2023. november 25. szombat

nov. 25
0:09
Fejbe rúgták az ellenfél kapusát Pakson (Infostart)
A Paks 4-1-es győzelmet aratott a vendég Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így átvette a vezetést a tabellán.
nov. 25
0:09
Több mint egymilliárd forintot osztanak szét a fociválogatott játékosai között az Eb-kijutás miatt (Telex)
A Marco Rossi szövetségi kapitány vezette szakmai stábra pedig 540 millió forint jut az UEFA-tól kapott pénzből.
nov. 25
3:57
Premier League: Manchester City - Liverpool - Élő eredménykövetés (Eurosport)
Premier League - Szoboszlai Dominik csapata, a második helyen álló Liverpool a címvédő és listavezető Manchester Cityhez látogat szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának csúcsrangadóján.
nov. 25
5:39
A kimerült F1 előre fél attól, ami 2024-ben rá vár (m4sport.hu)
A végét járja az F1-es mezőny a "brutális" év végi program miatt, és már előre aggódnak, mi lesz velük jövőre, a még hosszabb idény végén, amikor triplahétvégével zárják a szezont.
nov. 25
5:45
Fogadási ajánlat: a címvédő fogadja Szoboszlaiékat, tovább folytatódik a Man. City és a Pool rivalizálása (Sportal)
Ugyan még mindig nagyon friss, mégis történelmi a Manchester City és a Liverpool labdarúgócsapatának párharca az angol labdarúgásban. A két csapat szombaton ismét összecsap egymással, ami egyben a két jó barát, Erling Haaland és Szoboszlai Dominik találkozását is jelenti. Ennek apropóján összegyűjtöttük a két együttes legemlékezetesebb párharcait a
nov. 25
5:51
Verstappen: Mit kéne bizonyítanom Hamilton ellen? (m4sport.hu)
Max Verstappen nem látja értelmét a nem létező dolgokról elmélkedni, és nem érzi úgy, hogy még bármit bizonyítania kéne Lewis Hamilton ellen.
nov. 25
6:09
Ezért nem veszített sokat Sainz balesetével a Ferrari (Racing)
Carlos Sainz számára nem is alakulhatott volna rosszabbul az Abu-dzabi Nagydíj pénteki napja. A spanyol pilóta már az edzés elején csúnyán összetörte a Ferrariját, de öröm az ürömben, hogy az olasz istálló a két hosszú piros zászló miatt alig veszített valamit. Sainz-cal – aki Lando Norrisszal, Charles Leclerc-rel és Fernando Alonsóval áll harcban
nov. 25
6:16
Leclerc: Semmit sem jelent az egyéni 4. hely, a Ferrarinak kijárna a második (m4sport.hu)
Hidegen hagyja Charles Leclerc-t, hogy előrébb tud-e lépni az egyéni bajnokságban, a Ferrari viszont megérdemelné a konstruktőri ezüstöt.
nov. 25
6:30
Álomcsoport és rémálomcsoport az Eb-n, remekelt a Bl-ben az Ftc szupertehetsége (Eurosport)
Hosszú cikkben mutattuk be a szezon meglepetéscsapatát, a Gironát, amely a bajnokság harmadánál a Real Madridot és a Barcelonát is megelőzi a spanyol bajnokságban. Nagy Ákos, az FTC tehetsége remekelt a BL-ben, ahol négy gólpasszal debütált. Jannik Sinner pedig a pályán válaszolt azokra a kritikákra, amiket a válogatottban való szereplés miatt kapo
nov. 25
6:30
A Paks átvette a vezetést a bajnokságban; magyar kapus a Barcában reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Olvassa el legnépszerűbb cikkeinket!
nov. 25
6:42
Mezei Szabolcs: Lehet a fejsérülés miatt védte be a kapus, engem ez hidegen hagy videóval (Sportal)
A Paks a második helyről, de két nyeretlen mérkőzéssel a hátuk mögött várhatta a Diósgyőr elleni mérkőzést, abban a tudatban, hogy ha legalább egy pontot szereznek, a Ferencvárost megelőzve a tabella élére ugranak. Nos, nemhogy egyet, hármat szereztek! A találkozó után a Tolna vármegyeiek gólszerzője, Mezei Szabolcs értékelt
nov. 25
6:44
A magyar válogatott szélsője szerint a világbajnokság egy lehetőség videóval (Sportal)
A magyar női kézilabda-válogatott megkezdte a közös felkészülést a jövő héten kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. A szövetség vezetése a legjobb nyolc közé kerülést tűzte ki célul, amely párizsi repülőjegyet érne. Töpfner Alexandra úgy véli, jót tett neki, és a többi debreceni játékosnak a Bajnokok Ligája szereplés, a szélső szerint pe
nov. 25
6:54
Szoboszlai Haaland ellen játszik; jön az év utolsó F1-időmérője szombati sportműsor (Sportal)
Mutatjuk, kiknek szurkolhat ma!
nov. 25
7:24
Callum Styles: Megittam bármit, amit elém raktak Sportal-interjú (Sportal)
Callum Styles, a magyar válogatott és a Barnsley középpályása az Eb-sorsolásról, a legnehezebb mérkőzésről, a Montenegró elleni meccset követő ünneplésről, a Manchester CityLiverpoolról, valamint az esetleges klubváltásról is beszélt a Sportálnak adott interjúban.
nov. 25
7:42
Szoboszlai túlragyogja barátját, Haalandot? (Sportal)
A válogatott szünet után szuperrangadóval folytatódik az angol labdarúgó-bajnokság, szombaton ugyanis a második Liverpool a címvédő, az egy ponttal előtte álló Manchester City otthonába látogat. A találkozónak a tét mellett Szoboszlai Dominik miatt is kiemelt figyelmet szentelünk. Ráadásul az is különös pikantériát szolgáltat a mérkőzésnek, hogy a
nov. 25
7:54
Egyértelmű, hogy Hamiltonék komolyan érdeklődtek a Red Bullnál, véli a csapat kulcsembere (Racing)
Helmut Marko elárulta, Christian Horner valóban kapott egy nagyon is komolynak tűnő üzenetet Lewis Hamilton stábjától.
nov. 25
7:54
Kár lejátszani a visszavágót: óriási kiütés a labdarúgó-osztályozón (Sportal)
A svéd labdarúgó-bajnokság osztályozóján az élvonal 14. helyén végzett Brommapojkarna 70-ra nyert a másodosztály bronzérmese, az Utsikten ellen.
nov. 25
8:06
Hamilton: Nem lesz könnyű dolgom, de nem fogok kifogásokat keresni (Racing)
Lewis Hamilton szerint még a Q3-ba való bejutás is nehéz lehet a Mercedes számára az Abu-dzabi Nagydíjon. Ugyanakkor a brit pilóta a piros zászlók miatt mindössze egyetlen időmérős kört tudott futni a 60 perces gyakorlás során. A délutáni edzésen Carlos Sainz és Nico Hülkenberg balesete miatt limitálva volt a pályán eltölthető idő a versenyzők szám
nov. 25
8:24
Nehéz meccs(ekk)el indul Márton Gábor második egerszegi projektje (m4sport.hu)
A labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában az edzőváltáson átesett ZTE FC a Debrecent fogadja. A hazaiak gyakorlatilag győzelmi kényszerben, hogy minél kevésbé rossz helyzetből menjenek téli pihenőre.
nov. 25
8:24
Hatalmas az öröm Nagy-Britanniában, miután visszakerülnek a rallysport térképére (Racing)
2019 után 2024-ben ismét nemzetközi rally versenyt rendezhetnek Nagy-Britanniában, miután a Ceredigion Rally bekerült az ERC naptárába.
nov. 25
8:24
Vb-győztes labdarúgóval lett bajnok a magyar légiós (Sportal)
A Vissel Kobe 21-re legyőzte a Nagoyát a japán labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 33. fordulójában szombaton, így biztossá vált, hogy a korábban Andrés Iniestát öt évig foglalkoztató együttes tagjaként Juan Mata, és a magyar válogatott futballista, Vécsei Bálint is aranyérmes lett, mivel a négy pont hátrányban lévő rivális, a Yokohama már nem érhet
nov. 25
8:30
Tovább száguld a Ferencváros - Fekete Gergő bizakodó – A víz összeköt podcast (m4sport.hu)
A víz összeköt legújabb adásban a vízilabda játszotta a főszerepet. Megszólaltattuk Fekete Gergőt, a Ferencváros világbajnokát, aki mesélt a Crvena zvezda elleni mérkőzésről, az FTC idei szezonjáról, valamint arról, hogy milyen tervei vannak a jövő nyarat illetően. Emellett az elmúlt 1-2 hét minden fontos pólós híre terítékre került.
nov. 25
8:30
Risztov megköszönte Egerszeginek, hogy olimpiai aranyhoz segítette (Sportal)
Már nem az uszodában, de továbbra is korán kezdi a napokat Risztov Éva. Olimpiai bajnok nyílt vízi úszónk lassan két éve dolgozik műsorvezetőként Harsányi Levente oldalán a Sportrádió Sportreggel című műsorában, emellett úszóiskoláját vezeti, motivációs előadásokat tart, az Olimpiai Bajnokok Testületének elnökeként, illetve az úszószövetség elnöksé
nov. 25
8:42
Kvíz: Mindent tud az alpesi sí legendáiról? (Sportal)
Amikor a nyári sportágak képviselői téli álmukat alusszák", akkor kerülnek előtérbe a havas-jeges szakágak képviselői. Közülük az alpesi sí a legnépszerűbb, ezért kérdezünk most ennek a sportágnak a hőseiről.
nov. 25
9:00
Hetvenéves a magyar futball leghíresebb mérkőzése (m4sport.hu)
Hetven éve, 1953. november 25-én játszották az "Évszázad mérkőzését": a világ legjobbjának számító magyar Aranycsapat a futball szentélyében, a londoni Wembley Stadionban győzte le 6-3-ra a hazai pályán addig veretlen angol labdarúgó-válogatottat.
nov. 25
9:00
70 éves a 6:3 Így alakult a játékosok sorsa a legendás mérkőzés után (Sportal)
Huszonhárom játékos kapott szerepet a 70 évvel ezelőtt játszott legendás 6:3-as mérkőzésen, cikkünkben számba vesszük, hogy miként alakult a sorsuk.
nov. 25
9:06
Aston Martin: Hosszabbítani Alonsóval? Ez nem kérdés! (m4sport.hu)
Egyértelmű, hogy 2025-re is magukhoz akarják láncolni a spanyolt.
nov. 25
9:12
Órák kérdése, Szoboszlai óriási csúcsot érhet el (Metropol)
A labdarúgó népszerűségén óriásit dobtak az elmúlt hónapok.
nov. 25
9:18
Szoboszlai Dominik nem hagyta annyiban az irtó kínos bakit (BorsOnline)
A Liverpool hétvégi ellenfelének edzője nem tudta kiejteni Szoboszlai Dominik nevét.
nov. 25
9:24
Változhat jövőre az F1-hétvégék lebonyolítása (Infostart)
Változhat jövőre a Forma-1-ben az úgynevezett sprintfutamos versenyhétvégék lebonyolítása, miután a csapatok és a világbajnoki sorozatban érdekelt felek is támogatják azt az ötletet, hogy könnyebben követhetővé váljon a program.
nov. 25
9:24
Sajtó: ezen a hat pályán rendezhet sprinthétvégét az F1 2024-ben (m4sport.hu)
Sajtóhírek szerint már megegyeztek a csapatok a 2024-es hat sprinthétvége helyszínéről. Két olyan pálya is van, amely először rendezhet sprintversenyt.
nov. 25
9:24
Rossz hír Verstappen ellendrukkereinek, az egyik leggyakoribb érvüket cáfolták meg (Racing)
Az első szabadedzésen a Red Bullt vezető Jake Dennis szerint nem igaz, hogy csapata Max Verstappen igényei alapján tervezi az autót.
nov. 25
9:30
Svájc kandidál a 2030-as vagy 2034-es téli olimpia rendezésére (Sportal)
Svájc bejelentette, hogy pályázik a 2030-as vagy 2034-es téli olimpia és paralimpia rendezési jogára.
nov. 25
9:42
Verstappen falra mászott, az FIA lépett: mostantól előzni tilos! (m4sport.hu)
Max Verstappen péntek esti tolakodása után az FIA úgy döntött, megtiltja az előzést a boxutca kijratánál Abu-Dzabiban.
nov. 25
10:00
Menekülő Mezőkövesd, újjáéledő Újpest: rossz formára jó meccs jöhet (m4sport.hu)
Mezőkövesdre látogat az Újpest az OTP Bank Liga 14. fordulójában. Bár a pontszámok alapján egyértelmű kettesnek tűnik az összecsapás, egyáltalán nem ennyire egyértelmű a sztori, a Kövesd – pláne otthon – veszélyes ellenfél.
nov. 25
10:00
Svájc rendezné a 2030-as vagy 2034-es téli olimpiát (Demokrata)
Svájc bejelentette, hogy pályázik a 2030-as vagy 2034-es téli olimpia és paralimpia rendezési jogára.
nov. 25
10:00
Csaliféreg lehet az új csodadopping? Óriási teljesítménynövekedést okozhat (Eurosport)
A doppingolni vágyó sportolók mindig újabb és újabb megoldásokat fedeznek fel, a kutatások pedig azt mutatják, hogy a csaliférgek vére elképesztően hatékony szer lehet. A problémáról már évek óta tud a WADA is, kimutatni viszont nem könnyű. Egyelőre viszont terjedni sem nagyon tud, mert a tesztek hiánya és a kis gyártási kapacitás veszélyessé és ne
nov. 25
10:06
Ők tizenketten nyerték meg az Évszázad mérkőzését (Infostart)
Tizenkét magyar játszott hetven éve, 1953. november 25-én, az Évszázad mérkőzésén. Az angolok elleni, világraszóló, 6:3-s diadallal véget ért találkozón a legendássá lett tizenegy tagjai kezdtek, majd Grosics Gyulát a 77. percben Gellér Sándor váltotta. Mindannyian a magyar futball legendái lettek.
nov. 25
10:06
Megszólalt Helmut Marko is, szerinte stábja Hamilton engedélyével kereste meg a Red Bullt (Racing)
Helmut Marko elárulta, Christian Horner valóban kapott egy nagyon is komolynak tűnő üzenetet Lewis Hamilton stábjától.
nov. 25
10:12
Manuel Neuer elárulta, meddig szeretne játszani (Sportal)
A Bayern München labdarúgócsapatának világbajnok kapusa, Manuel Neuer majdnem egy évet kényszerült kihagyni sérülése miatt. A 37 éves futballista idén októberben tért vissza a pályára és elárulta, legalább addig szeretne játszani, mint Thomas Müller.
nov. 25
10:14
Fogadási ajánlat: Kilenc meccs után nyerhet Schäfer András csapata videóval (Sportal)
Az Union Berlin szombat délután 15.30-kor az Augsburgot fogadja a német labdarúgó-bajnokságban. A magyar válogatott játékost foglalkoztató hazai együttes kilenc mérkőzés óta nyeretlen a Bundesligában, most megtörhet a sorozat?
nov. 25
10:18
F1-es tablókép a 2023-as évfolyamról (m4sport.hu)
Az év utolsó versenyére készül a Forma–1 mezőnye – már túl vannak az év végi utolsó megbeszélésükön.
nov. 25
10:24
Solberg szárnyalt és nagy előnybe került a R.A.C. Rally második napján (Racing)
Oliver Solberg csupán egy szakaszt nem nyert meg a R.A.C. Rally pénteki napján, így a második nap végére már nagy előnybe került.
nov. 25
10:36
Svájc kandidál a 2030-as vagy 2034-es téli olimpia rendezésére (Eurosport)
Svájc bejelentette, hogy pályázik a 2030-as vagy 2034-es téli olimpia és paralimpia rendezési jogára. A téli ötkarikás játékoknak 1928-ban és 1948-ban St. Moritz-i központtal otthont adó alpesi ország tervei szerint ezúttal a meglévő létesítmények felhasználásával decentralizált eseményt tartana, amelyet javarészt a magánszektor finanszírozna.
nov. 25
10:42
Real-legenda neve is felmerült Schäferék kispadjára (m4sport.hu)
Az Union Berlin lenne az első felnőtt csapata melyet irányíthat.
nov. 25
10:44
"A csapat ne velem, az autóval foglalkozzon!" – búcsúzik az F1 munkamániás főnöke (m4sport.hu)
Pályafutása utolsó Forma–1-es versenyére készül az Alpha Tauri 18 év után nyugdíjba vonuló csapatfőnöke. Franz Tost nem hazudtolja meg magát: érzelmekről hallani sem akar, csakis a feladatra koncentrál.
nov. 25
10:54
Vécsei Bálint japán bajnoki címet szerzett (m4sport.hu)
A Vissel Kobe története első bajnoki címét ünnepelhette.
nov. 25
10:54
A finnek tündérmeséjének De Minaur és Ausztrália vetett véget az elődöntőben (Eurosport)
Davis-kupa - Ausztrália 2:0-ra legyőzte összesítésben Finnország válogatottját a Davis-kupa elődöntőjében, ezzel tavalyhoz hasonlóan idén is döntőbe jutott. Az első találkozón Otto Virtanen két játszmában kapott ki Alexei Popyrintől, majd Emil Ruusuvuori is két szettben szenvedett vereséget Alex De Minaurtól. Az ausztrálok tavaly Kanadától kaptak k
nov. 25
11:06
Sajtó: A Mercedes védence kerülhet a Williamshez (m4sport.hu)
Wolff nem akarja ráerőltetni a csapatra az F2 bajnokesélyesét.
nov. 25
11:12
Balotelli reagált az autóbalesete után (Sportal)
Az olasz válogatott egykori támadója meglepődött, hogy ennyire felkapták az ügyet.

Keresés