2023. november 16. csütörtök

nov. 16
0:12
A legnagyobb sikerre tör a frissen "bearanyozódott" Losonczi Dávid (Infostart)
"Hatalmas motivációt adott ez a hír, hétfőn, amikor megtudtam, akkora löketet adott, hogy kedden úgy edzettem mint még soha!"
nov. 16
0:12
A Vasas kikapott a női röplabda BL-ben (Sportal)
A Vasas a papírformának megfelelően 3-0-ra kikapott a Kántor Sándort másodedzőként foglalkoztató olasz Scandiccitől a női röplabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, szerdán az Érd Arénában írta az MTI.
nov. 16
0:16
Itt a NOB válasza az "alternatív olimpiára" (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) óva intette a nemzeti olimpiai bizottságokat attól, hogy részt vegyenek az oroszországi Baráti Világjátékokon, mondván, az megsértené az oroszokra vonatkozó szankciós irányelveket.
nov. 16
0:16
Tisztújítás jövőre, ügyvivői testület felel az ökölvívásért nyilatkozat (Sportal)
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség a Nemzeti Sportnak juttatott el levelet, amelyet tartalmi változtatás nélkül továbbközlünk.
nov. 16
0:20
Enyhítettek a szerb válogatott büntetésén (Sportal)
Szerbia nem zárt kapuk mögött, csak részlegesen lezárt stadionban fogadja a bolgár labdarúgó-válogatottat vasárnap az Európa-bajnoki selejtező magyar érdekeltségű csoportjának zárásán írta az MTI.
nov. 16
0:24
Felemás magyar eredmények a sakkcsapat Eb-n (Sportal)
A magyar férfi válogatott győzött, a női kikapott szerdán, a sakkcsapatok montenegrói Európa-bajnokságának ötödik fordulójában számolt be róla az MTI.
nov. 16
0:28
Galéria: különleges festések, overálok és kerékvetők ez várható Las Vegasban! (Sportal)
Nem titok, hogy a Forma1-es Las Vegas-i Nagydíj nemcsak a versenyzésről, hanem a sportág népszerűsítéséről is szól. A marketingfogás több szintű, a csapatok különleges festésekkel és overálokkal készülnek.
nov. 16
0:32
Döntetlen a magyaros rangadón; Faluvégiék simán nyertek (Sportal)
A címvédő Dunaszerdahely 3030-as döntetlent játszott az Ogonovszky Esztert foglalkoztató DHK Baník Most otthonában a szlovák és cseh női kézilabdacsapatok közös bajnoksága, a MOL Extraliga alapszakaszának szerdai játéknapján számolt be róla az MTI.
nov. 16
0:36
Újabb olasz játékos ellen folyik vizsgálat sajtóhír (Sportal)
A Milan válogatott védője, Alessandro Florenzi ellen is vizsgálat folyik, számolt be róla az AGI olasz hírügynökség.
nov. 16
0:40
Abu Faniék Felcsúton napolták el a svájci Eb-kijutást (Sportal)
Nem bírt egymással Izrael és Svájc a felcsúti Európa-bajnoki selejtezőn, így utóbbi együttes még nem jutott ki a németországi kontinenstornára.
nov. 16
0:44
Végzetes védelmi hiba, kikaptak a szerbek Belgiumban (Sportal)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős csoporttársa felkészülési mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett Belgiumtól.
nov. 16
0:48
Megvan az első elődöntős a tenisz vb-n! (Sportal)
Második mérkőzését is két szettben nyerte meg, így biztosította helyét az ATP-világbajnokság elődöntőjében Danyiil Medvegyev.
nov. 16
0:54
Nézd élőben a Japán Rally hivatalos tesztjét! (Racing)
Magyar idő szerint csütörtök hajnali 1 órakor tartják a Japán Rally hivatalos tesztjét a Kuragaike Park 2.75 km-es szakaszán. A pálya első teljesítését élőben lehet követni.
nov. 16
1:06
Duplázott a vb-döntő hőse, de így sem nyert a Real Madrid a BL-ben (Sportal)
A Real Madrid a Chelsea-vel, a Bayern München az AS Romával játszott 22-es döntetlent, míg a Paris Saint-Germain 20-ra kikapott idegenben az Ajaxtól a női Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
nov. 16
3:12
A kijutás a tét: Bulgária-Magyarország Eb-selejtező - hírek, gólok, érdekességek (Eurosport)
Élőben a Bulgária-Magyarország Európa-bajnoki selejtező - Eredmények, gólok, hírek, érdekességek a bolgár-magyarról. A döntetlen kijutást, a győzelem csoportelsőséget ér Szófiában
nov. 16
5:12
Egy pont kell a fociválogatottnak Szófiában, mindegy, hogyan (Telex)
Magyarország az alapcsapatával erős győzelmi esélyekkel utazna Bulgáriába, de a sikert a sorozatos sérülések ellenére is el lehet érni. Ehhez a fegyelmezettség nélkülözhetetlen ezúttal is. Szoboszlai újra vezérré válhat. Egy döntetlen közvetlen kijutást ér a németországi Eb-re.
nov. 16
5:42
Egy fillérekből élő kiscsapat dobogóra tör az NB II-ben a milliárdosok között (Sportal)
Szép csendben történelmet írnak. Elég csak ránézni a másodosztályú tabellára, s az ember önkéntelenül felkiált, mint a legendás Knézy Jenő a Fradi meccsen: Hohó emberek, hohó...! S a Kozármisleny szereplése valóban elismerésre méltó. De az úgynevezett szaksajtó valamiért nem kürtöli világgá, hogy az egykori mocskos fogadási botrányban meghurcolt ed
nov. 16
6:06
"B*szd meg F1", "menjen csődbe" – Vegasban undorral várják a versenyt (Racing)
Las Vegas központja helyi idő szerint ma estétől ad otthont az első F1-es versenynek az új helyszínen. Sok helyi máris megutálta.
nov. 16
6:12
Emily Bölk: Kimerült vagyok, de nagyon örülök, jó irányba tartunk videóval (Sportal)
A Ferencváros 2822-re nyert hazai pályán a Győri ETO ellen a női kézilabda NB I csúcsrangadóján. A találkozó után a Fradi két játékosa, a 8 góllal záró Emily Bölk és a kapuban remekül helyt álló Böde-Bíró Blanka értékelt a Sportal Tv-nek.
nov. 16
6:14
Az Eb-részvételért lép pályára Szófiában a magyar válogatott csütörtöki sportműsor (Sportal)
Az utolsó előtti kör jön az Eb-selejtezőkben, a magyar válogatottnak elég egy pontot szereznie Bulgáriában, hogy biztos résztvevője legyen a németországi tornának.
nov. 16
6:42
A nap kérdése (HírTV)
Ön szerint ma este kijut a magyar labdarúgó-válogatott az Eb-re?
nov. 16
6:42
A Fradi hattal verte a Győrt; Rossi nem fog sírni, ha döntetlent játszunk reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Összegyűjtöttük a péntek este legfontosabb sporthíreit.
nov. 16
7:00
Izrael döntetlent játszott Svájccal Felcsúton (HírTV)
Izrael 1-1-es döntetlent játszott Svájccal a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának szerdai mérkőzésén, Felcsúton.
nov. 16
7:12
Látványos és hangos megnyitóval köszöntötte Las Vegas az F1-et (képgalériával) (m4sport.hu)
Már a szerdai megnyitóünnepségen bedobta magát Las Vegas. Zene, lézer- és drónshow, no meg a versenyzők – így köszöntötték a Forma–1-et.
nov. 16
7:24
V10-es orgia belülről: Ezt látta Häkkinen az 1998-as McLarenjében száguldva (Racing)
Mika Häkkinen McLaren MP4/13-asát Indy 500-győztes is vezette a múlt héten, most pedig sisakkamerás felvételt osztott meg róla.
nov. 16
7:24
Félpályás gólt lőtt az angol klasszis testvére videóval (Sportal)
A már visszavonult Wayne Rooney öccse, az angol északi bajnokságban (Northern Premier League) szereplő Macclesfield FC játékosa, John Rooney a félpályáról lőtt gólt csapata legutóbbi mérkőzésén.
nov. 16
7:30
Fekete festésre vált az Alfa Romeo a Las Vegas-i Nagydíjra (m4sport.hu)
Az Alfa Romeo sem hagyta érintetlenül az autója festését a hétvégi Las Vegas-i Nagydíjra. Egy fekete dizájnt mutattak be.
nov. 16
7:42
A zárt kapuk ellenére is segíti a külügy a szurkolókat Szófiában (Demokrata)
Vigyázzanak magukra! Hajrá magyarok! – írta Szijjártó Péter.
nov. 16
7:48
Keresem a célokat és megyek utánuk (Demokrata)
Konkoly Zsófia paralimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és háromszoros Európa-bajnok úszóval beszélgettünk.
nov. 16
8:00
A játékosok mellett a bolgár szövetségnek is üzent a magyar válogatott szurkolói csoportja (Sportal)
A Carpathian Brigade nem lehet ott a lelátón, de a bolgárok elleni mérkőzés előtt üzentek a válogatottnak, a kiutazó magyar szurkolóknak, a bolgár drukkereknek és természetesen a bolgár szövetség vezetőinek is.
nov. 16
8:06
Egykor Piquet nyakát facsarta ki, most a nézők szívével tenné ezt – otthonra találhat az F1 Las Vegasban? (Racing)
Sokan már előre szkeptikusak a Forma-1 Las Vegas-i Nagydíjának sikere kapcsán, vagy legalábbis remélik, hogy a látogatás nem szól majd akkorát, mint azt Liberty Media látni szeretné.
nov. 16
8:12
Szijjártó Péter: Négy konzul segíti a szurkolókat Szófiában (Sportal)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség által előadott szégyenteljes és szánalmas bohózatot követően a szurkolók kizárása mellett játszik Eb-selejtezőt a magyar fociválogatott Szófiában. Információink szerint mintegy 300 magyar szurkoló döntött úgy, hogy a zárt kapuk ellenére a helyszínre utaznak, az ő figyelmüket szeretném felhívni arra, hogy a mérkőzés kezd
nov. 16
8:18
300 magyar szurkoló ott lesz Szófiában, hozzájuk szólt Szijjártó Péter (HírTV)
Hosszas huzavona után eldőlt, hogy Szófia ad otthont a Bulgária-Magyarország Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzésnek. A meccs zárt kapus lesz, ennek ellenére több száz magyar drukker úgy döntött, elutazik a bolgár fővárosba.
nov. 16
8:24
A gyerekes bolgár szervezésre egy összeszedett játékkal elért Eb-kijutás lenne a legstílusosabb válasz (m4sport.hu)
Csütörtök este 18 órától a magyar labdarúgó-válogatott Bulgáriában harcolhatja ki az Eb-szereplést. Bár a játékosok elmondása szerint végig meccsre készültek, nem lehetett könnyű az elmúlt napok/hetek bizonytalansága, előzetesünket ezek alapján a bolgár szövetség olykor gyerekes, de méginkább bosszantó viselkedése ihlette.
nov. 16
8:24
Lappi 2024-ben is a Hyundai versenyzője marad, de nem indul minden versenyen (Racing)
Esapekka Lappi és Janne Ferm 2024-ben is a Hyundai versenyzője lesz, azonban csak részmunkaidőben fog versenyezni Thierry Neuville és Ott Tanak mellett.
nov. 16
8:26
A legjobbak közelében: elhelyeztük a magyar válogatottat az Eb-selejtező térképén (m4sport.hu)
A 2024-es Európa-bajnokság selejtezőjének novemberi zárófordulói előtt a magyar labdarúgó-válogatottnak csupán egyetlen pontra van szüksége a biztos Eb-kijutáshoz és egy győzelemre a biztos csoportelsőséghez. Megnéztük, ez a magabiztos teljesítmény selejtező teljes mezőnyével összehasonlítva hol helyez el minket a térképen.
nov. 16
8:30
"Csak állsz, mint egy bohóc" – Verstappen szerint Las Vegas 1% sport, és 99% show (m4sport.hu)
Sem a pálya, sem a körítés nem nyűgözi le Max Verstappent Las Vegasban. Keményen leszólta az F1 új eseményét, ami szerinte csak 1%-ban sport, és 99%-ban show.
nov. 16
9:00
Magyarország-Bulgária labdarúgó EB-selejtező - sport a tévében (Infostart)
A foci mellett lesz még kézilabda, tenisz, golf és lósport is.
nov. 16
9:00
Gulyás Péter: A Veszprém nagyon jó félidőn van túl a Bajnokok Ligájában (m4sport.hu)
Celjében hullámzó volt a teljesítmény, de féltávnál vezeti BL-csoportját a Veszprém.
nov. 16
9:12
Ronaldo botrányt okozott odahaza, lázadnak a lakók (Metropol)
Portugália egyik legdrágább háza épül.
nov. 16
9:12
Az FIA korlátozza a gömböt a pályaesemények idejére (m4sport.hu)
Három szín is tiltólistára került.
nov. 16
9:12
Megalázta Harry herceget a Forma-1 világbajnoka (BorsOnline)
Csak rövid parolázásra vállalkozott.
nov. 16
9:12
A Veszprém másodedzője szerint megsüvegelendő a Celjében dobott 40 gól (Sportal)
Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint megsüvegelendő teljesítmény, hogy az együttes 40 gólt dobva nyert a szlovén Celje vendégeként szerda este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hetedik fordulójában.
nov. 16
9:14
Párizsban tartott terepszemlét a Magyar Olimpiai Bizottság (m4sport.hu)
Kívülről már minden szép az olimpiai faluban, a metrózást viszont nem veszi komolyan a MOB.
nov. 16
9:18
Milák Kristófról beszélt, váratlan vallomást tett Szilágyi Áron (Metropol)
A kardozó évtizedes titkot árult el pályafutásáról.
nov. 16
9:24
F1-hírek: Kicsit bohócnak érzem magam Verstappennek már most elege van a felhajtásból (Sportal)
Nem érdekli a felhajtás az immár háromszoros világbajnok Max Verstappent a hétvégi Forma1-es Las Vegas-i Nagydíjon.
nov. 16
9:30
Sikeres terepszemlét tartott a MOB az olimpiai játékok helyszínén (Demokrata)
Magyarország jelenleg 12 sportágban 58 indulási joggal rendelkezik, Fábián László szerint semmi okuk nincs a panaszra.
nov. 16
9:30
A változás elkerülhetetlen, de az agresszió nem segít! üzente a bolgármagyar előtt az ellenzék vezetője, Dimitar Berbatov (Sportal)
A bolgár futball legendája, Dimitar Berbatov üzenetet intézett a szurkolókhoz a mai, BulgáriaMagyarország Európa-bajnoki selejtező kapcsán. A korábbi kiváló támadó szerint az elmúlt napok történései után az egész világ rajtuk röhög, de arra kéri a szövetség ellen tiltakozókat, hogy tartózkodjanak az erőszakos cselekményektől.
nov. 16
9:32
Világbajnok kajakosunk nem akármilyen álmot dédelget: a Forma1-ben akar dolgozni (Sportal)
Nádas Bence világ- és Európa-bajnok kajakos jövőre olimpiai aranyérmes csapattársával, Tótka Sándorral indul majd a versenyeken K2 500 méteren.
nov. 16
9:42
Hamilton hálás a pofonért: a Mercedes így legalább nem ámítja magát, mint tavaly (m4sport.hu)
Pontosan ismeri már a Mercedes a brazíliai gyengélkedésének okát. Lewis Hamilton nem is bánja, hogy a tavalyi siker után idén egy blama fújt nekik ébresztőt.

Keresés