általában elégedetlenek vagyunk.
aug. 24
15:18
Fehérváron bizonyítanák, hogy újra jobbak tudnak lenni a Kölnnél (m4sport.hu)
Bizonyítani szeretnénk csütörtökön is, hogy újra jobbak tudunk lenni, mint az 1. FC Köln - mondta Michael Boris, a MOL Fehérvár FC német vezetőedzője a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének visszavágója előtt rendezett szerdai sajtótájékoztatón.
aug. 24
15:24
Történelmi magyar focibravúr jöhet: két csapatunk is eljuthat az európai kupa főtáblájára (Blikk)
Csütörtökön rendezik az Európa Liga és az Európai Konferencialiga playoff körének a visszavágóit. A Ferencváros és a MOL Fehérvár is előnyről várja a visszavágót, de utóbbi továbbjutása így is bravúr lenne. Ha ez összejön, akkor a először fordul elő az európai focikupák történetében, egy egyszerre két magyar klub is a csoportkörbe jut.
aug. 24
15:24
Nem a magyaroké volt a szerda az U18-as 3x3-as kosár-vb-n (m4sport.hu)
A magyar férfi válogatott első két mérkőzését elveszítette a Debrecenben zajló U18-as 3x3-as kosárlabda-világbajnokságon.
aug. 24
15:30
Három futamra új versenymérnököt kap Magnussen (m4sport.hu)
Szingapúrban aztán ismét csere jön.
aug. 24
15:42
Forma–1: új pilóta mutatkozik be a hét végén (Infostart)
Az új-zélandi Liam Lawson az AlphaTaurinál kap lehetőséget.
aug. 24
15:42
Boris: "Egységes csapatként kell majd játszanunk és akkor meglehet az áhított siker" (Eurosport)
Bizonyítani szeretnénk csütörtökön is, hogy újra jobbak tudunk lenni, mint az 1. FC Köln - mondta Michael Boris, a MOL Fehérvár FC német vezetőedzője a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének visszavágója előtt rendezett szerdai sajtótájékoztatón.
aug. 24
16:00
A magyar szövetség döntött, nem indulhatnak az oroszok Budapesten (Eurosport)
A ritmikus gimnasztikázók vasárnapi és hétfői budapesti tornáján nem szerepelhetnek orosz versenyzők, mivel a magyar szövetség nem járult hozzá az indulásukhoz - írta szerdán az orosz hírügynökség.
aug. 24
16:06
Latifi megtartását sem zárja ki a Williams (Racing)
Habár nem ő tűnik a legesélyesebbnek, még mindig ott van Nicholas Latifi neve a kalapban a Williams Alex Albon melletti ülésére. A brit csapat Albonnal nagyon meg van elégedve, de a 2020 óta náluk vezető Latifinek már lehet, hogy nem lesz elég édesapja tehetős támogatása a Sofina Foods szponzoron keresztül. Latifi mindenesetre úgy érzi, mostanában
aug. 24
16:12
Visszatér az F1 – ami eddig történt, és amit a Belga Nagydíjról tudni kell (m4sport.hu)
Közel négy hét szünet után ezen a hétvégén a Belga Nagydíjjal újraindul a Forma–1 idei bajnoksága. Felfrissítjük az emlékeket, összegezzük a spái hétvége tudnivalóit és várható legfőbb témáit!
aug. 24
16:18
Hivatalos: Ricciardo év végén távozik a McLarentől (Racing)
A McLaren nemrég bejelentette, hogy Daniel Ricciardo nem tölti ki a szerződését, így 2022 végén távozik a csapattól. 2020-ban, mikor Carlos Sainz megegyezett a Ferrarival, a McLarennek kellett találnia egy versenyzőt Lando Norris mellé. Az ausztrál pilótával már korábban is tárgyaltak, ám akkor Ricciardo inkább a Renault-nak szavazott bizalmat. Miv
aug. 24
16:30
Kitiltotta az oroszokat egy versenyről a Magyar Torna Szövetség (Infostart)
Orosz és fehérorosz pontozóbírók hasonlóképpen nem dolgozhatnak európai rendezvényeken.
aug. 24
16:30
Fury hét napot adott az Uszik elleni címmeccs megszervezésére (m4sport.hu)
Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka hét napot adott a promótereknek arra, hogy megszervezzék a másik három nagy szervezetnél címvédő ukrán Olekszandr Uszik elleni címegyesítő mérkőzést.
aug. 24
16:32
Hivatalos: Ricciardo távozik a McLarentől (m4sport.hu)
A hivatalos közlemény szerint a felek közös megegyezés alapján döntöttek a partnerség lezárásáról.
aug. 24
16:42
Bankot robbant a Newcastle: rekordösszegért igazolhatnak csatárt a Szarkák (m4sport.hu)
A szaúdi szuverén vagyonalap, a Public Investment Fund (PIF) tulajdonosátvétele óta ez a transzfer lehet az új éra első nagy fogása.
aug. 24
16:48
Az utolsó kilométerek jönnek! - Kövesd itt a Vuelta a Espana 5. szakaszát élőben (Eurosport)
Kövesd élőben a Vuelta a Espana ötödik szakaszát az eurosport.hu-n.
aug. 24
16:54
Tavaszi riválisától hozta vissza saját nevelésű támadóját az újonc Kecskemét (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Szeged csapatától Gréczi Mártont.
aug. 24
17:06
A Jaguar két tartalékát szerezte meg jövőre a McLaren partnere (Racing)
Több változás is lesz jövőre a Nissannál. A DAMS kivonulása mellett a McLaren révén lesz partnercsapatuk is, valamint teljes pilótacserét jelentettek be. A csapat bajnoka, Sébastien Buemi már korábban bejelentette távozását az Envision-Jaguarhoz. Helyére a várakozásoknak megfelelően Sacha Fenestraz érkezett, aki már Szöulban egy verseny erejéig bem
aug. 24
17:18
Várható volt: Piastri mégsem kap szabadedzést az Alpine-tól (m4sport.hu)
Úgy volt a szünet után F1-es autót vezethet.
aug. 24
17:24
Nascar: Joey Loganóval is hosszabbított a Team Penske (USAracing)
Néhány nappal azután, hogy a Team Penske bejelentette Ryan Blaney szerződésének meghosszabbítását, hivatalossá vált Joey...
aug. 24
17:24
A 'Gypsy King' asztalra csapott: egy hetet adott, hogy tető alá hozzák az Usyk elleni címmeccset (Eurosport)
Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka hét napot adott a promótereknek arra, hogy megszervezzék a másik három nagy szervezetnél címvédő ukrán Olekszandr Uszik elleni címegyesítő mérkőzést.
aug. 24
17:24
Nascar: Joey Loganóval is hosszabbított a Team Penske (Racing)
Néhány nappal azután, hogy a Team Penske bejelentette Ryan Blaney szerződésének meghosszabbítását, hivatalossá vált Joey...
aug. 24
17:30
Hivatalos: Daniel Ricciardo távozik a McLarentől (Eurosport)
Hetek óta pletykáltak róla, de most már hivatalos, hogy Daniel Ricciardo és a McLaren útjai elválnak egymástól a szezon végén. Az ausztrál pilóta csak szenvedett, de ennek ellenére nem érzi rossz döntésnek a tavalyi váltást. A jövőjéről egyelőre még nem tudni konkrétumot.
aug. 24
17:42
Soler szökésből nyert, Molard az új piros trikós - az 5.szakasz utolsó kilométere (Eurosport)
Két év szünet után újra spanyol szakaszgyőzelem egy nagy körversenyen, Marc Soler nyerte a bilbaói befutót. Korábbi szökevénytársa, Rudy Molard átvette a piros trikót, amit látványosan elengedett a Jumbo-Visma.
aug. 24
17:54
Újra versenyezni fog Jeff Gordon (USAracing)
Több, mint öt és fél év után ismét versenyautóba pattan Jeff Gordon. A négyszeres Nascar...
aug. 24
17:54
Újra versenyezni fog Jeff Gordon (Racing)
Több, mint öt és fél év után ismét versenyautóba pattan Jeff Gordon. A négyszeres Nascar...
aug. 24
18:06
Hill kétli, működőképes lesz-e Alonso és Stroll kettőse (m4sport.hu)
Robbanásveszélyes az őszinte, temperamentumos pilóta és a hasonló csapattulajdonos?
aug. 24
18:06
A Jumbo leadta a piros trikót, két év után újra spanyol siker egy nagy körön - összefoglaló (Eurosport)
Megérte szökni szerdán, Marc Soleré a bilbaói befutó, Rudy Molard az új piros trikós. Spanyol versenyző legutóbb a két évvel ezelőtti Vueltán tudott szakaszt nyerni, Molard 2018-at követően lesz ismét pirosban.
aug. 24
18:06
Jósolt a szezon második felére Montoya (Racing)
A korábbi kolumbiai Forma-1-es versenyző Juan Pablo Montoya bátorkodott arra, hogy jóslatokba bocsátkozzon az idei Forma-1-es szezon második felére. A többszörös futamgyőztes szerint a Mercedes fog idén versenyt nyerni, köszönhetően a jelentős fejlesztéseinek, miközben a Red Bullnak óvatosnak kell majd lennie. „A pletykák szerint a Mercedesnek lesz
aug. 24
18:12
Soleré a Vuelta ötödik szakasza, már nem Roglicé a piros trikó (m4sport.hu)
A spanyol Marc Soler nyerte szerdán a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny ötödik szakaszát, míg összetettben a francia Rudy Molard állt az élre, leszorítva onnan az elmúlt három évben győztes szlovén Primoz Roglicot.
aug. 24
18:30
A McLaren törölte a Palou-t bejelentő tweetjét (USAracing)
Az elmúlt napokban ismét felpörögtek az események a McLaren háza táján. Ezúttal viszont nem kétes...
aug. 24
18:30
A McLaren törölte a Palou-t bejelentő tweetjét (Racing)
Az elmúlt napokban ismét felpörögtek az események a McLaren háza táján. Ezúttal viszont nem kétes...
aug. 24
18:42
McLaren: Mi is felelősek vagyunk Ricciardo gyengélkedéséért (m4sport.hu)
A csapat ügyvezetője reméli, az ausztrál 2023-ban is a mezőnyben marad.

Keresés