2023. november 20. hétfő

nov. 20
12:00
Videók: 231 centire nőtt a kanadai tinisztár, történelmet írhat az NBA-ben (Sportal)
Olivier Rioux még csak 17 éves, de már 231 centiméter magas. És nemcsak hosszúra nőtt, de ügyes is, sokak szerint ő lehet néhány esztendő múlva az NBA új szupersztárja. Olyan karrier várhat a kanadai ifjoncra, mint a San Antonio Spurs újoncára, Victor Wembanyamára.
nov. 20
12:06
Ez ciki: Hamilton csapatában Verstappenről neveztek el egy figurát (Racing)
A Denver Broncosnál nem voltak tekintettel rá, hogy az egyik csapattulajdonos Hamilton, Verstappenről nevezték el az egyik támadójátékot.
nov. 20
12:12
Az ezer gólos határt átlépő Lekics elmondta, magyar csapatokban szerezte a kedvenc góljait (Sportal)
Magyar csapatokban szerezte kedvenc találatait Andrea Lekics, a Ferencváros játékosa, aki vasárnap átlépte az ezer gólos határt a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
nov. 20
12:14
Kazahsztán és Szlovénia ki-ki meccset játszik az Eb-ért (Sportal)
A H csoportban Dánia már biztosan kijutott ez Európa-bajnokságra, és az is eldőlt, hogy Finnország, San Marino és Észak-Írország lemarad a tornáról. A szintén Eb-részvételt érő második helyért Kazahsztán és Szlovénia egymás ellen játszik hétfő este.
nov. 20
12:24
Eddig csak videójátékban láttam Messit, csodálatos lesz ellene játszani vallja a Ronaldo-rajongó brazil szupertehetség (Sportal)
Brazília legújabb szupersztárja, a 17 éves Endrick egy interjúban a világ valaha volt egyik két legnagyobb futballistája között próbált különbséget tenni.
nov. 20
12:30
Szoboszlai az Eb-selejtezők harmadik legjobbja, és még előrébb is kerülhet! (Sportal)
A Liverpool magyar válogatott játékosát az Európa-bajnoki selejtezők harmadik legjobbjának rangsorolja a SofaScore nevű statisztikai portál.
nov. 20
12:42
Verstappennek azért bejött Vegas: a kórházból kiengedett Norrisszal nightclubba mentek (Racing)
A versenyt szüntelenül kritizáló világbajnok két barátjával tűnt fel az egyik szórakozóhelyen a Las Vegas-i Nagydíj után.
nov. 20
12:42
Ijesztő jelenetek: a Liverpool legjobbját megtámadtak a pályán videóval (Sportal)
Nem sokkal az EgyiptomSierra Leone vb-selejtező (20) lefújása előtt több pályára rohanó szurkoló rohamozta meg az egyiptomiak csapatkapitányát, a Liverpoolban szereplő Mohamed Szalahot, akit végül katonáknak kellett lekísérniük a pályáról.
nov. 20
12:48
Magyar csapatokban szerezte kedvenc góljait a szerb klasszis (Eurosport)
Magyar csapatokban szerezte kedvenc találatait Andrea Lekic, a Ferencváros játékosa, aki vasárnap átlépte az ezer gólos határt a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
nov. 20
12:54
Ferrari: A Red Bullt háromszor megelőzve másodiknak lenni "sajátos" eredmény (m4sport.hu)
Bármelyik idei versenyen győzelmet ért volna a Ferrari főnöke szerint a Red Bull háromszori megelőzése, Charles Leclerc-nek mégis a második hely jutott Las Vegasban. De miért nem álltak ki friss gumikért a biztonsági autó idején?
nov. 20
12:54
Elbukta a választást, leköszön az elnöki posztról a korábbi aranylabdás futballista (Sportal)
George Weah 2018 óta volt hazája, Libéria elnöke. A 2023-as választáson ha ugyan kicsivel is, de alulmaradt riválisával szemben, és becsülettel elfogadta a választók döntését.
nov. 20
13:00
F1-hírek: Hiába a dobogó, továbbra sem biztos Sergio Pérez helye a Red Bullnál (Sportal)
A Forma1 elismert riportere és szaktekintélye, Will Buxton szerint a Las Vegasban elért harmadik helye ellenére egyáltalán nem biztos a mexikói versenyző helye 2024-ben.
nov. 20
13:06
A spanyolok 14. alkalommal kerültek ki csoportgyőztesként (Eurosport)
A spanyoloké az egyetlen csapat, amely a legutóbbi 16 labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat mindegyikén sikerrel jutott túl, ráadásul 14 alkalommal csoportgyőztesként - írta a hét vége válogatott meccseinek érdekességeit csokorba szedő IFFHS a hétfői összefoglalójában.
nov. 20
13:12
Súlyos sérülést szenvedett Gavi, műtét és hosszú kihagyás vár rá (Sportal)
A Barcelona és a spanyol válogatott 19 esztendős sztárja, Gavi a vasárnapi Eb-selejtezőn sérült meg, a 26. percben kellett lecserélni. Hétfőn klubja az orvosi vizsgálat után közleményt adott ki, amelyben megerősítette, hogy keresztszalag-szaladást szenvedett.
nov. 20
13:24
A népszerű női riporter elárulta, hogyan lett Daniel Ricciardo a kisfiának keresztapja (Racing)
Talán sokan azt sem tudják, hogy az ausztrál pilóta ennyire jóban van az egyik riporterrel, pedig még a fiának is ő lett a keresztapja.
nov. 20
13:30
Bemutatták a Marco Rossiról szóló könyvet (m4sport.hu)
Folytassa Mister!
nov. 20
13:30
Spanyolország 14. alkalommal csoportgyőztes (Sportal)
A spanyoloké az egyetlen csapat, amely a legutóbbi 16 labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat mindegyikén sikerrel jutott túl, ráadásul 14 alkalommal csoportgyőztesként - írta a hét vége válogatott meccseinek érdekességeit csokorba szedő IFFHS a hétfői összefoglalójában.
nov. 20
13:42
Szoboszlai tisztázta a helyzetet, nagy különbségről beszélt (Metropol)
Hihetetlen teljesítményt nyújtott Montenegró ellen.
nov. 20
13:48
Dagad a botrány, per elé néznek a Las Vegas-i futam szervezői (Infostart)
Egy nevadai ügyvédi iroda eljárást indított a Forma–1-es Las Vegas-i verseny szervezői ellen, mert elmaradt a csütörtök éjszakai szabadedzés. Az itteni jegyárakat és a hozzá kapcsolódó költségeket szereznék vissza az ügyfeleiknek.
nov. 20
13:54
Folytassa Mister! címmel jelent meg könyv Marco Rossiról (Demokrata)
Egy nappal azután, hogy a labdarúgó-válogatott veretlenül zárta az Eb-selejtezősorozatot, bemutatták a szövetségi kapitányról szóló új könyvet.
nov. 20
13:54
Curling Európa-bajnokság élőben reklámmentesen (Eurosport)
Curling Eb: Törökország - Németország
nov. 20
14:00
Eb 2024: Osztrákmagyar meccs nem lesz, de a románokkal, vagy a szlovákokkal még találkozhatunk (Sportal)
A magyarokat is érintő változások történtek az Eb-sorsolás kalapbeosztásában, melyek következtében kiderült, hogy nem ismétlődhet meg a 2016-os magyarosztrák meccs a jövő évi Európa-bajnokságon.
nov. 20
14:06
Több versenyző is kiakadt a Las Vegas-i pályára kerülő olajfolt miatt (Racing)
Egy utcai autó óriási problémát okozott még a Las Vegas-i Nagydíj rajtja előtt. A szóban forgó autóból ugyanis olaj szivárgott a célegyenes aszfaltjára, és bármennyire semlegesítették azt a szervezők, a pilóták túlnyomó többsége szerint ez elfogadhatatlan és sokkoló volt. Minden futam előtt szokott lenni pilótaparádé, ahol a Forma-1-es mezőny 20 ve
nov. 20
14:12
Rekordot döntött a Bayern München sztárja (Eurosport)
Eladási rekordot döntött a Bayern München labdarúgóklubnál a nyáron érkezett Harry Kane meze.
nov. 20
14:12
Huszonhárom fős kerettel kezdi a felkészülést a női vízilabda-válogatott (Sportal)
Huszonhárom játékost hívtak meg a januári Európa-bajnokságra, valamint a februári világbajnokságra készülő bő keretükbe Mihók Attila és Cseh Sándor, a női vízilabda-válogatott társkapitányai.
nov. 20
14:14
Mezeladás: rekordot döntött a Bayern München sztárja (Sportal)
Eladási rekordot döntött a Bayern München labdarúgóklubnál a nyáron érkezett Harry Kane meze.
nov. 20
14:16
Szoboszlai harmadik a rangsorban; a válogatott a második kalapba került délelőtti hírösszefoglaló (Sportal)
Lemaradt valamiről? Most pótolhatja!
nov. 20
14:18
Szoboszlai Dominik versenyben van a legszebb gólért (Infostart)
A magyar válogatott támadója bekerült abba a versenybe, amely az Eb-selejtező 10. fordulójának legszebb góljáért zajlik. Szoboszlai Dominik egyelőre jelölt.
nov. 20
14:18
Huszonhárom fős kerettel kezdi a felkészülést a női vízilabda-válogatott az Eb-re (m4sport.hu)
Az eindhoveni kontinenstornára 15 játékos nevezhető.
nov. 20
14:24
Abiteboul kritizálása után Neuville elnézést kért a Hyundaitól (Racing)
Thierry Neuville a Japán Rally második péntek délutáni szakaszáig a második helyet foglalta el, akkor azonban hibázott és kiesett. Az eset után Cyril Abiteboul kritizálta versenyzőjét, majd a belga pilóta bocsánatot kért a csapattól.
nov. 20
14:30
A magyar válogatott rajt-cél győzelme után már a vb-részvétel sem elérhetetlen álom (Infostart)
A magyar válogatott a vasárnapi, Montenegró elleni 3-1-es győzelemmel lezárta a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőbeli szereplését. Tapasztalatok és értékelés.
nov. 20
14:30
Verstappen védelmébe Russellt az ütközésük után (m4sport.hu)
A védelmébe vette Max Vestappen George Russellt a Las Vegasban történt ütközésük kapcsán. A brit még csak "nem is volt versenyben" a címvédővel a baleset pillanatában.
nov. 20
14:36
A Chelsea csékájának az ő elődje, Thiago Silva segít, aki olyan idős, hogy szinte az apja is lehetne (Eurosport)
A Chelsea saját nevelésű játékosa, az angol labdarúgó-válogatott és a londoni klub jobbhátvédje, Reece James elmesélte, milyen 23 évesen csapatkapitánynak lenni, és hogy milyen sokat segít neki mentora, az előző cséká, a nála 16 esztendővel idősebb Thiago Silva, akiről elmondta, hogy a brazil a kora miatt majdnem az ő édesapja is lehetne.
nov. 20
14:42
A vegasi delíriumból az év legnagyobb utazása: ez már túl sok az F1-től a versenyzők szerint (m4sport.hu)
A szezon legnagyobb utazása vár a Forma–1 Las Vegasból Abu-Dzabiba igyekvő mezőnyére. A versenyzők szerint az F1 ezzel és a vegasi éjjeli versenyzéssel is túlfeszíti a húrt.
nov. 20
14:42
Kvíz: Mennyira van otthon a női kézilabda BL történetében? (Sportal)
A hétvégén is pályára léptek csapataink a női kézilabda-BL selejtezőiben. A Győr és a Fradi győzött, a Debrecen kikapott. Ezt jó eséllyel tudta, de mennyire ismeri a kupasorozat több évtizedes történetét? Tesztelje!
nov. 20
14:48
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss András (BorsOnline)
A Dunavarsány labdarúgóját, a Taksony utánpótlásedzőjét édesanyja, nővére, a dunavarsányi és a taksonyi egyesületek, sportbarátok mellett a Pest vármegyei amatőr labdarúgás világa is gyászolja.
nov. 20
14:54
A csapatok paranoiája miatt bánt el így az FIA Sainzcal és a Ferrarival? (m4sport.hu)
A Ferrari és a versenyzőtársak sem értették, hogyan büntethette az FIA Carlos Sainzot egy pályahiba miatt történt baleset következményéért. A szövetség volt embere az istállók paranoiájával magyarázta ezt.
nov. 20
15:00
10-est kapott Szoboszlai Dominik, mutatjuk, hogy kik vannak előtte (Infostart)
A SofaScore nevű statisztikai portál folyamatosan rangsorolja az Eb-selejtezőkön pályára lépő játékosokat. A magyar támadó jelenleg a harmadik helyen áll a versenyben.
nov. 20
15:06
Az F1-es riporterhölgy elárulta, miért lett Daniel Ricciardo a kisfiának keresztapja (Racing)
Natalie Pinkham és Daniel Ricciardo évek óta nagyon jó barátok, olyannyira, hogy a riporterhölgy és férje az ausztrál pilótát kérte fel kisfiuk keresztapjának.
nov. 20
15:18
Mindent egy lapra – Söprögető Kocsi (m4sport.hu)
Az Astana Cavendish Tour-szakaszgyőzelme, a Bora Roglic összetett Tour-sikere miatt alakított igazán a keretén. E két csapat mellett még kiveséztünk egy olyan együttest is, amelynek nem igazán kellett változtatnia a 2023-as összeállításán..
nov. 20
15:24
Wolff nem bírta ki, ismét felhozta Masit és a 2021-es abu-dzabi szezonzárót (Racing)
A Mercedes csapatfőnöke a Ferrari elleni, konstruktőri második helyről döntő csatával kapcsolatban tett megjegyzést az F1 korábbi versenyigazgatójára.
nov. 20
15:36
Mocsai: Nem a dánokat és a norvégokat kell példának tekinteni (Sportal)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott játékosai és szakmai stábjának tagjai véd- és dacszövetséget kötöttek, ez volt a titka az 1998-as Európa-bajnoki bronz- és a 2003-as világbajnoki ezüstéremnek is.
nov. 20
15:42
Dzsudzsák Balázs rekordjára tör Marco Rossi kulcsembere (BorsOnline)
Második gólját szerezte a válogatottban a középpályás.
nov. 20
15:48
Mocsai Lajos elmondta, mi volt a női válogatott sikereinek a titka (Eurosport)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott játékosai és szakmai stábjának tagjai véd- és dacszövetséget kötöttek, ez volt a titka az 1998-as Európa-bajnoki bronz- és a 2003-as világbajnoki ezüstéremnek is.
nov. 20
15:54
Jövőre nem indul az összes futamon a címvédő (Sportal)
Részleges programot teljesít, azaz nem indul az összes futamon jövőre a ralivilágbajnok Kalle Rovanperä.
nov. 20
15:56
Megdöbbentő nyilatkozat a volt Chelsea-játékostól: A pénz, amit keresel nem a tiéd... (Sportal)
John Obi Mikel, a Chelsea korábbi középpályása egy műsorban beszélt arról, milyen amikor egy afrikai futballista pénzt küld haza családjának. A korábbi nigériai válogatott játékos arról is beszélt, hogyan zsarolta őt családja.
nov. 20
16:12
Most összeálltak a csillagok Ocon és az Alpine számára (m4sport.hu)
Fantasztikus versenyről beszélt és egyedi, Deadpool-sisakjának is "köszönetet mondott".
nov. 20
16:12
Dávid Zoltán nehéz párharcra számít a férfi röplabda Challenge Kupában (Sportal)
Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapatának vezetőedzője nehéz, de nyerhető párharcot vár a svájci Volley Näfels ellen a Challenge Kupa főtáblájának első fordulójában, kedden.
nov. 20
16:14
Szép délutánt, Magyarország! Marco Rossi a közösségi médiában üzent a szurkolóknak (Sportal)
A veretlenül és csoportelsőként zárt Eb-selejtező sorozat után Marco Rossi Facebook-oldalán üzent a szurkolóknak.
nov. 20
16:24
Tanak: Ha nincs esély a jó eredményre, könnyen kedvemet vesztem (Racing)
Ott Tanak a Japán Rally hatodik helyével búcsúzott az M-Sport csapatától, majd elismerte, hogy idén sem ő, sem pedig az autó nem volt alkalmas arra, hogy a vb címért harcoljon.

Keresés