2023. december 26. kedd

dec. 26
0:12
Halász Bence kalapácsvető: semmi más, csak az olimpia! (Infostart)
Egy többhetes tüdőgyulladáson túlesve már megkezdte a felkészülést a párizsi ötkarikás játékokra Halász Bence. A kétszeres vb-bronzérmes kalapácsvető az InfoRádióban azt mondta, az olimpián megjavítaná a 80,82 méteres egyéni csúcsát.
dec. 26
0:12
Európai kupasorozatok: történelmi mélyponton a magyar játékvezetés (Sportal)
Lezárult az európai kupasorozatok csoportköre, és bizony a magyar játékvezetést nézve igencsak lehangoló az összkép: bíróink összesen öt mérkőzést kaptak, és mindet az Európa Konferencia Ligában.
dec. 26
0:16
Két arany, vagy négy, esetleg több - hogyan szerepelnek a magyar sportolók Párizsban? (Infostart)
Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint a magyar csapat túlszárnyalhatja a tokiói eredményeket a jövő nyári párizsi ötkarikás játékokon. Egy szaklap azonban csak 2 aranyérmet jósol a magyaroknak.
dec. 26
0:16
Megkezdték az egyeztetéseket az eltiltott sztár visszatéréséről (Sportal)
Megkezdték az egyeztetéseket a határozatlan időre eltiltott kosárlabdázó, Draymond Green lehetséges visszatéréséről.
dec. 26
5:42
Szétnyílt felsőből robbantak ki Ronaldo exének csodás mellei (Metropol)
A focisztár közelről láthatta a nem mindennapi idomokat.
dec. 26
6:12
Apa, neked a két karod erős, nekem meg a két lábam, akkor mi most egyek vagyunk? Egyek, drága kisfiam, egyek (Sportal)
Egy orvosi műhiba következtében kilenchónaposan lebénultak az alsó végtagjai, mégis csodás gyerekkora volt. Kerek és boldog az élete most, 43 esztendősen is. Úgy véli, amit a sors elvett tőle, többszörösen visszakapta a családjának, a barátoknak, a sportnak hála. Nincs benne düh, nincs ellensége, viszont van egy nagy ellenfele: önmaga. Beszélgetés
dec. 26
7:12
Bundesliga: Így telt a magyarok ősze; vezet a Leverkusen, de a Bayern az esélyes?; mi lesz a Dortmunddal?; egyre jobb a Hertha (Sportal)
A Bundesligában némi meglepetésre a Leverkusen áll az élen, de a Bayern München rutinja még sokat érhet a végelszámolásnál. Az ősz másik szenzációja a Stuttgart szereplése, és talán az is a megelepő kategóriába sorolható, ahogyan a Dortmund szerepel. A Sportál stúdiójának vendége Ambrus Tamás, a Network4 kommentátora volt, akivel rápillantottunk Dá
dec. 26
8:06
Verstappen beszélt a csapatalapítási terveiről (Racing)
Szeretne új lehetőséget teremteni az autósportba vágyó fiataloknak Verstappen, a tervek szerint 2025-től működne a GT3-as csapat.
dec. 26
8:12
Szoboszlai-pillanatok: Német Kupa-győzelem, Liverpool-szerződés, repülőrajt, Eb-részvétel helyszíni videókkal (Sportal)
Szoboszlai Dominik pályafutása legszebb évének végéhez közeledik, a 23 esztendős középpályás májusban Német Kupát nyert a Lipcsével, nyáron a Liverpoolhoz szerződött, ősszel pedig a nemzeti csapattal kijutott az Európa-bajnokságra a páratlan utazás fontosabb pillanatait elevenítjük fel a Burnley elleni bajnoki előtt.
dec. 26
8:24
Suninen a WRC2-es szezon mellett szívesen dolgozna kommentátorként is jövőre (Racing)
Azt követően, hogy a Hyundai Motorsporttól nem kapott versenyzési lehetőséget, Teemu Suninen jövőre a WRC2-ben teljesítene egy hét versenyből álló programot.
dec. 26
8:30
Kiderült, ki a világ legjobb focistája, Szoboszlai Dominikot is rangsorolták (Infostart)
Szoboszlai Dominik jelenleg a világ 52. legjobb játékosa, állítja a The Guardian szakírókkal összeállított listája. Az első a norvég Erling Haaland
dec. 26
8:42
Karácsony második napján meccsdömping a Premier League-ben íme, a kínálat! (Sportal)
Ha rápillantunk a naptárra, és azt látjuk, december 26-a van, akkor bizony egyértelmű: sztárcsapatok lépnek pályára az angol labdarúgó-bajnokságban!
dec. 26
9:00
Mezőkövesd: Az átigazolásból kizárva, a vezetőedző mellett kiállva őszi értékelés videókkal, 3. rész (Sportal)
Tizenkét részes őszi teljesítményértékelésünkben Kuttor Attila együttesének eredményeit is górcső alá vettük.
dec. 26
9:06
Összejárnak, szurkolnak egymásnak, hülyéskednek – ezek a világbajnok női kardcsapat titkai (m4sport.hu)
A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség – példának okáért a Manchester City labdarúgóival egyetemben – a legjobb húsz csapata közé választotta a világbajnok magyar női kardcsapatot. Bár a négyesből Pusztai Liza betegség miatt hiányzott, Battai Sugár, Márton Anna és Szűcs Luca edzőjükkel, Gárdos Gáborral kiegészülve értékelte 2023-at az M1-nek.
dec. 26
9:24
Szervezik az NBA legbalhésabb játékosának a visszatérését (Infostart)
Megkezdték az egyeztetéseket a határozatlan időre eltiltott kosárlabdázó, Draymond Green lehetséges visszatéréséről.
dec. 26
9:24
Forma–2-es autót vezetett az angliai utakon karácsonykor egy újságíró, a rendőröknek nem tűnt fel (Racing)
65 évvel ezelőtt karácsonykor egy F2-es Lotus került az angliai utakra, miután sofőrje kihasználta a gyér forgalmat.
dec. 26
9:42
Szoboszlai-meccs jön a bejglimaradék mellé - sport a tévében (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokság nem pihen. A hokisok sem. A skót foci pedig majd most kezd fontos lenni.
dec. 26
9:42
Miért fociznak az angolok a Boxing Dayen? (Sportal)
December 26-án, más néven a Boxing Dayen sem marad Premier League-forduló nélkül a Liverpool, a Manchester City, a Manchester United, a Chelsea és a többi Premier League-csapat globális szurkolótábora. De miért is?
dec. 26
9:54
Elrajtolt a 78. Sydney-Hobart vitorlásverseny, bár a rajt nem volt problémamentes (Eurosport)
A két legnagyobb favorit, az Andoo Comanche és a LawConnect halad az első két helyen a 78. Sydney-Hobart vitorlásverseny rajtját követően.
dec. 26
10:06
Verstappen megnevezte a legjobb és a legrosszabb idei versenyét (Racing)
A 2023-as Forma-1-es szezon legfőképpen Max Verstappen sikereiről szólt. A Red Bull holland kiválóságának nem volt ellenfele a pályán, és az év végén egy exkluzív interjúban árulta el, hogy szerint melyik volt a legjobb, illetve a legrosszabb versenye az idei évad során. Verstappen idén valósággal a földbe döngölte az ellenfeleit, miután a 22 futam
dec. 26
10:12
Bohus Richárd visszavonul: a töréseim megmutatták, hogy fejben mennyire vagyok erős (Infostart)
Lezárta pályafutását az úszó Bohus Richárd. A 30 éves versenyző az InfoRádió Vegyesúszás című magazinműsorában beszélt a nehézségekről és pályafutása legszebb pillanatairól is.
dec. 26
10:12
Szoboszlai és az őrült klubcserék! Ez volt a sport 2023-ban (Metropol)
Számos ügy rázta, vagy éppen örvendeztette meg a sportvilágot 2023-ban is.
dec. 26
10:12
III. rész: Mi történt 2023-ban? A magyar sport legnagyobb sikerei hónapról hónapra (Sportal)
Négyrészes sorozatunkban hónapról hónapra visszatekintünk a magyar sportélet legérdekesebb történéseire és legemlékezetesebb 2023-as győzelmeire. Harmadik és egyben legszínesebb visszatekintőnkben felelevenítjük vívóink, férfi vízilabdázóink és Kós Hubert vb-aranyát, a budapesti rendezésű atlétikai világbajnokságot és a birkózó-vb magyar sikereit.
dec. 26
10:24
Lappi: Régen a verseny alatt még bulira is volt idő, most meg nem bírunk egy szezont végig csinálni (Racing)
Esapekka Lappi legutóbbi interjúja során elárulta, hogy régen a versenyek alatt és után folyamatosak voltak a bulik, ehhez képest most a család mellett nem tudnak a versenyzők egy teljes szezont vállalni.
dec. 26
10:30
A Fifa figyelmeztette a Brazil Labdarúgó Szövetséget, hogy felfüggesztheti a tagságát (Eurosport)
A FIFA vasárnap levélben figyelmeztette a CBF-et, hogy felfüggeszti tagságát, amennyiben Ednaldo Rodrigues helyett januárban új elnököt választ. A felfüggesztett szövetségek válogatottjai és klubcsapatai nem szerepelhetnek a nemzetközi versenysorozatokban.
dec. 26
10:42
Elrajtolt a legendás vitorlásverseny (Sportal)
A két legnagyobb favorit, az Andoo Comanche és a LawConnect halad az első két helyen a 78. Sydney-Hobart vitorlásverseny rajtját követően.
dec. 26
10:54
A nyolcgólos őrülettől Ferguson utolsó győzelméig: a Premier League legjobb Boxing Day-mérkőzései videókkal (Sportal)
Nagy-Britanniában régóta hagyomány, hogy a karácsonyi ünnepek alatt sincs megállás, s ez a Premier League-ben december 26-án csúcsosodik ki. A különleges körülmények és az ünnepi hangulat az idény egyik leginkább várt játéknapjává emeli a Boxing Dayt, amely már sok emlékezetes mérkőzéssel kedveskedett a szurkolóknak. Összeállításunkban ezekből az ö
dec. 26
11:12
Babos Tímea boldogabb és felszabadultabb, mint valaha, hatalmas változáson esett át (Eurosport)
Babos Tímea volt a Salakblog podcast vendége. Timivel az egészen változatos 2023-as évéről beszélgetett Szántó Petra és Dani Bálint. A magyar teniszező a tömött lelátók és Grand Slam-tornák után egy rosszabb időszak miatt az ITF-mezőnybe kényszerült. Szemléletváltáson, önfejlesztésen áteső és egy kivirult Babos Timi vág neki majd 2024-nek, amelynek
dec. 26
11:12
Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában; Erling Haaland vicces képpel üzent így ünneplik a karácsonyt a sztársportolók (Sportal)
Szoboszlai Dominik csapattársai családjukkal, Max Verstappen párjával ünnepel.
dec. 26
11:42
Szeretik egymást és gyakran összejárnak sikerük titkáról vallottak a vb-győztes vívók (Sportal)
A világbajnoki címét idén megvédő magyar női kardozók a sikerüket a csapategységnek köszönhetik Gárdos Gábor vezetőedző szerint.
dec. 26
11:44
Gyere, Jim, töröld le a nigger arcáról az aranymosolyt! videókkal (Sportal)
Pontosan ma 115 éve annak, hogy 1908. december 26-án Jack Johnson pontozással legyőzte Mit legyőzte? Tönkreverte! Tommy Burnsöt (lásd a videót!), így 1908 karácsonyán a fehérek felsőbbrendűségéről meggyőzött világ karácsonyi ajándékba egy fekete világbajnokot kapott. Az elsőt a nehézsúly történetében.
dec. 26
12:12
Győzelemmel kezdte Eb-selejtezőit a válogatott, Ricardo Moniztól elköszönt a ZTE A magyar futball 2023-as éve, 2. rész (Sportal)
Hatrészes sorozatban próbáljuk feleleveníteni, milyen fontos események történtek a hazai labdarúgásban évközben. Következzen március és április.
dec. 26
12:42
Nagy a baj: térdműtétre kényszerül a Barcelona kétszeres aranylabdása (Sportal)
Az FC Barcelona női labdarúgó-csapatának támadója, Alexia Putellas december 27-én térdműtéten esik át.
dec. 26
12:48
Ezek voltak az idei év legnagyobb bukásai (Eurosport)
Nemcsak sikerek születtek, hanem bukások is akadtak szép számmal az idei évben. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba.
dec. 26
13:00
Tízezres álomponthatár fölé dobta magát Doncic karácsonykor (m4sport.hu)
Luka Doncic 50 ponttal segítette győzelemhez csapatát, a Dallas Maverickset a Phoenix Suns otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi játéknapján.
dec. 26
13:12
Marozsán hihetetlen bravúrja, Djokovic a fiatalok ellen – 2023 legjobb teniszmeccsei (Eurosport)
A legjobb Grand Slam-meccsek után összegyűjtöttük az ATP Tour legjobb, legizgalmasabb mérkőzéseit is. Felidéztük Marozsán Fábián elképesztő bravúrját Carlos Alcaraz ellen, amit az ATP az év legnagyobb meglepetésének is megválasztott. De nem maradhattak le Novak Djokovic Carlos Alcaraz, vagy épp Jannik Sinner elleni mérkőzései sem a listánkról.
dec. 26
13:12
Tudja, miben volt leg a súlycsoportban Mike Tyson? kvíz a nehézsúlyú bokszvilágbajnokokról (Sportal)
Éppen ma 115 éve lett először fekete nehézsúlyú világbajnoka a hivatásos ökölvívásnak (olvassa el cikkünket a meccsről és hőseiről!). Jack Johnson óta a súlycsoportnak számos legendás alakját ünnepelte a világ, ma róluk teszünk fel egy-egy kérdést.
dec. 26
13:24
Szívszorító szavak Schumacher egyik kedvenc séfjétől: egy világ omlott össze benne a baleset után (Racing)
Egy olasz szakács felidézte, hogy Michael Schumacher a Ferrari versenyzőjeként napi szinten meglátogatta az étterét.
dec. 26
13:42
Djokovic Európa legjobb sportolója a hírügynökségek szavazásán (m4sport.hu)
Novak Djokovic, a férfi teniszezők világranglista-vezetője végzett az élen az európai hírügynökségek – köztük a Magyar Távirati Iroda – 2023 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán.
dec. 26
13:42
Doncic 10 ezer pont fölé jutott az NBA-ben (Sportal)
Luka Doncic 50 ponttal segítette győzelemhez csapatát, a Dallas Maverickset a Phoenix Suns otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi játéknapján.
dec. 26
13:44
Álmomban lazán sétálgatok, futok beszélgetés életről, halálról, sportról, Vasasról az eutanáziáért küzdő Karsai Dániellel (Sportal)
Közszereplő lett. Nem így tervezte, nagyon nem így. Karsai Dániel ügyvéd, alkotmányjogász, dolgozott Strasbourgban az Emberi Jogok Európai Bíróságánál, négy évig élt Franciaországban, majd hazatérve több mint ezer ügyfelet képviselt itthon és külföldön. A nevét emiatt is megismerhette volna a közvélemény. Az okos, sikeres férfi, aki a jó szolgálatá
dec. 26
14:06
Merész lehetőséget vázolt fel a Haasnak 2024-re a csapatfőnöke (Racing)
Utolsó lett a Haas a 2023-as pontversenyben, de Steiner lehetségesnek tartja, hogy jövőre hirtelen a középmezőny élére lépjenek.
dec. 26
14:12
Év európai sportolója - már megint nincs jobb Djokovicnál (Infostart)
Novak Djokovic, a férfi teniszezők világranglista-vezetője végzett az élen az európai hírügynökségek - köztük a Magyar Távirati Iroda - 2023 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán.
dec. 26
14:12
Djokovics lett 2023 legjobb európai sportolója (Sportal)
Novak Djokovics, a férfi teniszezők világranglista-vezetője végzett az élen az európai hírügynökségek köztük a Magyar Távirati Iroda 2023 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán.
dec. 26
14:14
III. rész: mindent tud a magyar sport 2023-as évéről? kvíz (Sportal)
Mai cikkünkben bemutattuk a magyar sportélet legemlékezetesebb pillanatait 2023 harmadik harmadévét tekintve. Mennyire tudja felidézni az olvasottakat, illetve az emlékeit?
dec. 26
14:24
Latvala: Kalle Rovanperának nem volt ideje élvezni fiatal korát (Racing)
Jari-Matti Latvala szerint Kalle Rovanpera részmunkaidős programra való váltása mögött az állhat, hogy bár még mindig fiatal, igazából eddig nem tudta élvezni fiatal korát.
dec. 26
14:54
Nem a Bayern gyengélkedett – a Leverkusen remek! (Infostart)
A német futballban mindig meglepetés, ha nem a Bayern München áll a bajnoki tabella élén. Ezúttal az őszi zárótáblázat duplán meglepő, az idény előtt kevesen fogadtak volna arra, hogy ha megelőzi egy csapat a címvédőt, az éppen a Leverkusen lesz. Őszi értékelés a német élvonalról.
dec. 26
15:00
Doncic karácsonykor félszázzal jutott 10 ezer pont fölé, és különleges mérföldkövet ünnepelhetett (Eurosport)
Luka Doncic 50 ponttal segítette győzelemhez csapatát, a Dallas Maverickset a Phoenix Suns otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi játéknapján.
dec. 26
15:00
Újpest: Példátlan nyeretlenségi sorozat őszi értékelés videókkal, 4. rész (Sportal)
Az őszi szezon második felére alaposan visszaestek a lila-fehérek, mivel a legutóbbi hét bajnokiból hatot elveszítettek, s csak egy döntetlennel szereztek egy pontot.
dec. 26
15:06
Ciklokrossz Világkupa élőben reklámmentesen (Eurosport)
CIKLOKROSSZ Világkupa

Keresés