2023. november 20. hétfő

nov. 20
21:54
Újabb fogadási botrány, három játékost is felfüggesztettek hivatalos (Sportal)
Fogadási szabályok megszegésének gyanújával felfüggesztett három játékost a Darts Szabályalkotó Testülete (DRA).
nov. 20
21:56
Rossi elmondta, Szoboszlai mellett ki a legmeghatározóbb a magyar válogatottban (Sportal)
Marco Rossi szövetségi kapitány kulcsfontosságúnak nevezte a magyar labdarúgó-válogatott lelki tartását abban, hogy sikerrel vívta meg az Európa-bajnoki selejtezősorozatot.
nov. 20
22:06
Keretet hirdetett Margret Kratz az utolsó NL-mérkőzésekre (m4sport.hu)
A szövetségi kapitány két kapusát is lecserélte.
nov. 20
22:12
A veszprémi úszótrió mindhárom tagja megcélozta az olimpiát (Eurosport)
Az egyaránt Veszprémben készülő három nyíltvízi úszó, az olimpiai ezüstérmes Rasovszky Kristóf, a kétszeres vb-ezüstérmes Betlehem Dávid és a junior Európa-bajnok Sárkány Zalán megcélozta a jövő évi párizsi olimpiát.
nov. 20
22:12
Szeretnék újra a dobogón lenni Rasovszky Kristóf újabb olimpiai éremre vágyik (Sportal)
Az egyaránt Veszprémben készülő három nyílt vízi úszó, az olimpiai ezüstérmes Rasovszky Kristóf, a kétszeres vb-ezüstérmes Betlehem Dávid és a junior Európa-bajnok Sárkány Zalán megcélozta a jövő évi párizsi olimpiát.
nov. 20
22:30
A veszprémi úszótrió mindhárom tagja megcélozta a párizsi olimpiát (m4sport.hu)
Az egyaránt Veszprémben készülő három nyíltvízi úszó, az olimpiai ezüstérmes Rasovszky Kristóf, a kétszeres vb-ezüstérmes Betlehem Dávid és a junior Európa-bajnok Sárkány Zalán megcélozta a jövő évi párizsi olimpiát.
nov. 20
22:42
A férfiak a kilencedik, a nők a 20. helyen végeztek a sakkcsapat Eb-n (m4sport.hu)
A magyar férfi válogatott a franciákkal, a női pedig az észtekkel játszott 2-2-es döntetlent a sakkcsapatok montenegrói Európa-bajnokságának kilencedik, utolsó fordulójában. Előbbiek a kilencedik, utóbbiak a huszadik helyen végeztek a tornán.
nov. 20
22:54
Hogyan máshogy? Olaszország 0–0-s döntetlenje Eb-kijutást ért (m4sport.hu)
Ha nehezen is, de az olasz labdarúgó-válogatott egyenes ágon kijutott a 2024-es Európa-bajnokságra. A kontinenstorna címvédője hétfő este Leverkusenben játszott 0–0-s döntetlent Ukrajna vendégeként, ezzel pedig megszerezte a C csoport második helyét az Eb-részvételt már korábban bebiztosító Anglia mögött.
nov. 20
22:54
Dánia mellett Szlovénia jutott ki az Európa-bajnokságra (Sportal)
A skandináv válogatott tét nélkül játszhatott az utolsó fordulóban, de vereséggel fejezte be a selejtezősorozatot, míg a szlovénok második helyen kvalifikálták magukat.
nov. 20
22:56
Elmaradt a moldovai bravúr, a csehek jutottak ki az Eb-re (Sportal)
A cseh labdarúgó-válogatott 30-ra legyőzte hazai pályán a második félidő túlnyomó részében emberhátrányban játszó Moldovát, így a csoportelső Albániához hasonlóan kijutott az Európa-bajnokságra.
nov. 20
23:00
Rebrov csapata nagyot küzdött, de az olaszok jutottak ki az Eb-re! videóval (Sportal)
Az ukrán labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Olaszországgal, így utóbbi biztosította be automatikus kijutását a 2024-es Európa-bajnokságra.
nov. 20
23:24
A férfiak a kilencedik, a nők a 20. helyen végeztek az Eb-n (Sportal)
A magyar férfi válogatott a franciákkal, a női pedig az észtekkel játszott 22-es döntetlent a sakkcsapatok montenegrói Európa-bajnokságának kilencedik, utolsó fordulójában. Előbbiek a kilencedik, utóbbiak a huszadik helyen végeztek a tornán.
nov. 20
23:30
A címvédő olasz válogatott döntetlent játszott Ukrajna ellen, így kijutott az Eb-re (Eurosport)
A címvédő olasz labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra, mivel a selejtező utolsó fordulójában 0-0-s döntetlent játszott Ukrajna vendégeként Leverkusenben.

Keresés